Uživatel s deaktivovaným účtem

Má Vás rád
to jo on mě rád má, a já ho miluju Mám novou deku a lehávám pod ní na sedačce, když koukám na televizi. Včera na mě pitomeček malej skočil o opěradla a málem mi vymáčknul vnitřnosti z těla, ale nehnula jsem si, aby si mě mohl ještě pošlapat mléčným krokem a pak se na mě vyvalil. To jsem nejšťastnější, když vidím, jak je spokojenej, v bříšku jak v pokojíčku a válečka na mamince na měkoučké dece
Mléčný krok beru jako ukázku velké lásky a jsem za to moc vděčná
mesič
napsal(a):
to jo on mě rád má, a já ho miluju Mám novou deku a lehávám pod ní na sedačce, když koukám na televizi. Včera na mě pitomeček malej skočil o opěradla a málem mi vymáčknul vnitřnosti z těla, ale nehnula jsem si, aby si mě mohl ještě pošlapat mléčným krokem a pak se na mě vyvalil. To jsem nejšťastnější, když vidím, jak je spokojenej, v bříšku jak v pokojíčku a válečka na mamince na měkoučké dece
Mléčný krok beru jako ukázku velké lásky a jsem za to moc vděčná
Jj, je to tak. U nás se ducání moc nekoná, spíš výjimečně...tak přemýšlím, že začnu s ducáním kocourů já .
Uživatel s deaktivovaným účtem

saty
napsal(a):
Kdyby jste viděli jak s těmi svými trubkami ležím na zemi a ducáme se vzájmně oni to milují já je zbožnuju a když to viděl brácha tak říkal něco o bláznech.
Jestli Vás to uklidní, tak těch "bláznů" je rozhodně víc ( a s věkem Vám budou doporučovat i ústav)
lavacca
napsal(a):
U nás ducají pravidelně všechny ráno na pozdrav a taky ve chvíli, když člověk něco dělá a ony chtějí pohladit. To jsou schopné člověku vyrazit i něco z ruky a nahodí zcela nevinný výraz, že to ono samo.
Přesně vím o čem píšete, jeden den ráno jsem byla přesvědčená, že jsem přišla o přední zub sklinkou do které ducl