KatyDarkned

XXX.XXX.110.126
Dobrý den, mám dvouletou kočičku, je už přes rok vykastrovaná, teď je jaro a začala chodit po kuchyni a mňaukat. Celý den.. večer si ke mně lehne a spokojeně spí..jsem si jistá, že kastrace proběhla v pořádku. Máte to někdo taky tak? Je domácí, ale občas jdeme na procházku.:) Děkuji- Pěkný den.
KatyDarkned
napsal(a):
Dobrý den, mám dvouletou kočičku, je už přes rok vykastrovaná, teď je jaro a začala chodit po kuchyni a mňaukat. Celý den.. večer si ke mně lehne a spokojeně spí..jsem si jistá, že kastrace proběhla v pořádku. Máte to někdo taky tak? Je domácí, ale občas jdeme na procházku.:) Děkuji- Pěkný den.
Odpověděla jste si poslední větou - občas jdeme na procházku. Spousta koček to pak vyžaduje pravidlelne a vynucuje si to prave mňoukáním.
Ale, já s mým 7 letým kocourem na žádné procházky nechodím, je vykastrovaný a mňouká pořád a mňouká rádNěkdy je na zabití ale co s ním můžu dělat.Mám orientálku a ty mňoukají pořád.Ráno p mňouká když se chytám do práce, pořád chodí za mnou jako kdyby říkal, zůstaň doma
Ale v noci spinká u mě, a je klid.Je to takový závisláček na paničce i když tam má druhou kočku...
Janaaa
napsal(a):
Ale, já s mým 7 letým kocourem na žádné procházky nechodím, je vykastrovaný a mňouká pořád a mňouká rádNěkdy je na zabití ale co s ním můžu dělat.Mám orientálku a ty mňoukají pořád.Ráno p mňouká když se chytám do práce, pořád chodí za mnou jako kdyby říkal, zůstaň doma
Ale v noci spinká u mě, a je klid.Je to takový závisláček na paničce i když tam má druhou kočku...
No jo, ale tak u orientálek je tohle "kecání" běžné. ;) Ty se trochu vymykají.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Náš nekastrovaný kotínek zrzeček Matýsek je taky ukecaný a teď se ještě začal chovat jako i.diot...a stejně tak se choval nekastrovaný kocour Max ze vzdálené chaty, co se k nám na 14 dní nastěhoval ...závěr z toho jednoznačný - paní Matýsková jde fofrem na kastraci
a já furt brejlila Matýskovi pod ocásek, že mu nějak ty kouličky nerostou a nerostou...