Může kocour zakousnout 3. měsíční kotě?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ann95

14.8.2017 17:12
Ann95

XXX.XXX.216.46

Tak jsem si domů přivezla 3 měsíční kotě - holčičku. Šla jsem rovnou na věc a doma jsem ji rovnou vypustila. Kocour na ni syčí, vrčí, fackuje ji, s tím jsem počítala.., ale spíš se chci zeptat, jestli ji nemůže zakousnout.. Až třeba půjdu do vany nebo ji spustím z očí?

Bublinna

14.8.2017 20:10
Bublinna

XXX.XXX.32.195

Kocour kotě nezakousne, jen mu ukazuje kam v jeho prostředí patří. Kotě do smrtelné rvačky nepůjde, to by šli dva dospělí kocouři. Ale doporučuji sledovat, nebo nejdříve seznamovat odděleně např. přes mříže.

14.8.2017 20:44
zelenafarma

XXX.XXX.161.55

Taky si myslím že nezakousne, už je moc velké. Spíš se mu snaží ukázat, že on je tady pánem. Ale pokud to není konkurence(kocour) tak si myslím zvykne.

15.8.2017 08:05
lavacca

XXX.XXX.197.6

Ann95 napsal(a):
Tak jsem si domů přivezla 3 měsíční kotě - holčičku. Šla jsem rovnou na věc a doma jsem ji rovnou vypustila. Kocour na ni syčí, vrčí, fackuje ji, s tím jsem počítala.., ale spíš se chci zeptat, jestli ji nemůže zakousnout.. Až třeba půjdu do vany nebo ji spustím z očí?

Nezakousne ji, ale zbytecne ji stresuje. Neco o oddeleni a postupnem seznamování jste asi do ted necetla, co?!?

Projdete si tady diskuze o seznamování kocek, je toho tady spoustu...

Ann95

15.8.2017 09:12
Ann95

XXX.XXX.216.46

lavacca napsal(a):
Nezakousne ji, ale zbytecne ji stresuje. Neco o oddeleni a postupnem seznamování jste asi do ted necetla, co?!?

Projdete si tady diskuze o seznamování kocek, je toho tady spoustu...

Ano četla, viděla jsem i nespočet videí.. Ale zatím každá rada z internetu mi byla prd platná a k ničemu. Takže jsem dala na svůj vlastní instinkt, protože přece jenom já znám nejlíp svojí kočku ;) Kotě se určitě nestresovalo, protože si hned po vypuštění přivlastnila všechny hračky a "nějakej kocour" jí byl úplně jedno :) no a to "stresující seznámení" dopadlo tak, že si večer společně hráli s koulo dráhou a blbli na škrabadle

15.8.2017 12:06
Rita R

XXX.XXX.69.197

Ann95 napsal(a):
Ano četla, viděla jsem i nespočet videí.. Ale zatím každá rada z internetu mi byla prd platná a k ničemu. Takže jsem dala na svůj vlastní instinkt, protože přece jenom já znám nejlíp svojí kočku ;) Kotě se určitě nestresovalo, protože si hned po vypuštění přivlastnila všechny hračky a "nějakej kocour" jí byl úplně jedno :) no a to "stresující seznámení" dopadlo tak, že si večer společně hráli s koulo dráhou a blbli na škrabadle

Aha takže v původním příspěvku se ptáte jestli ji kocour nezakousne a vzápětí píšete, jací jsou kamarádi. Nechápu nic.

15.8.2017 12:32
lavacca

XXX.XXX.197.6

Ann95 napsal(a):

Takže - prve se bojite, zda kote kocour nezakousne, ze na nej utoci, atd. a najednou jsou kamosi? To vam nebastim, sorry...

15.8.2017 12:34
lavacca

XXX.XXX.197.6

A evidentne jste toho moc o seznamovani kocek necetla. Jinak byste kote hnedka prvni den nepredhodila kocourovi jako hracku...ale nechala kote aspon par dni rozkoukat, ze je v novem prostredi, aby si zvyklo na vas a postupne i na kocoura...a ne toto.

Ann95

15.8.2017 13:32
Ann95

XXX.XXX.216.46

lavacca napsal(a):
Takže - prve se bojite, zda kote kocour nezakousne, ze na nej utoci, atd. a najednou jsou kamosi? To vam nebastim, sorry...

Chtěla jsem jen vědět, jestli ji nemůže ublížit, nic víc, nic míň... takže díky, ale opravdu nepotřebuju poučovat o tom, jak se mají kočky seznamovat ;) každej umí zkopírovat jeden článek z netu a vkládat ho na tisíc webů a hrát si na chytrolíny, že to takhle rozhodně funguje - tleskám
Článek jsem psala po 17 hodině - kotě jsem měla od rána a opravdu mě vyčerpalo bejt skoro 7 a půl hodin ve střehu, takže jsem je nachala pohromadě a i když vás to určitě deprimuje, že zrovna vy nemáte pravdu, tak opravdu si kolem 21 hodiny (omlouvám se, nepamatuji si přesný čas ) spolu hráli. Nemám potřebu si tu vymýšlet, jsem ráda, že to dopadlo tak, jak jsem si představovala a šlo to snadno a rychle. A jestli chcete ještě víc "naštvat", tak ráno vedle sebe snídali.

Pěkný den

15.8.2017 14:02
lavacca

XXX.XXX.197.6

Nevim, kdo co kopiroval. Brala jsem si uz několikrát kote i dospelou kocku, takze jsem zde na diskuzich psala sve zkušenosti. Nemam potrebu neco kopirovat a vydavat to za sve...

Jeee, ted z vas budu mit fakt depku.

evan

15.8.2017 15:15
evan

XXX.XXX.18.16

Ann95 napsal(a):
Chtěla jsem jen vědět, jestli ji nemůže ublížit, nic víc, nic míň... takže díky, ale opravdu nepotřebuju poučovat o tom, jak se mají kočky seznamovat ;) každej umí zkopírovat jeden článek z netu a vkládat ho na tisíc webů a hrát si na chytrolíny, že to takhle rozhodně funguje - tleskám
Článek jsem psala po 17 hodině - kotě jsem měla od rána a opravdu mě vyčerpalo bejt skoro 7 a půl hodin ve střehu, takže jsem je nachala pohromadě a i když vás to určitě deprimuje, že zrovna vy nemáte pravdu, tak opravdu si kolem 21 hodiny (omlouvám se, nepamatuji si přesný čas ) spolu hráli. Nemám potřebu si tu vymýšlet, jsem ráda, že to dopadlo tak, jak jsem si představovala a šlo to snadno a rychle. A jestli chcete ještě víc "naštvat", tak ráno vedle sebe snídali.

Pěkný den

To je fajn, že nepotřebujete poučovat jak zvířata seznamovat a, jak píšete v prvním příspěvku, šla jste rovnou na věc. Sice pak nechápu, proč se teda ptáte, ale to je samozřejmě můj problém . Chci akorát říct, že to, že spolu spali nebo žrali je samozřejmě fajn, ale ještě to není záruka, že se spolu zítra, nebo i za dýl, ošklivě neservou, může to být nějakou dobu jako na houpačce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík