Dobrý den, potřebovala bych poradit. Okolí Ostrava, Frýdek - Místek, Havířov, Karviná, Baška a tak dále :D
Je nějaký obchod, který by prodával Primordial pro kočky na váhu? Chtěla bych vyzkoušet, ale nechce se mi kupovat pytel s dvěma kily, které by nakonec třeba nesežrala.
Moc děkuji za tipy! 🙏
a musí to být konkrétně tohle??...Já chodila v Olomouci do jednoho,tam měli krmivo na váhu..vzala jsem si půl kila,když to kocour jedl,tak jsem vzala víc..a vyšlo to i o dost levněji...a zkoušela jsem pak tímhle způsobem obměňovat..je to Josera obchod...a určitě bude i v FM a Ostravě..zadejte si do vyhledávače...
ale pokud trváte na té značce..bohužel neporadím..
Bobča
napsal(a):
a musí to být konkrétně tohle??...Já chodila v Olomouci do jednoho,tam měli krmivo na váhu..vzala jsem si půl kila,když to kocour jedl,tak jsem vzala víc..a vyšlo to i o dost levněji...a zkoušela jsem pak tímhle způsobem obměňovat..je to Josera obchod...a určitě bude i v FM a Ostravě..zadejte si do vyhledávače...
ale pokud trváte na té značce..bohužel neporadím..
Anoo, jde mi přímo o tuhle konkrétní značku. 🥺
Restey
napsal(a):
Tak bohužel, Primordial mají ale né na váhu 😫
prosím...proč ten zuřivý smajlík
volala jsem tam-na doporučení kamarádky-že tam chodí na vážené krmivo...ptala jsem se v prodejně konkrétně na tu značku..bylo mi řečeno,že mají i ten Primordial na váhu,ale že je jich víc druhů...volala jsem na číslo číslo 603356644-snažila jsem se...tak sorry
Bobča
napsal(a):
prosím...proč ten zuřivý smajlík
volala jsem tam-na doporučení kamarádky-že tam chodí na vážené krmivo...ptala jsem se v prodejně konkrétně na tu značku..bylo mi řečeno,že mají i ten Primordial na váhu,ale že je jich víc druhů...volala jsem na číslo číslo 603356644-snažila jsem se...tak sorry
Jee to neměl být zuřivý, to se moc omlouvám. Já vám moc děkuji za snahu 🙏
Bobča
napsal(a):
v poho..když můžu-pomůžu ale proč mi ten prodavač tvrdil,že mají a pak vám někdo říkal,že ne...Být vámi,zavolám na to číslo a klidně můžete říct,že jim volala známá-že to pro vás zjišťovala a bylo jí řečeno,že mají...
Měla jste pravdu na tomto čísle mi potvrdili že se dá koupit krmivo na váhu. Moc vám děkuji