Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.10.2016 19:56
123456789123456789

XXX.XXX.243.173

Dobrý večer, mám dotaz ohledně nemocného koťátka.. přátelé dostali nalezence, s nejasným původem a koťátko chrochtá, jako by mělo rýmu, je vyhublé, jedno oko dosud neotevřelo a druhé taky žádná sláva, ovšem je velice aktivní, běhá a objevuje svět velice čile a hodně jí. Bývalí majitelé přisuzovali příznaky rýmě, ale také parazitům a tak bylo odčerveno, jenže se nezlepšilo, myslíte že se jedná o rýmu? Dá se mu nějak pomoct, co se zkušeností s domácím léčením týče? Moc děkuji za rady :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.10.2016 20:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

123456789123456789 napsal(a):
Dobrý večer, mám dotaz ohledně nemocného koťátka.. přátelé dostali nalezence, s nejasným původem a koťátko chrochtá, jako by mělo rýmu, je vyhublé, jedno oko dosud neotevřelo a druhé taky žádná sláva, ovšem je velice aktivní, běhá a objevuje svět velice čile a hodně jí. Bývalí majitelé přisuzovali příznaky rýmě, ale také parazitům a tak bylo odčerveno, jenže se nezlepšilo, myslíte že se jedná o rýmu? Dá se mu nějak pomoct, co se zkušeností s domácím léčením týče? Moc děkuji za rady :).

Hele tohle musí ti přátelé řešit s veterinářem. bezpodmínečně. jinak to zvíře o oko či oči prostě přijde.

24.10.2016 21:04
Míra n

XXX.XXX.233.43

Tak to máte asi jako já. Před necelými třemi týdny jsem odchytil dvě asi vyhozená koťata,
taky špatně dýchali pořád jakoby posmrkávali, pšíkali a jedno kotě i hodiny dýchalo jen tlamičkou. A u mourka taky jedno očko vypadalo špatně. Dnes už jsou alespoň mi to tak připadá podle toho jak řádí nejspíš zdravá a i to očko se zlepšilo.Tak pokud přátelům na kotěti záleží tak jak píše bodlinka jít na veterinu než domácí léčba.

24.10.2016 21:07
manbea

XXX.XXX.18.54

Míra n napsal(a):
Tak to máte asi jako já. Před necelými třemi týdny jsem odchytil dvě asi vyhozená koťata,
taky špatně dýchali pořád jakoby posmrkávali, pšíkali a jedno kotě i hodiny dýchalo jen tlamičkou. A u mourka taky jedno očko vypadalo špatně. Dnes už jsou alespoň mi to tak připadá podle toho jak řádí nejspíš zdravá a i to očko se zlepšilo.Tak pokud přátelům na kotěti záleží tak jak píše bodlinka jít na veterinu než domácí léčba.

Oba jsou pěkní, ale z Mourka roste opravdový krasavec

24.10.2016 21:36
Míra n

XXX.XXX.233.43

manbea napsal(a):
Oba jsou pěkní, ale z Mourka roste opravdový krasavec

No já nevím, mám slabost pro bílej kožíšek na kočkách, tak sám nevím, ale líbí se mi oba, no ale asi nejvíc číča ze zahrady nebýt jí tak nemám ani ty kocourky. To škrabadlo bylo původně také pro ní. V zimě jsem jí brával občas ze soboty na neděli domů.

25.10.2016 07:57
j.Stela

XXX.XXX.240.130

Míra n: tak to je proměna, hezky jste se o ně postaral, vypadají nádnerně

25.10.2016 17:16
Machyska

XXX.XXX.252.23

123456789123456789 napsal(a):

Domácí léčba nestačí, poslechněte Bodlinku

25.10.2016 17:18
Machyska

XXX.XXX.252.23

Míra n: kluci jsou krásní, ale ten morovatý je naprosto nejkrásnější. Ta pro měna je neuvěřitelná, šťastní to chlapečci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík