Fotky - naši miláčci, ale i jiné...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2020 10:32
fikovnice

XXX.XXX.134.251

Ahoj holky, právě jsem si natáhla do kompu nějaké fotky, tak sem vložím toho mého nejstaršího miláčka. A pak také "trojobraz" - asi je to kýč, ale co... Každopádně pověsit ty tři díly, aby byly v rovině a pověsit to do panelu - to byl porod. Vykonavatel jsem byla já, kámoška radila...

P.S. To jsem já, ten nejstarší kocour, a s nějakým focením mi dejte pokoj!

12.2.2020 10:34
fikovnice

XXX.XXX.134.251

12.2.2020 12:59
Janaaa

XXX.XXX.1.194

Dávají můj seriál : Ptáci v krmítku

12.2.2020 13:11
Bobča

XXX.XXX.105.52

fikovnice napsal(a):
...a zde ten "slavný" obraz...

super obraz...a bezva nápad s těma fotkama....já už jich poslala tolik..ale nějakou vtipnou ještě třeba najdu

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.2.2020 14:02

12.2.2020 14:13
12.2.2020 14:36
Janaaa

XXX.XXX.1.194

Druhý díl : "Ptáci v krmítku".
Ta židle je už vyhozená,naše Nelinka co na ní sedí jí vykousala molitan a totálně zničila.

12.2.2020 15:47

Koukala jsem do telefonu a mám tam přes 300! fotek ...Kocour je šíleně fotogenickej, kočka je asi po mně, takže moc ne ...předposlední fotka je sice "nepovedená", ale má tam boží výraz XD ...Jinak kocour s náma taky kouká na televizi...nejraději dokumenty, když je večer zhasnuto a svítí jen televize, tak sedí před ní a čučí...nemám vyfoceno, protože je tam vždycky akorát TV a tma.

13.2.2020 12:00
fikovnice

XXX.XXX.134.203

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Koukala jsem do telefonu a mám tam přes 300! fotek ...Kocour je šíleně fotogenickej, kočka je asi po mně, takže moc ne ...předposlední fotka je sice "nepovedená", ale má tam boží výraz XD ...Jinak kocour s náma taky kouká na televizi...nejraději dokumenty, když je večer zhasnuto a svítí jen televize, tak sedí před ní a čučí...nemám vyfoceno, protože je tam vždycky akorát TV a tma.

Kolikpak váží brácha mé Elsy?

13.2.2020 13:26
Bobča

XXX.XXX.105.52

canka napsal(a):
Domácí pučmelounek

Nádhernej ty oči!!!to by byl mazlík máte fakt super zvěřinec

13.2.2020 13:29
Bobča

XXX.XXX.105.52

Pan Bečka a jeho smečka

Snacha má toho světlého mopse-"Huga"(měla 12 let"Bohuša"),černá "Kráska"už bohužel loni umřela,a kocoury má 2 dcera-teda jinou barvu....

13.2.2020 22:49
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

canka napsal(a):
Domácí pučmelounek

Nádherná

13.2.2020 23:33

fikovnice napsal(a):
Kolikpak váží brácha mé Elsy?

Aktuálně 9 kilo :D...koncem ledna byl na přeočkování, tak jsme zvážili a asi ještě trochu poroste ...Otec měl snad kolem 11kg ...

14.2.2020 00:08
canka

XXX.XXX.35.234

Děkuji holky,je to takový vlezdoprdelka,který se mi furt motá pod nohama..a když něco provede a čučí na mě těma svýma kukadlama,nejde se na něj zlobit...
Nedovedu si život bez těch mých všech zvířecích zloduchů představit..
PS: I když mě dneska naštvala koza,když mi sebrala ta čůza z ruky kapsičku pro kocoura a zdrhala a zdrhala...vyhrožovala jsem jí grilem a asi to zapůsobilo,protože jí pustila

14.2.2020 08:11
Bobča

XXX.XXX.105.52

canka napsal(a):
Děkuji holky,je to takový vlezdoprdelka,který se mi furt motá pod nohama..a když něco provede a čučí na mě těma svýma kukadlama,nejde se na něj zlobit...
Nedovedu si život bez těch mých všech zvířecích zloduchů představit..
PS: I když mě dneska naštvala koza,když mi sebrala ta čůza z ruky kapsičku pro kocoura a zdrhala a zdrhala...vyhrožovala jsem jí grilem a asi to zapůsobilo,protože jí pustila

a pak že zvířata nerozumí.. rozumí...ta liška nemá chybu..

