Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.11.2015 21:30
fikovnice

XXX.XXX.131.20

Zdravím vás, co říkáte této značce? Neměla by to být - tedy podle mě - nějaká úplná tragédie, ale já nakoupila pár kapsiček ve slevě a kocouři se toho téměř ani nedotknou...

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.11.2015 21:34

fikovnice napsal(a):
Zdravím vás, co říkáte této značce? Neměla by to být - tedy podle mě - nějaká úplná tragédie, ale já nakoupila pár kapsiček ve slevě a kocouři se toho téměř ani nedotknou...

Taky jsem to jednou zkoušela, jako mňamka ke granulím by to podle složení nemuselo být nejhorší, ale hodily mi to na hlavu.

7.11.2015 21:38
fikovnice

XXX.XXX.131.20

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Taky jsem to jednou zkoušela, jako mňamka ke granulím by to podle složení nemuselo být nejhorší, ale hodily mi to na hlavu.

Zajímavé! Přiznám se, že já na to měla celkem chuť ! Vypadalo to lákavě - tuším okoun v omáčce...kocouři s velkým zájmem přišli, očichali, zatřepali ve vzduchu packou, že to teda ne, a znechuceně odešli.
A právě to složení (a ostatně i cena) mi také napovídaly, že by to mohl být co do kvality aspoň zlatý střed.

8.11.2015 12:24
joanne.s

XXX.XXX.54.30

Zkoušela jsem jednou, kapsička váhavě, ale sežrána, konzervička velmi nechutnala, trochu ochutnal, pocuchal, radši se dorazil granulemi. Složení není špatné. Hůř jsem dopadla jen s paštikami a kapsičkou Huhubamboo - tu kocour nechtěl vůbec.

8.11.2015 19:24
fikovnice

XXX.XXX.99.69

joanne.s napsal(a):
Zkoušela jsem jednou, kapsička váhavě, ale sežrána, konzervička velmi nechutnala, trochu ochutnal, pocuchal, radši se dorazil granulemi. Složení není špatné. Hůř jsem dopadla jen s paštikami a kapsičkou Huhubamboo - tu kocour nechtěl vůbec.

Díky za zkušenost. Už vím, že Schmusy - x různých příchutí (jak kapsičky, tak konzervy) u nás dostane pes . Kocouři kolem toho chodí jak kolem otráveného jídla. Huhubamboo jsem shodou okolností koupila také, kupovala jsem od této značky mňamky (masové tyčinky) a podobný nezájem. Jako novinku Huhubamboo zavedli "kočičí polévku" - slyšeli jste o tom někdo? Prostě taková tekutina - jako by vývar za studena - že se s tím dají třeba polít granule apod. Opět nulový zájem! Včera jsem byla v Pet Centru (jela jsem okolo, jinak ten řetězec dost nesnáším) a prodavačka (konečně jedna normální!) mi potichu řekla, ať to nekupuji, že má své kočky a ty že se celé slavné polévky ani nedotknou. Já už ji měla koupenou odjinud, ale stejná zkušenost !

8.11.2015 20:25

fikovnice napsal(a):
Díky za zkušenost. Už vím, že Schmusy - x různých příchutí (jak kapsičky, tak konzervy) u nás dostane pes . Kocouři kolem toho chodí jak kolem otráveného jídla. Huhubamboo jsem shodou okolností koupila také, kupovala jsem od této značky mňamky (masové tyčinky) a podobný nezájem. Jako novinku Huhubamboo zavedli "kočičí polévku" - slyšeli jste o tom někdo? Prostě taková tekutina - jako by vývar za studena - že se s tím dají třeba polít granule apod. Opět nulový zájem! Včera jsem byla v Pet Centru (jela jsem okolo, jinak ten řetězec dost nesnáším) a prodavačka (konečně jedna normální!) mi potichu řekla, ať to nekupuji, že má své kočky a ty že se celé slavné polévky ani nedotknou. Já už ji měla koupenou odjinud, ale stejná zkušenost !

Huhubamboo u nás zbaštila březí toulavka a následně její koťata.

8.11.2015 20:47
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Huhubamboo u nás zbaštila březí toulavka a následně její koťata.

Jj, to věřím, že pro toulavky to bude pochoutka. Já mám kocouřiska rozmazlené, snad ne nějak extrémně, ale pravdou je, že jsou jídla/krmiva, která prostě vehementně odmítají. Další takový příklad je Shiny cat - naprosto nulový zájem.
Takže základ je u nás syrové maso, no a stran kapsiček, konzerv - pořád ještě tápání a hledání značky, která by byla ideální - poměr kvalita/cena a hlavně, aby to kocouři chtěli.

9.11.2015 09:27
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Fikovnice: u nás přesně naopak. Shiny cat chutná od začátku, syrové maso ne a ne a ne /nabízím nepřemražované, pro lidskou spotřebu/.

9.11.2015 09:33
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Jediný test mokrého krmení, co jsem našla, je tento. není ideální, ale lepší než nic. http://www.miciny.cz/clanky/vyziva-a-krmeni-kocek-49/peklo-v-misce-kapsicky-pro-kocky-13204/

Na základě toho jsem dala šanci i Huhubamboo. zbytečně.
Brit care i Shiny cat mají složení dobré, i dobře vypadají, takže souhlasím. U Miamor bohužel nehodnotili filety. Naopak nechápu vysoké zařazení Rafiné od Animondy.

1.12.2015 19:35
tapina

XXX.XXX.11.174

Schmusy - podle mě to jsou jedny z nejlepších konzerv, co jsem viděla. Sardinky jsou sardinky v celku atd. Kupovávala různé druhy z té modré řady a za nás super.100% maso za malou cenu. Naposled jsme kupovali Feringa a taky dobré. Kopuji to pro kočce, ale hlavně kvůli psovi, alergikovi - chodí si navzájem vylizovat misky.

Jinak kocour dostává i syrové, rád, ale radši si dá nějakou takovou konzervu nebo dokonce i granuli, pokud bych mu dala vybrat. Ale otázka je, co by si náš tlustokocour dal nerad :)

S konzervami mám tak trochu eticko-ekologický problém - jakože - kam s nimi. Zkoušel jste je někdo donést do sběru nebo jsem sama? (Podle reakce ve sběru tipuji, že nás moc nebude).

1.12.2015 19:47

tapina napsal(a):
Schmusy - podle mě to jsou jedny z nejlepších konzerv, co jsem viděla. Sardinky jsou sardinky v celku atd. Kupovávala různé druhy z té modré řady a za nás super.100% maso za malou cenu. Naposled jsme kupovali Feringa a taky dobré. Kopuji to pro kočce, ale hlavně kvůli psovi, alergikovi - chodí si navzájem vylizovat misky.

Jinak kocour dostává i syrové, rád, ale radši si dá nějakou takovou konzervu nebo dokonce i granuli, pokud bych mu dala vybrat. Ale otázka je, co by si náš tlustokocour dal nerad :)

S konzervami mám tak trochu eticko-ekologický problém - jakože - kam s nimi. Zkoušel jste je někdo donést do sběru nebo jsem sama? (Podle reakce ve sběru tipuji, že nás moc nebude).

Vozím spolu s ostatním tříděným odpadem do sběrného dvora. Ale na kovové obaly jsou i kontejnery. Mají šedou barvu.

1.12.2015 20:04
tapina

XXX.XXX.11.174

Vozím spolu s ostatním tříděným odpadem do sběrného dvora. Ale na kovové obaly jsou i kontejnery. Mají šedou barvu.

U nás ne. U nás nemáme dokonce ani zvlášť na tetrapak, to dáváme s plastem. V některých městech, že prý se můžou konzervy a drobné kovové odpady dávat spolu s plastem taky a vytřídí to na lince. U nás kdo ví?
:).

1.12.2015 20:15
saty

XXX.XXX.209.164

fikovnice napsal(a):

Ty polívky? a co teprve co to udělá když to necháte tak hodinku nalité na misce... pak to sloupnete jak igelit.
Jo normálních prodavaček v Petku bylo vždycky málo... no já jsem ráda že tuhle zkušenost mám za sebou

1.12.2015 20:16
saty

XXX.XXX.209.164

Jinak schmusy občas kupuji ne nijak pravidelně ale ještě se mi nestalo aby no nesnědli ale díky bohu mají výchovu popelniček a Frediie sežere fakt skoro cokoli.

Přidejte reakci

Přidat smajlík