Mňaukání mé dvouleté kočky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

KatyDarkned

28.3.2017 13:37
KatyDarkned

XXX.XXX.110.126

Dobrý den, mám dvouletou kočičku, je už přes rok vykastrovaná, teď je jaro a začala chodit po kuchyni a mňaukat. Celý den.. večer si ke mně lehne a spokojeně spí..jsem si jistá, že kastrace proběhla v pořádku. Máte to někdo taky tak? Je domácí, ale občas jdeme na procházku.:) Děkuji- Pěkný den.

28.3.2017 14:15
lavacca

XXX.XXX.218.25

KatyDarkned napsal(a):
Dobrý den, mám dvouletou kočičku, je už přes rok vykastrovaná, teď je jaro a začala chodit po kuchyni a mňaukat. Celý den.. večer si ke mně lehne a spokojeně spí..jsem si jistá, že kastrace proběhla v pořádku. Máte to někdo taky tak? Je domácí, ale občas jdeme na procházku.:) Děkuji- Pěkný den.

Odpověděla jste si poslední větou - občas jdeme na procházku. Spousta koček to pak vyžaduje pravidlelne a vynucuje si to prave mňoukáním.

29.3.2017 09:40
Janaaa

XXX.XXX.226.2

Ale, já s mým 7 letým kocourem na žádné procházky nechodím, je vykastrovaný a mňouká pořád a mňouká rádsmajlíkNěkdy je na zabití ale co s ním můžu dělat.Mám orientálku a ty mňoukají pořád.Ráno p mňouká když se chytám do práce, pořád chodí za mnou jako kdyby říkal, zůstaň domasmajlíkAle v noci spinká u mě, a je klid.Je to takový závisláček na paničce i když tam má druhou kočku...

29.3.2017 12:14
lavacca

XXX.XXX.218.25

Janaaa napsal(a):
Ale, já s mým 7 letým kocourem na žádné procházky nechodím, je vykastrovaný a mňouká pořád a mňouká rádsmajlíkNěkdy je na zabití ale co s ním můžu dělat.Mám orientálku a ty mňoukají pořád.Ráno p mňouká když se chytám do práce, pořád chodí za mnou jako kdyby říkal, zůstaň domasmajlíkAle v noci spinká u mě, a je klid.Je to takový závisláček na paničce i když tam má druhou kočku...

No jo, ale tak u orientálek je tohle "kecání" běžné. ;) Ty se trochu vymykají.

29.3.2017 18:02
rapotacka11

XXX.XXX.32.134

Náš první kocour byl taky povídálek .

3.4.2017 21:40
Hudba4

XXX.XXX.149.3

Také máme doma ukecaného kastráta...Kdyby nebyl po rodičích s PP (zkontrolováno), tak bych si i myslela, že bude mít někde v předcích siamku

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.4.2017 09:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

Náš nekastrovaný kotínek zrzeček Matýsek je taky ukecaný a teď se ještě začal chovat jako i.diot...a stejně tak se choval nekastrovaný kocour Max ze vzdálené chaty, co se k nám na 14 dní nastěhoval ...závěr z toho jednoznačný - paní Matýsková jde fofrem na kastraci

a já furt brejlila Matýskovi pod ocásek, že mu nějak ty kouličky nerostou a nerostou...

Přidejte reakci

Přidat smajlík