hanz123

XXX.XXX.240.6
Dobrý den, prosím můžete mi poradit jestli ještě lze někde na internetu koupit tuto prý údajně zrušenou značku podestýlky?
popřípadě doporučit něco podobného, mám s ní nejlepší zkušenosti a kupuji už 2 roky jen toto a teď nevím co jiného vybrat.
děkuji za případné odpovědi.
Uživatel s deaktivovaným účtem
hanz123

XXX.XXX.240.6
Ano je...na netu jsem ji nikde neobjevil, zkoušel jsem vice než 20 obchodů co jsem našel přes heureku... všude vyprodáno a právě jsem narazil na stránku kde psali, že ji přestali vyrábět a že ji brzy nahradí něco jiného, ale nepsali kdy...
a potvrdil mi to i kolega, který pracuje u velké společnosti s krmivy.
hanz123

XXX.XXX.240.6
napsal(a):
Mrkněte:
http://steliva-a-toalety-pro-kocky.heureka.cz/brit-care-ultra-fresh-10kg/.
Podle tohoto jsem právě dnes hledal skoro 2 hodiny a zatím nic
hanz123

XXX.XXX.240.6
Jen musím upřesnit, že neruší značku brit , jen dané stelivo
Zde mají skladem
http://www.superzoo.cz/brit-kockolit-ultra-fresh-10kg/.
hanz123

XXX.XXX.240.6
Děkuji za tip
joanne.s
napsal(a):
P.s. jste první, koho znám, že je opravdu spokojen.
také jsme ji zkoušeli. ale kočka ji po bytě roznášela na packách opravdu extrémně hodně, a to je krátkosrstá..
Mám stejnou zkušenost beru ji jen když je nouze, ale nějak mám pocit že u nás nenajdu nic co by neroznesli celým bytem.
joanne.s
napsal(a):
Ale voní příjemně a hrudkuje pěkně, to ano.
Saty, ano, vynásí se všechna steliva. Ale podle mě Brit care patří k těm, u kterých jsem vynášení zaznamenala opravdu extremní.
Mé vynášení ani tak nevadí jsem už taková imunní k těmto věcem, po X letech mam ale drahou polovinu a ten to resi trochu více tak hledám jiné možnosti i v podobě krytého zachodku.
hanz123

XXX.XXX.240.6
joanne.s
napsal(a):
P.s. jste první, koho znám, že je opravdu spokojen.
také jsme ji zkoušeli. ale kočka ji po bytě roznášela na packách opravdu extrémně hodně, a to je krátkosrstá..
Zdravím, tak můžete mě doporučit co používáte?
budu jen rád za radu...děkuji.
joanne.s
napsal(a):
Saty: Ano, krytý záchodek mi taky pomohl vynášení obecně zredukovat.
A nevěřila jsem tomu, ale i kobereček před záchodkem je pomoc veliká.
Jo, to jednoznačně. Mám právě kryté wc (bez dvířek) a předtím takovou pěnovou podlužku vlnitou (používá se do koupelen) a málokdy je něco venku - to spíš, když urputně hrabou než že by to vynesly na nožkách.
Lavacca
já mám tuto, koupen za našetřené body
http://www.zoohit.cz/shop/kocky/toalety_pece/lopatky_predlozky/predlozky/344642
bezvadný materiál, opravdu na něm ulpívají kousky podestýlky.
My máme taky kryté záchodky a nebyli jsme s tím Britem vůbec spokojení. Písek byl úplně všude, měli jsme ho aji v posteli, děs. A když se hrudky nevybraly hned (což většinou nejde), ale až večer, tak už se taky rozpadaly. Teď jsme zkoušeli písek Benek Super Natural a to byla taky hrůza. Když jsme ho sypali do záchodků, tak jsme je přes ten oblak prachu ani neviděli. Tak pořád zkoušíme dál.
Tina125
napsal(a):
My máme taky kryté záchodky a nebyli jsme s tím Britem vůbec spokojení. Písek byl úplně všude, měli jsme ho aji v posteli, děs. A když se hrudky nevybraly hned (což většinou nejde), ale až večer, tak už se taky rozpadaly. Teď jsme zkoušeli písek Benek Super Natural a to byla taky hrůza. Když jsme ho sypali do záchodků, tak jsme je přes ten oblak prachu ani neviděli. Tak pořád zkoušíme dál.
Ja jsem zakotvila u toho co bývalo stelivo mici v intersparu ted je z toho albert stelivo ale to fialove male zele ne tváří že je jen menší balení ale je to úplně něco jiného z práce jsem měla i biokast bianco to bylo taky super když nemám jinou možnost tak i ten brit.

Používám červený Zverlit. Vyhovuje kocourům i mě. Avšak nemám srovnání s jinými výrobky...
fikovnice
napsal(a):
Já vyzkoušela více steliv, ale jednoznačně nejlepší zkušenost mám s Mikešem. U těch ostatních mi vadilo mj. to, že hrudky se při nabírání rozmazávaly, byly takové patlavé. To se mi u Mikeše nestává.
Jo to taky miluju tady to bláto. To jsem si kolikrát říkala, že je to tak na šroubovák a kladivo, abych to od toho záchodu vůbec dostala. O nic lepší, než když se hrudky rozpadají...