Zklamání při nákupu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2016 20:44
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Milí kočkaři!
Tak jsem opět zblbla a pro kocoury objednala, navíc v krátkém sledu, již druhou zásilku od ZOOHITU. I když jsem s touto firmou velmi spokojená, tak tentokrát opravdu velké zklamání. Dílem si za to ale můžu sama. První zklamání se týká kapsiček Gourmet, které moji koti milují. Objednala jsem, přepočítala, a zjistila jak úžasně to je výhodné po finanční stránce. Jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistila, že se jedná o 50g-ové kapsičky, nikoli ty větší, na něž jsem zvyklá z kamenného obchodu (teď nevím - 85g nebo 100g?) - každopádně moje blbost - prostě jsem spoléhala, že velikostně budou stejné jako ty v obchodech. Další velké, ale fakt velké zklamání - nová hračka - tvar vajíčka, jehož stěny mají otvory (pro packy kočky) a uvnitř je kulička. Tato se dá do pohybu zapnutím, hračka je na baterky. Jaké bylo ovšem překvapení moje, a ještě více kocourů, když po zapnutí sice kulička uvnitř začala poletovat, celé vajíčko jako by vibrovat a kývat se...ovšem za NESKUTEČNÉHO kraválu - snad stran decibelů téměř jako vysavač! Kocouři se mi rozprchli, mladej jen výjimečně přijde s respektem hračku očichat. Vracet se mi to nějak nechce. Zeptám se nějakého útulku, zda by o to měli zájem - přece jen je to úplně nové, naprosto nepoškozené. Tím výčet mých zklamání nekončí, ale tyto dvě jsou největší.
Co tomu říkáte? A také jste někdy naletěli na něco, od čehož jste si slibovali mnohem větší úspěch?

6.4.2016 20:52
tapina

XXX.XXX.11.27

fikovnice napsal(a):
Milí kočkaři!
Tak jsem opět zblbla a pro kocoury objednala, navíc v krátkém sledu, již druhou zásilku od ZOOHITU. I když jsem s touto firmou velmi spokojená, tak tentokrát opravdu velké zklamání. Dílem si za to ale můžu sama. První zklamání se týká kapsiček Gourmet, které moji koti milují. Objednala jsem, přepočítala, a zjistila jak úžasně to je výhodné po finanční stránce. Jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistila, že se jedná o 50g-ové kapsičky, nikoli ty větší, na něž jsem zvyklá z kamenného obchodu (teď nevím - 85g nebo 100g?) - každopádně moje blbost - prostě jsem spoléhala, že velikostně budou stejné jako ty v obchodech. Další velké, ale fakt velké zklamání - nová hračka - tvar vajíčka, jehož stěny mají otvory (pro packy kočky) a uvnitř je kulička. Tato se dá do pohybu zapnutím, hračka je na baterky. Jaké bylo ovšem překvapení moje, a ještě více kocourů, když po zapnutí sice kulička uvnitř začala poletovat, celé vajíčko jako by vibrovat a kývat se...ovšem za NESKUTEČNÉHO kraválu - snad stran decibelů téměř jako vysavač! Kocouři se mi rozprchli, mladej jen výjimečně přijde s respektem hračku očichat. Vracet se mi to nějak nechce. Zeptám se nějakého útulku, zda by o to měli zájem - přece jen je to úplně nové, naprosto nepoškozené. Tím výčet mých zklamání nekončí, ale tyto dvě jsou největší.
Co tomu říkáte? A také jste někdy naletěli na něco, od čehož jste si slibovali mnohem větší úspěch?

Tak to je asi plašič na kočky - do útulku asi nevhodné, aby jim to nepokazilo domácí výcvik ;-)

Já naposledy, nedá se to snad ani nazvat naletěla, spíš jsem se naštvala - leta kupuji podestýlku Cats Best Oko Plus - vždycky v kamenném obchodě. Naposledy z netu a i když to přišlo v krabici, neskutečně rozmačkané na prach. Ještě jsem si libovala, jak mi to velké balení přijde až před dveře.

Hračky pro psa jsem několikrát koupila "uzel velký" a taky jsem si říkala, super cena a pak přišel uzlíček tak pro kamarádky kavalírku. Tak aspoň někde z toho měl radost.

