Sušička na kočičí chlupy? Kombinovaná?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.2.2016 11:00
Isistera

XXX.XXX.166.190

Omlouvám se že je to možná trochu mimo téma, ale nenapadá mě, kam jinam to dát Chtěla jsem se zeptat, jestli máte zkušenost, že sušička opravdu vysbírá kočičí chlupy z prádla. Vzhledem k prostoru v koupelně musím pořídit kombinovanou pračku se sušičkou (a stejně musím pořídit novou pračku), tak bych uvítala i doporučení na konkrétní značku/typ. Děkuji.

19.2.2016 11:26
Isistera

XXX.XXX.166.190

Taky jsem koukala, že některé pračky Beko mají speciální PET program na odstraňování zvířecí srsti. Nemáte s tím někdo zkušenost?

19.2.2016 11:41
honzapm

XXX.XXX.182.25

Sušička Bosch vybere chlupy dobře - je jich plný filtr, zejména z dětských ponožek.
Pračkosušičku LG mám asi měsíc, no zatím nadšený nejsem - když se dá prádla hodně,
je zmuchlané, že to možné není.
Jinak se při sušení hrozně přehřívá, když tam dáte bundu s gumovým zipem,
tak to hrozně smrdí, musí se dávat volba "Sušení chladným vzduchem", jenže
to se pak nemůže dát plný objem prádla a hlavně to o dost déle trvá.
Navíc pračkosušička nemá nádobu na ta vlákna, prach, chlupy, takže kdo ví,
kam se to ztrácí...

Z klasické sušičky Bosch je to prádlo mazlivé, voňavé, opravdu osvěžené.
Jenom složit do skříně.
Z té LG to musím vyndat na chvilku oschnout (hlavně velké osušky nebo župan)
a vychladnout - vyvětrat, za pár minut se to může složit, ale nevoní to a je to takové...
No není to špatné, ale kdo vyzkoušel klasickou sušičku, tak tohle je krok zpátky.

19.2.2016 12:05
joanne.s

XXX.XXX.41.2

V případě jediné kočky, krátkosrsté, mi stačí jediné opatření - přidávám při praní do pračky ze tři houbičky na nádobí a jedny silonky, na to se většina chloupků nachytá a ostatní věci jsou plus mínus odchlupené.

19.2.2016 13:10
macomb

XXX.XXX.200.22

Pokud je to aspoň trochu možné tak rozhodně zvlášť.Sušičku máme od AEG, jsme spokojení a odchlupení smajlík

josefina2

19.2.2016 21:41
josefina2

XXX.XXX.109.21

Isistera napsal(a):
Omlouvám se že je to možná trochu mimo téma, ale nenapadá mě, kam jinam to dát Chtěla jsem se zeptat, jestli máte zkušenost, že sušička opravdu vysbírá kočičí chlupy z prádla. Vzhledem k prostoru v koupelně musím pořídit kombinovanou pračku se sušičkou (a stejně musím pořídit novou pračku), tak bych uvítala i doporučení na konkrétní značku/typ. Děkuji.

Ja jsem se susickou spokojena velmi.. prave ve smyslu, ze vyfouka vsechny chlupy ze susenych veci..

mam zvlast pracku i susicku- LG na 7KG.

aby pradlo nebylo zmuchlane, vyndavam ho ihned po skonceni vysouseni. Je teple, nadychane a krasne se sklada. vetsinu ani nemusim zehlit.

filtr cistim po kazdem suseni a je vzdy opravdu plny.. vyfouka pradlo dokonale.

takze doporucuji

19.2.2016 22:33
lavacca

XXX.XXX.164.49

Mrkněte na diskuzi u psů, někdo to tam už řešil. ;).

20.2.2016 17:49
www.ruskamodra.com

XXX.XXX.212.42

Rozhodně doporučuji sušičku i pračku zvlášť. Mám zkušenosti s obojím a kombinovaná je fakt o ničem.

Z.B.

7.9.2016 18:09
Z.B.

XXX.XXX.190.48

Sušičku jedině zvlášť...mám zkušenost s obojím a je to tedy rozdíl.nemusí mít ani program "PET" každá sušička vyfouká chlupy, smetí...vysypu filtr-by jste viděli ten binec co v prádle je)vyliju zásobník na vodu a hotovo.opravdu není nutné žehlit, ale musíte vyndat hned po dosušení a poskládat, pokud to nestíhám dám na 20 min.program provzdušnění- fresh car a je vyžehleno- pěkně se to vyrovná a můžete skládat do skříně.
všem kdo váhá doporučuji.

7.9.2016 18:36
Machyska

XXX.XXX.252.23

Přikláním se k názoru pračku i sušičku zvlášť, pokud je ta možnost. Pokud není a musí být kombinovaná, tak hodně dobře vybírat, ty novější jsou o hodně lepší, než ty starší typy. Sušička potřebuje jen el. zásuvku, tak nemusí být v koupelně, pokud se tam nevleze Voda se kondenzuje do šuplíku .

Do sušičky se nikdy nesmí dávat moc věcí, nebo zůstanou zmuchlané, pokud se pere plná pračka, tak sušit napůl, každou polovinu zvlášť. Skládat hned, nebo alespoň vytáhnout a přehodit přes sušák.

Zkušenost mám s oběma. Chlupy u té samostatné vyfoukané

Přidejte reakci

Přidat smajlík