seretka

XXX.XXX.19.26
Co mám dělat včera se k nám přitoulal kocourek pořád mňouka že chce k nám domů ale to by nešlo naše kočka na něj syčí přes dveře nevím co s tím děkuji za radu(naše kočička může i ven).
Já se domácích zvířat neptám, jestli si můžu přivést další, ať jde o psa nebo kočku. U nás bych to řešila tak, že bych kocoura vzala do domu, kde bych ho nechala 0-14 dní zavřeného, nepouštěla ven. On i stávající kočky a psi by měli možnost úkrytu a klidu po celém domě. Samozřejmostí je několik kočičích WC, misek s vodou i krmením (mimo dosah psů) a pravidelně se všem zvířátkům věnovat. Nestalo se mi, že bych do stávající kočko-psí smečky nezařadila dalšího člena podle mého výběru.
Já jsem a tom hodně podobně. Mám doma tuláčka už měsíc a postupně si na sebe s našimi kočkami zvykají. Já jsem je nechala se na sebe ze začátku dívat přes zasklené dveře, později přes zasíťované dveře, tak aby cítili svůj pach a pak už jsem je nechala volně. Chvíli to trvá, než si na sebe zvyknou, ale je to den ode dne lepší. Já je mám na to zvykání s tuláčkem tři. U jedné to půjde určitě lépe. Chce to trpělivost.
Viz super video, ne které vám dala odkaz rapotacka11