Proč kočka čůrá na boty

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

černa svině

4.7.2016 21:05
černa svině

XXX.XXX.59.8

Dobrý den chtěla bych se zeptat co to znamená když kočka čůrá do bot četla jsem že se za něco Mstí, Zajímalo by mě jestli to může být kvůli tomu že přestala pravidelně dostávat konzervy nebo kvůli tomu že nemůže na její oblíbené místo.

4.7.2016 21:12
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Proč ?

4.7.2016 21:38
lavacca

XXX.XXX.164.49

černa svině napsal(a):
Dobrý den chtěla bych se zeptat co to znamená když kočka čůrá do bot četla jsem že se za něco Mstí, Zajímalo by mě jestli to může být kvůli tomu že přestala pravidelně dostávat konzervy nebo kvůli tomu že nemůže na její oblíbené místo.

A proč jste ji přestali dávat konzervy? A proč nemůže na své oblíbené místo ?!? Chtělo by to být jaksi konkrétnější...

5.7.2016 00:47
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Btw, máte zajímavý nick. To jste fotbalový sudí?

5.7.2016 07:09
joanne.s

XXX.XXX.2.187

Snad to není domácí přezdívka té "problémové kočky"..

5.7.2016 07:56
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Fíkovnice to trefila.

černa svině

5.7.2016 08:36
černa svině

XXX.XXX.59.8

Protože si vybrala místo kde se spí a strašně moc pelichá a konzervy jsme jí přestali dávat protože to dycky rychle snědla a pak se pozvracela.

černa svině

5.7.2016 08:42
černa svině

XXX.XXX.59.8

Tak ji říkají rodiče ja sem to napsala protože Sallynka nešlo.

5.7.2016 10:27
Acamar

XXX.XXX.158.162

černa svině napsal(a):
Protože si vybrala místo kde se spí a strašně moc pelichá a konzervy jsme jí přestali dávat protože to dycky rychle snědla a pak se pozvracela.

Naše první kočka taky občas konzervu zhltala a pak vyzvracela. Pomáhalo dávat menší množství častěji, jednu konzervu tak na 3-4x. A taky záleželo na druhu konzervy. Třeba když jsme zkusili Luisu z Penny, to bylo venku hned. I když se nedalo říct, že čím levnější, tím "zvracivější", některé jí prostě neseděly.

5.7.2016 10:37
lavacca

XXX.XXX.164.49

černa svině napsal(a):

Tak to stačilo ji tam nepovolit vstup od začátku...je jasné, že je nešťatsná, když ji vypoklonkujete pryč z jejího oblíbeného místa - ona neví, co se děje. Těžko ji vysvětlíte, že teď línáš, tak si jdi jinam...

A jakou značku dostávala? Dost koček zvrací po těch nekvalitních z marketů či pokud hodně hltají /pak stačí dát konzervu na vícekrát po menších částech. ;) /.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.7.2016 10:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

No, definice "strašně moc pelichá a zvrací" může rovněž znamenat selhání ledvin či jiný zdravotní problém...

edit: včetně té změny místa čurání.

5.7.2016 14:28
lavacca

XXX.XXX.164.49

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No, definice "strašně moc pelichá a zvrací" může rovněž znamenat selhání ledvin či jiný zdravotní problém...

edit: včetně té změny místa čurání.

Ano, i to je možné. Ale nějak jsem předpokládala, že tuhle variantu už vyloučili ?!?

6.7.2016 00:26
fikovnice

XXX.XXX.30.49

rapotacka11 napsal(a):
Fíkovnice to trefila.

Přidejte reakci

Přidat smajlík