Já jsem koupila obyčejnou přepravku, mám 5 koček a 2 kocoury, takže přepravka byla nutná kvůli kastracím. Jinak s kočkami necestuju, mám to momentálně taky vysloveně pro strýčka Příhodu. Stála nějakých 250 Kč, takže žádná hrůza, kupovala jsem ji tuším na zoohitu. Nebo zkuste na stránkách spokojený pes.
Je opravdu úplně obyčejná a stačila...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na nějakém fóru byla hojně doporučována Ferplast přepravka Atlas 10 EL, Na Mall.cz za cenu 279, - Kč.
napsal(a):
Na nějakém fóru byla hojně doporučována Ferplast přepravka Atlas 10 EL, Na Mall.cz za cenu 279, - Kč.
Tato.

sisi58
napsal(a):
Tato.
Ano Ještě mrkněte, je víc velikostí...

Ta možnost otevření shora vůbec není k zahození...
Na kocoura mám tuto přepravku, chtěla jsem hlavně takovou, co se otvírá i shora.
https://www.mall.cz/prepravky-kocky/ferplast-atlas-deluxe-open-10?gclid=EAIaIQobChMI5_e2rYug2QIVTZPtCh3jVACxEAQYDCABEgKbSvD_BwE.
joanne.s
napsal(a):
Já si oblíbila tuto.
No to otvírání shora je dobré.Protože já mám velikou přepravku(kocour má sedm kilo)ale když jsem u veterináře, kočka se nacpe až dozadu a musíme jí z té přepravky přímo vysypat
Na zimu jsem jim ušila potah z teplé deky na přepravku..

Pro strýčka příhodu mám vedle obyčejných a levných plastových přepravek nakoupené proutěné přepravky/kukaně.
Mám je různě po domě jako kočičí domečky, takže neleží jen zbytečně ve sklepě. Vypadají hezky a jsou i pevnjší než ty obyčejné plastové, ty plastové náš kocour rozmlátí během pár minut z té proutěné se nedostane.
Jsou kupované ze ZOOHITU a mám pocit, že nebyly nijak drahé.
Akorát jsou velké a celkem těžké, blbě se s nimi manipuluje, bez auta by to asi nešlo.
Plastové přepravka stojí asi 3 stovky, běžná kočka se z ní nedostane, občas zápasím s dvířky, ale dobrý. Moc bych neřešila a koupila bych tu.