Náš věkový průměr a co po nás?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2016 00:19
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak podle toho horoskopu jsou všichni lidi nepředstavitelní hajzlové. Není tam jediná pozitivní vlastnost. U žádného znamení - jen samá negativa. Ještě že je to jen pro zábavu.
Ale nepobavilo to - příliš negativní !

Ježišmarja, smajlík vždyť jde právě o legraci, navíc velmi vtipně a trefně napsanou. Snad si nemyslíte, že někdo nemá negativní vlastnosti. A co je lepšího, než si z těch svých negativ udělat srandu? (a poučit se a zamyslet?) smajlík
Ale - astrologie dokáže i "odhadnout", kdo nemá smysl pro humor.
Navíc, jako realista si troufám tvrdit, že kus hajzlíka je opravdu v každém z nás. smajlík

7.5.2016 00:22
tapina

XXX.XXX.211.168

RomčaJelča napsal(a):
To není Čechama. To je prostě lidským plemenem obecně. Vlastnosti jsou od pravěku stejné, mění se je technické prostředky...

Ne, zrovna toto je fakt český případ. Asi tady taky nemá cenu rozebírat tu konkrétní situaci.

Obecně s Vámi souhlasím. Blbci jsou všude a cestu prudit si najdou.

7.5.2016 00:22
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Lexaurin napsal(a):
Vratim to jakožto vodnarsky mimon zpet k tematu. Po mne dva synove, tri psi, dve akvarka, sklipkan a uzovka cervena. Obcas nejaky ten cvrcek a mys, ale ti se u nas moc neohreji

Přesně - mimoň. Téma je už jinde, ale oni musí nesouvisle zalovit v jiných vodách.
Ale stejně je to hezké, jak je život pestrý smajlík.
Sklípkana a užovku bych doma nesnesla. Co nemá chlupy, se u nás neohřeje. Mládež měla podobné nápady, ale to jsem se tedy postavila zásadně proti společnému bydlení smajlík.

7.5.2016 00:25
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

tapina napsal(a):
Ne, zrovna toto je fakt český případ. Asi tady taky nemá cenu rozebírat tu konkrétní situaci.

Obecně s Vámi souhlasím. Blbci jsou všude a cestu prudit si najdou.

Já si právě taky myslím, že (bohužel) je v různých variantách všude na světě v podstatě ten samý materiál - akorát podmínky a okolnosti můžou být odlišné...
Určitými zkušenostmi z cestování jsem dospěla k závěru, že nemá cenu si myslet, že existuje nějaký lepší národ...

7.5.2016 00:27
fikovnice

XXX.XXX.30.49

lavacca napsal(a):
Tak už je doma. Držte nám palce, ať si s našima sedne a je to v pohodě.

PS: Je šíleně hubený, chudinka...ale povahově zlatíčko hodné, milé.

7.5.2016 00:40
fikovnice

XXX.XXX.30.49

To máte vidět ženu v nesnázích, když mě zastavěj policajti a já jsem bez technické kontroly...nesvítí mi světlo...nemám všechnu výbavu...apod..myslím, že bych mohla dostat i oscara

Tak to já jela, na STOPce nezastavila, ještě s mámou na sedadle spolujezdce. Po pár desítkách metrů poldové v zádech a říkám mamce:"Máme problém." A mamka:"Klid, to nějak vyřešíme." Policajt na mě:"Paní řidičko, jestlipak víte, proč Vás zastavujeme." Snažím se odpovídat, ale do toho moje máma:"Aaaach, aaaah, to bolí, to bolí." Policajt:"Paní, klid, jen tady paní řidička udělala přestupek." Máma:"Aaaach, kdy už budeme doma? Potřebuju si lehnout!" Policajt:"Ježišmarjá, prosím Vás jeďte!"
Jo, moje máma - to byla prostě herečka!

7.5.2016 00:44
fikovnice

XXX.XXX.30.49

tapina napsal(a):
Dubito ergo cogito. Cogito ergo sum.

Scio me nihil scire!

7.5.2016 00:49
fikovnice

XXX.XXX.30.49

tapina napsal(a):

Ať vás provází Síla!

Děkuju! Vás též!" Mít prozřetelnost, kdy použít vlastní Sílu a kdy si o ni požádat okolí je dar.

7.5.2016 01:12
tapina

XXX.XXX.211.168

fikovnice napsal(a):
Tak to já jela, na STOPce nezastavila, ještě s mámou na sedadle spolujezdce. Po pár desítkách metrů poldové v zádech a říkám mamce:"Máme problém." A mamka:"Klid, to nějak vyřešíme." Policajt na mě:"Paní řidičko, jestlipak víte, proč Vás zastavujeme." Snažím se odpovídat, ale do toho moje máma:"Aaaach, aaaah, to bolí, to bolí." Policajt:"Paní, klid, jen tady paní řidička udělala přestupek." Máma:"Aaaach, kdy už budeme doma? Potřebuju si lehnout!" Policajt:"Ježišmarjá, prosím Vás jeďte!"
Jo, moje máma - to byla prostě herečka!

