Kdy nechat vykastrovat kočku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Klara22

1.2.2016 12:33
Klara22

XXX.XXX.188.170

Dobrý den, máme devíti měsíční kočičku, která se od včerejška začala chovat podivně. Na internetu jsem zjistila, že podle všech příznaků má období mrouskání. Už dva dny jí kvůli tomu nepouštím ven aby se nevrátila domů těhotná nebo se nedej bože někde zatoulala. Ovšem proč sem píšu je, že nevím kdy se má správně kočka nechat vykastrovat. Nerada bych aby jí brzká kastrace nějak ublížila...

1.2.2016 12:41
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Sama jsem nechala kastrovat až v roce, u kocoura.

je možné kastrovat už teď, hlavně aby nezabřezla..

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.2.2016 13:14

Nechávali jsme kočičku kastrovat v půl roce, ale odvíjí se to i dle váhy. Kočky mohou zabřeznout už v půl roce.

1.2.2016 13:51

Klara22 napsal(a):
Dobrý den, máme devíti měsíční kočičku, která se od včerejška začala chovat podivně. Na internetu jsem zjistila, že podle všech příznaků má období mrouskání. Už dva dny jí kvůli tomu nepouštím ven aby se nevrátila domů těhotná nebo se nedej bože někde zatoulala. Ovšem proč sem píšu je, že nevím kdy se má správně kočka nechat vykastrovat. Nerada bych aby jí brzká kastrace nějak ublížila...

Jestli se mrouská, je dost stará. Jak jí to přejde, tak je správný čas.

1.2.2016 16:26
lavacca

XXX.XXX.164.49

Máme venkovní kočenu a nechtěla jsem, aby nám přinesla koťata, takže jsme kastrovali v 6 měsících a nesla to dokonce lépe než ty ostatní kastrované později. Krátce po probuzení byla už ok, hravá, atd,

Pokud již mrouská, pohlídat až přestane a šup s ní na kastraci. není, proč otálet.

1.2.2016 16:58
SuePixie

XXX.XXX.102.144

Utulkovou mi kastrovali v 5-ti mesicich.

Bejina

1.2.2016 18:54
Bejina

XXX.XXX.112.69

Veterinář nám potvrdil, že se může kočka kastrovat už po půl roce, takže jsme nechali naše modré britky vykastrovat po 7 měsících. Vše proběhlo v pohodě. Nyní chodí ven a domů jak se jim chce a my nemusíme mít obavy, že by otěhotněly. Mám pocit, že se i více drží našeho domku, že se tolik nevzdalují jak před kastrací.

Přidejte reakci

Přidat smajlík