Aktuální fotky našich kočičáků

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.2.2016 22:26
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Ahoj kamarádi, tak mě navštívila kámoška a udělala nějaké fotky těch mých dvou nádher. Budu ráda, když se podělíte o aktuální fotky vašich chlupatých čtvernožců.

14.2.2016 22:32
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Strašně moc jsem si přála zachytit poměr velikosti kocourů, ale jen na jedné fotce se je podařilo zachytit jakž takž spolu. Další fotka vypadá poněkud jako reklama na Dreamies smajlík. Já vím, že je to šrot, ale když oni to oba milují...a já zas hřeším čokoládou ...

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.2.2016 07:15

saty napsal(a):
Pár momentek.

Téda, ta na tom křesle se povedla!To je polohasmajlíkTak jsem se po ránu pěkně zasmálasmajlík

16.2.2016 07:18

Tady jedna když přijdu z práce a sednu si do křesla, tak kočky takhle na mě koukají a čekají ode mne nějakou akcismajlík

16.2.2016 23:40
Tina125

XXX.XXX.12.95

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tady jedna když přijdu z práce a sednu si do křesla, tak kočky takhle na mě koukají a čekají ode mne nějakou akcismajlík

Ty oči u obou. To je nádhera

17.2.2016 14:45

aluska napsal(a):
Moje 20ti letá Máca.

Krásný věk smajlík

Mončiči

18.2.2016 15:15
Mončiči

XXX.XXX.34.1

Můžu se zeptat, co je ta modrooká kočka/kocour za plemeno? Je nááádherná

Mončiči

18.2.2016 15:21
Mončiči

XXX.XXX.34.1

A také se přidám a ukážu naše miláčky

18.2.2016 16:49

18.2.2016 21:44

Mončiči napsal(a):
Můžu se zeptat, co je ta modrooká kočka/kocour za plemeno? Je nááádherná

DěkujismajlíkSamíček je sejšelský kocour, je strašně dlouhý a hubený, mám7 kilo a je můj miláčeksmajlíkAle je strašně ukecanýsmajlíkMńouká pořád a mňouká rádsmajlík

18.2.2016 21:48
honzapm

XXX.XXX.182.25

To je můj Cibule. Nalezený na ulici 18.12. večer.
Jméno mu dal čtyřletý synovec Vojtěch, tak se nedivme.

18.2.2016 22:18
honzapm

XXX.XXX.182.25

Zcela určitě se z něj stane nejrozmazlenější kocourek ve střední Evropě.
I když... to už možná je.

20.2.2016 17:44
www.ruskamodra.com

XXX.XXX.212.42

Mončiči

22.2.2016 10:39
Mončiči

XXX.XXX.34.1

DěkujismajlíkSamíček je sejšelský kocour, je strašně dlouhý a hubený, mám7 kilo a je můj miláčeksmajlíkAle je strašně ukecanýsmajlíkMńouká pořád a mňouká rádsmajlík

Děkuji za odpověď. Přiznám se, že tohle plemeno neznám. Nebo není to jen český název pro snowshoe? Omlouvám se, že se tak blbě ptám, ale vyznám se max v těch běžnějších plemench. Děkuji. A je teda nááádherný, opravdu

22.2.2016 11:14
Janaaa

XXX.XXX.226.2

Nee, není.Sejšelák jse hubený, krátkosrstý, typ orientálce.Snowshoe je úplně jiné plemeno.Tady máte sejšelského kocoura a pod ním Snowshoesmajlík
http://seyselska-kocka.miciny.cz/
http://snowshoe.miciny.cz/.

Mončiči

22.2.2016 11:26
Mončiči

XXX.XXX.34.1

Janaaa napsal(a):
Nee, není.Sejšelák jse hubený, krátkosrstý, typ orientálce.Snowshoe je úplně jiné plemeno.Tady máte sejšelského kocoura a pod ním Snowshoesmajlík
http://seyselska-kocka.miciny.cz/
http://snowshoe.miciny.cz/.

