Kvalitní masové konzervy (nepaštikové!)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Květka

19.7.2017 09:22
Květka

XXX.XXX.156.160

Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit bezobilnou, kvalitní konzervu o objemu 200/400g, která obsahuje viditelné kousky masa a kočkám chutná? Dodávám, že v ceně do 25Kč/100g by mě potěšilo o to více. Při pěti kočenach to velké balení spotřebuji naráz.

Dávala jsem kočenám 2x denně syrové maso, jen po změně zaměstnání nestíhá ranní dávka masa v lednici rozmrznout, a proto dávám večer více a brzy ráno dostávají kapsičky. Z kapsiček mi snědí pouze Shesir, který milují, občas Brit. Felix bych nedala pro nízký obsah masa, u Miamoru jen olizují rosol a odchází. Dojídají se granulemi, které mají k dispozici nonstop. (ND, TOTW, EJ, Brit)

Zkusila jsem objednat nějakou Animondu, ale je to paštika (zklamání) - odmítají. Mám tu zakoupené i 12x170g Cosmy tak snad ty budou lepší.

Krmí někdo např. Falcem? A co Macs, Bozita atd?

Nemáte tu na to samostatnou diskuzi i s reálným fotem? Nebo nemá někdo odkaz na nějakou tabulku či seznam kvalitních MASOVÝCH konzerv?

Děkuji.

19.7.2017 09:56
karo2702

XXX.XXX.172.116

Já znám pouze MAX delux, zkoušela jsem ale jen jednou. Ale chutnalo.
Jinak masem krmím taky, na ráno hodím do lednice rozmrazit už večer a na večer zase ráno, takže žádná starost. Ale myslím, že když to bude ležet 24h v lednici a rozmrzat, že se nezkazí, nemusíte se bát

19.7.2017 10:13
lavacca

XXX.XXX.62.248

Jednu diskuzi s fotkami jsem zalozila - https://www.ifauna.cz/kocky/diskuse/detail/3287584/kapsicky-konzervy-real-foto#a3300854.

Mam dalsi fotky dalsich konzerv a kapsicek tak doplním, az budu na PC.

U nas ted jede z tech vetsich baleni po 400g Nuevo (pastika) a Macs ( taky pastika ac s kousky masa). Bohuzel vyslovene kusy masa jsem krom tech malych konzerv 80-95g jeste nenasla. Ty male krmim Animonda Carny a Ontario. Plus obcas kapsicky Brit Care. Taky krasne masiko.

Krom toho krmim syrove maso, konzervy davam tak 2x do tydne na zpestreni nebo kdyz zapomenu vyndat dalsi balik masa.

PavelM.

19.7.2017 10:14
PavelM.

XXX.XXX.200.30

Možná zkuste i nějakou konzervu Grand, pokud Vám jde opravdu o kousky masa.
Ale můj kocour Grand směs hovězí/vepřové/drůbeží http://www.jesenican.com/GRAND-Hovezi-CAT-6-x-405g-d27.htm žral dost horkotěžko, myslím, že jsem dost nakonec vyhodil.
Asi mu vadilo to obsažené vepřové, resp. rosol z něj.

Animondu Carny žere bez problému, jakmile se odrazí na pokojovou teplotu.

19.7.2017 10:18
lavacca

XXX.XXX.62.248

Jsem ve skupine o krmeni na FB a Bozita je dle fotek slisovane kousky masa. Ciste maso to neni. Kocky to jedi tak pulce lidi, co je zkoušela.

Jinak ja ted objednala na zkousku Topstein konzervy, vsude je chvali, ze jsou to vazne kusy masa. Vzala jsem 800g za 62, -. Delaji i mensi 400g, ktere vychazi kolem 50, - ale uz je tam dany hrasek, apod...v tech velkych by melo byt jen maso. Tak uvidime.

19.7.2017 10:20
lavacca

XXX.XXX.62.248

PavelM. napsal(a):
Možná zkuste i nějakou konzervu Grand, pokud Vám jde opravdu o kousky masa.
Ale můj kocour Grand směs hovězí/vepřové/drůbeží http://www.jesenican.com/GRAND-Hovezi-CAT-6-x-405g-d27.htm žral dost horkotěžko, myslím, že jsem dost nakonec vyhodil.
Asi mu vadilo to obsažené vepřové, resp. rosol z něj.

Animondu Carny žere bez problému, jakmile se odrazí na pokojovou teplotu.

Ten grand jsem mela, bohuzel taky pastika. Sem tam myslim kousek masa byl, ale nic extra...

Květka

19.7.2017 10:23
Květka

XXX.XXX.156.160

Děkuji moc, budu nahlížet a inspirovat se. Na podzim se mi změní pracovní doba tak bude zas konzerva až na posledním místě, už nebudu odcházet ve 4ráno. Dnes mám den volna což je zaujalo víc než ranní maso. To je co říct.

Paní "Lavacco", děkuji mnohokrát za odkaz.

notregistered

19.7.2017 10:24
notregistered

XXX.XXX.211.158

Schmusy. Čisté ryby nebo se zeleninou.400g 40kč,185g 21kč. Brzy zde nebudou k sehnání, tyto.

PavelM.

19.7.2017 11:51
PavelM.

XXX.XXX.200.30

No, u mně ta konzerva Grand vypadala jako by měla základ "roštěná".
Je tedy fakt, že to bylo možná až moc tepelně upravené, spíš pečené než vařené.

20.7.2017 10:20
lavacca

XXX.XXX.63.20

PavelM. napsal(a):
No, u mně ta konzerva Grand vypadala jako by měla základ "roštěná".
Je tedy fakt, že to bylo možná až moc tepelně upravené, spíš pečené než vařené.

Já zkoušela tu Grand Super Premium Cat Adult Beef 405 g

viz foto.

20.7.2017 11:19
lavacca

XXX.XXX.63.20

Květka napsal(a):
Děkuji moc, budu nahlížet a inspirovat se. Na podzim se mi změní pracovní doba tak bude zas konzerva až na posledním místě, už nebudu odcházet ve 4ráno. Dnes mám den volna což je zaujalo víc než ranní maso. To je co říct.

Paní "Lavacco", děkuji mnohokrát za odkaz.

Jasný, chápu.

přidala jsem akorát nové fotky. ;).

PavelM.

20.7.2017 11:25
PavelM.

XXX.XXX.200.30

No, tak asi to po otevření vypadalo podobně, možná tmavší.
Na misce se to hovězí rozvláknilo a tmavlo a tmavlo, než kocour milostivě něco sežral.

Možná jen nedorozumění, pro mne pojem paštika znamená konzistenci játrové paštiky, toto považuji ještě za kusy masa, i ve srovnání s Animonda Carny, kde je to mnohem větší "šmelc".

20.7.2017 11:45
lavacca

XXX.XXX.63.20

PavelM. napsal(a):
No, tak asi to po otevření vypadalo podobně, možná tmavší.
Na misce se to hovězí rozvláknilo a tmavlo a tmavlo, než kocour milostivě něco sežral.

Možná jen nedorozumění, pro mne pojem paštika znamená konzistenci játrové paštiky, toto považuji ještě za kusy masa, i ve srovnání s Animonda Carny, kde je to mnohem větší "šmelc".

Tak to bude ono. :) Já jako kousky masa beru fakt kusy masa - viz foto (Animonda Carny 80g).

PavelM.

20.7.2017 12:16
PavelM.

XXX.XXX.200.30

Děkuji za pochopení.
To jsou krevetky?

20.7.2017 14:12
lavacca

XXX.XXX.63.20

PavelM. napsal(a):
Děkuji za pochopení.
To jsou krevetky?

Je to Animonda konzerva Carny Ocean tuňák+ráčci 80 g. Takže malý ráček. Vždy jsou v té konzervě po dvou.

20.7.2017 18:29
Ája-Molly

XXX.XXX.241.241

My jsme s naší kočičkou najeli na českou značku Falco. Zatím máme vyzkoušenou svalovinu a je to opravdu jen 100% maso bez nějakých dochucovadel, jen ve vlastní šťávě. A miska je vždy dokonale vylízaná.
Střídáme všechny druhy, ale nejvíce jí momentálně chutná:
http://www.falcokrmiva.com/www-kvalitapropsa-com/eshop/9-1-MASOVE-KONZERVY/101-3-SVALOVINA/5/1186-AKCE-FALCO-CAT-deluxe-KURECI-PRSA-BEZ-KOSTI-400g a pak
http://www.falcokrmiva.com/www-kvalitapropsa-com/eshop/9-1-MASOVE-KONZERVY/101-3-SVALOVINA/5/1349-FALCO-CAT-deluxe-KURECI-ZALUDKY400g.
Máme jen jednu kočku, tak kupujeme 400. Po otevření skladujeme v ledničce spolu s dodaným víčkem, vydrží několik dnů. Kdo má více koček, tak se určitě vyplatí 800g balení http://www.falcokrmiva.com/www-kvalitapropsa-com/eshop/9-1-MASOVE-KONZERVY/101-3-SVALOVINA/5/1349-FALCO-CAT-deluxe-KURECI-ZALUDKY400g za 106, - Kč.
Přikládám foto - kuřecí prsa bez kosti

