Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2016 16:40
Minie Niky

XXX.XXX.131.70

Dobrý den nevedely jsem kam se obratit muze mi nĕkdo pomoct? Dneska jsme nasemu malinkymu koťátko musely oholit zadicka a brisko tak se chci zeptat jestly jí to vyroste zpatky? Dekuji

24.9.2016 16:51
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Minie Niky napsal(a):
Dobrý den nevedely jsem kam se obratit muze mi nĕkdo pomoct? Dneska jsme nasemu malinkymu koťátko musely oholit zadicka a brisko tak se chci zeptat jestly jí to vyroste zpatky? Dekuji

Ano, doroste. Předpokládám, že jde o bytové kotě...? Venku se ochlazuje a srst by mohla chybět. K podpoře růstu srsti je možné podat pastu s biotinem.
Proč jste museli kotě oholit?

24.9.2016 17:22
asurwic

XXX.XXX.36.3

Minie Niky napsal(a):

Určitě. Chce to jen chvíli počkat. Když jsem kvůli alergii na kůži musela ostříhat chlupy u psa dlouhosrstého plemene, tak po 3 měsících by na něm už nikdo nic nepoznal.

24.9.2016 18:07
Čikkita

XXX.XXX.96.226

Ano, doroste. Našemu kocourkovi asi před třemi týdny oholila veterinářka nožku kvůli odběru krve a srst mu už krásně dorůstá.

24.9.2016 18:08
Bejina

XXX.XXX.112.69

Minie Niky napsal(a):

Určitě to doroste, to se nebojte. Naše jedna kočena měla úraz na ocasu, který se musel operovat, veterinář jí kus oholil, ale celkem brzy to dorostlo a nyní bych snad ani jizvu nenašla, jak to má hustě zarostlé a to byla pořádná díra až do kosti...
...pokud není nějaký větší kožní problém, tak bych se opravdu nebála.

24.9.2016 18:59
sisi58

XXX.XXX.191.1

Minie Niky napsal(a):

To nemyslíte vážně, že ne?
Kočka je savec, vy jste savec, vám vlasy i chlupy na oholených nohách dorůstají.
Proč by neměly dorůst chlupy kočce?!
Přírodopis asi nebyl váš oblíbený předmět

24.9.2016 19:42
fikovnice

XXX.XXX.30.49

sisi58 napsal(a):
To nemyslíte vážně, že ne?
Kočka je savec, vy jste savec, vám vlasy i chlupy na oholených nohách dorůstají.
Proč by neměly dorůst chlupy kočce?!
Přírodopis asi nebyl váš oblíbený předmět

Třeba se ptá dítě, ale je fakt, že se to probírá již na základce.
A pak je tu ještě ta věc, že ze zkušeností se zvířaty vím, že srst dorůstá různě rychle - i u stejného zvířecího druhu - určitě záleží na jeho zdraví, momentální kondici apod.
Ale jinak jasně, že srst doroste, i když to chce čas.

24.9.2016 19:59
sisi58

XXX.XXX.191.1

Jo, přesně.
I lidem rostou vlasy různě rychle. A někomu vůbec
A ten si pak dělá přehazovačku a je to hloupé, když zafouká a přehazovačka se zvedne
Ne vážně, všemu, co má chlupy, po ostříhání či oholení ty chlupy dorostou.
Pokud je tento tvor zdravý.

PetrHK

24.9.2016 21:10
PetrHK

XXX.XXX.246.26

To slovo "pomoc" člověka vyděsí a pak taková hloupost

24.9.2016 21:23
sisi58

XXX.XXX.191.1

Víte co to musí být pro zadavatelku za hrůzu, když neví, jestli koťátku doroste srst?
Srovnala bych to s hrůzou z bubáka pod postelí. No něco příííšerného

25.9.2016 04:49
rapotacka11

XXX.XXX.32.88

Minie Niky napsal(a):

Dneska jsme nasemu malinkymu koťátko musely oholit zadicka a brisko

Proč?

25.9.2016 08:09
sisi58

XXX.XXX.191.1

rapotacka11 napsal(a):

Proč?

Asi se v něčem namočilo. U veta by to bylo o něčem jiném.
A nebo nám tu někdo trollí.

25.9.2016 08:44
Machyska

XXX.XXX.252.23

sisi58 napsal(a):
Asi se v něčem namočilo. U veta by to bylo o něčem jiném.
A nebo nám tu někdo trollí.

25.9.2016 17:24
fikovnice

XXX.XXX.30.49

sisi58 napsal(a):
Víte co to musí být pro zadavatelku za hrůzu, když neví, jestli koťátku doroste srst?
Srovnala bych to s hrůzou z bubáka pod postelí. No něco příííšerného

25.9.2016 17:27
fikovnice

XXX.XXX.30.49

rapotacka11 napsal(a):

Proč?

Přesně na toto jsem se ptala o pár příspěvků výš, žádná odpověď, pokud jsem ji nepřehlédla.
Ale na druhou stranu si dovedu představit, že k tomu může být i důvod - velmi těžký svrab (prašivina), kotě namočené do nějakého oleje, zdravotní důvody...zkrátka asi by se racionální důvod našel, jen my jej neznáme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík