Lucky Fox

XXX.XXX.150.5
Zdravím milovníky koček,
chtěla bych se zeptat na vaše názory a zkušenosti. Náš koťák se vloupal do krabice s piškoty, nevím, kolik jich snědl, myslím, že moc ne, našla jsem jeden trošičku nakousaný a pak akorát spoustu drobečků. Teď má samozřejmě průjem. Krmíme ho jen masovými konzervami animonda carny, takže na to, že by někde něco slupnul mimo, není vůbec zvyklý. Myslíte, že bude potřeba jít k vetovi, nebo se mu to spraví samo? Zatím byl jednou, ale žádná sláva teda...
Už se jednou vloupal do tašky s pečivem a snědl půl housky, ale to mu vůbec nic nebylo, tak nevím, ještě to horko k tomu. Co myslíte? Máme ho nechat nebo podniknout nějaké kroky?
Díky za všechny tipy.
Uživatel s deaktivovaným účtem

U průjmu se doporučuje vařené kuřecí prso s rýži, případně trochou nastrouhané mrkve. Uvidíte. Kdyby byl průjem častý a kocourek bez zájmu či se něco přidalo, tak to chce veterináře. Pokud mu jinak nic není, zkusila bych první tu dietu. A zítra uvidíte...
Až ho dáte do kupy, zamyslete se nad jeho výživou...
Jedl bych celý život jen konzervy?
Obvyklá odpověď: To by mě nikdy nenapadlo >> Ne nejedl bych je.
http://www.baron.cz/kocka/prirodni-lekarna/clanky/vyziva-kocky-jidelnicek-prirozene-syrove-stravy/i-0.
Lucky Fox

XXX.XXX.150.5
Právě že jinak je úplně normální, nevypadá, že by mu cokoli bylo, lítá tady za mouchou a rozčiluje se, že ji nemůže chytit. Jako vždycky. A byl zatím pořád jenom jednou, tak snad to rozchodí.
Pokud měl průjem jen jednou, tak je to v poho. Dietní chyba, jak u člověka. Tam mi i nasadit protiprůjmovou dietu připadá zbytečný, srovná se to samo za pár hodin.
Akorát já bych teda řekla, že je docela divný, že má po dvou třech piškotech průjem. To bych nečekala, ani u kočky krmené konzervami.
Konzervy (a nic víc) nejsou pro kotě ani pro kočku to pravé..
Měla byste dávat i granule, syrové maso...
Sem tam nějakou kočičí pochoutku - tyčinky, vitamínové pasty..