Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.10.2016 22:28

Lojza má asi tři roky.. Lojza se teď dva dny neukázal doma... Lojzu někdo týral.. hodně týral.. Lojza se nevzdává... Držíme palce, Lojzo !

https://www.facebook.com/veterinapavlovice/posts/1288668894500176.

9.10.2016 22:32
Tina125

XXX.XXX.12.95

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Lojza má asi tři roky.. Lojza se teď dva dny neukázal doma... Lojzu někdo týral.. hodně týral.. Lojza se nevzdává... Držíme palce, Lojzo !

https://www.facebook.com/veterinapavlovice/posts/1288668894500176.

Taky už jsem to dnes na těchto stránkách viděla. A nezbývá, než souhlasit. Úplně k pláči. Kruci co to s těma lidma je, aby si pořád mysleli, že jsou něco víc. Nevím jak se vůbec může stát, aby jakákoliv živá bytost takhle trpěla. Já ani nevím, co k tomu říct. Pořád říkám, že mě už nic nepřekvapí, ale neustále se pletu a tohle mě uvádí do šoku...

9.10.2016 23:01
Bejina

XXX.XXX.112.69

Strašné... zrovna jsem se teď dívala na naše spící koťátko, které máme tři dny doma a říkala jsem si, jak něčemu takovému může někdo vůbec ublížit?!... a nyní takový příspěvek... nemůžu ani komentovat, na to nemám sílu... jen je mi z toho smutno, co lidé dokáží udělat tvorečkovi, který nemá jak se bránit...

9.10.2016 23:20
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Nemám sílu ten obrázek rozkliknout celý. Ano, lidi jsou zrůdy. Moc přeji kocourkovi, ať se uzdraví. Pokud to zvládne, tak už asi bude mít navždy ve své zvířecí dušičce vepsáno, že existují tvorové, kteří umí moc ubližovat. Nemám pro tyto tvory označení člověk.

9.10.2016 23:33
ladd

XXX.XXX.190.252

Nebyl jsem tu asi měsíc, včera jsem se dost na.ral na slepicích a te´d zas tady. Dokážu, takovýmu člověku přát to nejhorší.

10.10.2016 07:05

Bestie! Kéž by ty boží mlýny byly rychlejší...

10.10.2016 07:08
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Bodlinka: už jsem viděla na FB. je to hnus, to nemůže být ani pravý člověk. Doufám, že ten tyran bude stíhán, dopaden a odsouzen..

10.10.2016 07:30
Čikkita

XXX.XXX.183.2

Chudáček maličký, snad se uzdraví. . Nikdy nepochopím, jak tohle může někdo udělat. Kéž by se to té zrůdě, vrátilo i s úrokem.

10.10.2016 12:36
fikovnice

XXX.XXX.30.49

joanne.s napsal(a):
Bodlinka: už jsem viděla na FB. je to hnus, to nemůže být ani pravý člověk. Doufám, že ten tyran bude stíhán, dopaden a odsouzen..

Víte, co si myslím? Že i kdyby byl dopaden, tak dostane třeba x hodin VPP. Anebo podmínku. Anebo peněžitý trest. Zkrátka i když se změnil statut zvířete z věci na bytost, tak jsou tresty pro tyto nestvůry naprosto směšné. Dnes a denně čtu něco podobného v médiích, radši to sem ani nedávám. Ale co to s námi proboha je? Když např. partner se partnerce pomstí skrze utrpení jejího psa?! Něco je hodně špatně s naší morálkou a na to dojedeme, jsem v tomto skeptik...

Přidejte reakci

Přidat smajlík