6.4.2016 21:28
fikovnice

XXX.XXX.99.69

tapina napsal(a):
Tak to je asi plašič na kočky - do útulku asi nevhodné, aby jim to nepokazilo domácí výcvik ;-)

Já naposledy, nedá se to snad ani nazvat naletěla, spíš jsem se naštvala - leta kupuji podestýlku Cats Best Oko Plus - vždycky v kamenném obchodě. Naposledy z netu a i když to přišlo v krabici, neskutečně rozmačkané na prach. Ještě jsem si libovala, jak mi to velké balení přijde až před dveře.

Hračky pro psa jsem několikrát koupila "uzel velký" a taky jsem si říkala, super cena a pak přišel uzlíček tak pro kamarádky kavalírku. Tak aspoň někde z toho měl radost.

No jo, někdy ten nákup holt nevyjde. Stran toho hlučného vejce se nejdřív poptám všude možně, výjimečně jsou i kočky, kterým třeba nevadí vysavač, apod.
A co se týká steliva, které zmiňujete, tak je zde všichni chválí. Ani já v minulosti neodolala a vyzkoušela já, ale byla jsem zklamaná - jaksi se mi lepilo - více než klasická steliva. Anebo jsem obdržela nějakou blbou várku, kdoví...

6.4.2016 21:37
joanne.s

XXX.XXX.10.20

Tak to nechápu, hračka hlučná na úrovni vysavače. To by se lekla kdekterá kočka. K té velikosti gourmet - standard je 85 g, třeba kapsy Perle zde http://www.zoohit.cz/shop/kocky/konzervy/gourmet/gourmet_perle/178132
konzervičky Gold také tak,85 g - kousky i paštiky.

existuje i řada Mon petit, á 50 g, ale ta je novější, a u nás v kamenných obchodech se běžně ani neprodává http://www.zoohit.cz/shop/kocky/konzervy/gourmet/gourmet_mon_petit/454002.

6.4.2016 21:43
ssuchos

XXX.XXX.207.233

S tím stelivem Cats best Oko plus se opravdu poslední dobou zhoršili, jednak byly poslední dvě várky celkem hodně prašné a jednak ho začali balit do slabších pytlů, které se snadno protrhnou. Minule bylo stelivo rozsypané všude po krabici, protože ho protrhla tyčka z udice pro kocoura.

6.4.2016 23:06
tapina

XXX.XXX.211.145

Nepamatujete si někdo, jak se jmenuje stelivo, taky cat's best, ale byla to vyšší řada a inzerovali to jako pro nemocné kočky? - měli jsme před cca 8 lety, jestli to ještě vůbec dováží.

7.4.2016 06:47
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Cože, cats best pro nemocné kočky? v čem je to jiné?

asi nemyslíte toto, green power? http://www.zoohit.cz/shop/kocky/kockolity_podestylky/cats_best/525685#1.

7.4.2016 07:06
RomčaJelča

XXX.XXX.206.103

Ahoj holky, tak já tedy z internetu nekupuji vůbec nic, prostě jsem si na to nezvykla. Jak něco nevidím na vlastní oči a neošahám, nedokážu nakoupit.
Kdysi dávno jsem koupila povlečení, na fotce nádherné, doma na omak strašné. Příbuzný koupil z netu notebook, přišla mu cihla.
Naposledy jsme předloni objednali obojek pro exmanželova psa, přišel za 6 týdnů...
Nákupy na internetu nevznikly pro mě. smajlík
Na začátku jsme pro naši kočku vybíraly s dcerou dražší stelivo, které se dalo (prý) splachovat do WC. Výsledek - po 2 měsících začal WC divně bublat... Takže stelivo kupuji od té doby úplně prachobyčejné, v Albertu to nejlevnější; sem tam vezmu hrudkující za asi 56 Kč.

7.4.2016 07:15
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Já používala také splachovatelné stelivo /Cats best OKO plus/ ale nevěřím tomu, nesplachovala jsem. Kolegyně ano, bez problémů, ovšem je potřeba každou hrudku zvlášť, žádné vysypat a spláchnout..

