Dominika90

XXX.XXX.210.26
Dobrý den.
Před 4 mi měsíci jsme se s partnerem přestěhovali do okolí Kralovic (Plzeň-sever). Přestěhovali jsme se z Brna, kde jsme měli velice ochotnou a milou veterinářku. Máme 14ti letou kočičku, která má chronické selhání ledvin a cukrovku, na kterou dostává inzulin. V našem okolí se ale setkáváme se samými veterináři, kterým přijde léčba zbytečná. Kočička je stabilizovná, dostává léky a je třeba ji každé 3 měsíce vzít krev a zjistit hodnoty kreatininu, močoviny, ALT a glukózy. A i to přišlo veterinářům, které jsme navštívili, příliš a navíc úplně zbytečné! Doslova mi řekli, že je to k ničemu, prevence je k ničemu, kontrola krve - k ničemu. A já nemíním s takovými doktory ztrácet čas!
Ale mám problém, mluvila jsem asi s 5ti veterináři v mém okolí a pro všechny byla kočka v podstatě jen věc, kterou naočkují, odčerví a nazdar.
Hledám veterináře, který je ochotný, laskavý, vstřícný a hlavně, hledám veterináře, kterého nebude obtěžovat péče a léčba mé micinky. Pomůžete mi prosím?
Znáte nějakého takového veterináře v okolí Kralovic nebo v okrese Plzeň - Sever, Plzeň - město nebo Rakovník?
Moc vám všem děkuji za pomoc. Dominika.
Ludmilk

XXX.XXX.78.82
Klinika dr. Kuncla Kleisslova ulice, Plzeň! ja už jedině tam:).
Lame

XXX.XXX.178.179
Jedině - MVDr. Radek Herynk
Zadní Cesta 4
326 00 Plzeň.