Přechodný pobyt koťat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.12.2017 09:46
evis

XXX.XXX.74.184

Zdravím všechny, máte někdo zkušenost, že na přechodnou dobu ( cca 14 dní ) lze přestěhovat 2 koťata (4 měs.) ze stávajícího bytu do nového? Jde o mimořádku o vánocích, abych nemusela běhat mezi dvěma domácnostmi, kdy by bylo sice o ně postarané, ale neměly by téměř po celý den společnost. Díky za příspěvky k tématu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.12.2017 09:53

Proč by to nešlo?
Jenom se ti může stát, že si třeba udělají WC někde mimo...

13.12.2017 10:02
evis

XXX.XXX.74.184

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Proč by to nešlo?
Jenom se ti může stát, že si třeba udělají WC někde mimo...

Tak obecně vím, že pro kočky může být stres jakékoliv vybočení z normálu, nerada bych jim způsobovala zátěž.

13.12.2017 10:13
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Evis: Tak já bych to nedělala. Kočky jsou hodně teritoriální, domov je pro ně velmi důležitý.

13.12.2017 10:32

Evis, jsou to koťata a dvě, a pokud to dobře chápu, tak budou s vámi a ne někde sama. Měla jsem porůznu z různých důvodů na různě dlouhou dobu vícero koček (domovem na chatě, převezených do paneláku), a nikdy se žádné drama nekonalo. Pokud se tak mohu vyjádřit, tak z naší přítomnosti čerpaly/i potřebnou jistotu

A vlastně, krom tří důchodkyň, všichni k nám odněkud přišli = změna a...nic

Ona je horší změna DOMA.

Píšeš ze stávajícího do nového - on to nebude jejich nový domov nafurt?

13.12.2017 10:51
evis

XXX.XXX.74.184

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Evis, jsou to koťata a dvě, a pokud to dobře chápu, tak budou s vámi a ne někde sama. Měla jsem porůznu z různých důvodů na různě dlouhou dobu vícero koček (domovem na chatě, převezených do paneláku), a nikdy se žádné drama nekonalo. Pokud se tak mohu vyjádřit, tak z naší přítomnosti čerpaly/i potřebnou jistotu

A vlastně, krom tří důchodkyň, všichni k nám odněkud přišli = změna a...nic

Ona je horší změna DOMA.

Píšeš ze stávajícího do nového - on to nebude jejich nový domov nafurt?

Ano, jsou to dvě zvídavá šídla a je to o tom, aby nebyla (téměř) sama doma, protože páneček celé vánoce směnuje a já bych je nenechala samy, tak s vyplazeným jazykem mezi salátem, úklidem a venčením psa bych jezdila aspoň na 2-3 hoďky krmit a mazlit se smajlík. Po Vánocích půjde vše do normálu.

13.12.2017 10:56
rapotacka11

XXX.XXX.32.19

Nevidím v tom problém.

13.12.2017 10:57
evis

XXX.XXX.74.184

joanne.s napsal(a):
Evis: Tak já bych to nedělala. Kočky jsou hodně teritoriální, domov je pro ně velmi důležitý.

Je mi jasné , zvažuji možnosti, aby to bylo schůdné. Ale v domečku budou mít taky fajn prostředí ( teď mají taky celý pokoj pro sebe a obývák s chodbou..) Jsou hodně přizpůsobivé ( zatím) včera na veterině šmejdily vesele i když před náma tam byl pes, nebály se a zkoumaly kde co..

13.12.2017 13:20

evis napsal(a):
Zdravím všechny, máte někdo zkušenost, že na přechodnou dobu ( cca 14 dní ) lze přestěhovat 2 koťata (4 měs.) ze stávajícího bytu do nového? Jde o mimořádku o vánocích, abych nemusela běhat mezi dvěma domácnostmi, kdy by bylo sice o ně postarané, ale neměly by téměř po celý den společnost. Díky za příspěvky k tématu.

..neviděl bych v tom problém... vždyť spoustu lidí jezdí s kočkami od kotěcího věku každý týden na víkend na chalupu a nevadí to anebo i na dvoutýdenní dovolenou...naše tři kočky cestují docela často - mění prostředí a nevadí...

13.12.2017 13:31
lavacca

XXX.XXX.218.25

evis napsal(a):
Je mi jasné , zvažuji možnosti, aby to bylo schůdné. Ale v domečku budou mít taky fajn prostředí ( teď mají taky celý pokoj pro sebe a obývák s chodbou..) Jsou hodně přizpůsobivé ( zatím) včera na veterině šmejdily vesele i když před náma tam byl pes, nebály se a zkoumaly kde co..

Myslím, že to problém nebude. Zvlášť jedná-li se o zvídavá koťata.

Přidejte reakci

Přidat smajlík