Kočka a kocour se nemaj rádi

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

seretka

30.4.2017 07:06
seretka

XXX.XXX.19.26

Co mám dělat včera se k nám přitoulal kocourek pořád mňouka že chce k nám domů ale to by nešlo naše kočka na něj syčí přes dveře nevím co s tím děkuji za radu(naše kočička může i ven).

30.4.2017 18:25
conie

XXX.XXX.206.202

Já se domácích zvířat neptám, jestli si můžu přivést další, ať jde o psa nebo kočku. U nás bych to řešila tak, že bych kocoura vzala do domu, kde bych ho nechala 0-14 dní zavřeného, nepouštěla ven. On i stávající kočky a psi by měli možnost úkrytu a klidu po celém domě. Samozřejmostí je několik kočičích WC, misek s vodou i krmením (mimo dosah psů) a pravidelně se všem zvířátkům věnovat. Nestalo se mi, že bych do stávající kočko-psí smečky nezařadila dalšího člena podle mého výběru.

1.5.2017 08:01
Machyska

XXX.XXX.252.23

Já jsem a tom hodně podobně. Mám doma tuláčka už měsíc a postupně si na sebe s našimi kočkami zvykají. Já jsem je nechala se na sebe ze začátku dívat přes zasklené dveře, později přes zasíťované dveře, tak aby cítili svůj pach a pak už jsem je nechala volně. Chvíli to trvá, než si na sebe zvyknou, ale je to den ode dne lepší. Já je mám na to zvykání s tuláčkem tři. U jedné to půjde určitě lépe. Chce to trpělivost.

Viz super video, ne které vám dala odkaz rapotacka11

1.5.2017 09:58
Bejina

XXX.XXX.112.69

Video je pěkné, ale ne vždy to proběhne takhle hladce. My těch seznamování v naší domácnosti měli víc... nikdy se to neobešlo bez syčení, ale nakonec se vždycky všechny kočky postupně sblížily. Bez trpělivosti se to neobejde nikdy, ale pak byly kočky nakonec rády, že jsou spolu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík