Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

NenaBauer

5.1.2017 05:48
NenaBauer

XXX.XXX.8.21

Dobrý den, mám 8 měsíčního kocoura egyptské mau můj kocour je na me hrozne závislí furt je u me furt me mazli když jdu spát hodí záda a spí semnou, na druhou stranu je šikovný přijde za mnou když ma hlad chce na WC nebo otevřít na balkon řekla bych ze si rozumíme ale když jdu pryč pláče ničí věci škrabe na co může diky bohu že nekaka a necura mimo záchod ale chtěla bych aby si zvykl ze chodim pryč nevím jak ho naučit osamostatnit se...dekuji.

5.1.2017 07:24
rapotacka11

XXX.XXX.32.36

NenaBauer napsal(a):
Dobrý den, mám 8 měsíčního kocoura egyptské mau můj kocour je na me hrozne závislí furt je u me furt me mazli když jdu spát hodí záda a spí semnou, na druhou stranu je šikovný přijde za mnou když ma hlad chce na WC nebo otevřít na balkon řekla bych ze si rozumíme ale když jdu pryč pláče ničí věci škrabe na co může diky bohu že nekaka a necura mimo záchod ale chtěla bych aby si zvykl ze chodim pryč nevím jak ho naučit osamostatnit se...dekuji.

A co má dělat, když je sám ?
Má si pustit TV, číst knížku, zajít si zaběhat, pokecat na diskuzi ?
Co byste dělala zavřená v bytě a bez možnosti zábavy ?

5.1.2017 07:27
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Nena:
chce to pořídit mu kamarádku/kamaráda.
nebo umožnit přístup kocourkovi i ven/samozřejmě zvykat postupně.

5.1.2017 08:39
Bejina

XXX.XXX.112.69

NenaBauer napsal(a):

Tady zřejmě pomůže jedině kočičí kamarád, dle chování mu samota viditelně nesvědčí. Nikoho jiného nemá, na vás je závislý a je to přece jen ještě kotě, které si chce hrát. Jsou kočky, kterým samota nevadí, ale on mezi ně asi patřit nebude...
... nebo to vydržet, třeba si časem zvykne být sám, ale v podstatě budete trpět oba dva...

5.1.2017 18:52
Laila.aila

XXX.XXX.97.219

Egypská mau je jedna s nejintelignějších plemen a nesvětčí jí samota, takže to chce partáka a nemusí to být stejné plemeno ono zrovna maui je docelá drahé plemeno. Stačí obyčejná kočena či kocour nebo jiné inteligentní a podobného temperamentu plemeno, protože asi tak peršanem by jste ho nepotěšila to jsou většinou gaučáci.

5.1.2017 19:08
Laila.aila

XXX.XXX.97.219

Tady máte i napsáno, že plemeno nesmí zůstávat samo, samotu špatně snáší http://hobby.idnes.cz/egyptska-kocka-mau-elegantni-a-inteligentni-plemeno-fy2-/hobby-mazlicci.aspx?c=A110225_234720_hobby-mazlicci_mce.

"Egyptská mau se nejvíce hodí pro hodné a tolerantní lidi, co mají rádi akčnost a společnost. Mau by nikdy neměla být sama. Potřebuje buď celodenní společnost člověka nebo minimálně další kočky, na plemení nezáleží. Nepohrdne ani společností psí, " radí zkušená chovatelka.

5.1.2017 19:44
Machyska

XXX.XXX.252.23

Laila.aila napsal(a):
Tady máte i napsáno, že plemeno nesmí zůstávat samo, samotu špatně snáší http://hobby.idnes.cz/egyptska-kocka-mau-elegantni-a-inteligentni-plemeno-fy2-/hobby-mazlicci.aspx?c=A110225_234720_hobby-mazlicci_mce.

"Egyptská mau se nejvíce hodí pro hodné a tolerantní lidi, co mají rádi akčnost a společnost. Mau by nikdy neměla být sama. Potřebuje buď celodenní společnost člověka nebo minimálně další kočky, na plemení nezáleží. Nepohrdne ani společností psí, " radí zkušená chovatelka.

Moc pěkně podaná rada

Přidejte reakci

Přidat smajlík