Já nakupuji na internetu věci, které jsem na živo už viděla. V podstatě věci běžné potřeby. Povlečení bych také nekoupila. Notebook taky ne - čistě proto, že jde o věc nad 5000 Kč, a tam už se hodně bojím podvodů, to totiž stojí za to. A zrovna u elektroniky apod se to reálně stává poměrně často.
mobil ano, ale ten si objednám v shopu, kde vyzvednu stejně osobně - alza, kasa, tsbohemia, euronics..

co se týče lhůty dodání - čtu recenze e-shopu na heuréce. Nejde jen o to, zda pozitivní hodnocení má, ale i kolik jich je.

Ohledně steliva nešetřím, kupuji osvědčený hrubý Zverlit. Pro svůj komfort, je mi příjemnější než ten prašný z marketu.

7.4.2016 07:32
Bejina

XXX.XXX.112.69

Já nakupuji přes internet málo, ale když už, tak jedině v "Dobrá miska". Zatím mi to vždy všechno přišlo včas a dobře zabalené. Nakupuji tam hlavně granule a konzervičky Brit care, které vyjdou mnohem levněji než v kamenném obchodě.
Stelivo používám jedině Cats best OKO plus a jsem s ním spokojená. Už ho ale kupuji málo, protože všechny naše kočeny mají možnost chodit si dvířky ven a domů kdykoliv chtějí a tak raději se chodí vyvenčit ven. Takže záchodky používají nyní jen výjimečně, tak aspoň ušetřím na stelivu...

7.4.2016 14:37
tapina

XXX.XXX.11.117

joanne.s napsal(a):
Cože, cats best pro nemocné kočky? v čem je to jiné?

asi nemyslíte toto, green power? http://www.zoohit.cz/shop/kocky/kockolity_podestylky/cats_best/525685#1.

Ne, už jsem to i našla, akorát to má teď jiný obal než před těmi 8 lety - Cats Best Nature Gold - jsou to takové podlouhlé peletky, hrudkuje to, ale opravdu vůbec nepráší. Z toho důvodu to mělo být pro nemocné kočky. Měli jsme to pro kocoura, když byl několikrát po sobě katetrizovaný.

Ale ten Green Power, to je novinka, to stojí za vyzkoušení

7.4.2016 14:40
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Aha, ten nature gold znám. Má být vhodnější pro dlouhosrsté kočky /než OKO plus/, o tom že je pro nemocné nic nevím.

bezprašné jsou přece i silikáty. Purr and Simple, co jsem měla /ze skořápek/také nepráší vůbec.

7.4.2016 19:20
lavacca

XXX.XXX.164.49

No, můžu říct, že jsem taky na základě pochval to Cats Best Oko Plus koupila a velké zklamání - dřevem fakt nevonělo (teda jako cítit bylo, ale takový umělý dřevo. :D), hrudky se hrozně lepily...no, divný. Letělo to nakonec k morčatům a tak to bylo kupodivu v poho - ani to nelepilo, apod. tak nevim no. Ale v podstatě vyhozených nějakých 190, -, protože pod morčata jsem měla normálně hobliny od truhláře no...

A co se týče zklamání z objednávek z netu - za mě zatím vždy vše ok. :) Pro psy a kočky většinu věcí kupuju přes net - akorát vodítka, košíky a hračky, apod. většinou dojdu ohmatat do kamenné prodejny a pak objednám z netu za levněji.

A pokud e-shop neznám, taky koukám na hodnocení heureky a zatím vždy v pohodě. Vše dorazilo, jak mělo.

7.4.2016 19:35
tapina

XXX.XXX.211.145

joanne.s napsal(a):
Aha, ten nature gold znám. Má být vhodnější pro dlouhosrsté kočky /než OKO plus/, o tom že je pro nemocné nic nevím.

bezprašné jsou přece i silikáty. Purr and Simple, co jsem měla /ze skořápek/také nepráší vůbec.

Jo, o silikátech vím, akorát když byl kocour nemocný, bylo jednodušší mu dát něco podobného tomu, co znal než úplně něco jiného(Oko plus kupujeme už snad od doby, co je na našem trhu). Nevím, jestli bych řekla vyloženě, že se zhoršuje, spíš kvalita kolísá, ale to jsme pozorovali i dřív u zverlitu.
Zkrátka, je to přírodní, záleží na momentální surovině.

