Suché krmivo pro kočičku bez zubů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

NowackD

20.4.2021 19:04
NowackD

XXX.XXX.197.12

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s nějakým suchým krmivem pro kočku bez zubů. Kočička měla silný zánět zubů ještě před jedním rokem života a veterinářka doporučila všechny zuby vytrhat.
Rád bych jí dopřál nějaké měkké suché krmivo, již z důvodu ranního buzení kvůli konzervě, kočička mě budí každé ráno kolem 5-6 a granule moc nejí.
Vybírá hlavně měkké polštářky z whiskas granulí.

NowackD

20.4.2021 19:23
NowackD

XXX.XXX.197.12

Je možné že je jen nejí kvůli tomu že je vybíravá, tak jestli byste mi doporučili nějaké kvalitní chutné krmivo :)

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.4.2021 09:34

a nechceš jí dopřát krmivo mokré - maso a "prefa" výrobky - kapsičky, konzervy......?

co se týká granulí, tak whiskas patří k tomu nejhoršímu
najdi si na netu, značek je milión, ve složení hledej sušené/dehydrované maso pokud možno na prvním místě ve složení

co se týká chutnosti pro kočku, na to ti odpoví ta tvoje. Moje žerou některé příchutě Purizon, NaD, Natures protection (což je tak pro slepice), teď jsme nemocnému kocourovi koupila RC ledvinovou dietu - absolutní hit pro všechny, maso tam není žádné......občas koupím něco jiného)

NowackD

21.4.2021 10:10
NowackD

XXX.XXX.197.12

Mokré krmivo dostává 2-3x denně. Ale chtěl bych mít právě nějakou alternativu kterou si může kočička dát pokud by měla hlad nebo tak. Děkuji za doporučení, vůbec jsem právě nevěděl jak vybírat a podívám se na to :)

21.4.2021 11:29

bacha na velikost granulí
např. teď mám purizon hovězí+kuře a krocana+kuře - velké granule, jak pro malé psy
to by bezzubka asi nedala

takže se spíš (ale ne jen) dívat po kotěcích
mým chutnají kotěcí NaD kachna a cantalupský meloun

21.4.2021 12:12

NowackD napsal(a):
Mokré krmivo dostává 2-3x denně. Ale chtěl bych mít právě nějakou alternativu kterou si může kočička dát pokud by měla hlad nebo tak. Děkuji za doporučení, vůbec jsem právě nevěděl jak vybírat a podívám se na to :)

To má zánět autoimunitního původu? U roční kočky ne moc obvyklé: Ale k těm granulím - zkuste ty různé značky, jak radí hmn. A začněte malým balením, ideálně zkušební vzorky zdarma (mívají v ordinacích), ať vám doma nezůstane velké balení něčeho, co kočka nežere. Jinak s granulemi jako takovými by si měla poradit. I bez zubů.

21.4.2021 22:24
rapotacka11

XXX.XXX.232.32

Zkuste tyčinky pro kočky z drogerie DM .
Mají 5 druhů. Jsou měkké
a kočkám docela chutnají. 1 balení stojí cca 30 kč.
Samozřejmostí je i pestré krmení (+maso).

Možná není ani vybíravá (i když...),
ale zkuste dát bezzubému člověku oříšky ...

https://www.google.com/search?q=dm+ty%C4%8Dinky+pro+ko%C4%8Dky&oq=dm+-+ty%C4%8Dinky&aqs=chrome.4.69i57j0i22i30l5j69i60l2.35397j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

https://www.dm.cz/dein-bestes-tycinky-pro-kocky-s-kurecim-kachnim-masem-a-kocici-travou-p4010355375230.html

29.4.2021 22:22
M.Kočka

XXX.XXX.70.116

Zkuste granulky namočit. Ale jednou denně je vyměňujte, ať se nezkazí :) Naši rozmazlenci milují Brit.

1.5.2021 09:46
rapotacka11

XXX.XXX.232.32

Brit?
A milují?
Zkuste maso - čerstvé .

Přidejte reakci

Přidat smajlík