Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.3.2016 12:27
sarabubu

XXX.XXX.95.167

Zdravím,
chci se zeptat, jestli s tím má někdo zkušenosti.
Přítelovo sestra bydlí na vesnici v baráku a několikrát v týdnu mají nakaděno na rohožce. Oni žádný zvířata nemají a zahrada je oplocená. Na zahradu jim samozřejmě chodí kočky ze sousedství. Manžel už prý 2 chytil a odvezl za vesnici. Neschvaluji to a přijde mi to zbytečný. Přijde mi to hrozně divný. Přeci každá kočka má potřebu to po sobě zahrabat a ne kadit na rohožku. Ráda bych jim nějak poradila, než se třeba rozhodnou pro drastičtější opatření. Vztah ke zvířatům moc nemají, takže chápu, že chtějí mít klid.

11.3.2016 14:29
lusice

XXX.XXX.27.162

Manžel mi přijde, že není normální.

11.3.2016 15:59
machlena

XXX.XXX.96.13

To bude od kuny...

11.3.2016 16:09
rybka

XXX.XXX.80.149

machlena napsal(a):
To bude od kuny...

Stoprocentně kuna a pokud se jí u nich zalíbí tak je předem lituji

11.3.2016 16:36
lavacca

XXX.XXX.164.49

machlena napsal(a):
To bude od kuny...

Přesně tak, ty to rády takhle nechávají jen tak ležet. Kočka to vždy zahrabe a vybírá si proto vhodnější místa - záhony, apod.

PS: Pokud si pán myslí, že když kočku odveze, že se ji zbaví, tak velký omyl - ta dojde domů. Jen ji cestou může něco srazit, apod. takže naopak kočku ohrožuje na životě! A zcela zbytečně!

11.3.2016 16:38
N.u

XXX.XXX.40.252

rybka napsal(a):
Stoprocentně kuna a pokud se jí u nich zalíbí tak je předem lituji

Miluji takovydle lidi.Moje tchyně taky měla kočku pak zjistila, že jim ta kočka špiní fasádu když skáče na okno tak ji vzali a odvezli až za město na nějaký opuštěný statek. Kočky nechodí sr*át lidem přede dveře. Až najde rozkousany kabely u motoru a jiný věci co kuny s radostí dělají tak budou za kočky ještě rádi.

11.3.2016 16:52
rybka

XXX.XXX.80.149

N.u napsal(a):
Miluji takovydle lidi.Moje tchyně taky měla kočku pak zjistila, že jim ta kočka špiní fasádu když skáče na okno tak ji vzali a odvezli až za město na nějaký opuštěný statek. Kočky nechodí sr*át lidem přede dveře. Až najde rozkousany kabely u motoru a jiný věci co kuny s radostí dělají tak budou za kočky ještě rádi.

A možná, že to byla pomsta té první odvezené kočky

11.3.2016 16:56
N.u

XXX.XXX.40.252

Tak teď jsem se zasmála

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.3.2016 19:14
Uživatel s deaktivovaným účtem

Také se přikláním k tomu, že to bude kuna. S oblibou nechávají své hromádky uprostřed chodníčku kolem domu i na rohožce.

11.3.2016 23:43
sarabubu

XXX.XXX.95.167

Děkuju všem za názory.Kuna mě fakt nenapadla.Manžel je samozřejmě pako, ale s tím já nic nezmůžu.Jak jsem psala nemají žádný vztah ke zvířatům.Myslel si, že to takhle vyřeší a byl hrozně překvapenej, když jsem mu vzkázala, že se ty kočky vrátí. Takhle to dopadá, když se lidi z paneláku nastěhujou na vesnici. Aspoň teda většina. Nemáte někdo nějakej fígl, jak tomu zabránit, aby to neodnášely ty nebohý kočky?

12.3.2016 04:33
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Také se přikláním k tomu, že to bude kuna. S oblibou nechávají své hromádky uprostřed chodníčku kolem domu i na rohožce.

Mám na chalupě dos.anýho kdeco. Kun milion. Ale ještě mě napadlo:nenechává takovýto"pozdrav" také ježek? Těch mívám také dost...

12.3.2016 04:35
fikovnice

XXX.XXX.99.69

sarabubu napsal(a):
Děkuju všem za názory.Kuna mě fakt nenapadla.Manžel je samozřejmě pako, ale s tím já nic nezmůžu.Jak jsem psala nemají žádný vztah ke zvířatům.Myslel si, že to takhle vyřeší a byl hrozně překvapenej, když jsem mu vzkázala, že se ty kočky vrátí. Takhle to dopadá, když se lidi z paneláku nastěhujou na vesnici. Aspoň teda většina. Nemáte někdo nějakej fígl, jak tomu zabránit, aby to neodnášely ty nebohý kočky?