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.7.2017 14:09

Ája-Molly napsal(a):
My jsme s naší kočičkou najeli na českou značku Falco. Zatím máme vyzkoušenou svalovinu a je to opravdu jen 100% maso bez nějakých dochucovadel, jen ve vlastní šťávě. A miska je vždy dokonale vylízaná.
Střídáme všechny druhy, ale nejvíce jí momentálně chutná:
http://www.falcokrmiva.com/www-kvalitapropsa-com/eshop/9-1-MASOVE-KONZERVY/101-3-SVALOVINA/5/1186-AKCE-FALCO-CAT-deluxe-KURECI-PRSA-BEZ-KOSTI-400g a pak
http://www.falcokrmiva.com/www-kvalitapropsa-com/eshop/9-1-MASOVE-KONZERVY/101-3-SVALOVINA/5/1349-FALCO-CAT-deluxe-KURECI-ZALUDKY400g.
Máme jen jednu kočku, tak kupujeme 400. Po otevření skladujeme v ledničce spolu s dodaným víčkem, vydrží několik dnů. Kdo má více koček, tak se určitě vyplatí 800g balení http://www.falcokrmiva.com/www-kvalitapropsa-com/eshop/9-1-MASOVE-KONZERVY/101-3-SVALOVINA/5/1349-FALCO-CAT-deluxe-KURECI-ZALUDKY400g za 106, - Kč.
Přikládám foto - kuřecí prsa bez kosti

No teda. O téhle značce jsem nevěděla. A to mají pobočku ob jednu vesnici. Jsem bez auta, čas od času jedu do práce autobusem (jinak na kole), abych mohla koupit v hypermarketu maso pro kočky. Moc Vám děkuji za tip. Teď budu jezdit 10 minut na kole s větším batohem (no, zpátky to vidím tak na 15 minut) pro (zdá se) kvalitní a levnější maso. Super, díky smajlík

23.7.2017 21:38
zelenafarma

XXX.XXX.161.55

Taky znám, krůtí mi vůbec kočičáci nechtěli(i mě osobně nevoněla), kuřecí a hovězí svalovinu pomalu, žaludky také sem tam, losos vůbec, mix vepřové a hovězí sem tam. Masíčko v konzervě je opravdu libové, ale bohužel mám asi zmlsané kočky

28.7.2017 09:44
joanne.s

XXX.XXX.38.57

Doporučuji konzervy Cosma 170g a 400 g, a Schesir 140 g/ psi varianta 150g jsou stejně krásne filetky, ale levnější. Vse jmenované se kupuje na bitiba.cz.

28.7.2017 09:48

zelenafarma napsal(a):
Taky znám, krůtí mi vůbec kočičáci nechtěli(i mě osobně nevoněla), kuřecí a hovězí svalovinu pomalu, žaludky také sem tam, losos vůbec, mix vepřové a hovězí sem tam. Masíčko v konzervě je opravdu libové, ale bohužel mám asi zmlsané kočky

Já falco sice normálně nekupuji, vyloženě nárazově, ale i u nás ohlas u všech koček spíš nic než moc...

28.7.2017 14:04
Estrella

XXX.XXX.195.79

Náš kočičák se může utlouct po kapsičkách i konzervičkách Brit Care i Brit Premium. Obojí jsou pro něj top mňamka. Zbožňuje tu šťávičku. Mají teď i nové kapsičky Brit premium filetky kromě klasických "kapsičkových" kousků masa. Ale bohužel je nedělají ve větších baleních - mají jen 100g,80g. My kupujeme krabici po 12ks. Jinak krmíme společně kočku i psa konzervami s masovými kousky od Falca (těmi psími) nebo psími Brit Care a Carnilove.

Přidejte reakci

Přidat smajlík