Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.8.2015 09:03
farmarsamouk

XXX.XXX.128.54

Dobrý den,
rád bych se pochlubil nejen s úspěšnou drůbeží, ale i s čičinkamami:)
s mojí ženou se nám povedla první koťátka.

Na prvorodičku Tamču toho bylo sice moc a z 5ti se povedlo zachránit 4, ale díky oběti toho jednoho ty 4ři krásně rostou a přibírají :)

už se dokonce i začínají zbarvovat a odvírat očka.

pokud by ste chtěli vědět víc, koukněte na
https://www.facebook.com/vanillaflameCZ?fref=ts

tam se snažíme aktualizovat informace o titinkach<3
:)

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.8.2015 09:28

Jéé, no jsou nádherná smajlík. Jsem zvědavá, jak budou vybarvená. Budu sledovat... Ať Vám krásně rostou!
Ještě se zeptám, jestli mohu. Jak zvládala kočička výstavu?

23.8.2015 09:40
farmarsamouk

XXX.XXX.128.54

Dobrý den,
no my už na výstavy přestali jezdit, byli sme tam jednou a kočička byla vystresovaná a vůbec to nezvládala.. sice byla nominovaná a na to že to byla první výstava tak se všem líbila, takže asi nějaká šance na úspěch by tam byla, ale nebudeme jí stresovat.. Chovatelství je od toho, aby člověk měl svoje zvířátko rád a dával mu to co ono potřebuje, ne co po něm chce společnost:) takže sme na výstavy přestali jezdit.
Vím, že někteří chovatelé semnou tehle názor sdílet nebudou, ale pokud vidím, že jí to hodně vadí, tak jí do toho přece nebudu nutit nééé?:).

23.8.2015 09:58

Děkuji, zajímalo mě to smajlík Před časem jsem o výstavě přemýšlela (chtěla jsem to "zažít" z druhé strany), ale zůstalo jen u toho nápadu a jsem za to ráda. Jak píšete, kočky jsou v hrozném stresu (tedy většina).

Přidejte reakci

Přidat smajlík