Moc děkuji. Ale teda kocourek od "Wanesaa" mi nepřijde až tak jako orientálka. Jako, že není až tak hubený a nemá tolik trojúhelníkovitou hlavu.. Ale právě proto mi přijde tak kráááásnýýý

23.2.2016 15:11
fikovnice

XXX.XXX.99.69

aluska napsal(a):
Moje 20ti letá Máca.

23.2.2016 15:12
fikovnice

XXX.XXX.99.69

honzapm napsal(a):
Zcela určitě se z něj stane nejrozmazlenější kocourek ve střední Evropě.
I když... to už možná je.

Ba ne, není...
Něco o rozmazlených kocourech vím...

23.2.2016 15:23
honzapm

XXX.XXX.182.25

fikovnice napsal(a):
Ba ne, není...
Něco o rozmazlených kocourech vím...

Jsou to venkovní kocouři - na statku. Nemůžu bez nich udělat ani krok.

Když čůrám, pardon, tak tento mladší - Cibule - si stoupne - jak to napsat...
No prostě do proudu, magor. Musím uhnout, on popojde, uhnu - popojde.
Už abych s tím běhal někam mimo dosah koček.
Zouvat a vyvlíkat se z kombinézy se kvůli němu nebudu. Otřes.
Asi to nebude Cibule, ale Poch.ánek.

No a Tomáš, tak ten, jakmile se ohnu, že slepicím nastrouhám trochu mrkve,
tak ho mám okamžitě za krkem na zádech. Už chápu ty vizualizace čarodějnic
- stará ohnutá dáma s kocourem na ramenou - já si tak už taky připadám.
Veškerou tíhu světa na těch bedrech tahám, a ještě si na mě vyleze vykrmenej tlusťoch.
Olizuje mi krk, ocucává ucho, zkouší sát lalůčky - chce cucat. A to mu je šest let!
Oslintá mě a občas na mě i pčíkne.

Jak já pak vypadám, když dojdu domů, raději komentovat nebudu.
Začnu vyndavat chlupy z pusy, utřu si krk a fšechen můj slovanský šarm a šmrnc
je v tu ránu v tahu.

Nevím, no, možná bychom mohli udělat soutěž o Nej rozmazlence?

23.2.2016 15:55
fikovnice

XXX.XXX.99.69

honzapm napsal(a):
Jsou to venkovní kocouři - na statku. Nemůžu bez nich udělat ani krok.

Když čůrám, pardon, tak tento mladší - Cibule - si stoupne - jak to napsat...
No prostě do proudu, magor. Musím uhnout, on popojde, uhnu - popojde.
Už abych s tím běhal někam mimo dosah koček.
Zouvat a vyvlíkat se z kombinézy se kvůli němu nebudu. Otřes.
Asi to nebude Cibule, ale Poch.ánek.

No a Tomáš, tak ten, jakmile se ohnu, že slepicím nastrouhám trochu mrkve,
tak ho mám okamžitě za krkem na zádech. Už chápu ty vizualizace čarodějnic
Veškerou tíhu světa na těch bedrech tahám, a ještě si na mě vyleze vykrmenej tlusťoch.
Olizuje mi krk, ocucává ucho, zkouší sát lalůčky - chce cucat. A to mu je šest let!
Oslintá mě a občas na mě i pčíkne.

Jak já pak vypadám, když dojdu domů, raději komentovat nebudu.
Začnu vyndavat chlupy z pusy, utřu si krk a fšechen můj slovanský šarm a šmrnc
je v tu ránu v tahu.

Nevím, no, možná bychom mohli udělat soutěž o Nej rozmazlence?

"Veškerou tíhu světa na těch bedrech tahám, a ještě si na mě vyleze vykrmenej tlusťoch."

Honzo, tak teď jste mě totálně dostal! Jsem teď celkem dost nemocná, ale ta věta nemá chybu a chechtám se tu skoro nahlas!

23.2.2016 16:10
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Ho mám okamžitě za krkem na zádech. Už chápu ty vizualizace čarodějnic

Honzo, tento pocit zažívám taky, a docela často:)

jinak Pochcánek je přezdívka velmi plodná

25.2.2016 19:33
conie

XXX.XXX.206.202

Náš Kuba si myslí, že je aspoň poloviční pes.