7.4.2016 19:43
tapina

XXX.XXX.211.145

lavacca napsal(a):
No, můžu říct, že jsem taky na základě pochval to Cats Best Oko Plus koupila a velké zklamání - dřevem fakt nevonělo (teda jako cítit bylo, ale takový umělý dřevo. :D), hrudky se hrozně lepily...no, divný. Letělo to nakonec k morčatům a tak to bylo kupodivu v poho - ani to nelepilo, apod. tak nevim no. Ale v podstatě vyhozených nějakých 190, -, protože pod morčata jsem měla normálně hobliny od truhláře no...

A co se týče zklamání z objednávek z netu - za mě zatím vždy vše ok. :) Pro psy a kočky většinu věcí kupuju přes net - akorát vodítka, košíky a hračky, apod. většinou dojdu ohmatat do kamenné prodejny a pak objednám z netu za levněji.

A pokud e-shop neznám, taky koukám na hodnocení heureky a zatím vždy v pohodě. Vše dorazilo, jak mělo.

Možná jestli třeba nebyla nízká vrstva, těžko říct. My jsme za ta léta nic takového nepozorovali. Možná je to i o zvyku - protože jsem k našim zapomněla zabalit podestýlku, koupila jsem cestou bentinitovou (brit?) a strašně mě štvalo, jak jsou hrudky těžké na lopatku a rozpadavé, přitom dřív před hodně moc lety jsme používali bentonit a chválila jsem ho kde mohla.

Nebo jestli jste opravdu omylem nekoupila tu nehrudkující variantu - to se mi taky jednou povedlo.

7.4.2016 20:20
joanne.s

XXX.XXX.25.230

Já Oko plus také používala a byla jsem spokojená. Je teda fakt, že se vynášel, až do další místnosti, ale to mi přišlo u spousty steliv. Mně voněl. I se mi líbilo, že celý obsah záchodku moc nezasmrádal.

Silikát jsem nezkoušela, zato nehrudkující, to souhlas - příšerná zkušenost. A to byl drahý.

7.4.2016 22:10
lavacca

XXX.XXX.164.49

tapina napsal(a):
Možná jestli třeba nebyla nízká vrstva, těžko říct. My jsme za ta léta nic takového nepozorovali. Možná je to i o zvyku - protože jsem k našim zapomněla zabalit podestýlku, koupila jsem cestou bentinitovou (brit?) a strašně mě štvalo, jak jsou hrudky těžké na lopatku a rozpadavé, přitom dřív před hodně moc lety jsme používali bentonit a chválila jsem ho kde mohla.

Nebo jestli jste opravdu omylem nekoupila tu nehrudkující variantu - to se mi taky jednou povedlo.

Vrstva nízká vážně nebyla. ;) Jsem zvyklá na hrudkovací steliva, kde se běžně dává 7-8 cm. ;) A přímo u toho steliva bylo psáno "Hrudkující kočkolit s minimální spotřebou." - což on i hrudku udělal, ale takovou lepkavou...plus kolik ho skončilo mimo wc... no, zlaté hrudky z jílu.

Ono záleží na značce toho hrudkovacího bentonitového steliva - taky mám odzkoušeno více značek a ne všechny dělaly hrudky, které se nerozpadaly, neprášily, apod. Teď jsem velmi spokojená s Mikešem natural /i když poslední várka trochu víc práší, ale hrudkuje pořád skvěle/ a pak Brit Excellent. U toho je radost čistit záchůdky! Nepráší, nádherně hrudkuje a nevynáší se. A není cítit. Prostě - co víc si přát. :) Takže já teď taky chválím ten Brit Excellent, kde můžu. :).

8.4.2016 05:44
koňadra

XXX.XXX.128.31

RomčaJelča napsal(a):
Ahoj holky, tak já tedy z internetu nekupuji vůbec nic, prostě jsem si na to nezvykla. Jak něco nevidím na vlastní oči a neošahám, nedokážu nakoupit.
Kdysi dávno jsem koupila povlečení, na fotce nádherné, doma na omak strašné. Příbuzný koupil z netu notebook, přišla mu cihla.
Naposledy jsme předloni objednali obojek pro exmanželova psa, přišel za 6 týdnů...
Na začátku jsme pro naši kočku vybíraly s dcerou dražší stelivo, které se dalo (prý) splachovat do WC. Výsledek - po 2 měsících začal WC divně bublat... Takže stelivo kupuji od té doby úplně prachobyčejné, v Albertu to nejlevnější; sem tam vezmu hrudkující za asi 56 Kč.