14.2.2020 10:00
Bobča

XXX.XXX.105.52

"Pepo,já se spleta" já dala fotky a poděkování vám na vlákno se 2 kocoury co už

14.2.2020 10:11
Bobča

XXX.XXX.105.52

pro pobavení...... možná to někdo znáte..kdo tohle dokázal nafilmovat..

14.2.2020 10:50
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

canka napsal(a):
Tohle mě dostalo

to je určitě ta ,,naše" liška. Před 15rokama roznášela boty po zahradě mě(nejspíš to byla její babča ) teď to dělá sousedce(a načůrala jí do nich ) dalšímu sousedovi vytahala králíky a slepice a nám skoro vykopala pohřbeného kocourka. Minulý týden sem jí hodila za plot zajíce, co zamordoval v zahradě pes. Už jsem se bála, že ho nenajde, hodila jsem ho nejblíž, abych s tou mrtvolou nemusela chodit až dozadu ke kompostu. Naštěstí po třetí noci byl fuč

14.2.2020 13:12
Jackousek

XXX.XXX.219.4

Omlouvám se, že se vtírám, ale všechny ty fotky jsou úžasné...Mohu taky pár??

14.2.2020 16:09
Bobča

XXX.XXX.105.52

Jackousek napsal(a):
Omlouvám se, že se vtírám, ale všechny ty fotky jsou úžasné...Mohu taky pár??

jen tak dál!!Na to je to myslí založené..Zkusím sem přetáhnout ty moje včerejší,jak jsem se spletla..

14.2.2020 16:09
fikovnice

XXX.XXX.131.20

canka napsal(a):
Tohle mě dostalo

14.2.2020 16:20
Bobča

XXX.XXX.105.52

Chtěla jsem to přetáhnout ze "2 koček" i s fotkama..nešlo to..nechám tady teda tohle
..Takže:
Nechci tu už naříkat,obhajovat se,vysvětlovat...Život jde dál..Já se umím vcítit do druhého člověka-jeho pocitů a stavů-život mě naučil(je mi jak víte "teprve"64),nikoho jsem nikdy neodsoudila za jeho názor nebo stanovisko..Prostě k tomu měl asi důvod...Co člověk-to originál .Děkuji moc všem,za vaše názory,rady a nabídky..Jste tu bezva parta-všimla jsem si,že už dost let Byla jsem tu s vámi moc ráda...Ne,nekončím,budu sem chodit dál..ale prosím,už nebudem rozebírat Maxe..Jitřím si rány a nejsem v pohodě.. Zkuste mě taky pochopit prosím...Člověk je jiný ve 40-50letech-byla jsem neskutečný plašan,zvádala jsem -když jsem přišla do Olmika 4 zaměstnání..Noční a k tomu 3 úklidy,abych se tu uživila..jsem unavená-záda v háji-nebudu si stěžovat,každý máme něco..Myslela jsem,že budu mít mazlíka a dostala jsem tygra se vším všudy...A v kleci ho nehodlám držet...(a zas se obhajuju.)Dám vám vědět,co jsem zjistila-zítra tam zajedu na čumendu...

fotky teda někdy příštěě

15.2.2020 11:37
fikovnice

XXX.XXX.134.107

Aktuálně 9 kilo :D...koncem ledna byl na přeočkování, tak jsme zvážili a asi ještě trochu poroste ...Otec měl snad kolem 11kg ...

Ahoj, prosím, koukla bys na nové vlákno "Očkování"? Když tu čtu, že přeočkováváš...
Jinak Tvůj kocour má nádhernou obrovskou samčí lebku/hlavu...a i podle té jsem usuzovala na ještě mnohem vyšší váhu. Já svoje kočky vážím ojediněle - když jsme na veterině, např. Ale řekněme, že k 8kg má ten můj nejstarší - je zde na fotkách v 1. příspěvku tohoto vlákna... A Elsa, když ji třeba nesu v náručí (ale nesnáší to, takže výjimečně), tak se mi zdá podobně těžká...

A pak jsem se ještě chtěla zeptat - je Tvůj kocour taky takový chlupatec? Elsa enormní a jak už jsem někde psala, nenávidí vyčesávání srsti. Kdybych si ještě někdy měla pořizovat kočku, tak MCO jsou opravdu úžasné svojí povahou, ale nevím, zda to zachlupení celého bytu to neznevažuje. Navíc je stříbrná - je to na všem vidět, hlavně samozřejmě na mém oblečení... U chovatelky se mi zdálo, že matka Elsy není zdaleka taková chlupatice, tak nevím. Může mít MCO nějaké výrazné rozdíly třeba v délce srsti?

A jinak Tě moc zdravím!

15.2.2020 16:19

fikovnice napsal(a):
Ahoj, prosím, koukla bys na nové vlákno "Očkování"? Když tu čtu, že přeočkováváš...
Jinak Tvůj kocour má nádhernou obrovskou samčí lebku/hlavu...a i podle té jsem usuzovala na ještě mnohem vyšší váhu. Já svoje kočky vážím ojediněle - když jsme na veterině, např. Ale řekněme, že k 8kg má ten můj nejstarší - je zde na fotkách v 1. příspěvku tohoto vlákna... A Elsa, když ji třeba nesu v náručí (ale nesnáší to, takže výjimečně), tak se mi zdá podobně těžká...

A pak jsem se ještě chtěla zeptat - je Tvůj kocour taky takový chlupatec? Elsa enormní a jak už jsem někde psala, nenávidí vyčesávání srsti. Kdybych si ještě někdy měla pořizovat kočku, tak MCO jsou opravdu úžasné svojí povahou, ale nevím, zda to zachlupení celého bytu to neznevažuje. Navíc je stříbrná - je to na všem vidět, hlavně samozřejmě na mém oblečení... U chovatelky se mi zdálo, že matka Elsy není zdaleka taková chlupatice, tak nevím. Může mít MCO nějaké výrazné rozdíly třeba v délce srsti?

A jinak Tě moc zdravím!

Ahojky,

mrknu se. A děkuji...on určitě ještě poroste, což nevím, jestli je až takové plus ...on se právě docela rád nosí a koukáme spolu z okna a tak...a ono těch 9 kilo je po pár minutkách docela znát a já nejsem zrovna rambo ...Česání taky nemá rád, ale už si pomalu zvyká, nechá si vystříhat cucky ze srsti (musím koupit strojek, protože s nůžkami musím být extra opatrná, aby s sebou neškubl) a kartáčem se párkrát nechá projet - nejhorší je břicho. Jsem moc ráda, že si nechá stříhat drápy bez problémů, nevím, jak bych se s takovým kocourem prala...když jsme mu dávali ATB, byl to semtam fakt problém, protože když chce, má sílu jako kůň!

A s těmi chlupy...já to ani tak nevnímám. jelikož jeho chlupy nejsou skoro nikde vidět oproti ragdollce, jejíž bílé chlupy jsou naprosto všude...zvykla jsem si ...máme teď robotický vysavač na každodenní vysávání a je to opravdu znát! Takže teď akorát vždycky oberu chlupy z polštáře, sedačky lepivým válcem a je uklizeno v rámci mezí ...na oblečení máme sušičku, což taky dost pomáhá (pokud se kočka nedostane nepozorovaně do skříně, to je pak průser XD)...ale domácí oblečení mám za chvíli chlupaté...s tím se nedá nic dělat.

Když jsem byla u chovatelky, tak mi přišlo, že až na koťata mají všichni hodně hustou srst...asi bych na chlupatce už nedala dopustit...Ragdoll i mainka jsou mé splněné kočičí sny a těch pár chlupů mě nezabije. Z krátkosrstých bych chtěla snad jen orientálku a to popravdě nevím, jestli jsem na jejich charakter připravená ...

A také Tě moc zdravím!

16.2.2020 09:11
fikovnice

XXX.XXX.134.179

Ahojky,

mrknu se. A děkuji...on určitě ještě poroste, což nevím, jestli je až takové plus ...on se právě docela rád nosí a koukáme spolu z okna a tak...a ono těch 9 kilo je po pár minutkách docela znát a já nejsem zrovna rambo ...Česání taky nemá rád, ale už si pomalu zvyká, nechá si vystříhat cucky ze srsti (musím koupit strojek, protože s nůžkami musím být extra opatrná, aby s sebou neškubl) a kartáčem se párkrát nechá projet - nejhorší je břicho. Jsem moc ráda, že si nechá stříhat drápy bez problémů, nevím, jak bych se s takovým kocourem prala...když jsme mu dávali ATB, byl to semtam fakt problém, protože když chce, má sílu jako kůň!

A s těmi chlupy...já to ani tak nevnímám. jelikož jeho chlupy nejsou skoro nikde vidět oproti ragdollce, jejíž bílé chlupy jsou naprosto všude...zvykla jsem si ...máme teď robotický vysavač na každodenní vysávání a je to opravdu znát! Takže teď akorát vždycky oberu chlupy z polštáře, sedačky lepivým válcem a je uklizeno v rámci mezí ...na oblečení máme sušičku, což taky dost pomáhá (pokud se kočka nedostane nepozorovaně do skříně, to je pak průser XD)...ale domácí oblečení mám za chvíli chlupaté...s tím se nedá nic dělat.

Když jsem byla u chovatelky, tak mi přišlo, že až na koťata mají všichni hodně hustou srst...asi bych na chlupatce už nedala dopustit...Ragdoll i mainka jsou mé splněné kočičí sny a těch pár chlupů mě nezabije. Z krátkosrstých bych chtěla snad jen orientálku a to popravdě nevím, jestli jsem na jejich charakter připravená ...

A také Tě moc zdravím!

I já děkuji.
Nad sušičkou uvažuji, jenže jsem sama, takže samozřejmě i toho praní není tolik...na druhou stranu prý ze sušičky se nemusí téměř oblečení žehlit. Je to pravda? Já totiž kvůli vážně nemocné páteři už žehlení dávám horkotěžko a některé věci už prostě nežehlím, vyflákla jsem se na to. Dřív jsem žehlila snad všechno a postupně to ubývá - spodní prádlo, ručníky, utěrky, teď už nežehlím ani ložní...
Jinak mně tedy ty chlupy po bytě vadí hodně, přijde mi, že kam si Elsa sedne, tam po ní zůstane chumáč chlupů. Ale asi je to proto, že já ji prostě pravidelně nevyčesávám, neb to fakt nesnáší a je schopná mě začít i kousat. Vím, že by mohla kousnout tak, že mi třeba procvakne kůži - v tom se teda kontroluje, ale drápance a takové dírky po kousnutí už jsem měla. A stejně jak u Tebe, na břicho sáhnout ani náhodou! Já měla dokonce dojem, zda nemá třeba kýlu po kastraci nebo zda ji nějak nebolí jizva po kastraci, ale jinak samozřejmě vím, že kočky mají břicho jako citlivé místo...
Jakmile budu mít osazenstvo zvážené, dám sem aktuální info.

16.2.2020 09:20
rapotacka11

XXX.XXX.212.34

Někdy něco žehlím.
Asi suším na vyšší teplotu a pak ...

16.2.2020 09:22

fikovnice napsal(a):
I já děkuji.
Nad sušičkou uvažuji, jenže jsem sama, takže samozřejmě i toho praní není tolik...na druhou stranu prý ze sušičky se nemusí téměř oblečení žehlit. Je to pravda? Já totiž kvůli vážně nemocné páteři už žehlení dávám horkotěžko a některé věci už prostě nežehlím, vyflákla jsem se na to. Dřív jsem žehlila snad všechno a postupně to ubývá - spodní prádlo, ručníky, utěrky, teď už nežehlím ani ložní...
Jinak mně tedy ty chlupy po bytě vadí hodně, přijde mi, že kam si Elsa sedne, tam po ní zůstane chumáč chlupů. Ale asi je to proto, že já ji prostě pravidelně nevyčesávám, neb to fakt nesnáší a je schopná mě začít i kousat. Vím, že by mohla kousnout tak, že mi třeba procvakne kůži - v tom se teda kontroluje, ale drápance a takové dírky po kousnutí už jsem měla. A stejně jak u Tebe, na břicho sáhnout ani náhodou! Já měla dokonce dojem, zda nemá třeba kýlu po kastraci nebo zda ji nějak nebolí jizva po kastraci, ale jinak samozřejmě vím, že kočky mají břicho jako citlivé místo...
Jakmile budu mít osazenstvo zvážené, dám sem aktuální info.

