Černá listina výrobců krmiva

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2015 15:23
joanne.s

XXX.XXX.41.2

PROCTER & GAMBLE: IAMS, EUKANUBA,

MARS: Pedigree, Cesar, Whiskas, Sheba, Kitekat, Pal, Chappie, Bounce

NESTLÉ: Friskes, Friskies Petcare, Bonio, Wunalot, Soilers, Felix, Arthur´s, Choosy, Alpo, Mighty Dog

COLGATE-PALMOLIVE: Hill´s Science Diet, Prescription Diet

RALSTON-PURINA: Purina, Edward Baker

více zde:

http://www.klubchovatelu.cz/krmiva-testovana-na-zviratech-t582.html

Vím, že je to starý článek. Ale podle mě je toto téma stále aktuální a nemělo by být zapomenuto..

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.7.2015 16:18

Na tento článek jsem ještě nenarazila.
Ještě jedna reakce po ne-přečtení celého článku, protože prostě nemůžu :´´(
Proč jsou lidi takové bestie...

10.7.2015 20:43
peggi16

XXX.XXX.33.240

Na tento článek jsem taky nenarazila...
Jo, lidi jsou bestie, hlavně když jde o prachy. Dneska nezáleží na lidech, tak proč by jim mělo záležet na zvířatech. Je to hnus, nedokážu si představit, že bych chodila do takové "práce", kde bych týrala zvířata. Všechny bych tam pozvracela...to nejsou lidi, nemají cenu ani toho psího nebo kočičího hov...

Uvažující člověk

10.7.2015 22:54
Uvažující člověk

XXX.XXX.82.78

Článek odkazující na článek, který nelze najít, navíc x let starý... už roky koluje jedno rádoby video o týrání a všichni u toho vždycky brečí, jak někdo napíše, že testuje pícháním do očí vidličkou (ironicky myšleno)... všechno se musí otestovat, i léky, co jíte, i krémy... a kdo sám netestuje, kupuje si u laboratoří drahé výsledky těch, co testují :-P tak se odstěhujte do jeskyní a neberte si ani sirky dámy...

10.7.2015 23:59
joanne.s

XXX.XXX.38.76

Pokud jste nenašel článek v mém odkazu, tak asi neumíte dobře kliknout.

11.7.2015 05:32

Uvažující člověk: Když nevíte, co článek obsahuje, proč se tedy k němu vyjadřujete? Ano testuje se, v dnešní době to žel jinak nejde. Ale testy, na které odkazuje článek jsou naprosto zbytečné! Nedokážu posoudit, do jaké míry jsou informace seriózní (vzhledem k tomu, kolik se dá najít na internetu podvrhů), ale zrovna tomuto věřím...

11.7.2015 06:11
joanne.s

XXX.XXX.40.160

I já tomuto věřím. Protože něco podobného nevidím prvně. A jsem ráda že někdo napsal seznam výrobců, kteří testují krmivo tak, že zvířata mrzačí, takže se těmto můžu vyhnout a nepodporovat je.

12.7.2015 04:26
fikovnice

XXX.XXX.99.69

joanne.s napsal(a):
PROCTER & GAMBLE: IAMS, EUKANUBA,

MARS: Pedigree, Cesar, Whiskas, Sheba, Kitekat, Pal, Chappie, Bounce

NESTLÉ: Friskes, Friskies Petcare, Bonio, Wunalot, Soilers, Felix, Arthur´s, Choosy, Alpo, Mighty Dog

COLGATE-PALMOLIVE: Hill´s Science Diet, Prescription Diet

RALSTON-PURINA: Purina, Edward Baker

více zde:

http://www.klubchovatelu.cz/krmiva-testovana-na-zviratech-t582.html

Vím, že je to starý článek. Ale podle mě je toto téma stále aktuální a nemělo by být zapomenuto..

Dobrý den "Joanne", po přečtení příspěvků z důvodu srabství si nechci článek přečíst. Vím, že člověk je bestie. Přesto - šlo by nějak stručně a hlavně ne barvitě a ne detailně napsat jak docházelo k týrání zvířat při testování krmiv. U nových léků si to dovedu plně představit - bohužel, u krmiv ne. Ale opravdu moc prosím, žádné detaily.

12.7.2015 13:37
joanne.s

XXX.XXX.47.138

To opravdu nejde tak jednoduše shrnout, jde o popis celého procesu za účelem vysvětlení jak a proč se to dělá.
prostě zavírání do miniklecí, amputace ledviny, poškození ledviny, amputace drápků, úhyn kočky v malém prostoru, to jen tak na okraj.

12.7.2015 22:09
fikovnice

XXX.XXX.99.69

joanne.s napsal(a):
To opravdu nejde tak jednoduše shrnout, jde o popis celého procesu za účelem vysvětlení jak a proč se to dělá.
prostě zavírání do miniklecí, amputace ledviny, poškození ledviny, amputace drápků, úhyn kočky v malém prostoru, to jen tak na okraj.

Aha , tak to mi úplně stačí...člověk je opravdu tvor, který způsobí definitivní zkázu této planety!

13.7.2015 12:12
ginka

XXX.XXX.34.50

Ještě dodám, že společnosti Mars teď nově patří i Royal Canin...

13.7.2015 12:20
joanne.s

XXX.XXX.41.2

14.7.2015 17:35
saty

XXX.XXX.10.1

joanne.s napsal(a):
Portfolio značek MARS

http://www.mars.com/czech/cs/brands.aspx.

Podotknu jen že Purina tj. Pro plan, Catchow, dogchow, friskies a Purina one a pod. patří firmě Nestlé.

14.7.2015 21:57
fikovnice

XXX.XXX.240.1

joanne.s napsal(a):
Portfolio značek MARS

http://www.mars.com/czech/cs/brands.aspx.

Produkují moje oblíbené tyčinky Bounty!

15.7.2015 07:30
joanne.s

XXX.XXX.41.2

fikovnice napsal(a):
Produkují moje oblíbené tyčinky Bounty!

To ano. Ale vsadila bych boty, že tyto výrobky na kočkách drasticky netestovali.

15.7.2015 19:41
fikovnice

XXX.XXX.99.69

joanne.s napsal(a):
To ano. Ale vsadila bych boty, že tyto výrobky na kočkách drasticky netestovali.

Také myslím... !

Přidejte reakci

Přidat smajlík