Jak to dopadlo s kočkou co mě neměla ráda?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Eso

24.11.2016 17:13
Eso

XXX.XXX.139.27

Ahoj,

na začátku května jsem sem dávala příspěvek o tom " jak mě moje kočka nemá ráda" byla jsem nešťastná, protože jsem byla furt poškrábaná a vůbec se nemazlila a nenechala nás zamhouřit oči.
Dostala jsem od vás, ale i od jiných rady, že se prostě nudí, ať ji pořídíme kamarádku, a tak jsme i udělali.
No každopádně, od té doby jsem se neměla snad lépe, za prvé obě kočky jsou perfektní antidepresiva, my s přítelem už spíme celou noc a kočičky spokojeně s námi a navíc se staly kamarádkami i když někdy když se prohánějí po bytě dupou jak dvacet chlapů

Každopádně, pokud má někdo stejný problém, jako jsem tehdy měla já, tak rozhodně doporučuji, nějakého kamaráda nebo kamarádku hned je vidět že jsou obě veselé protože nejsou sami ani jedna

Děkuji a přeji hezký večer.

24.11.2016 17:24
Bejina

XXX.XXX.112.69

Eso napsal(a):
Ahoj,

na začátku května jsem sem dávala příspěvek o tom " jak mě moje kočka nemá ráda" byla jsem nešťastná, protože jsem byla furt poškrábaná a vůbec se nemazlila a nenechala nás zamhouřit oči.
Dostala jsem od vás, ale i od jiných rady, že se prostě nudí, ať ji pořídíme kamarádku, a tak jsme i udělali.
No každopádně, od té doby jsem se neměla snad lépe, za prvé obě kočky jsou perfektní antidepresiva, my s přítelem už spíme celou noc a kočičky spokojeně s námi a navíc se staly kamarádkami i když někdy když se prohánějí po bytě dupou jak dvacet chlapů

Každopádně, pokud má někdo stejný problém, jako jsem tehdy měla já, tak rozhodně doporučuji, nějakého kamaráda nebo kamarádku hned je vidět že jsou obě veselé protože nejsou sami ani jedna

Děkuji a přeji hezký večer.

Hezký příspěvek s happyendem...
... a číčy na fotkách krásné.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.11.2016 18:21
Uživatel s deaktivovaným účtem

To je skvělé! A výběr famózní! Jin-jang. Krásné smajlík

24.11.2016 18:56
Machyska

XXX.XXX.252.23

Velice příjemné zprávy a kočičky nádherné. Přeji hodně šťastných chvil i do dalších dnů.

25.11.2016 09:05
Acamar

XXX.XXX.57.109

Tak to je bezva, jak všechno předpisově zafungovalo, jak mělo a všichni jste spokojení Kočičky jsou jako z reklamy, Jing-jang je trefné

25.11.2016 11:36
lavacca

XXX.XXX.240.32

To je super konec. A ta kombinace black&white je taky skvělá. ;).

Eso

25.11.2016 16:05
Eso

XXX.XXX.139.27

Děkuji vám za příjemné komentáře!

Přidejte reakci

Přidat smajlík