Uživatel s deaktivovaným účtem

LucinkaPuu
napsal(a):
To věřím, ale snad rozumíte.
Ja rozumim.
"Vcelicka" je vlastne "Bare nevlastni....." (ale asi spis nevlastni neteri, nez sestrou - kdyz uz)....
Proc by ne.
Neco nesedi?
Nebo se chcete jen pochlubit rozvetvenou rodinou?
asnipetr
napsal(a):
Rozuměl jsem tomu až do věty, že Včelička je jméno psa. Pak je jediné řešení, že nevlastní sestra má kočku Včeličku a existuje i pes, který se jmenuje Včelička (o jeho vlastníku nic nevíme). Jen pro mne jedna kontrolní otázka, je to fena nebo pes? :-)))
Pardon. Včelička je kočka. Moje chyba.

fikovnice
napsal(a):
Pábení...jaký je tedy přesně význam tohoto slova?
Já mám tenhle pojem (ještě ze střední školy) spojený se jménem Bohumila Hrabala a s hrdiny jeho knih. Ale podrobnosti jsem už bohužel zapomněla.
napsal(a):
Já mám tenhle pojem (ještě ze střední školy) spojený se jménem Bohumila Hrabala a s hrdiny jeho knih. Ale podrobnosti jsem už bohužel zapomněla.
Samozřejmě subjektivně, objektivní vysvětlení asi těžko člověk najde: Beru to jako plácání, fabulace, vymýšlení si, co přináší příjemný pocit diskutujícím při rozvíjení tématu. Pro mě to bude třeba nějaké absurdní téma, jako příklad třeba to, čeho jsme zhusta svědky v Teorii velkého třesku. Tady absurdní věta o nevlastní kočce. Ale každý to může cítit jinak. Nedělám si na to vysvětlení patent.