Cvičení – základní povely?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2015 08:40
cvičitelka. bara

XXX.XXX.177.174

Dobrý den
slyšela jsem ze je možná kočku naučit základní povely (sedni, lehni...)
A dokonce se muže naučit chodit na voditku do lesa a tam se muže pustit na volno a prý se drží poblíž majitele jako pes
Je to pravda
Děkuji.

27.2.2015 08:53
rapotacka11

XXX.XXX.79.235

Prooč, cvičitelko ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.2.2015 09:19

Ha ha ha... Chudák kočka, nebude vědět, co po ní chcete

27.2.2015 09:43
pidla

XXX.XXX.106.11

Samozřejmě že to jde. Vycvičit jde každé zvíře. Pokud hodně dobře ovládáte klikr trénink.
https://www.youtube.com/watch?v=Q6-uuEgQZhM.

27.2.2015 12:33
cvičitelka. bara

XXX.XXX.177.174

Ano je pravda ze to jde
Já to zkoušela a šlo to.

27.2.2015 12:46
pidla

XXX.XXX.106.11

cvičitelka. bara napsal(a):
Ano je pravda ze to jde
Já to zkoušela a šlo to.

Tak proč se ptáte?

27.2.2015 13:12
cvičitelka. bara

XXX.XXX.177.174

Jako jestli si to zapamatuje napořád když to občas zopakuji.

27.2.2015 13:18

Pořiďte si psa, nevím, proč chcete kočku cvičit...

27.2.2015 13:25
pidla

XXX.XXX.106.11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pořiďte si psa, nevím, proč chcete kočku cvičit...

I tu kočku cvičení baví. Proč jí to nedopřát?

27.2.2015 13:36
pidla

XXX.XXX.106.11

Jako jestli si to zapamatuje napořád když to občas zopakuji.

To záleží čistě jen na tvých cvičitelských schopnostech, cvičitelko.

2.3.2015 15:23
valeri

XXX.XXX.46.93

Dobrý den
slyšela jsem ze je možná kočku naučit základní povely (sedni, lehni...)
A dokonce se muže naučit chodit na voditku do lesa a tam se muže pustit na volno a prý se drží poblíž majitele jako pes
Je to pravda
Děkuji.

My jsme naši kočku cvičili jak psa sice ji to trvalo dyl ale poslouchá dobře na hlasove povely napřiklad když je čas jidla tak mňouká jak kdyby nikdy nic nejedla ale jak mile se ji řekne sedni tak sedí než se polozi miska na zem a až se řekne muže tak začne žrat. ( možna je to proto že žere zaroveň s psama a dělá to co oni. Protože jsme ji naučili aportovat. Nesmí na linku.
Chodí odpoledne tak na hoďku ven a než jsme jo začli pouštět tak jsme ji naučili že nesmí k cestě je to tak 100 metru od domu. Přijde na zavolani. Ale Asi bych si nebyla jista pustit ji v lese.

2.3.2015 18:22

Už jsem se o tom zmínila někde na psech. Měli jsme kocoura, od malinka rovnou od kočky z půdy. Byl to kocour bytový, do 10 let nechodil sám ven. Naučila jsem ho sedni, lehni, zamňoukej, hop z jedné židle na druhou ( bylo mi asi 10, psa v té době ve městě neměl každý, v celé naší ulici byl jeden - tak jsem si prohlížela atlas psů, četla Kynologii a cvičila kocoura ). Vozili jsme ho na prázdniny, ročního jsme měli pod stanem v lese u rybníka, držel se kolem nás, na vodítku jsme ho vzali jen jednou o to moc nestál. Jinak to byl takový poloviční pes.
O klikru v té době nebylo ani potuchy smajlík

2.3.2015 18:38
pidla

XXX.XXX.106.11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Už jsem se o tom zmínila někde na psech. Měli jsme kocoura, od malinka rovnou od kočky z půdy. Byl to kocour bytový, do 10 let nechodil sám ven. Naučila jsem ho sedni, lehni, zamňoukej, hop z jedné židle na druhou ( bylo mi asi 10, psa v té době ve městě neměl každý, v celé naší ulici byl jeden - tak jsem si prohlížela atlas psů, četla Kynologii a cvičila kocoura ). Vozili jsme ho na prázdniny, ročního jsme měli pod stanem v lese u rybníka, držel se kolem nás, na vodítku jsme ho vzali jen jednou o to moc nestál. Jinak to byl takový poloviční pes.
O klikru v té době nebylo ani potuchy smajlík

Klikr není povinnej - ono všechno to, co jde s klikrem, jde i bez klikru ;-) Jen ten klikr to místama malinko usnadní ;-)

To musel být pan kočičák, osudový kočkopes! I když už je nejspíš za duhou, tak posílám velký a srdečný pozdrav velké kočičí duši! <3.

Přidejte reakci

Přidat smajlík