Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.9.2018 17:35
Vembi

XXX.XXX.52.122

Dobrý den, potřebuji poradit, co dělat, když mi kocour (rok a půl starý) začal okusovat koberec, který má určený na škrabání . Samozřejmě ten mohu odstranit, ale dělá to i na běžném koberci a podobných materiálech na různých věcech.Jde mi o to, že pokud ty nitě polyká, ublíží si.Může mu třeba něco chybět? Máme ho necelý rok a je to náš první kocour...Říkám si, že zkusím poptat radu ještě před tím, než budu případně kontaktovat veterináře... Děkuji za laskavost smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.9.2018 18:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vembi napsal(a):
Dobrý den, potřebuji poradit, co dělat, když mi kocour (rok a půl starý) začal okusovat koberec, který má určený na škrabání . Samozřejmě ten mohu odstranit, ale dělá to i na běžném koberci a podobných materiálech na různých věcech.Jde mi o to, že pokud ty nitě polyká, ublíží si.Může mu třeba něco chybět? Máme ho necelý rok a je to náš první kocour...Říkám si, že zkusím poptat radu ještě před tím, než budu případně kontaktovat veterináře... Děkuji za laskavost smajlík

...zkuste mu dát květináč s kočičí trávou...kamarádka kupovala nějaké klacíky na okus, tuším, že to bylo na stránkách "Česká kočka", ale už nevím přesně...možná radím blbě, nikdy jsem se s tím nesetkala jen tip...

10.9.2018 09:50
Janaaa

XXX.XXX.255.138

Možná je to o úplně něčem jiném ale naše kočka (8 let)asi před rokem jedla stelivo.vyřešila jsem to tím, že jsem jí dala do mističky magnesii neperlivou, kde má minerály a jiné látky a ona jí začala pít a steliva si už ani nevšimla.Samozřejmě má fontánu.má vodu v kameninovém hrnci a v malé skleněné mističce magnezii.Pijí jí obě moje kočky.jednou za čas si myslím, že neublíží...

Přidejte reakci

Přidat smajlík