Já zase nakupuji přes internet poměrně často. Jenže se musí vědět co a hlavně KDE. Nakupuji jen v prověřených e-shopech, kromě těch chronicky známých Alza, Kasa, Mall... (kde se nebojím koupit třeba mobil), nakupuji v těch, které již mají ověření zákazníků. Zatím nemohu říct, že bych byla někdy zklamaná. Jednou mě sice poslali místo nízkých bot vysoké, ale to byla chyba pracovníka a ihned ji napravili ještě s dárkem a omluvou. Ale rozhodně bych notebook nebo mobil nekupovala u neprověřených prodejců nebo na soukromý inzerát na bazoši. Mám také pár e-shopů, kde nakupuji pro zvířata.

8.4.2016 06:38
joanne.s

XXX.XXX.41.2

..rozhodně bych notebook nebo mobil nekupovala u neprověřených prodejců nebo na soukromý inzerát na bazoši..

přesně tak, souhlas s Koňadra, takhle nenakupovat, nikdy nic. To není internetové nakupování, ale normální hazard.

catahoula

8.4.2016 08:26
catahoula

XXX.XXX.89.198

Bohužel se s tím setkávám dost často že je někdo "nespokojený" se svým nákupem po netu... já osobně věci pro miciny kupuji buď klasika na zoohitu nebo se mi hodně osvědčil tento obchod
http://www.psitlapka.cz/.. jsou tam moc ochotní a nikdy nebyl problém se s nima domluvit

8.4.2016 12:00
lusice

XXX.XXX.27.162

Na netu nakupuji pro kocoura všechno. A pro sebe taky už skoro všechno. Vybírám si ověřené eshopy. Hodně nakupuji i z USA a Anglie a vždy mi všechno dorazilo.
Cats best OKO nakupuji od začátku. Používala ho chovbatelka. Nebýt toho, že se vynáší, byl by ideální. Mně dřevem voní. Myju ho jednou za 6-7 týdnů a to jen proto, že mi to už přijde dlouho. Vůbec nesmrdí.

8.4.2016 12:20
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Lusice: vy máte dlouhosrstou kočku, že - zkusila jste od stejné firmy řadu Nature gold? A můj favorit - Zverlit hrubý? řekla bych, že oba jmenované se vynášejí o kus míň.

8.4.2016 13:01
lusice

XXX.XXX.27.162

Mám dlouhosrstou kočku . Koupila jsem před pořízením kotěte pytle téhož steliva, co měla chovatelka, aby kotě mělo to, na co je zvyklé. Cats best mi vyhovuje, že stelivo se dá spláchnout a nemusím nikde uchovávat hrudky. A je bez zápachu. Nature Gold vyzkouším. Ale zatím jsem v půlce druhého pytle. Zverlit jsem nezkoušela (ale četla jsem už vícekrát, že je dobrý). Mám celkem malý byt a jen jeden kočičí záchod. Tohle by chtělo testovat s jedním záchodem s Csts best a jedním se Zverlitem. Co kdyby se kocourovi nelíbil a byl nečistotný.

8.4.2016 13:12
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Taky jsem s Oko plus byla celkem spokojená. Až na to vynášení. Pak jsem jednou koupila na vyzkoušení Zverlit hrubý, a už jsem jiný nekoupila.

Kocourovi je to celkem jedno, hlavně že je hrudkující a dá se v tom prima hrabat.

8.4.2016 14:54
tapina

XXX.XXX.211.145

joanne.s napsal(a):
Taky jsem s Oko plus byla celkem spokojená. Až na to vynášení. Pak jsem jednou koupila na vyzkoušení Zverlit hrubý, a už jsem jiný nekoupila.

Kocourovi je to celkem jedno, hlavně že je hrudkující a dá se v tom prima hrabat.

My jsme to měli obráceně, dlouho jsme měli Zverlit (hrubost tedy už nevím, možná byla v té době jen jedna, pamatuji si, že byl lehce parfémovaný) a pak jsme jednou koupili Cats Best Oko Plus a zůstali u něho už asi 10 let. Kromě krátkého období, kdy jsme používali Cats Best Nature Gold - je skvělý, ale docela drahý.