Moji rodičové. Pane řidiči, jestlipak víte, proč vás zastavujeme? - Ne. - Nezastavil jste na značce stop, dej přednost v jízdě. - zastavil - nezastavil, kola musí stát. Do toho mamka spolujezdec - ale ty jsi fakt nezastavil. Policusta soucitně - prosím vás, jeďte.

7.5.2016 01:14
tapina

XXX.XXX.211.168

fikovnice napsal(a):

Děkuju! Vás též!" Mít prozřetelnost, kdy použít vlastní Sílu a kdy si o ni požádat okolí je dar.

Velká síla přináší velkou zodpovědnost.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.5.2016 11:01

fikovnice napsal(a):
"Stejně jako nedokážu uvěřit tomu, že "normální" chlap si dobrovolně a se vší vážností koupí Nissan Micra. "

Co Nissan Micra? Nissan Micra hadra! Štramák z našeho baráku jezdí Daewoo Matizem...

7.5.2016 11:16

..."Takže dámy...vy co děti nechcete, tak je prostě nemějte, obrňte se proti dotěrným otázkám okolí, kdy už budete mít nějakýho sviště..."...
Hlavně dámy, vy co teď dítě nechcete, rozmyslete si to dobře. Aby vám pak v 38 ( např.) nezačaly tikat hodiny a nerodily jste ve 40. Né, že by to byla tragedie, ale...Miminko ve 40, prvňák v 47, puberťák v 55 ! Docela hustý scénář ( a babičky staré ).
Pro Aliens II : Chlapi to mají trošku jinak - tam není nikdy pozdě smajlík

S tím pozdním mateřstvím naprosto souhlasím...kdybych měla děti ve čtyřiceti, tak dnes když jim je dvacet bych byla defakto skoro v důchodu...to bysme si už asi moc srandy neužili...
i když synátor říká, že mi bude sedmnáct ještě v šedesáti...ale dělejte alotrie např s umělou kyčlí, implantáty v páteři a pod...

Ale přesto...si myslím, že není smyslem života všech žen mít děti...

7.5.2016 11:18

tapina napsal(a):
Velká síla přináší velkou zodpovědnost.

O tom my rytíři Jedi musíme něco vědět...

7.5.2016 11:55
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

O tom my rytíři Jedi musíme něco vědět...

Světlá strana síly je vždy ta lepší alternativa. Z temné se už těžko dá vrátit se.
My přečetli si příspěvky a musíme souhlasit se všemi. Dobrou náladu my zde vidíme.
A taky my musíme všechny pozdravit zde.

Jo a vidime mafii jednu zde, mafii draků raků.

7.5.2016 12:02
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

RomčaJelča napsal(a):
Já si právě taky myslím, že (bohužel) je v různých variantách všude na světě v podstatě ten samý materiál - akorát podmínky a okolnosti můžou být odlišné...
Určitými zkušenostmi z cestování jsem dospěla k závěru, že nemá cenu si myslet, že existuje nějaký lepší národ...

Eskymáci, Auleti.

Ale pravdu máte v podstatě.

Já jsem ale dost rád, že jsou lidé rozdílní. V každem je něco. Jak dobré, tak to né úplně ideální.

7.5.2016 12:08
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

..."Takže dámy...vy co děti nechcete, tak je prostě nemějte, obrňte se proti dotěrným otázkám okolí, kdy už budete mít nějakýho sviště..."...
Hlavně dámy, vy co teď dítě nechcete, rozmyslete si to dobře. Aby vám pak v 38 ( např.) nezačaly tikat hodiny a nerodily jste ve 40. Né, že by to byla tragedie, ale...Miminko ve 40, prvňák v 47, puberťák v 55 ! Docela hustý scénář ( a babičky staré ).
Pro Aliens II : Chlapi to mají trošku jinak - tam není nikdy pozdě smajlík

Orionko, i na chlapa může být pozdě.
Pokud se totiž chlap dostane pod čepec a nebo cití se, že má vše jisté a svůj klid a pohodu, stává se z něj tvor líný, spokojený s tím co má, se smrtícími rýmyčkami a pokud se mu na toto šáhne, stavá se nerudný a nespokojený, kde dítě je konkurence pozornosti a ohleduplnosti ženy, moderní to ochránkyně rodinného krbu a jeho samotného. A čím starší takovýto muž je, tím hůře se presvědčuje k potomku.

Tudíž jsem asi popsal myšlenkový pochod již brzy čerstvého čtyřicátníka. Který je momentálně sám.

7.5.2016 12:12

Aliens_II napsal(a):
Světlá strana síly je vždy ta lepší alternativa. Z temné se už těžko dá vrátit se.
My přečetli si příspěvky a musíme souhlasit se všemi. Dobrou náladu my zde vidíme.