No, já se přiznám, že jsem nežehlila nikdy nic, krom skládané sukně a případně košile...asi nemám mačkavé oblečení, nebo nevím, ale jsem asi z generace, která prostě nežehlí...přijde mi to zbytečné. Ze sušáku pomačkané dřív nic nebylo (snažím se to věšet hezky narovnané) a ze sušičky jsem taky nezaregistrovala, že by se mělo něco vyžehlit...ale mamka, ta snad žehlí i ponožky ...

Kocoura pročísnu sem tam, protože se ho na to snažím zvykat...třeba dvakrát ho přejedu kartáčem a dám mu kokinko...to už snáší celkem dobře, ale nějaké větší delší vyčesávání, to ne-e. Kočku se snažím česat každý den, protože ta to miluje ...je to pro ni takové spíš mazlení a drbání...vždycky nadšeně přiběhne, když vezmu do ruky kartáč ...

16.2.2020 09:24
fikovnice

XXX.XXX.134.179

rapotacka11 napsal(a):
Někdy něco žehlím.
Asi suším na vyšší teplotu a pak ...

"Někdy něco žehlím."

Tak to jsme na tom stejně. A to já nemám sušičku! I teď mám překypující hromadu oblečení na žehlení... No, myslím to proberu a co uznám za vhodné, tak žehlit nebudu. Třeba to ložní. Vždyť se to stejně hned v posteli zmačká... Jinak moje okolí (kamarádi, vzdálení příbuzní) už téměř nežehlí, dokonce třeba ani kapesníky ne. Tak takovéto věci já tedy ještě žehlím, ono je to mmch. to nejjednodušší.

16.2.2020 09:27
fikovnice

XXX.XXX.134.179

No, já se přiznám, že jsem nežehlila nikdy nic, krom skládané sukně a případně košile...asi nemám mačkavé oblečení, nebo nevím, ale jsem asi z generace, která prostě nežehlí...přijde mi to zbytečné. Ze sušáku pomačkané dřív nic nebylo (snažím se to věšet hezky narovnané) a ze sušičky jsem taky nezaregistrovala, že by se mělo něco vyžehlit...ale mamka, ta snad žehlí i ponožky ...

Kocoura pročísnu sem tam, protože se ho na to snažím zvykat...třeba dvakrát ho přejedu kartáčem a dám mu kokinko...to už snáší celkem dobře, ale nějaké větší delší vyčesávání, to ne-e. Kočku se snažím česat každý den, protože ta to miluje ...je to pro ni takové spíš mazlení a drbání...vždycky nadšeně přiběhne, když vezmu do ruky kartáč ...

Počkej, a co je to sušák? Sušičku znám, ale sušák...?

16.2.2020 09:40

fikovnice napsal(a):
Počkej, a co je to sušák? Sušičku znám, ale sušák...?

Taková ta rozkládací velká věc do bytu, na kterou se věší prádlo :D ...možná se tomu říká jinak...radši hodím obrázek XD...

16.2.2020 09:42
fikovnice

XXX.XXX.134.179

Taková ta rozkládací velká věc do bytu, na kterou se věší prádlo :D ...možná se tomu říká jinak...radši hodím obrázek XD...

Jo, aha! Tak tomu já říkám "pověsit prádlo" - já teda ještě klasicky na šňůry nad vanou...

16.2.2020 09:43
fikovnice

XXX.XXX.134.179

Jinak já třeba, když má Elsa někde dred, tak se k ní musím přiblížit tak, aby neviděla kartáč a nedejbože nůžky!

16.2.2020 09:46

fikovnice napsal(a):
Jinak já třeba, když má Elsa někde dred, tak se k ní musím přiblížit tak, aby neviděla kartáč a nedejbože nůžky!

Já jsem teď nechala kocourovi dredy vzít strojkem na veterině, když byl na očkování a teď se to budu snažit udržovat v nějakém přijatelném stavu :D ...Není dohola, to ne...veterinářka vzala krásně pouze ty dredíky a není nikde nic vidět...říkala, že jí tam chodí s kočkama hodně lidí třeba jednou za rok a musí je vzít strojkem celé krom hlavy a ocasu ...že ten náš kocour je ještě ukázkovej...

16.2.2020 11:16
fikovnice

XXX.XXX.134.179

Já jsem teď nechala kocourovi dredy vzít strojkem na veterině, když byl na očkování a teď se to budu snažit udržovat v nějakém přijatelném stavu :D ...Není dohola, to ne...veterinářka vzala krásně pouze ty dredíky a není nikde nic vidět...říkala, že jí tam chodí s kočkama hodně lidí třeba jednou za rok a musí je vzít strojkem celé krom hlavy a ocasu ...že ten náš kocour je ještě ukázkovej...

Vidíš, tak to já taky při očkování asi o tuto proceduru poprosím... Blbý je, že ta vetka, která se tak neskutečně angažovala, když mi umíral ten můj nejmilovanější na mor, tak odešla na mateřskou. Byla neskutečná, cca obden jezdila k nám, a to už byla těhotná! Pochopila jsem, že jsou tři - jejich šéfka - ta mi až tak sympatická nebyla a ještě jedna mladá - ta byla taky úplně úžasná. Tak možná ji zkusím najít - já totiž jméno této mladé nevím. Anebo se vrátím na naši původní veterinu, která je takřka "za rohem". Je pravda, že tamní dr. jako první vyslovila podezření na panleukopenii, on byl do té doby léčen ATB, a na tuto hrůzu se nějak nepomýšlelo. Ale potřebuju, aby to byl prostě někdo, kdo přijde do bytu. Jak už jsem mnohokrát psala, můj nejstarší kocour má takovou kinetózu, že snad zvrací už jen když vidí auto. Takže i ten krátký přejezd by byl martyrium...

16.2.2020 12:25
Bobča

XXX.XXX.105.52

zdravím děvčata Potřebuju vás ...

Připojuju se k tomu nežehlení...já nežehlím už asi 30 let.... Měla jsem velkou rodinu..102 ponožky za týden,pračku spodního prádla,pračku tmavého,pračku bílého,pak 1 červeného každou sobotu Dresy a rifle v rukách...Teď jsem sama,pořizuju si nemačkavé halenky,a pyžama,ručníky atd neřeším..žehličku sice mám,ale akorát když někam jdu-a to bylo jednou za 10let jsem "přetáhla" tričko..Když potřebuju deku-poprosím sousedku o vysušení(je to boží)..Chtěla jsem si pořídit pračku se sušičkou,ale prý je tam velká spotřeba vody-četla jsem až 120 l..?.

16.2.2020 12:36

Bobča napsal(a):
zdravím děvčata Potřebuju vás ...

Připojuju se k tomu nežehlení...já nežehlím už asi 30 let.... Měla jsem velkou rodinu..102 ponožky za týden,pračku spodního prádla,pračku tmavého,pračku bílého,pak 1 červeného každou sobotu Dresy a rifle v rukách...Teď jsem sama,pořizuju si nemačkavé halenky,a pyžama,ručníky atd neřeším..žehličku sice mám,ale akorát když někam jdu-a to bylo jednou za 10let jsem "přetáhla" tričko..Když potřebuju deku-poprosím sousedku o vysušení(je to boží)..Chtěla jsem si pořídit pračku se sušičkou,ale prý je tam velká spotřeba vody-četla jsem až 120 l..?.

Sice je to OT, ale zjišťovali jsme kolem toho info a pračka se sušičkou dohromady v jednou přístroji je prý dost naprd...mnohem lepší je koupit pračku i sušičku zvlášť. Každý, kdo to má doma, nás odrazoval, ať to nekupujeme 2 v 1, ale každé zvlášť. Ať už to je volba programů, hmotnost prádla, nebo kvalita jako taková... Ale zase nevýhoda je prostor, kterého Vy doma asi nemáte nazbyt :( ...

16.2.2020 12:50
Bobča

XXX.XXX.105.52

Sice je to OT, ale zjišťovali jsme kolem toho info a pračka se sušičkou dohromady v jednou přístroji je prý dost naprd...mnohem lepší je koupit pračku i sušičku zvlášť. Každý, kdo to má doma, nás odrazoval, ať to nekupujeme 2 v 1, ale každé zvlášť. Ať už to je volba programů, hmotnost prádla, nebo kvalita jako taková... Ale zase nevýhoda je prostor, kterého Vy doma asi nemáte nazbyt :( ...

to je pravda...sousedka to má nad sebou v koupelně,já už bych to tu měla fakt přeplněné...A voda v Olmiku je myslím už 84 kč za kubík...říkali mi,že bych mohla používat jen tu pračku,a kdybych jednou za čas-třeba ty deky-zapla sušit,stejně mi nejde do hlavy ta spotřeba vody...Ale mám novou pračku před vánocema-přidali mi 976 kč.(mám po manželovi vdovský-jinak bych asi nemohla takhle "hýřit"),tak jsem si ji vzala na splátka(blackfridei-neumím to napsat )10 měsíců 990 kč,tak jakoby mi zatím nepřidali .....Ale mám fajn sousedku-kafíčkovou-ta mi to dá vysušit...

16.2.2020 15:09
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):
"Někdy něco žehlím."

Tak to jsme na tom stejně. A to já nemám sušičku! I teď mám překypující hromadu oblečení na žehlení... No, myslím to proberu a co uznám za vhodné, tak žehlit nebudu. Třeba to ložní. Vždyť se to stejně hned v posteli zmačká... Jinak moje okolí (kamarádi, vzdálení příbuzní) už téměř nežehlí, dokonce třeba ani kapesníky ne. Tak takovéto věci já tedy ještě žehlím, ono je to mmch. to nejjednodušší.

Papírové kapesníky taky nežehlím Jinak: mamka a babča žehlily úplně všechno, nebyly moderní materiály, ani napařovačky všechno minimáoně na bavlnu a pamatuju, jak to všechno (mě tehdy vonělo) takovou tou rozpálenou bavlněnou látkou. Já už žehlila sotva polovinu věcí a teď, už téměř nic, pár slušných věcí. Mamka ještě: a ty nežehlíš ani povlečení? Ne...a co je na tom divné, když do toho večer pak vlezu a sme tam, kde jsme byli Sušička by byla super na ručníky, údajně by byly měkoučké i ty naše, co jsou z tvrdé vody jak beton Jenže jsem s ní nepočítala, musela bych si trošku předělat pracovnu, ale hlavně...hodím to přes zábradlí do průvanu a za hodinu je to suché Prostě mi to přijde strašně zbytečné..

16.2.2020 15:37

Tak ona sušička ve výsledku zbytečná je, to prádlo uschne i bez ní, akorát pomaleji...je to hezká věc navíc, když máte doma zvířata, co trousí chlupy, protože to oblečení krásně odchlupí... :D My si ji kupovali právě hlavně kvůli tomu...vytáhneme a hned poskládáme do skříně. Když jsme to měli pověšené doma, nebo i na tom balkoně, bylo to stejně hned chlupaté (většinou to bylo vlastně chlupaté už po vytažení z pračky )

13.4.2020 10:57
Bobča

XXX.XXX.105.52

rapotacka11 napsal(a):
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=648908195887670&set=gm.2908062515944890&type=3&theater

nádherné kotě!!!!

13.4.2020 16:03
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Bobča napsal(a):
nádherné kotě!!!!

Čerťas to je

13.4.2020 18:57
canka

XXX.XXX.35.234

Taky se přidám v té době koronavirové

13.4.2020 20:36
canka

XXX.XXX.35.234

Bobčo to je skvělý,ježiš já se nasmála..víc takových blbůstek jsem dávej...

13.4.2020 21:10
Bobča

XXX.XXX.105.52

tak přidám...

13.4.2020 21:12
Bobča

XXX.XXX.105.52

nevím,jestli to tam bude

13.4.2020 21:13
Bobča

XXX.XXX.105.52

tak ještě jednou

13.4.2020 21:38
Bobča

XXX.XXX.105.52

nasaď si roušku

13.4.2020 21:46
Bobča

XXX.XXX.105.52

nejkrásnější mejl na světě

14.4.2020 16:59
Bobča

XXX.XXX.105.52

pro pobavení...to mi posílají kámošky,když prý nemám Maxe...

Přidejte reakci

Přidat smajlík