Co se týká vynášení, kocour má před toaletou rohožku, maximum zůstane na rohožce a něco velmi málo v místnosti, kde tu toaletu má. Má mírně delší srst. Mně to naopak přišlo se Zverlitem horší - hlavně asi z toho důvodu, že vynešené smetí píchá do nohou. Z posledních pytlů, co jsme koupili, měl šedivé nohy - proto jsme hledali změnu.

Pro našeho kocoura přesně taky - je mu to jedno, hlavně, že může hrabat. A nejlíp vyhrabat půlku záchůdku ven ;-).

8.4.2016 16:17
rybka

XXX.XXX.80.149

U toho Cats Best Oko Plus je to asi o štěstí na jakou várku zrovna natrefíte. Někdy je super a někdy zase jakoby zespod tak litr na prach. Já mu přesto zůstávám věrná. Měla jsem nutkání koupit pro koťata drobnější strukturu jako má Benek, ale než jsem tak učinila, naučila se koťátka vpohodě i na Cats Best. Původně jsme dostali spolu ze záchodkem v akci silikát, ale ten se mi vůbec nelíbil a kočeně také moc ne. Stále si po použití záchodku otřepávala packy...asi tak jako když šlápne do vody.

8.4.2016 17:38
lavacca

XXX.XXX.164.49

joanne.s napsal(a):
..rozhodně bych notebook nebo mobil nekupovala u neprověřených prodejců nebo na soukromý inzerát na bazoši..

přesně tak, souhlas s Koňadra, takhle nenakupovat, nikdy nic. To není internetové nakupování, ale normální hazard.

JJ, přesně tak. :) Na elektro máme vyzkoušený softcom.cz, dá se to vyzvednout i osobně, což je za mě nejlepší. Určitě bych nekupovala nic takhle dražšího na inzerát...

Jinak ze zvířecích u nás vede nejvíce spokojenypes.cz (stelivo, granule, wc, pamlsky), pak byl super svetzviratek - ale ten bohužel už zrušili a jinak zoohit taky ok. A občas beru z pethome.cz (mají za dobrou cenu savé podložky - jsou super po kastracích, apod., občas akce 1+1, apod. ).

8.4.2016 18:08
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

lavacca napsal(a):
JJ, přesně tak. :) Na elektro máme vyzkoušený softcom.cz, dá se to vyzvednout i osobně, což je za mě nejlepší. Určitě bych nekupovala nic takhle dražšího na inzerát...

Jinak ze zvířecích u nás vede nejvíce spokojenypes.cz (stelivo, granule, wc, pamlsky), pak byl super svetzviratek - ale ten bohužel už zrušili a jinak zoohit taky ok. A občas beru z pethome.cz (mají za dobrou cenu savé podložky - jsou super po kastracích, apod., občas akce 1+1, apod. ).

Předpokládám, že platíš přes internetový účet a dovezou Ti to domů? Kolik bývá poštovné?
A děkuji všem za tipy na stelivo.

8.4.2016 18:30
joanne.s

XXX.XXX.4.222

Na spokojenypes, zoohit, i spřátelené bitiba je pošta zdarma:

při objednávce nad 499,799 a 999 Kč.

8.4.2016 18:36
lavacca

XXX.XXX.164.49

RomčaJelča napsal(a):
Předpokládám, že platíš přes internetový účet a dovezou Ti to domů? Kolik bývá poštovné?
A děkuji všem za tipy na stelivo.

Pokud jde o spokojenéhopsa, tak beru vždy větší objednávku (nad 499, -), takže mám poštovné zdarma. :) Jen platím 20, - za dobírku PPLku, protože dopředu peníze nerada posílám a PPLko mi to přiveze v určitou hodinu. Plus jde objednávky zdarma vyzvednout na jejich prodejně v Praze, takže tam vyzvedávám menší objednávky (pamlsky, apod.)

Zoohit má poštovné přes českou poštu zdarma u objednávky nad 799, -, DPD nad 799, - za příplatek 49, -.

U pethome je u balíku do 30 kg za poštovné 79, -, což se mi pořád při větší objednávce a lepších cenách vyplácí.

8.4.2016 21:16
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Lavacca, díky za informace!