7.5.2016 12:29
Kikuš

XXX.XXX.152.1

2 dny mi trvalo než jsem prokousala na konec :D ale krásně jste mi zkrátili dlouhé chvíle v práci :).. pokud ještě není pozdě, tak 20, děti se plánují, zatím je na cestě Francouzský buldoček .. co se týká znamení tak to nejhorší co snad je panna až do konce života , přítel střelec a zatím to klape, uvidíme co bude časem

7.5.2016 13:37

Tak jsem se teda jukla na SEZNAM na můj dnešní horoskop...takže úplně vedle...prejže dneska mám aktivity s dětmi...viděla jsem je u oběda a doufám, že do večeře je neuvidim... .
taky když už jsem byla v tom, tak jsem zkusila i můj "biorytmus"...intelekt téměř na nule...10. a 11.5. mám kritický den...
jen pro představu intelekt dnes -78,65%...a 11.5. -99,89%. ...na intelektuálním vrcholu budu až 27.5. to tady potom zažijete gejzír mé inteligence...

Siringaa

7.5.2016 13:45
Siringaa

XXX.XXX.146.182

42 a místo dětí bostoňáček (zdravotní důvody)

7.5.2016 14:05
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):

Vivat raci!

7.5.2016 14:07
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Kikuš napsal(a):
2 dny mi trvalo než jsem prokousala na konec :D ale krásně jste mi zkrátili dlouhé chvíle v práci :).. pokud ještě není pozdě, tak 20, děti se plánují, zatím je na cestě Francouzský buldoček .. co se týká znamení tak to nejhorší co snad je panna až do konce života , přítel střelec a zatím to klape, uvidíme co bude časem

Jéé, Panna a Střelec byli moji rodiče...a měli super vztah, tak ať Vám to také klape!

7.5.2016 14:08
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Tak jsem se teda jukla na SEZNAM na můj dnešní horoskop...takže úplně vedle...prejže dneska mám aktivity s dětmi...viděla jsem je u oběda a doufám, že do večeře je neuvidim... .
taky když už jsem byla v tom, tak jsem zkusila i můj "biorytmus"...intelekt téměř na nule...10. a 11.5. mám kritický den...
jen pro představu intelekt dnes -78,65%...a 11.5. -99,89%. ...na intelektuálním vrcholu budu až 27.5. to tady potom zažijete gejzír mé inteligence...

Hned si znamenám datum 27.5. - budu ostražitě číhat na každý Váš příspěvek a pokorně se přiučovat všem moudrům!

7.5.2016 14:25
Kikuš

XXX.XXX.152.1

fikovnice napsal(a):
Jéé, Panna a Střelec byli moji rodiče...a měli super vztah, tak ať Vám to také klape!

Děkuji :) .. zatím si nemám na co stěžovat .. tak snad to půjde tak i nadále ... jediné co se v nás nezapře, oba puntičkáři až hrůza

7.5.2016 14:37
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

27.5. budu na kolech v Itálii, tedy zcela v bezpečí od všech Vašich mouder tohoto jistě pro Vás báječného dne.
Olé.

7.5.2016 14:51
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Kikuš napsal(a):
Děkuji :) .. zatím si nemám na co stěžovat .. tak snad to půjde tak i nadále ... jediné co se v nás nezapře, oba puntičkáři až hrůza

Jo, tak moje máma puntičkář naprosto šílenej, od ní jsem to "chytila" já, ale já jsem Rak, tak nevím ...

7.5.2016 14:53
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):
27.5. budu na kolech v Itálii, tedy zcela v bezpečí od všech Vašich mouder tohoto jistě pro Vás báječného dne.
Olé.

"Aliens", možná jste založil "nekonečné" vlákno. Začínám být se svým výše uvedeným puntičkářstvím poněkud na nervy, že když zde 2 dny nejsem, přibyde dalších 300 příspěvků a já je puntičkářsky budu "muset" všechny pečlivě pročíst!

7.5.2016 15:02
Kikuš

XXX.XXX.152.1

fikovnice napsal(a):
Jo, tak moje máma puntičkář naprosto šílenej, od ní jsem to "chytila" já, ale já jsem Rak, tak nevím ...

No my jsme šílenci oba .. ale to prostě nejde ovládat no, proto jsem i tenhle příspěvek s 500ti komentáři četla až do úplného konce, a stejně než jsem napsala komentář, tak tu bylo dalších 20 nových .. ale já zase říkám, lepší puntičkář, než bordelář

7.5.2016 15:03
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

fikovnice napsal(a):
"Aliens", možná jste založil "nekonečné" vlákno. Začínám být se svým výše uvedeným puntičkářstvím poněkud na nervy, že když zde 2 dny nejsem, přibyde dalších 300 příspěvků a já je puntičkářsky budu "muset" všechny pečlivě pročíst!

Ono to milá Fíkovnice asi stejně časem vyšumí. Ale díky. Nicméně to mělo a má dobrý vliv. Dobre se tu "povídá" a hlavně sranduje. A to je v této době docela fajn. A všichni jsme si rovni, i ti s pépé a i bez pépé.

Jen chlapů tu jest pomálu a jsem z toho docela takový rozpačitý.

7.5.2016 15:49
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Kikuš napsal(a):
No my jsme šílenci oba .. ale to prostě nejde ovládat no, proto jsem i tenhle příspěvek s 500ti komentáři četla až do úplného konce, a stejně než jsem napsala komentář, tak tu bylo dalších 20 nových .. ale já zase říkám, lepší puntičkář, než bordelář

No ale to se vůůůbec nevylučuje! Já jsem punťa v některých věcech a absolutní bordelář v jiných... Ale také mám puzení číst všechny příspěvky, tak lidi už tolik nepište!

7.5.2016 15:51
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):
Ono to milá Fíkovnice asi stejně časem vyšumí. Ale díky. Nicméně to mělo a má dobrý vliv. Dobre se tu "povídá" a hlavně sranduje. A to je v této době docela fajn. A všichni jsme si rovni, i ti s pépé a i bez pépé.

Počkejte, třeba zas přijde "Hodoňák", "Arni", z "Koček" by mohl zavítat srandista "Honzapm" (možná ho sem pošlu ). Ale téma je to pravda nehádací...i když, jak jsem psala někde dřív, třeba pro mě zrovna některé pasáže zde jsou smutné...

7.5.2016 15:53
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):

Vzpomínáte na nás na "Kočkách" na vlákno "Kocourkův výcvik"? Tam jsme se teda taky vyřádili, vzpomínám jak jsem to vlákno četla vždy s úsměvem na rtech...

7.5.2016 15:54
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):

A jak Vy jste vlastně přišel k Alíně, smím-li se zeptat? Pokud ten dotaz teda nevadí vám ani zdejším, že jsem se teď odklonila od tématu...?

7.5.2016 16:50

Kikuš napsal(a):

No promiňte...co je na nás bordelářích špatného ...inteligent zvládá i organizovaný nepořádek

7.5.2016 16:52

Aliens_II napsal(a):
Olé.

Tomu se nevyhnete...další inteligenční vrchol mám 29.6...jak už jsem řekla...hvězdička znamená úspěch

7.5.2016 17:00
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

No promiňte...co je na nás bordelářích špatného ...inteligent zvládá i organizovaný nepořádek

No...já dneska kvůli návštěvě kamarádky dělala generální úklid baráku, páč tento rok jsem to ani na Vánoce nehrotila, jelikož jsme vydýchávali smrt pejsy. A konstatovala jsem, že dva totální bordeláři, by si rozhodně neměli pořizovat barák a ještě k tomu velký barák. Katastrofa tohle

7.5.2016 17:07

lesnížínka napsal(a):
No...já dneska kvůli návštěvě kamarádky dělala generální úklid baráku, páč tento rok jsem to ani na Vánoce nehrotila, jelikož jsme vydýchávali smrt pejsy. A konstatovala jsem, že dva totální bordeláři, by si rozhodně neměli pořizovat barák a ještě k tomu velký barák. Katastrofa tohle

No a že do baráku se toho vejde...to máte sklep, půda, garáž, kůlna...

7.5.2016 17:17
Kikuš

XXX.XXX.152.1

Nic na tom není špatného .. jen konstatuji, že já bych s bordelářem asi nevydržela skrz moji povahu a jak potřebuji mít vše nalajnované, bohužel ... ale pokud je to organizovaný bordel, tak proti tomu nemůžu říct jediné křivé slovo .. on není taky bordel, jako bordel

7.5.2016 17:29

Kikuš napsal(a):
Nic na tom není špatného .. jen konstatuji, že já bych s bordelářem asi nevydržela skrz moji povahu a jak potřebuji mít vše nalajnované, bohužel ... ale pokud je to organizovaný bordel, tak proti tomu nemůžu říct jediné křivé slovo .. on není taky bordel, jako bordel

No občas mám uklízecí záchvaty a pustím se třeba do úklidu šuplíků...pěkně to zorganizuju a jsou přehledný a je to hezký, ale dalších půl roku nemůžeme nic najít...

7.5.2016 17:53
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

fikovnice napsal(a):
A jak Vy jste vlastně přišel k Alíně, smím-li se zeptat? Pokud ten dotaz teda nevadí vám ani zdejším, že jsem se teď odklonila od tématu...?

Nevadí. Mě né. No tak nějak stručně. Na svá polostará konena jsem se rozhodl mít psí kámošku. No a chrtí plémě, zbožňuju je. Teď když to vidím na živo, tak skutečně jó. No a tak nějak po půlroce studování co je to pes v bytě a co vše a chrti a tak nějak všecko jsem ji našel, jako "akutní" adopci. A šup je tady v Pzé a je suprová. Potvora.

7.5.2016 17:55
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Kikuš napsal(a):

Máte doma nástěnku? A jídelní lístek na celý týden?
Jestli jó, tak je to cajk.

7.5.2016 18:19
Kikuš

XXX.XXX.152.1

Aliens_II napsal(a):
Máte doma nástěnku? A jídelní lístek na celý týden?
Jestli jó, tak je to cajk.

Ne to ne zase až takový blázen nejsem ... jen je vše srovnané a má své místo, ale není to zase tak, že by se dalo jíst z podlahy .

7.5.2016 18:44

Kikuš napsal(a):
Ne to ne zase až takový blázen nejsem ... jen je vše srovnané a má své místo, ale není to zase tak, že by se dalo jíst z podlahy .

Tak u nás díky dvěma neustále se pohybujícím bernským bernardýnům z podlahy nikdo nejí...i když tedy chlupy se minimálně obývák a kuchyň stahujou 1-2x denně...jediné na co jsem perfekcionistka je skříňka kam se ukládají hrnce, jak nejsou na svém místě, tak by mě šlak trefil a nůžky...ostatní věci mají přesně určených 3-5míst, kde by se mohly nacházet(samozřejmě myslím ty menší...pračku máme furt v prádelně)...ale za to mám tu nástěnku ...

7.5.2016 18:51
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Tak u nás díky dvěma neustále se pohybujícím bernským bernardýnům z podlahy nikdo nejí...i když tedy chlupy se minimálně obývák a kuchyň stahujou 1-2x denně...jediné na co jsem perfekcionistka je skříňka kam se ukládají hrnce, jak nejsou na svém místě, tak by mě šlak trefil a nůžky...ostatní věci mají přesně určených 3-5míst, kde by se mohly nacházet(samozřejmě myslím ty menší...pračku máme furt v prádelně)...ale za to mám tu nástěnku ...

Tak to nemá chybu. Se picnu.

7.5.2016 18:52
Kikuš

XXX.XXX.152.1

JÁ jsem perfekcionistka na vše :(... nebýt můj muž to samé, tak semnou asi nikdo jiný nevydrží ... bývala jsem vážně alergická na hozené fusky na zemi, za to bych vážně zabíjela .. a chlupy jsou v pohodě, když je doma zvířectvo, tak se s tím musí počítat

7.5.2016 20:03

Kikuš napsal(a):
JÁ jsem perfekcionistka na vše :(... nebýt můj muž to samé, tak semnou asi nikdo jiný nevydrží ... bývala jsem vážně alergická na hozené fusky na zemi, za to bych vážně zabíjela .. a chlupy jsou v pohodě, když je doma zvířectvo, tak se s tím musí počítat

Fusky na zemi vyřešeny...dala jsem manželovi za gauč košíček, který pravidelně vysypávám do koše na prádlo...se přece nebudu furt rozčilovat s nějakejma ponožkama ...a fusakle, které se ocitnou mimo košík okamžitě uklízí můj pes...ale ty už pak nejdou použít...tak se manžel fakt snaží, protože nové si musí koupit sám

7.5.2016 20:33
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Sardullah, přítelův otec pracoval u novin, a protože na něho byl vyvíjen tlak, narychlo sepisoval horoskopy prostě tak, že si je vymýšlel smajlík smajlík, takže novinové kraviny fakt nebrat.

Allien - potvrzujete mi slova mého kamaráda,55 let, který po rozvodu už žádnou ženu doma nechce, prý se hodlá jen tak kamarádit. Prý už si na žádnou nezvykne.
Ale co chlapům teda nedokážu moc odpustit, je ta nebetyčná bl.bost - tedy vidět konkurenci ve vlastním děcku. To je tak nehorázné, že v tomhle směru ze sebe ten jindy pro mě tak příznačný smysl pro humor nějak nedokážu vykřesat.
Jak já jsem ráda, že jsem měla normálního manžela, který naši dceru stavěl na 1. místo...

7.5.2016 20:35
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Fusky na zemi vyřešeny...dala jsem manželovi za gauč košíček, který pravidelně vysypávám do koše na prádlo...se přece nebudu furt rozčilovat s nějakejma ponožkama ...a fusakle, které se ocitnou mimo košík okamžitě uklízí můj pes...ale ty už pak nejdou použít...tak se manžel fakt snaží, protože nové si musí koupit sám

Přestala jsem u manžela tohle řešit asi tak před 10 lety. Ukázkový bordelář.
Ale řeknu vám, že teď mám přítele perfekcionistu a to je teda teprve maso. Otřesné.
Buďte za své bordeláře rády.

Teď se tady fakt chechtám těm nůžkám, Sardullah - schválně, co myslíte, že já? Ano, nůžky taky potřebuji mít na svém místě a ty hrnce povětšinou... taky. Třeba komínky ve skříni mám ráda. Ale - nejsou tam smajlík, protože prostě když už mám čas, tak nemám chuť. smajlík

7.5.2016 20:49
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

RomčaJelča napsal(a):
Sardullah, přítelův otec pracoval u novin, a protože na něho byl vyvíjen tlak, narychlo sepisoval horoskopy prostě tak, že si je vymýšlel smajlík smajlík, takže novinové kraviny fakt nebrat.

Allien - potvrzujete mi slova mého kamaráda,55 let, který po rozvodu už žádnou ženu doma nechce, prý se hodlá jen tak kamarádit. Prý už si na žádnou nezvykne.
Ale co chlapům teda nedokážu moc odpustit, je ta nebetyčná bl.bost - tedy vidět konkurenci ve vlastním děcku. To je tak nehorázné, že v tomhle směru ze sebe ten jindy pro mě tak příznačný smysl pro humor nějak nedokážu vykřesat.
Jak já jsem ráda, že jsem měla normálního manžela, který naši dceru stavěl na 1. místo...

Romčo - To s tou konkurencí to je jen má úvaha. Nevím jestli to je pravda a jestli fakt někdo takový je. Spíše je kazdý chlap pyšný na své děti, to je myslím jasné. Ale sobci jsou taky, o tom žádná.
Tak snad Vás to nenaštvalo.

7.5.2016 20:51

RomčaJelča napsal(a):
Přestala jsem u manžela tohle řešit asi tak před 10 lety. Ukázkový bordelář.
Ale řeknu vám, že teď mám přítele perfekcionistu a to je teda teprve maso. Otřesné.
Buďte za své bordeláře rády.

Teď se tady fakt chechtám těm nůžkám, Sardullah - schválně, co myslíte, že já? Ano, nůžky taky potřebuji mít na svém místě a ty hrnce povětšinou... taky. Třeba komínky ve skříni mám ráda. Ale - nejsou tam smajlík, protože prostě když už mám čas, tak nemám chuť. smajlík

No to mě by se i komínky ve skříni líbily...ale nějak na to nemám talent...asi mi chybí vojna...udělám komínky ve skříni s předsevzetím je udržet a po pár dnech...nevím jak to nazvat...zmatek, naštěstí skříně mají dveře takže neřeším...radši budu dělat milion jiných věcí ...a ještě mě napadla jedna věc, která má své místo...pinzeta na klíšťata

7.5.2016 21:00
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Aliens_II napsal(a):
Romčo - To s tou konkurencí to je jen má úvaha. Nevím jestli to je pravda a jestli fakt někdo takový je. Spíše je kazdý chlap pyšný na své děti, to je myslím jasné. Ale sobci jsou taky, o tom žádná.
Tak snad Vás to nenaštvalo.

Nééé, to mě fakt nenaštvalo, to v žádném případě, jen jste mi to připomněl - že to vidím u mnohých mužů. A že to nějak nedokážu pochopit, co tohle je - chtít být v centru pozornosti i v případě, že má dítě. Prostě tomu nerozumím. je to dětinskost, sobectví, hloupost? Možná proto, že to v mírné podobě zažívám u manžela své kamarádky a taky částečně u svého bezdětného přítele. Já jsem tohle vynucování si pozornosti prostě u svého manžela nezažila (nebo jsem si nevšimla) smajlík

7.5.2016 21:29
conie

XXX.XXX.206.202

Kikuš napsal(a):

No, u nás - smečka 7 psů a 4 koček klidně proběhne celým barákem za každého počasí. Velký pozemek - písčitý, na povrchu 3-5 cm půdy. dovede si někdo z vás představit, jak vypadají tlapky psa po kontrole zahrady cca 1200 m2? A co po nich zůstane? Takové slušné pískoviště pro 3 třídní MŠ! Jasně, zamete se, ale fakt s koštětem neběhám celý den. Neohlášená návštěva, kterou pozveme domů klidně může mít dojem, že si večer místo TV děláme bábovičky.

7.5.2016 21:51

conie napsal(a):
No, u nás - smečka 7 psů a 4 koček klidně proběhne celým barákem za každého počasí. Velký pozemek - písčitý, na povrchu 3-5 cm půdy. dovede si někdo z vás představit, jak vypadají tlapky psa po kontrole zahrady cca 1200 m2? A co po nich zůstane? Takové slušné pískoviště pro 3 třídní MŠ! Jasně, zamete se, ale fakt s koštětem neběhám celý den. Neohlášená návštěva, kterou pozveme domů klidně může mít dojem, že si večer místo TV děláme bábovičky.

Tak velkou smečku nemám...ale představit si to fakt dovedu...

7.5.2016 21:51
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

RomčaJelča napsal(a):
Nééé, to mě fakt nenaštvalo, to v žádném případě, jen jste mi to připomněl - že to vidím u mnohých mužů. A že to nějak nedokážu pochopit, co tohle je - chtít být v centru pozornosti i v případě, že má dítě. Prostě tomu nerozumím. je to dětinskost, sobectví, hloupost? Možná proto, že to v mírné podobě zažívám u manžela své kamarádky a taky částečně u svého bezdětného přítele. Já jsem tohle vynucování si pozornosti prostě u svého manžela nezažila (nebo jsem si nevšimla) smajlík

Děti nemám, ale naprosto souhlasím...takového chlapa bych asi vykopnula sama

7.5.2016 23:02

lesnížínka napsal(a):
Děti nemám, ale naprosto souhlasím...takového chlapa bych asi vykopnula sama

A což teprve když je taková ženská - matka ! Myslíte, že ty to neumí ? A jak.
Matka - dcera, někdy hodně výbušná kombinace !

7.5.2016 23:11
pohodný

XXX.XXX.66.18

Tak jsme se dneska rozrostli
a jestli vás zajímá náš pes, když je to tu psí forum

7.5.2016 23:21

pohodný napsal(a):

No já jsem i koníčková...takže fotečky mě moc potěšily...krása

7.5.2016 23:40
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

pohodný napsal(a):

Zajímavé psisko! smajlík
K přírůstku gratuluji.

7.5.2016 23:43
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

A což teprve když je taková ženská - matka ! Myslíte, že ty to neumí ? A jak.
Matka - dcera, někdy hodně výbušná kombinace !

Tomu nerozumím.
Jako že matka žárlí na manžela, protože se věnuje dceři, a zlobí se na něho, že si nevšímá jí?
Mluvili jsme o tom, že chlap si vynucuje partnerčinu pozornost, zatímco ona se věnuje děcku. Připadá mi nemožné, že bych děcko odehnala, ať si jde hrát, protože chlap má pocit, že se děcku věnuji víc než jemu. To pro mě není kvalitní člověk, ani parťák. To je pro mě duševní chudák.
Jakmile se nám narodila dcera, věděli jsme s manželem, že jsme tady oba dva především pro ni. A v tom manžel dokázal pokračovat i po rozvodu (zrovna dnes jsme jako rodina strávili pěkný výletní den.).

7.5.2016 23:57
pohodný

XXX.XXX.66.18

Děkuji oběma za pochvalu a gratulaci psisko super kříženec prý kavkazan a fila skvělá povaha, poslouchá a budí respekt.

8.5.2016 09:24
Kikuš

XXX.XXX.152.1

pohodný napsal(a):

Ti jsou nádherní! :) všichni

8.5.2016 11:26
mgtka

XXX.XXX.92.43

pohodný napsal(a):

Krásný pavouček.

8.5.2016 11:35
atika

XXX.XXX.213.155

Tak jsem se taky prokousala, fakt bezva diskuze :)
Přidávám za sebe - 53, dva dospělí synové, zvířata mají rádi a nedovolí jim ubližovat, ale (asi vzhledem k neustálé přítomnosti minimálně 3 psů v bytě po celou dobu jejich dětství i puberty a z toho vyplývající znalost povinností okolo) je starší kočkař zachránce tuláčků - zatím má dvě a mladší nic. Ale oba mají psy stále nadosah u mě, takže chodí mazlit ty moje.
K chlapům se radši moc vyjadřovat nebudu, po dvou neúspěšných manželstvích jsem zjistila, že s papírem to nejde a jakž takž bez velkých držkopádů jsme spolu s přítelem (bordelářem) přes 20 let.
Jsem lev, on panna a myslím, že ani jeden z nás není moc typický, to bysme se jinak museli dávno zabít

8.5.2016 12:11

atika napsal(a):
Přidávám za sebe - 53, dva dospělí synové, zvířata mají rádi a nedovolí jim ubližovat, ale (asi vzhledem k neustálé přítomnosti minimálně 3 psů v bytě po celou dobu jejich dětství i puberty a z toho vyplývající znalost povinností okolo) je starší kočkař zachránce tuláčků - zatím má dvě a mladší nic. Ale oba mají psy stále nadosah u mě, takže chodí mazlit ty moje.
K chlapům se radši moc vyjadřovat nebudu, po dvou neúspěšných manželstvích jsem zjistila, že s papírem to nejde a jakž takž bez velkých držkopádů jsme spolu s přítelem (bordelářem) přes 20 let.
Jsem lev, on panna a myslím, že ani jeden z nás není moc typický, to bysme se jinak museli dávno zabít

8.5.2016 13:06
Dája6

XXX.XXX.40.42

Aliens_II

Dobrý den,
tak co už jste sečetl a udělal průměr a krátký vycuc? Stále čekám jak pak to dopadlo? Jsem zvědavá. Děkuji.
Dája.

8.5.2016 20:12
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Dája6 napsal(a):
Aliens_II

Dobrý den,
tak co už jste sečetl a udělal průměr a krátký vycuc? Stále čekám jak pak to dopadlo? Jsem zvědavá. Děkuji.
Dája.

Ano, ano. Sednu nad tím a spočítám to.

