Kocourek - počurávání

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.11.2016 21:39
evynka1999

XXX.XXX.216.144

Ahoj, poslední dobou mě trápí náš půlroční kocourek, protože se počůrává.. Nejdříve to začalo tím, že když jsme přišli domů, ucítili jsme moč- počůral nám polštáře. Tohle jsme časem přestali řešit, protože už to pak nedělal.. Ale včera z ničeho nic skočil na postel a před mýma očima se na postel 2x vyčůral.. Vůbec to nechápu.. Dnes ráno to samé. Když jsem odcházela do školy, byla jsem na chotbě a zase se před mnou počůral- ale teď ne na postel, ale na dlaždičky vedle zdi. Na internetu jsem četla, že kocourci ají často problémy s močovými kameny a že takhle projevují bolest.. V sobotu jdeme na veterinu a pan veterinář chce vzorek moči. Máte s tím někdo zkušenost? Vůbec nevím, jak ten vzorek moči totiž odebrat. Děkuji.

24.11.2016 23:18
nuty

XXX.XXX.11.200

Dej to do rubriky kočky.

Kate040100

26.11.2016 08:54
Kate040100

XXX.XXX.9.227

Můj Kocourek se včera taky počůral na polštář ale on to udělal když spal. Prostě se ve spánku počůral. Jsou mu skoro 4 měsíce.

Štěndo

26.11.2016 10:17
Štěndo

XXX.XXX.49.145

Máme celý život kočičky z útulku i přitoulané, tak že vím jak na to, umyla jsem záchůdek a dala tam drobné čisté kamínky jenom hromádku, aby se moč do nich nezasákla a nebo, když už je kočička v záchůdku strčila jsem pod ní zavařovací víčko. smajlík Moč musí být pro veta co nejčerstvější. je to dost problém pořád chodit za kočičkou, než se jde k vetovi. smajlík Nikdy žádná kočka nečůrala do postele, to tedy fakt nechápu, jedině jestli si tu vaší postel už neznačkuje. smajlík Měli jsme před léty kocoura a ten značkoval synovo batoh do školy a to byla síla. smajlík Vyřešila to kastrace. smajlík

26.11.2016 10:40
evynka1999

XXX.XXX.3.12

Štěndo napsal(a):
Máme celý život kočičky z útulku i přitoulané, tak že vím jak na to, umyla jsem záchůdek a dala tam drobné čisté kamínky jenom hromádku, aby se moč do nich nezasákla a nebo, když už je kočička v záchůdku strčila jsem pod ní zavařovací víčko. smajlík Moč musí být pro veta co nejčerstvější. je to dost problém pořád chodit za kočičkou, než se jde k vetovi. smajlík Nikdy žádná kočka nečůrala do postele, to tedy fakt nechápu, jedině jestli si tu vaší postel už neznačkuje. smajlík Měli jsme před léty kocoura a ten značkoval synovo batoh do školy a to byla síla. smajlík Vyřešila to kastrace. smajlík

Jenže tohle opravdu značkování není, je to moč.. Ono to tak i páchne (stejně jako moč) Každopádně teď jedu od veta a ten nás preventivně naočkoval antibiotiky, protože jsme z něj žádnou moč nevymáčkli.. Takže v úterý jdeme znova.

26.11.2016 10:50
rapotacka11

XXX.XXX.32.240

Někdy (většinou), méně, znamená více !

Dopřála bych mu, co potřebuje a neotravovala ho doktorem...

Přidejte reakci

Přidat smajlík