Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj kočku máme v byte poprvé. Domeček na spaní a krmení hračky máme dané na jednom místě v jídelně. Ale záchod sem mu dala do koupelny. Koupelnu máme normálně záchod. A proto necháváme otevřené dveře. Problém nastal včera ráno dojdu že raní higiena a místo toho málem infarkt. Kocoura v noci nenapadlo nic lepšího než si hrát z wc papírem. No jako ať si hraje ale von ho celí rozcupoval. Dnes to samé pochopila bych že koně ale on má 5nebo 6 let ( přesní věk nevíme je to utulkán. Ptám se co mi chce zdělit doufám že ne to že máme kupovat kvalitnější papír :D.
Jenae

XXX.XXX.144.24
Použijte kočku místo toaletního papíru.
Toto kopíruji ze článku o středověku.
A uživit je, nebylo jednoduché. Vždy mě také kromě stravy zajímalo, jak taková velká armáda používala toalety, především čím si s prominutím vytírali zadek, když ještě neexistoval toaletní papír. Odpověď na otázku jsem získal až při jedné návštěvě hradu Pernštejn, kde provází člověk, který se středověku a válkám dlouhodobě věnuje. Docela mě šokoval. Nicméně jde o velmi zvláštní, ale účelné řešení. Vojáci totiž chovali kočky a věřte, nevěřte používali především koťata místo toaletního papíru. Koťata se totiž sama takříkajíc recyklovala. Zajímavé také je, že na panstvích u nás a v celé Evropě se používal k této hygieně sušený mech
Zdroj: http://hodoninsky.denik.cz/nazory_region/co-se-ve-stredoveku-jedlo-a-jak-to-dopadlo20080912.html
Fikaný, na "záchodě" byl košík s koťaty, kotě po použití kočka očistila a bylo použitelné znovu. Používali se i kuřátka nebo jiná drobotina, ovšem to bylo na jedno použití, že.
napsal(a):
Ahoj kočku máme v byte poprvé. Domeček na spaní a krmení hračky máme dané na jednom místě v jídelně. Ale záchod sem mu dala do koupelny. Koupelnu máme normálně záchod. A proto necháváme otevřené dveře. Problém nastal včera ráno dojdu že raní higiena a místo toho málem infarkt. Kocoura v noci nenapadlo nic lepšího než si hrát z wc papírem. No jako ať si hraje ale von ho celí rozcupoval. Dnes to samé pochopila bych že koně ale on má 5nebo 6 let ( přesní věk nevíme je to utulkán. Ptám se co mi chce zdělit doufám že ne to že máme kupovat kvalitnější papír :D.
U nás naštěstí si žádné kočky nikdy toaletního papíru nevšímaly, ale některé kočky zkrátka neodolají. Známá byla nucena nakonec pořídit kryt jak radí "lavacca". Takže bude-li kocourka nadále papír lákat, máte dvě varianty, pořídit kryt nebo záchodek přemístit jinam a koupelnu zavřít.

Děkuji za radu wc sem přestěhovala ráno sem hov... na šla na koberečku před koupelnou.

joanne.s
napsal(a):
Koninka: kočičí záchodek bude jistější přemisťovat na jiné místo postupně - nejprve těsně před záchod, a pak každý den posouvat dál a dál /třeba jen po 20 cm/ až dojdete postupně na místo, kde záchodek chcete trvale umístit. držím palce.
Děkuji já mu ho dala zrovna kousek od toho jeho bydlení (přez celí byt takže chyba) ted už vím jak na to. Děkuji za radu