Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Eso

24.5.2016 12:28
Eso

XXX.XXX.139.27

Dobrý den,

naše kočička byla před cca 10 dny na kastrování a od té doby mi nechce jíst taštičky. Granulky papá, vodu pije, ale taštičky mi nepapá. Kdy mi naposledy snědla taštičku byl den po vykastrování protože byla hladová a od té doby nic a jen by mě zajímalo jestli někdo nemá stejnou zkušenost nebo jestli to je změna chuti, která už zůstane a pod. Děkuji za odpovědi.

24.5.2016 14:42
Kočičí svět

XXX.XXX.32.8

Eso napsal(a):
Dobrý den,

naše kočička byla před cca 10 dny na kastrování a od té doby mi nechce jíst taštičky. Granulky papá, vodu pije, ale taštičky mi nepapá. Kdy mi naposledy snědla taštičku byl den po vykastrování protože byla hladová a od té doby nic a jen by mě zajímalo jestli někdo nemá stejnou zkušenost nebo jestli to je změna chuti, která už zůstane a pod. Děkuji za odpovědi.

U nás se chuť k jídlu u jedné kočky taky velmi změnila, ale nebylo to hned den po kastraci. Postupně po kastraci přestala skoro úplně jíst kapsičky, chce skoro pořád jen granule. Bohužel pro kočky není dobrá jen granulovaná strava, kočky by měly mít tak 70% vlhké stravy (maso, kapsičky, vaničky, konzervy) a jen tak 30% granulované stravy. Já už taky nevím, jaké kapsičky kupovat, skoro žádné nechce, ať to jsou "marketovky" či kvalitní masové kapsičky nebo konzervy, skoro vždy odejde. Nejvíce jí asi bohužel chutná Felix

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.5.2016 16:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

Může si to jídlo spojovat s kastrací, tedy s tím, že ji něco bolí. Nechápe, že ji není špatně z jídla. Zkuste nabídnou něco jiného, syrové/vařené maso, jiný typ konzervy (pokud jedla kousky, zkuste paštiku či naopak) nebo třeba jiný druh masa - rybu/tuňáka...

Eso

24.5.2016 17:56
Eso

XXX.XXX.139.27

Děkuji za rady :).

29.5.2016 16:05
Bledulebledá

XXX.XXX.119.96

Naše číča nám taky po kastraci nechtěla kapsičky nějakou dobu, ale už ji to přešlo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík