Uživatel s deaktivovaným účtem

Může. Kočky jsou velmi citlivé.

888
napsal(a):
Mám polovenkovního vykastrovaného kocoura.Léčím se dlouhodobě s psychickými
problémi.Když je mi blbě musím si lehnout a kocour si lehne ke mně a olizuje mně
ruce.Jinak ne.Mylíte, že to můlže vycítit ?
...ano je...přečtěte si nějaké články o felinoterapii, je to opravdu zajímavé...jinak můj kocour když je mi zle, tak mně vyloženě ošetřuje, leží, na mně navalený, kouká mi do obličeje, funí mi do něj, olizuje mně...po sundání sádry mi zhojené zápěstí jemně okusoval a dělá to dodnes...

Andrýsek3
napsal(a):
Je to pravda, když jsem byla teď nemocná, tak kocour celou dobu ležel u mě, ani se ode mě nehnul. Na druhou stranu pes, ten mě pořád přesvědčoval, že už jsem ležela až až, a je třeba jít něco dělat, tahal mě z postele a dost zlobil.
..no pes jen nakoukne, olízne mi obličej, vyčistí ucho, pak se proskáče po kocourovi, protože kocour leží u mně pod peřinou a pes ví, že na něj nemůže...jednou byl ovšem překvapen, když mu kocour vlepil facku tlapkou, kterou vystřelil zpoza peřiny...

Prosím, když jeden kocour mi furt leží u hlavy a mluví, co to znamená ?

napsal(a):
Prosím, když jeden kocour mi furt leží u hlavy a mluví, co to znamená ?
...asi něco chce
Naše černá kočka- nalezenkyně, která u nás žije téměř 8 let, nám lehne na klín pouze, když vycítí, že se blíží nějaká nemoc. Tuto její schopnost jsme v ní rozpoznali až v průběhu posledních dvou let. Jinak si na klín jen tak nelehne. Do ložnice v noci nikdy za námi nechodí, pouze jednou přišla za mnou a spala se mnou dvě noci. Bylo nám to hodně divné a manžel se přiznal, že mě prý v noci raději 5x kontroloval, zda dýchám. A já do týdne náhle skončila v nemocnici na kapačkách. Od té doby nikdy v noci do ložnice nepřišla. Ještě si lehne synovi na klín, když pláče, jakoby ho chtěla uklidnit.
Návštěvám o jejích schopnostech raději nezmiňujeme, aby se k nám třeba nebáli chodit.
Celkově je tato naše kočka zvláštní a ta její černá barva to ještě umocňuje.
Máme ještě další tři kočky, ale to jsou ještě mlaďoši, uvidíme, zda se u nich časem také projeví nějaké zvláštnosti.

Kam to kočka odhazuje, když nás léčí ?
nestane se jí něco ?

joanne.s
napsal(a):
Megííí: že tys viděla Zelenou míli vícekrát, než je zdrávo?
Jsem neviděla ani jednou
to bude nějaký velkoveliceslavný film, že ?
takové já vidět vůbec nechci
ale co teda ta kočka s tím trablem dělá ?
a nedělejte si z toho legraci, můj kocourek je strašně malinký !
se zmenší ještě a pak co.

Megíí: třeba to neodhazuje, třeba to "zneutralizuje"...
Známá mi pomohla maximálně a stoprocentně.
Měla jsem problém a náhodou jsem ji potkala.
Nic nikam neodhazovala, jen nad mým "migrenózním" čelem
podržela pár vteřin dlaň.
A odešla.
Migréna taky,
už je to 10 let a nikdy se nevrátila.
známá ano. Ptala jsem se jí, jestli ji to
nějak vyčerpává (odebírá sílu atd).
Řekla, že ne (nevím, třeba změnila názor).
Já jen vím, že jsem těmhle věcem nikdy nevěřila
a zažila jsem zázrak.
No léčitelé mají své metody co udělat s negativní energií záleží hodně jak daleko jsou zkušení a co opravdu umí já osobně jako mladičká dříve odhazovala pryč negativní energii a byla jsem velice unavená ted již to většinou nedělám vezmu bolest nahradím léčivou energií a o negativní (bolestivou) energii se už nějak nestarám nechávám prostě plynout energie jak mají sami (postarají se vyšší bytosti)
U koček je to jinak oni negativní energii sami vyledávají, protože jim byla dána schopnost léčit řekněmě od přírody nemá cenu rozebírat proč kde jak. prostě si sní sami poradí a neutralizují ji. Kočky i rádi právě spí i na patogeních zónách, ty jsou způsobeny např. spodní vodou, zlomy tekt.desek a podobně i průrvy atak dál. Nám lidem tyto zóny škodí z dlouhodobého hlediska. máte vidět co dělá virgule, když se jen zapne televize jak se zblázní a najednou je místnost v negaci a bohužel to dělají všechny přístroje pc, mobily, wifi... ale to je na dlouhé povídání sama vše používám taky ono v dnešní době se elektrosmougu nejde vyhnou skoro nikde.

Ale ten proutek se nezblázní, pokud jej nedržíte v rukou ;-)
Nechci shazovat takovou vědu, to ne, ale kočka v patogenní zóně je proto, že se jí ty vibrace líbí.
Jiná zvířata a blížící se zemětřesení atd.
Pes tohle, přebrat problém, teda neumí, onemocní ?

napsal(a):
Jsem neviděla ani jednou
..doporučuji shlédnout film anebo přečíst knihu Stephen King "Zelená míle" a pak také počíst něco z pojednání o zooterapii - pes = canisterapie, kočka = felinoterapie... je to zajímavé počtení a mohlo by Vám odpovědět na otázku co s tím trablem zvíře dělá...

888: Ve valné většině spí kočky v posteli s majiteli. Ale neznamená to, že máme všichni postel na špatném místě ;-) Kočky možná vyhledávají špatnou energii a nějakým způsobem s ní "pracují", ale mají rády i pohodlná místa a ta střídají.
napsal(a):
..doporučuji shlédnout film anebo přečíst knihu Stephen King "Zelená míle" a pak také počíst něco z pojednání o zooterapii - pes = canisterapie, kočka = felinoterapie... je to zajímavé počtení a mohlo by Vám odpovědět na otázku co s tím trablem zvíře dělá...
Ano, má oblíbená kniha i film.

rencamo
napsal(a):
Ano, má oblíbená kniha i film.
...málokdy se dobře trefí film podle knížky a tady se to velice zdařilo, navíc i obsazení...vůbec má rád všechny knihy od Kinga...

rencamo
napsal(a):
To nevím, ale naši předkové si údajně postavili dům v místech, kam si lehlo hospodářské zvířectvo. A kam si lehnul pes, situovali ložnici.
...no u nás je to tak, že kam se nacpou v mé posteli kočky, nacpe se i pes, ten většinou dělá všechno proto aby kočky vyhodil a zaujal jejich místo...nakonec je z nice stejně propletenec...

Tak to v tom u nás máme totální b.ordel...
Pes i kočky spí na týchže ( ) místech (teda na skříně pes neleze, to je fakt), a jakmile se uvedu do vodorovné polohy, tak se začínám plnit kočkami (závod, kdo mě dřív obsadí)...pokud je pes doma, tak včetně psa...
napsal(a):
Tak to v tom u nás máme totální b.ordel...
Pes i kočky spí na týchže ( ) místech (teda na skříně pes neleze, to je fakt), a jakmile se uvedu do vodorovné polohy, tak se začínám plnit kočkami (závod, kdo mě dřív obsadí)...pokud je pes doma, tak včetně psa...
Musím se smát, jak tu každý popisuje, jak se mu zvířata velebí na klín či do postele...
... nedávno se mě můj bratr, který nemá žádný vztah ke zvířatům, ptal: proč vlastně máme kočky, když je musíme krmit, čistit záchodky, platit veterinu, uklízet chlupy, vždyť toto zvíře prý nemá žádný přínos... ale nějak úplně opomněl citovou stránku. U nás na návštěvě nedávno málem padal do mdlob, když spatřil dvě z našich čtyř koček spát na kuchyňském stole. Abych ho uchránila od jisté smrti, tak jsem se raději nezmínila, že tito tvorové s námi sdílí i lože nejen v ložnici, ale i v dětských pokojích.
... a tak se směji, jak se tu předháníte, kdo je při odpočinku ve větším obležení...
U mých kocourů vnímám jejich pozitivní působení s každým jejich setkáním, hlavně co se týká takové té psychické pohody, vlastně jsem k nim přišla tak nějak náhodou před rokem a půlrokem a vůbec nechápu, jak jsem bez nich mohla tak dlouho nebýt...
Jinak velmi doporučuji knihu, kterou jsem dostala k Vánocům od kamarádky a je v ní vysvětleno tolik důležitého..
https://www.dobre-knihy.cz/proc-a-jak-psychosomatika-funguje-259542.html.
Machyska
napsal(a):
Před chvílí jsem si trochu zdřímla a ty "zóny" jsou fakt děsné. Jsem sice zkřivená jako otazník, ale poctivě zahřátá kožíšky.
No to je přesně ono, jak jsem o tom psala ve Zlatých pravidlech kočky:
Spi v noci na člověku tak, aby se ve spaní nemohl obracet. u nás je to stejný
napsal(a):
Jsem neviděla ani jednou
Na televizi nekoukám, ale pokud dávají Zelnou míli, dívám se. Moc krásný film.