Nejhodnější kohout

Dekalb White
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2022 17:44
Martina Středočeský kraj

XXX.XXX.49.102

Dobry den, existuje nejake plemeno u kterého je 150% jistota, ze kohout bude naprosto neagresivní? Mam hejno Dekalb White (kohout byl taky a byl to hodne špatný a v posledních letech několikrát opakovany napad). Potrebuji naprostého troubu který bude maximálně tak reagovat na dravce (zahrada u lesa) . Jinak úplný klidas. Nebo mam spis koukat po inzeratech a věřit případně lidem, ze když je dle nich hodný, tak bude hodný? Už nechci bestii a klepat se strachy. Dekuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.3.2022 17:48

150% jistota není nikdy.

a že je někde hodný neznamená, že bude dál hodný někde jinde nebo starší.

ale obecně větší plemena mají nižší temperament.

24.3.2022 20:26

Martina Středočeský kraj napsal(a):
Dobry den, existuje nejake plemeno u kterého je 150% jistota, ze kohout bude naprosto neagresivní? Mam hejno Dekalb White (kohout byl taky a byl to hodne špatný a v posledních letech několikrát opakovany napad). Potrebuji naprostého troubu který bude maximálně tak reagovat na dravce (zahrada u lesa) . Jinak úplný klidas. Nebo mam spis koukat po inzeratech a věřit případně lidem, ze když je dle nich hodný, tak bude hodný? Už nechci bestii a klepat se strachy. Dekuji.

Neptala jste se tady už jednou? Podobné vlákno zmizelo. Možná náhoda.

24.3.2022 20:32
Štefan1

XXX.XXX.208.238

Naposled jsem měl agresivního kohouta někdy před 20 lety a byla to Rousná zakrslá. Jeho potomci už byli hodní a taky kohouti australek, araukan a nyní i maransky. Asi mám štěstí. A zapomněl jsem na Polskou zelenonožku - taky bez problémů.

24.3.2022 20:44

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Neptala jste se tady už jednou? Podobné vlákno zmizelo. Možná náhoda.

Jj taky bych rek..

Přidejte reakci

Přidat smajlík