Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.8.2017 16:19
lunin

XXX.XXX.109.199

Zdravím, chci se zeptat, zda je normální, že mě neustále olizuje kočka? Před měsícem jsem si domů vzala 2 koťata (kočičky) a jedna z nich má pořád tendenci mě olizovat. Když jí odstrčím, tak mi jde k nohám a líže mi klidně i ponožky, tepláky... Myslela jsem, že může lízat sůl když se člověk potí, ale je to i po vykoupání. Už je to docela otravné

23.8.2017 16:21
lavacca

XXX.XXX.84.24

A cim krmite? Nemuze ji fakt neco chybet v jídle?

Taky to mohlo byt ze zacatku nedostatkem soli a ted uz to ma jako zlozvyk ?!? Co si s ni, kdyz to zacne delat, zacit hrat s mavatkem? Tj. odvest pozornost jinam ?

23.8.2017 16:37
lunin

XXX.XXX.109.199

Mají pestrou stravu granule různé druhy, maso (kuřecí, vepřové, krůtí)...
Jinak to dělá když chce chovat nebo jí chovám. Ještě když ležím v posteli, tak přiběhne a po chvíli začne. Zavrtává se ke mě pod peřinu, normálně je už jak úchyl´´ .

23.8.2017 16:40
lavacca

XXX.XXX.84.24

Tak to bude jeji vyjadreni náklonnosti...s tim asi nic nenaděláte.

23.8.2017 16:41
lunin

XXX.XXX.109.199

Mezitím co jsem napsala tenhle text, tak mám olízané ruce a záda. Tohle jsem ještě u žádné kočky neviděla.

23.8.2017 16:42
lunin

XXX.XXX.109.199

No ještě u toho hrozně vrní . Úplně se v tom vyžívá . No je vyloženě jak ocásek.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.8.2017 17:32

Některé kočičky u toho ještě strašně slintají. Tak to máte vlastně ještě dobré Ale chápu, čeho je moc, toho je příliš. Máte prostě přísavku smajlík Co by za to jiní dali Ale třeba z toho trochu vyroste...

23.8.2017 17:42
lunin

XXX.XXX.109.199

Snad jí to přejde . Když jsme je přinesli, tak ten týden se holky docela bály a jak si zvykly, tak to začalo. Ze začátku to bylo jednou a další dny třeba dvakrát. A teď kdybych byla doma a nechala jí, tak mě umyje celou . Druhá zase neolizuje, ale když ležím má tendenci pořád mi lézt na krk a spát na mě.

23.8.2017 18:35
Míra n

XXX.XXX.233.43

Tak to mi dělali kocourci taky, když jim bylo asi 3-5 měsíců. Akorát u mě to bylo pouze v noci a jen mytí hlavy. Přesvědčování že jsem se myl nepomáhalo, ale pak postupem času s tím přestali.Na jednu stranu mi to vadilo, pořádně jsem se nemohl ani vyspat, říkal jsem tomu noční olizovací útoky.Dělali to několikrát za noc. Ale na druhou stranu jsem si říkal tak to mě mě asi kocourci vzali do party a olizováním mi projevují svojí úctu ke mně a také u toho dvojhlasně vrněli.

24.8.2017 07:50
lavacca

XXX.XXX.84.24

Mne to delala jedna briťule - miluje spat cloveku primackla ke krku s hlavou oprenou o cloveci hlavu. A nez se slo spat, tak mi myla vlasy. Kolikrat to teda dost tahalo ( mam delsi vlnite vlasy). :D S manzelem kocky do loznice nesmi, tak mam klid...i kdyz obcas to udela, i kdyz jen sedim na gauci a ona je za mnou na operadle. Uz jsem si na to tak nejak zvykla. :).

24.8.2017 07:55

Venoušek miluje mytí člověka, už mi vyšmirgloval nejeden klasický "silniční lišej" (a je mu cca 10 let).

25.8.2017 13:40
janau.

XXX.XXX.162.61

U nás to není tak hrozné s tím umýváním, na to si moji kocouří puboši vystačí sami, ale oba nutně potřebují vždy okolo 3-4 ráno, samozřejmě až se pořádně vyřádí a vylítají po baráku, lehnout si mi na krk nebo na prsa Když se jim otočím, tak se mi zase v klidu uvelebí na zádech... Můj chlap celou noc spí vedle mě jak dub, šťastný to člověk, že se vyspí, já to pak doháním se spánkem o víkendech, ale zase vím, že jsem v jejich partě a to je ten nejlepší pocit

Přidejte reakci

Přidat smajlík