Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Adyynaa

10.12.2020 15:02
Adyynaa

XXX.XXX.250.111

Dobrý den,
mám takový problém s kocourkem. Je mu cca 8 měsíců (když jsme si ho brali, paní říkala že je mu +- 3 měsíce) a už 3x jsem zjistila, že za košem v kuchyni smrdí moč. Nikde jinde po bytě ji ale necítím. Myslíte že je to příznak značkování? Ráda bych to včas podchytila.
Děkuju moc

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.12.2020 15:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

Adyynaa napsal(a):
Dobrý den,
mám takový problém s kocourkem. Je mu cca 8 měsíců (když jsme si ho brali, paní říkala že je mu +- 3 měsíce) a už 3x jsem zjistila, že za košem v kuchyni smrdí moč. Nikde jinde po bytě ji ale necítím. Myslíte že je to příznak značkování? Ráda bych to včas podchytila.
Děkuju moc

S velkou pravděpodobností je. Nekastrovaný kocour má velmi specificky a velmi pronikavě zapáchající moč.

13.12.2020 11:17
deauville

XXX.XXX.46.69

Adyynaa napsal(a):
Dobrý den,
Děkuju moc

Rozhodně, kocour je ve věku, kdy pohlavně dospívá, takže pokud odněkud smrdí moč, je jasné, že začíná značkovat. Rychle na kastraci, než se z toho stane zvyk - pak se toho budete i po kastraci hůře zbavovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík