Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Fikovnice (a ostatní) Sleduji tuto diskuzi od začátku. Ač jsem nepřispívala žádnými radami, spoustu jsem jich získala. Děkuji a těší mě, že už se Váš život konečně vydal tím správným směrem!
Tak to jste mi udělala velkou radost a moc a moc děkuji a vážím si toho, co píšete!
Jak už bylo psáno, on je celý ten příběh nejen zamotaný, ale hlavně poučný. Vím, že jsem udělala i chyby (ale snad i nějaká pozitiva . Smrt toho malého koťátka mě tehdy tolik vzala dle mého názoru proto, že jsem nebyla ještě dostatečně vysmutněná a vyplakaná z odchodu mé maminky, se kterou jsme měly velmi silné pouto. A tehdy zase přišla smrt - navíc tak nečekaná - nikdo nečekal FIP - jedete na veterinu a vracíte se už s mrtvým zvířátkem, které ještě před 10minutami žilo, předlo a bylo rádo, že má "svého člověka". Přiznám, že tehdy mi bylo nejhůř (samozřejmě do toho nepočítám odchod mojí mámy). A lidi tady mě moc podrželi (samozřejmě i kamarádi v reálu, příbuzní). ALe třeba po večerech najednou samota...a tehdy jsem se utíkala sem vypovídat, poradit a téměř vždy se setkala s pochopením a hezkými příspěvky. V dnešní době (např. když kouknete na "Psy" nebo "Terarijní zvířata", kde se lidi hádají, napadají, někdy nechybí i vulgarismy) jsem byla velmi příjemně překvapena.
Takže ještě jednou moc děkuji i Vám a věřím, že s vámi všemi, s nimiž jsem tu byla v kontaktu, se zde budeme nadále potkávat; ale moc bych si přála, aby to nebylo v souvislosti s nějakými těžkými nemocemi, trápeními, apod.
Ať se Vám, "blazice", ve všem daří!