Uživatel s deaktivovaným účtem

Canagan se vyrábí ve Velké Británii (což je záruka kvality) a nejen z moučky, ale částečně i čerstvého masa. Celkové množství masa v sušeném stavu je 43% to je hodně. Mě se líbí. U nás chutnají, ale mám je jen jako pamlsky.
Edánek
napsal(a):
...já si to myslela, tak zdravím, jsem majitelkou dvou ragdolů - kočka a kocour, oba kastráti...ž jsem psala kamarádce co si o těch granulích myslí, ona má dost přehled a řeší mi veškeré krmivo pro ně...
Je dekuju moc ze se zeptate. Take mam kocku a kocoura, oba jsou kastrovani.

Ještě dodám, že jsou konzervovány přírodně, vstupní suroviny jsou v potravinářské kvalitě a neobsahují zchutňující látky (hydrolyzáty). Jen pro koťátka mi přijdou dost velké.

napsal(a):
Canagan se vyrábí ve Velké Británii (což je záruka kvality) a nejen z moučky, ale částečně i čerstvého masa. Celkové množství masa v sušeném stavu je 43% to je hodně. Mě se líbí. U nás chutnají, ale mám je jen jako pamlsky.
Dokonce jsou jen z masa. Sušené 35,5 a čerstvé 25 + vejce 4 + brambory.
Annamaet jen moučka + maniok, což je plnivo naprosto k ničemu, je to čistý škrob.
Eden vypadá dobře, co myslíte. A cena mě teda dost překvapila.
Annamaet vedle těchto dvou takový chudák

Teď jsem Canagan hrubě urazila! Tu moučku beru zpět!
Sušené kuřecí maso (35,5 %), čerstvě připravené vykostěné kuře (25 %).
Schesir konzervy bych také doporučila. Z filetových konzerv vychází cenově dobře a z mnoha variant si vybere určitě každá kočka
Eden je také skvělý, ale vzhledem k tomu, že obsahuje dost ryb (a naši kocouři jednou na rybím mokrém), tak jsem je ani nezkoušela... Granule volím kuřecí apod.

Šarlota
napsal(a):
Koupila jsem baleni granuli canagan a koukam, datum spotreby je duben 2018, je mozne, aby granule bez chemickych konzervantu vydrzely tak dlouho?
Ano, je. Skvělé je, když je pytlík vakuově balený. Za sebe. Mám raději menší balení (max 4 kg pro dva ), které rozumně zkrmím, než třeba osmikilový - dlouho otevřený pytel.

Tak včera vyfasovala smečka canagan, a až na vegetariána Matýska to byl obecný úspěch (až na tu cenu, ta je drastická ).

Při počtu strávníků 9 + nějaký ten noční ilegální příživník to už problém je
A to jsem je kupovala právě kvůli tomu Matesovi, ať má alespoň nějaké maso zakuklené v granulích, když normální odmítá