Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.9.2017 16:26
MatyldaZ

XXX.XXX.215.82

Dobrý den, prosím vás o tipy a doporučení kvalitního veterináře v Brně. Ideálně i s příznivými cenami. Budu si pořizovat dvě kočky, koťata, takže do začátku počítám s očkováním, kastrací a podobně a nerada bych, aby mě to úplně zruinovalo. A zároveň budu ráda za tipy, kde se o vašeho mazlíčka dobře postarali.

26.9.2017 22:03
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

MatyldaZ napsal(a):
Dobrý den, prosím vás o tipy a doporučení kvalitního veterináře v Brně. Ideálně i s příznivými cenami. Budu si pořizovat dvě kočky, koťata, takže do začátku počítám s očkováním, kastrací a podobně a nerada bych, aby mě to úplně zruinovalo. A zároveň budu ráda za tipy, kde se o vašeho mazlíčka dobře postarali.

V Brně je přes 300 veterinářů.

27.9.2017 07:49
MatyldaZ

XXX.XXX.215.82

jahodapavel napsal(a):
V Brně je přes 300 veterinářů.

Ano, proto se ptám na doporučení někoho osvědčeného, protože pročítat recenze, ceníky a služby u 300 veterinářů není asi úplně možné. Pokud nemáte doporučení nebo zkušenost, asi nemá cenu, abyste se tématem zabýval.

27.9.2017 10:02
Nirrti

XXX.XXX.65.13

Mám osobni zkušenost s JAGGY, zachranili nam psa, ale tam jsme potřebovali specializaci neurologie a vyšetření na MR. Ale ceny asi nejsou zrovna nejnižší. A dale pak s MVDr. Mullerovou, ta zase svého času davala hodně důraz na homeopatika. Jak je tomu dnes nevím. Ceny myslim tak bežné.

27.9.2017 18:33
Nirrti

XXX.XXX.63.116

Ještě bych doplnila můj osobní názor. Na běžné věci jako je očkování, rýma, záněty dásní apod. bych volila veta nejblíže bydliště. Až pokud bych nebyla spokojena, hledala bych jinde. A na větší průšvihy bych volila pracoviště typu klinika JAGGY apod.

Přidejte reakci

Přidat smajlík