26.2.2016 07:53
Janaaa

XXX.XXX.226.2

conie napsal(a):

Teda ta druhá fotka jak je tam kočka mezi psy je super.To jsem se zasmálasmajlík

26.2.2016 07:56
honzapm

XXX.XXX.182.25

Conie, já myslím, že Kuba je úplnej pes.

26.2.2016 14:10
fikovnice

XXX.XXX.99.69

conie napsal(a):

26.2.2016 14:13
fikovnice

XXX.XXX.99.69

conie napsal(a):

"Conie", viděla jsem film "Bastardi" - je na stažení na "Uložto". DĚS! Naprosto Tě chápu a inkluzi odsuzuji! Jestli jsi ten film neviděla, stojí za shlédnutí, i když slabším povahám je u něj hooodně úzko... Ostatní, prosím promiňte, OT.

26.2.2016 18:36
Nikca.kocka

XXX.XXX.188.122

Tady je článek o domácích kočkách a jak ovlivňuje barva srsti jejich povahu :) pěkné
http://www.holidaycat.cz/druhy-kocky-domaci-aneb-ovlivnuje-barva-srsti-povahu-kocek/.

28.3.2016 00:26
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Kamarádi a milovníci koček, myslela jsem, že takovouto fotku sem nikdy nevložím...

28.3.2016 00:27
fikovnice

XXX.XXX.99.69

fikovnice napsal(a):
Kamarádi a milovníci koček, myslela jsem, že takovouto fotku sem nikdy nevložím...

P.S. Je šíleně nekvalitní, koukám, že ani nejde zvětšit, ale jde mi o to, že na ní kocouři leží SPOLU! Sice jim to vydrží vždy jen na nějakou tu chvíli - tu delší tu kratší, ale přesto - od začátku je to obrovský pokrok v jejich vztahu!

28.3.2016 00:30
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Zkouším znovu - jestli to nebude aspoň o kočičí chlup kvalitnější...

micubisi

28.3.2016 09:40
micubisi

XXX.XXX.81.23

Spolu se nám také většinou nezadaří.

28.3.2016 10:04
lavacca

XXX.XXX.164.49

fikovnice napsal(a):
Zkouším znovu - jestli to nebude aspoň o kočičí chlup kvalitnější...

Super.

28.3.2016 11:12
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Mončiči napsal(a):
A také se přidám a ukážu naše miláčky

Mončiči - tak ten Váš černý kocour má stejný poleh jako náš. smajlík Ale vedle kočky ho nevyfotím, nemají se rádi.

Honzopm, pište prosím častěji, taky jsem se zasmála smajlík.

28.3.2016 12:20
fikovnice

XXX.XXX.99.69

lavacca napsal(a):
Super.

Díky! Také jsem za to moc ráda!

24.5.2016 18:26
Laila.aila

XXX.XXX.97.219

Naše Amálka nejraději spinká někde u mě v noci v posteli přes den, když jsem u pc tak před ním a kolem 13:30 až do 18:00 +/- na stromě na nejvyšším místě.

29.5.2016 19:43
Janaaa

XXX.XXX.115.104

30.5.2016 00:48
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Janaaa napsal(a):
Dostali jsme nový pelíšek

Krása! Ale je to teda nepoměr - Samíček je proti ocicatce fakt hodně obrovský!

30.5.2016 07:32
Janaaa

XXX.XXX.226.2

No on taky Samíček má 7 kilo a Nelinka sotva 4kg.

30.5.2016 15:32
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Janaaa napsal(a):
No on taky Samíček má 7 kilo a Nelinka sotva 4kg.

Tak to jo! Představte sim, že můj starší útulkáč má taky těch 7kg (necelých) a mladej jsem si říkala jaká je to chudinka podvyživená a on má 5,5 kg...

