Dobrý den,
prosím o radu. Mám čtyřletého kocoura, je venkovní s přístupem do domu, v okolí domu pole a les.Jiz tři týdny má u obou očí mzurky do poloviny očí. Na veterine dělány krevní testy na činnost jater a ledvin, vše ok, mírná dehydratace.Nasazeny komplexnější prášky na odčervení.Nezabraly.Pote týden kapany kapky Maxitrol, bez účinku.Kocour žere normálně, ale je trochu spavejsi, teplotu nemá, vylučování ok.Budeme asi muset znovu na veterinu . Omlouvám se za pravopis, píšu z mobilu.Dekuji za názory.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Enter
napsal(a):
Dobrý den,
prosím o radu. Mám čtyřletého kocoura, je venkovní s přístupem do domu, v okolí domu pole a les.Jiz tři týdny má u obou očí mzurky do poloviny očí. Na veterine dělány krevní testy na činnost jater a ledvin, vše ok, mírná dehydratace.Nasazeny komplexnější prášky na odčervení.Nezabraly.Pote týden kapany kapky Maxitrol, bez účinku.Kocour žere normálně, ale je trochu spavejsi, teplotu nemá, vylučování ok.Budeme asi muset znovu na veterinu . Omlouvám se za pravopis, píšu z mobilu.Dekuji za názory.
Víčková choroba :D
ne fakt, říká se tomu Hawsův syndrom a je to cool název pro vylezlá třetí víčka bez příčiny. Přestane to samo.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Enter
napsal(a):
Děkuji za radu, mám tedy ještě počkat s návštěvou veta? Kocour je očkovaný nadstandardně, jiné projevy nemoci nemá...
Pokud se kromě těch očí jeví úplně normálně a v krvi nic nebylo, tak se na něm stejně nic nevykouká.
prostě to přejde. ničím se mi to nikdy nepovedlo urychlit, léčený i neléčený trval zhruba stejně.