10.4.2016 15:59
peggi16

XXX.XXX.61.147

Já jsem u zoohitu objednávala docela dost, hlavně granule pro kočky, ale i pro psy. Jednou mi udělali to, že dvě objednávky po sobě mi neposlali s tím, že to někde ztratila Česká pošta. Nějaké omluvy mi byly prd platné, když člověk počítal s tím, že zboží dorazí a kočičáci budou mít co jíst. Sami od sebe se mi ani neozvali, kdybych to nezačala řešit, tak čekám dodnes. Takže jsem přešla ke spokojenému psovi, kde kupuju pro naše zvířátka co je třeba. Nedávno jsem chtěla koupit na zoohitu bezobilnou Portu 21, kočkám chutnala, a ejhle, dobírka nebyla pro velkou položku (10kg pytel) v nákupu možná.

Jinak přes net objednávám normálně, u ověřených e-shopů. Ale ne všechno, oblečení třeba ne.

10.4.2016 19:21
joanne.s

XXX.XXX.18.108

Já kupuji na zoohit zásadně na dobírku. Zásilka dorazila vždy včas a v pořádku, v průběhu i sleduji balík v aplikaci české pošty..

12.4.2016 01:40
fikovnice

XXX.XXX.30.49

joanne.s napsal(a):
Tak to nechápu, hračka hlučná na úrovni vysavače. To by se lekla kdekterá kočka. K té velikosti gourmet - standard je 85 g, třeba kapsy Perle zde http://www.zoohit.cz/shop/kocky/konzervy/gourmet/gourmet_perle/178132
konzervičky Gold také tak,85 g - kousky i paštiky.

existuje i řada Mon petit, á 50 g, ale ta je novější, a u nás v kamenných obchodech se běžně ani neprodává http://www.zoohit.cz/shop/kocky/konzervy/gourmet/gourmet_mon_petit/454002.

Stran toho přirovnání k vysavači se možná mýlím, to já jen tak tipla, ale prostě je to hlasitě VRČÍCÍ vajíčko - to je zvuk, který mi to asi připomíná nejvíc - vrčení. Mladej, protože je oprsklej, tak si vajíčko trochu oťukává, ale zájem je celkem nevalný!

12.4.2016 01:42
fikovnice

XXX.XXX.30.49

ssuchos napsal(a):
S tím stelivem Cats best Oko plus se opravdu poslední dobou zhoršili, jednak byly poslední dvě várky celkem hodně prašné a jednak ho začali balit do slabších pytlů, které se snadno protrhnou. Minule bylo stelivo rozsypané všude po krabici, protože ho protrhla tyčka z udice pro kocoura.

Aha, tak koukám, že tedy nejsem jediná, kdo nebyl s tímto stelivem spokojen. Prašnosti jsem si mimochodem též všimla. Takže jsem se pokorně vrátila k Mikešovi event. k Propesku. Měli jste někdo někdy stelivo této profláknuté značky? Je snad na trhu nejlevnější, při nasypávání do záchodu sice dost práší, ale hrudky dělá dobré, dobře se mi odstraňují, takže Mikeš a Propesko jsou teď mí favorité.

12.4.2016 01:46
fikovnice

XXX.XXX.30.49

RomčaJelča napsal(a):

Zdravím "Romčo". Koukám, že jsme na tom trochu podobně. Já se zuby nehty bránila internetovému nákupu. Teď už tolik ne, ale musí jít o zboží na dobírku - pěkně zboží z ručky do ručky a penízky z mé ručky doručovací firmě. Internetovému bankovnictví nerozumím ani za mák... Ale ty dobírkové koupě vyjdou opravdu mnohdy výrazně levněji, pro zajímavost koukněte třeba na ten ZOOHIT.

12.4.2016 01:49
fikovnice

XXX.XXX.30.49

lavacca napsal(a):

"hrudky se hrozně lepily..."

Přesně, toto se dělo i mně a pořád jsem přemýšlela, v čem ostatní vidí výhodu oproti klasickým hrudkujícím stelivům.

12.4.2016 02:21
fikovnice

XXX.XXX.30.49

joanne.s napsal(a):
Já kupuji na zoohit zásadně na dobírku. Zásilka dorazila vždy včas a v pořádku, v průběhu i sleduji balík v aplikaci české pošty..

Jo, já to dělám také tak, ale už se mi párkrát stalo, že vybrané zboží na dobírku převzít nešlo... .

Přidejte reakci

Přidat smajlík