Jo, ještě teda kuní exkrementy mívají v sobě často pecičky (jako od třešní) - a to u nás i v nejtužší zimě. Nikdy jsem nepřišla na to, kde na to kuny v zimě chodí... A bývají hodně tmavě zbarvené.

12.3.2016 04:37
fikovnice

XXX.XXX.99.69

sarabubu napsal(a):

Dejte mu přečíst tuto diskusi. Třeba přestane dělat něco, co nemá žádný smysl a pochopí, že investuje energii do úplně nesmyslného jednání.

12.3.2016 09:34
joanne.s

XXX.XXX.40.45

sarabubu napsal(a):

Říct manželovi, že to byla stoprocentně kuna?

12.3.2016 10:10
rybka

XXX.XXX.80.149

fikovnice napsal(a):
Jo, ještě teda kuní exkrementy mívají v sobě často pecičky (jako od třešní) - a to u nás i v nejtužší zimě. Nikdy jsem nepřišla na to, kde na to kuny v zimě chodí... A bývají hodně tmavě zbarvené.

Fíkovnice : To s těmi peckami je určo starý exkrement, jedině, že by ta kuna byla tak oprsklá, že by vám chodila do spíže či do sklepa na kompoty

My máme kuny nastěhované na půdě, kde uskladňujeme seno. V noci se nám honí po dvoře s tím svým specifickým jekotem. Chodí k naší nelibosti i na půdu nad domem a tam dělají takový binec, že se nedá spát, nemluvě o rozhryzaném zateplení, hovňousech a moči. Na podzim zničily manželovi auto ( asi si dělaly hnízdo na zimu či co ) Také mi zabily pár slepic, které manžel zapoměl na noc venku když jsem byla v nemocnici.
Nepomáhá ani pes ( je na ně pomalý ). Kočky jim absolutně nevadí. Přesto, že už napáchaly toliko škody mě nenapadlo je nějakým způsobem likvidovat. Zkoušeli jsme pouze sklopec, ale doteď se nám je nepodařilo přechytračit.

Takže, pokud to je kuna a zabydlí se u, přítelovy sestry a jejího manžela " ještě bude rád pokud to byl opravdu kočičinec. Kunu jen tak nedostane a když ještě k tomu vyvede 4 - 5 mladých to teprve bude tanec. To jim začne domů tahat i různé úlovky a nejen, že všechno pročůrajíčí, ale ten ozon ničím nezlikviduje

12.3.2016 10:27
sarabubu

XXX.XXX.95.167

Za to odvážení koček bych mu i tu kunní rodinku docela přála.
Informace předám, snad to bude mít nějaký význam.

12.3.2016 11:12
lavacca

XXX.XXX.164.49

sarabubu napsal(a):
Za to odvážení koček bych mu i tu kunní rodinku docela přála.
Informace předám, snad to bude mít nějaký význam.

12.3.2016 23:52
fikovnice

XXX.XXX.99.69

rybka napsal(a):
Fíkovnice : To s těmi peckami je určo starý exkrement, jedině, že by ta kuna byla tak oprsklá, že by vám chodila do spíže či do sklepa na kompoty

My máme kuny nastěhované na půdě, kde uskladňujeme seno. V noci se nám honí po dvoře s tím svým specifickým jekotem. Chodí k naší nelibosti i na půdu nad domem a tam dělají takový binec, že se nedá spát, nemluvě o rozhryzaném zateplení, hovňousech a moči. Na podzim zničily manželovi auto ( asi si dělaly hnízdo na zimu či co ) Také mi zabily pár slepic, které manžel zapoměl na noc venku když jsem byla v nemocnici.
Nepomáhá ani pes ( je na ně pomalý ). Kočky jim absolutně nevadí. Přesto, že už napáchaly toliko škody mě nenapadlo je nějakým způsobem likvidovat. Zkoušeli jsme pouze sklopec, ale doteď se nám je nepodařilo přechytračit.

Takže, pokud to je kuna a zabydlí se u, přítelovy sestry a jejího manžela " ještě bude rád pokud to byl opravdu kočičinec. Kunu jen tak nedostane a když ještě k tomu vyvede 4 - 5 mladých to teprve bude tanec. To jim začne domů tahat i různé úlovky a nejen, že všechno pročůrajíčí, ale ten ozon ničím nezlikviduje

Vím, o čem píšete. Na naší chalupě mají kuny milion klidu ke šťastnému rodinnému životu... Odhaduji je nejméně na desítky (i když se nevyznám v tom v jakém počtu žijí). Ale bordel neskutečný, dupání, rány, vše rozhryzané na půdě a hlavně vše roztahané. Měla jsem tam kdysi takovou truhlu s prastarými časáky - asi by dnes měly i celkem cenu (byla tam třeba spousta i prvorepublikových věcí), teď půdě vévodí ho.na, ho.na a zase ho.na...

Přidejte reakci

Přidat smajlík