30.5.2016 15:45
oliverkova

XXX.XXX.40.30

Jako někdo, kdo má doma 2,5 kiláka a bedlivě sleduje každej gram, vám ty pětikilový a sedmikilový kočky ze srdce závidim...

31.5.2016 07:51
Janaaa

XXX.XXX.226.2

Vaše kočička má jen 2,5 kila?Ale je krásná..Zkuste jí koupit konzervy Brit Care, je to český výrobek, sice dražší ale kočky se po nich můžou umlátit.A když to otevřete, jsou to lepší konzervy než pro lidi...Náš Samík na nich vyrůstal jako malý a takhle to dopadlosmajlíkAle on byl největší z vrhu, proto jsem si ho vzala a naopak Nelinka zase byla nejmenší a chovatelka mi říkala, že moc nevyroste a nabízela mi jednou tak velký kocoury ale já chtěla holku a i když je nemocná, a stojí mi spousty peněz za speciální granule, nevyměnila bych jí za nic na světě.je mi tak oddaná a chytrá je jako pessmajlíkJo a má 3,7 kilo, mě připadá stále jako kotěsmajlík

31.5.2016 08:13
oliverkova

XXX.XXX.40.30

Pozor, dneska jsme se dostali na 2,6kg, nový rekord :) Díky za doporučení, zkusím Brit Care, ale obávám se, že výživou to nebude, kocour jede na směsi kvalitních konzerv, syrového přemrazeného masa a sem tam nějaký tvaroh, jogurt, a je pořád stejná prťavka. Přiznám se, že sedmikilovou kočku si nedokážu ani představit, to je skoro šelma :D A jinak Samík má nádherný oči, krásný kočky máte :).

31.5.2016 09:10
rybka

XXX.XXX.80.149

oliverkova napsal(a):
Jako někdo, kdo má doma 2,5 kiláka a bedlivě sleduje každej gram, vám ty pětikilový a sedmikilový kočky ze srdce závidim...

Hm, také závidím. Na papáníčku nešetřím, ale holky nejsou žádné pažravky, ale zase když si představím, že by se po mě v noci válelo 10 a více kg živé váhy...tak to si dost dobře nedovedu představit, vůbec když mi jedna z nich nejraději lehá na hruď . Naše jsou prostě twigy

31.5.2016 09:19
lavacca

XXX.XXX.164.49

oliverkova napsal(a):
Pozor, dneska jsme se dostali na 2,6kg, nový rekord :) Díky za doporučení, zkusím Brit Care, ale obávám se, že výživou to nebude, kocour jede na směsi kvalitních konzerv, syrového přemrazeného masa a sem tam nějaký tvaroh, jogurt, a je pořád stejná prťavka. Přiznám se, že sedmikilovou kočku si nedokážu ani představit, to je skoro šelma :D A jinak Samík má nádherný oči, krásný kočky máte :).

Některé kočky jsou prostě štíhlounké, s tím člověk nic neudělá, i kdyby se na hlavu stavěl. Kolik kocourkovi je? Předpokládám, že měl nějaký špatný start do života, že je tak drobný ?

31.5.2016 09:46
oliverkova

XXX.XXX.40.30

lavacca napsal(a):
Některé kočky jsou prostě štíhlounké, s tím člověk nic neudělá, i kdyby se na hlavu stavěl. Kolik kocourkovi je? Předpokládám, že měl nějaký špatný start do života, že je tak drobný ?

Špatný start nebyl, byl sice od venkovní kočky z vesnice, ale původní majitelé byli super, krmili rozumně a u mámy byl dlouho. S vetem jsme se nakonec shodli na tom, že za to možná může kaliciviróza v půl roce - měl sice mírnej průběh, ale strašně dlouho mu pak stála váha. Je mu jedenáct měsíců, takže ještě nějakej růstovej spurt třeba bude, ale co už. Je zdravej, aktivní a spokojenej, tak si s tim tolik hlavu nedělám :) Jenom když vidim ty sedmikiláky tady, tak bych mu aspoň to kilo přála...

31.5.2016 10:17
lavacca

XXX.XXX.164.49

oliverkova napsal(a):
Špatný start nebyl, byl sice od venkovní kočky z vesnice, ale původní majitelé byli super, krmili rozumně a u mámy byl dlouho. S vetem jsme se nakonec shodli na tom, že za to možná může kaliciviróza v půl roce - měl sice mírnej průběh, ale strašně dlouho mu pak stála váha. Je mu jedenáct měsíců, takže ještě nějakej růstovej spurt třeba bude, ale co už. Je zdravej, aktivní a spokojenej, tak si s tim tolik hlavu nedělám :) Jenom když vidim ty sedmikiláky tady, tak bych mu aspoň to kilo přála...

Aha, no jo, to může být tím no.. uvidíte, třeba ještě přibere. Přece jen kočičáci mohutní až do 3 let. ;)

Je fakt, že mně přišla naše Cesťa jednu dobu taky nějaká hubená a u veta měla 4,1 kg tak jsem se zasmála, že tak maličká fakt není. :D Přitom číča, co má 4,5 kg proti ní vypadá jak buřt! Ale je to tou konstitucí těla - Cesťa je taková nohatá, vysoká, kdežto Bico je krátká, mohutná. :).

31.5.2016 12:16
Janaaa

XXX.XXX.226.2

oliverkova napsal(a):

Tady je fotka, když mu byly 4 měsíce a už měl 4 kilasmajlíkRostl jako z vody...Ale je štíhlý jako laň i když má 7 kilo.Jinak děkuji za pochvalusmajlíkJe to strašnej mazlík, pořád ho mám v klíně a každou noc mi spí na nohách a Nelinka na polštářismajlík
http://www.miciny.cz/profily/fotografie/64723/72019/552783/#gallery-photo-detail-h1.

2.6.2016 04:20
fikovnice

XXX.XXX.30.49

oliverkova napsal(a):

Lidi, už mě neštvěte!
Přesně toto je moje vysněné zbarvení u kočky a když jsem sháněla mlaďocha, tak nikde takovéto krásné vybarvení nebylo. Takže nemá tak krásně symetrické jako ten Váš.
Zato asi před hodinou shodil obří monumentální obraz nad postelí při lovu můry! Je to úplný šílenec!

2.6.2016 04:24
fikovnice

XXX.XXX.30.49

oliverkova napsal(a):

Ano, můj velký "tygr" je fakt šelma. Jak on se umí potichu a přikrčeně plížit! Do toho vlítne mladej (je trochu cvok), cestou šlápne do misky s kapsičkou, pak rozsype po celém pokoji granule a na závěr šlápne do záchodu. Jako vrcholné číslo bylo dnes to shození toho obřího obrazu! Tak takto odlišná zvířata já mám! Mladej musí být křížený se psem, a to ještě s extrémně nešikovným a nemotorným!

2.6.2016 04:28
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Janaaa napsal(a):
Tady je fotka, když mu byly 4 měsíce a už měl 4 kilasmajlíkRostl jako z vody...Ale je štíhlý jako laň i když má 7 kilo.Jinak děkuji za pochvalusmajlíkJe to strašnej mazlík, pořád ho mám v klíně a každou noc mi spí na nohách a Nelinka na polštářismajlík
http://www.miciny.cz/profily/fotografie/64723/72019/552783/#gallery-photo-detail-h1.

No, tak jsem otevřela Vaše webovky a tam mě vítá věta:
"Jsem malinký kocourek Samuel..."

Tak malinkého kocoura si představuji trochu jinak!

2.6.2016 12:40
Janaaa

XXX.XXX.226.2

fikovnice napsal(a):

No jo, když jsem mu zakládala profil, tak to byl fakt malej špuntsmajlíkNelinka proti němu byla velikásmajlík
http://www.miciny.cz/profily/fotografie/64723/72019/531339/#gallery-photo-detail-h1.

2.6.2016 13:22
joanne.s

XXX.XXX.41.2

fikovnice napsal(a):

3.6.2016 19:44
lunin

XXX.XXX.109.199

Tak jsem také přidám fotečky našich kocourů :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík