Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.9.2015 04:30
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Zdravím vás kočkaři! Pročítám diskusi a vpravo mi běhá reklama na uvedené krmivo a deklaruje více než 90% svaloviny. Nemáte s ním někdo zkušenost? Reklama uvádí, že mají jak "mokré", tak granulové krmivo.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.9.2015 05:57

Objednala jsem tři konzervy a dvě kapsičky. V časopise Naše kočky uváděli, že je to drobně sekané maso. Konzistence je hrubě mletá. Je to směs různých mas. U nás ne. Granule jsem neměla. Jsou jednodruhové (u nás vyhovují), ale zkoušet nebudu. Odrazuje mě obsah hrášku - 28%.

13.9.2015 11:25
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Objednala jsem tři konzervy a dvě kapsičky. V časopise Naše kočky uváděli, že je to drobně sekané maso. Konzistence je hrubě mletá. Je to směs různých mas. U nás ne. Granule jsem neměla. Jsou jednodruhové (u nás vyhovují), ale zkoušet nebudu. Odrazuje mě obsah hrášku - 28%.

Děkuji Vám "Blazice" za rychlou odpověď. Láká mě také objednat vzorky. Kde jste prosím objednávala - u ZOOHITU?

13.9.2015 12:20
joanne.s

XXX.XXX.35.74

Fikovnice: a žerou vám kocouři konzervy a kapsy paštikovité, mleté? mně totiž né, výrobce nevýrobce.

13.9.2015 12:42

fikovnice napsal(a):
Děkuji Vám "Blazice" za rychlou odpověď. Láká mě také objednat vzorky. Kde jste prosím objednávala - u ZOOHITU?

Objevila jsem je pouze na candy.cz. Ještě trochu poupravím předešlou reakci. Nechala jsem se "navnadit", protože v časopise Naše kočky byla na reklamní stránce informace, že je to DROBNĚ SEKANÉ MASO. ALE NENÍ! Je to mleté... A to u nás není oblíbené.

15.9.2015 19:27
fikovnice

XXX.XXX.99.69

joanne.s napsal(a):
Fikovnice: a žerou vám kocouři konzervy a kapsy paštikovité, mleté? mně totiž né, výrobce nevýrobce.

No je pravdou, že raději mají kousky ve šťávě. Paštiky - některé co si tak vybavuji - rozvrtají a něco sní, ale část nechají.

15.9.2015 21:08
joanne.s

XXX.XXX.43.99

Já mám bohužel sama opakovanou zkušenost s různými výrobci i hrubě mletých paštik. Kocour čuchne, v lepším případě ochutná, ale jen trošku, stáhne ocas, odejde středem a nechá oschnout, po pár hodinách vyhazuji skoro vše. zbytečný nákup. Rozmazlínek je to

16.9.2015 12:23
fikovnice

XXX.XXX.240.1

joanne.s napsal(a):
Já mám bohužel sama opakovanou zkušenost s různými výrobci i hrubě mletých paštik. Kocour čuchne, v lepším případě ochutná, ale jen trošku, stáhne ocas, odejde středem a nechá oschnout, po pár hodinách vyhazuji skoro vše. zbytečný nákup. Rozmazlínek je to

Také je mám oba rozmazlené! Víte, co někdy udělají mně? I když dostanou kousky se šťávou, tak obzvlášť starší pečlivě vylíže tu šťávu a ty kousky nechá!

16.9.2015 12:28
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

joanne.s napsal(a):

Dát večer někam pod keř.
Ježek si pochutná .

16.9.2015 12:30
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Rapotacka: už jsem to vzdala a paštikovité nekupuji. jen kousky masa a šťáva.

16.9.2015 12:31
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Poslední dvě paštiky putovaly kolegyni v práci, která krmí jinak jen granulema brit premium. A její dvě kočky byly z Carny Animondy prý tak nadšené, že jedna na druhou syčely, jako by šlo o kořist!

20.9.2015 06:56
fikovnice

XXX.XXX.99.69

rapotacka11 napsal(a):
Dát večer někam pod keř.
Ježek si pochutná .

Já ani nemusím dávat pod keř, ježek mi chodí na chalupě až na práh, žere i kočičí granule .

Přidejte reakci

Přidat smajlík