Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jana Jana

7.11.2016 01:37
Jana Jana

XXX.XXX.94.175

Hezký podzimní den přeji,
prosím, nemáte někdo aktuální informace o značce Hills? Máme ledvinovou dietu už šestým rokem a doteď jsme s touto značkou měli opravdu dobré zkušenosti. Při poslední koupi granulí se mi ale stalo, že mezi „normálními“ granulemi byly přimíchané dva druhy jiných. Internetový obchod, kde jsem kupovala, mi odpověděl okamžitě, jak se na slušného obchodníka patří, a ihned mi balení vyměnil. Současně jsem e-mailem kontaktovala i zástupce této značky pro ČR, kde se na webových stránkách dušovali, jak jim záleží na kvalitě a zákaznících. Uběhlo ovšem už několik týdnů a nikdo ani neuznal za slušné odpovědět. To jsem od této značky opravdu nečekala. Tak si říkám, jestli se např. výroba nepřesunula do Polska nebo něco podobného. Díky za odpověď
Jana.

7.11.2016 10:32
honzapm

XXX.XXX.182.25

Také beru Hill´s, ale změnu granulí jsem nezaznamenal.
Ale změnu obalu ano - barva, logo, vše stejné, ale pytel je "více mačkavý".
Tak nějak "méně kvalitní, méně pružný". Nevím, jak to jinak napsat.
Jako lámavý papír, kdežto předtím byl poddajný.

Objednávám na 123zoo asi dva roky.

7.11.2016 18:58
Tina125

XXX.XXX.12.95

Jana Jana napsal(a):
Hezký podzimní den přeji,
prosím, nemáte někdo aktuální informace o značce Hills? Máme ledvinovou dietu už šestým rokem a doteď jsme s touto značkou měli opravdu dobré zkušenosti. Při poslední koupi granulí se mi ale stalo, že mezi „normálními“ granulemi byly přimíchané dva druhy jiných. Internetový obchod, kde jsem kupovala, mi odpověděl okamžitě, jak se na slušného obchodníka patří, a ihned mi balení vyměnil. Současně jsem e-mailem kontaktovala i zástupce této značky pro ČR, kde se na webových stránkách dušovali, jak jim záleží na kvalitě a zákaznících. Uběhlo ovšem už několik týdnů a nikdo ani neuznal za slušné odpovědět. To jsem od této značky opravdu nečekala. Tak si říkám, jestli se např. výroba nepřesunula do Polska nebo něco podobného. Díky za odpověď
Jana.

Měli jsme také několik balení Hills k/d a přišly mi stejný. Tak buď to byl vadný kus. Nebo bych asi nenakupovala v tom stejným obchodě.

8.11.2016 10:27
honzapm

XXX.XXX.182.25

Např. polské e-shopy také dodávají (zasílají) do ČR a mám zkušenost,
že kvalita tamního zboží - které se navenek tváří naprosto totožně - je jiná (horší).

Přidejte reakci

Přidat smajlík