Je to nějaké plemeno? nebo mix z vesnice? foto

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.6.2016 17:38
terka.c

XXX.XXX.4.235

Přikládám fotku zkušenějším chovatelům. Jako kotě se k nám přitoulala kočičí holčička a vyrostla z ní krásná kočka. Nevíte, co to je zač? je jí rok a půl má poprvé 5 krásných modrookých koťátek :) Kolem krku jsem jí ostříhala límec z dlouhých chlupů, měla v nich cucky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.6.2016 18:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

terka.c napsal(a):
Přikládám fotku zkušenějším chovatelům. Jako kotě se k nám přitoulala kočičí holčička a vyrostla z ní krásná kočka. Nevíte, co to je zač? je jí rok a půl má poprvé 5 krásných modrookých koťátek :) Kolem krku jsem jí ostříhala límec z dlouhých chlupů, měla v nich cucky.

Krásna a to koťátko je rozkošníček smajlík Řekla bych, že bude šmrncnutá mainskou mývalí. Mainy mají dlouhé bohaté ocásky.

30.6.2016 19:30
lavacca

XXX.XXX.164.49

terka.c napsal(a):

Modrooká jsou všechna koťátka cca do věku 7-8 týdnů, kdy se jim barva očí začne měnit do dospělácké barvy.
¨
Těžko říct - prostě kříženeček, i když je hezoučká. Možná něco z mainky? Kdoví. Nicméně přimlouvám se za kastraci, takových kříženečků po světě už běhá...

Přidejte reakci

Přidat smajlík