Březí kočka a blechy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.12.2016 19:04
dinuška

XXX.XXX.97.219

Právě jsem zjistila, že naše kočka má blechy je to čistě bytová kočka ( ragdoll ) má cca 2 týdny do porodu a co teď sice jsem ji nasprejovala za krkem fronlinem, ale nevím zda to úplně zabere ten se může použít už na kotata od.3 dne po narození, tak snad ted ještě v pohodě, ale co ted, aby se ty mrchy nerozmnožili koberce naštěstí nemáme, takže uklid bytu je v pohodě za normálních okolností vím jak bojovat, ale co s kočenou před porodem?

18.12.2016 20:12
Acamar

XXX.XXX.29.135

Já myslím, že nějaký spot-on byste mohla použít i na březí kočku, nepřechází to do krve atd. Koukala jsem na příbalový leták např. u Strongholdu, a normálně tam píší i o použití u březích a kojících koček:
http://www.e-animalshop.cz/cs/vnejsi-antiparazitika-pro-kocky/818-stronghold-6-075-ml-pro-kocky-8588003521354.html

Přijde mi to lepší varianta než sprej, který by pak koťata mohla olízat. Ale nejlepší asi bude ověřit u veterináře.

19.12.2016 10:23
lavacca

XXX.XXX.218.25

Ano, ideálně dat teď sport on - šetrný je právě Stronghold. Koupit se dá jen u veterináře. Domluvte se s vetem telefonicky, kam běžně chodíte. Ideálně bych ji na veteránů netahala, byl by to zbytečný stres teď v březosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík