Blížící se porod naší kočičky - kriticke

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.8.2017 09:47
Lululu152

XXX.XXX.76.38

Dobry den, naše kočička má každým dnem rodit, ale stále si nehledá žádné místo a nechce lehat ani v jedné připravene porodní bedne. Minulý porod byl pro ni dost kriticky, dvě koťátka zemřeli po porodu, z toho jedno se již mrtvé narodilo a třetí koťátko zemřelo po týdnu života.. Kočička měla zánět mléčných žláz, takže jsme malé krmili každe dvě hodiny, a kočička o něj neměla žádný zájem a i přes veškerou snahu o zahřívání ho u petlahve a zateplením pelíšku stejně zemřelo.. Veterinář rikal, že mohlo být hodně příčin.. Každopádně teď ji to čeká znovu, bude mít asi 4 koťátka a ráda bych, aby vše proběhlo v klidu a hlavně aby byli všichni zdraví. Připravila jsem kočičce asi 4 vystlané bedny na různá místa, kde se pohybuje, ale ani v jedné nechce být.. Zkoušela jsem je dát i na jiná místa ale pořád nic. Kočce už trošičku teče ten hnědý výtok, takže to očekávám každým dnem.. Ráda bych ji to usnadnila a zpříjemnila, aby se cítila co nejvíc v pohodě ale už začínám mít obavy, ze to dopadne jako minule... Naposled lehávala v bedýnce minimálně týden před porodem, ale teď prostě nic..

31.8.2017 10:45
karo2702

XXX.XXX.172.116

Proč když byly takové potíže je kočka znovu březí? Proč jste jí nevykastrovali? Chudák kočka.

Jinak uvidíte, lehne někam možná pár minut před porodem. Máte jí doufám v domě, abyste mohli zasáhnout? Nepočítejte s tím, že to bude v poho, jestli byly už minule potíže, počítejte se stejným scénářem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.8.2017 10:53

Tak nějak

jinak ji nijak nepruď bednama, ona si vybere sama, kde chce rodit. A chce to veta na telefonu a dojezdu.

31.8.2017 11:17
Lululu152

XXX.XXX.76.38

Na veterine mi řekli, že by ji ji ještě dali jednu šanci mít koťátka a pokud by to bylo stejně, tak kastrace. Samozřejmě je doma, a kočka je britská. Veterináře domluveneho mám, minule u toho taky byl..

31.8.2017 11:35
lavacca

XXX.XXX.63.20

Lululu152 napsal(a):
Na veterine mi řekli, že by ji ji ještě dali jednu šanci mít koťátka a pokud by to bylo stejně, tak kastrace. Samozřejmě je doma, a kočka je britská. Veterináře domluveneho mám, minule u toho taky byl..

Tak to jsou teda fakt "odborníci". :/ no co, mají o pacienta navíc, tak pro ne to bude i finančně výhodné, kdyz bude mít kočka problémy...

Kočka muže místo na porod hledat až par hodin před porodem. Pokud ma dost moznosti, kam si zalezt ( kde byla minule?), tak ji nechte si v klidu vybrat.. a hlídat. Bohužel ty problémy u ni lze opět čekat. Jinak kryli jste stejným kocourem? Ono taky mohla byt potíž v krevních skupinách...

31.8.2017 11:42
rapotacka11

XXX.XXX.32.178

Nebo nemusí vůbec.
Mně skočila nad ránem do postele a už to jelo...
To bylo probuzení .
Přežily jsme obě .

31.8.2017 11:48
Lululu152

XXX.XXX.76.38

Minule byla na chodbě v krabici.. Kocour je jiný. Tak uvidíme, snad to bude tentokrát ok, i když by to mělo být i v posteli:).

31.8.2017 12:16

Moje Minduše se taky v posteli, hezky mezi peřinami, okotila ...a taky si mě tam hezky a srozumitelně odvedla, coby porodní bábu

31.8.2017 12:21
zelenafarma

XXX.XXX.161.55

rapotacka11 napsal(a):
Nebo nemusí vůbec.
Mně skočila nad ránem do postele a už to jelo...
To bylo probuzení .
Přežily jsme obě .

Tak u nás podobný scénář, kočka si taky nic nehledala, navíc přenášela, nakonec začala rodit v posteli ještě když jsme leželi. Pořád u sebe někoho chtěla, jak jsme odešli kočka za náma. Takže jsme se u ní postupně střídali i s dětma. Byl to její první porod.

Přidejte reakci

Přidat smajlík