8.5.2016 21:47

Vím jaké jsou výsledky. všichni jsme tak MLADÍ jak se cítíme ;-) a máme zvířátka. protože jsme na věčně nalezlí na ifauně
příjemný večer všem papírovým, nepapírovým a tomu třetímu druhu též (vdaným, svobodným a šťastně rozvedeným)

9.5.2016 16:18
fikovnice

XXX.XXX.30.49

9.5.2016 20:06

RomčaJelča napsal(a):
Tomu nerozumím.
Jako že matka žárlí na manžela, protože se věnuje dceři, a zlobí se na něho, že si nevšímá jí?
Mluvili jsme o tom, že chlap si vynucuje partnerčinu pozornost, zatímco ona se věnuje děcku. Připadá mi nemožné, že bych děcko odehnala, ať si jde hrát, protože chlap má pocit, že se děcku věnuji víc než jemu. To pro mě není kvalitní člověk, ani parťák. To je pro mě duševní chudák.
Jakmile se nám narodila dcera, věděli jsme s manželem, že jsme tady oba dva především pro ni. A v tom manžel dokázal pokračovat i po rozvodu (zrovna dnes jsme jako rodina strávili pěkný výletní den.).

Přiznám se, že já to taky nechápu. Ale je to tak, jak píšete v první větě. Žena si uzurpuje manžela i na úkor dcer. Nejsou už to miminka, ale skoro puberťačky. A není to až tak zřídkavý scénář.

9.5.2016 20:54
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

atika napsal(a):

Četla jsem, že dvě vedlejší znamení se dobře snášejí. Naši sousedi jsou Vodnář a Ryby, a přestože se rozvedli, jsou poměrně silná dvojka dodnes.
Nejlíp se ale snášejí ta znamení, která se k sobě hodí svým živlem.
Takhle dobře žije moje švagrová se švagrem - on Lev, ona Váhy (tedy oheň a vzduch).
Až po dlouhých letech jsem se taky dočetla, že můj ex a já jsme na tom prý tak, že si vědomě nikdy nechceme ublížit, a opravdu to tak je dodnes. Jsme spolu často i po rozvodu a ex nám pomáhá ze všech sil (no ne že by té síly nemohl mít víc) smajlík Taky splňujeme astrologické tvrzení, že Býk (země) a Štír (voda) se k sobě hodí.
Žiju teď s Vodnářem a dře to. Prostě praktický praktik a zasněný mimoň = děs. Ještě že jsem před pár lety nepřijala jeho žádost o ruku, to bych teď asi mlátila hlavou o zeď smajlík.

Říká se, že vodní a zemské znamení tvoří užitečné blátíčko, a vzdušné a ohnivé znamení zase typicky - vzduch podporuje oheň k hoření, že jo...

9.5.2016 20:57
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Přiznám se, že já to taky nechápu. Ale je to tak, jak píšete v první větě. Žena si uzurpuje manžela i na úkor dcer. Nejsou už to miminka, ale skoro puberťačky. A není to až tak zřídkavý scénář.

Aha, to jsem asi ještě nikde u svých známých nepostřehla. Je to zajímavé, asi bude dost nesamostatná, že. Nebo rozmazlená? Kdoví.

9.5.2016 21:03
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Vím jaké jsou výsledky. všichni jsme tak MLADÍ jak se cítíme ;-) a máme zvířátka. protože jsme na věčně nalezlí na ifauně
příjemný večer všem papírovým, nepapírovým a tomu třetímu druhu též (vdaným, svobodným a šťastně rozvedeným)

Ke slovu mladí:
Koupila jsem si nedávno tričko s kočkama. Opakuji, že je mi 51. Tričko bylo 1) černé s šedými obrázky, což mi barevně vyhovuje,2) levné,3) obrázky jsou vtipné. smajlík
Asi jsem byla při nákupu v nějakém rozverném rozmaru.
Když jsem před dcerou a její kamarádkou zmínila, že asi vypadám infantilně, jejich vtipná odpověď zněla v překladu asi takto: no a co, jsi už tak stará, že ti to může být jedno, co si kdo myslí.
Fajn, překousla jsem to smajlík.
Pak jsem posílala svoji fotku mojí 40leté segře s podobnou zmínkou, že prostě nosím infantilní tričko, a ona mi nadšeně odpověděla: jééé, to je bezvadný, mám to samý, akorát v jiné barvě, a taky jsem si říkala, že asi vypadám infantilně. Ale když ho nosíš TY, tak jsem se uklidnila.
smajlík smajlík smajlík
Na jedné straně se vkrádá otázka: no nezabili byste to?
Na druhé straně - aspoň že svou infantilností zlepšuji náladu ostatním smajlík.

9.5.2016 21:16

RomčaJelča napsal(a):
Aha, to jsem asi ještě nikde u svých známých nepostřehla. Je to zajímavé, asi bude dost nesamostatná, že. Nebo rozmazlená? Kdoví.

Spíše chorobně žárlivá.

9.5.2016 21:24
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Spíše chorobně žárlivá.

To je zajímavé, že na vlastní děti, které nosila, rodila, kojila...

9.5.2016 21:28

RomčaJelča napsal(a):

Možné je všechno

9.5.2016 21:28

RomčaJelča napsal(a):

Vsadím se, že nekojila. přece si nezkazí postavu.

9.5.2016 21:32
tapina

XXX.XXX.211.168

RomčaJelča napsal(a):
Ke slovu mladí:
Koupila jsem si nedávno tričko s kočkama. Opakuji, že je mi 51. Tričko bylo 1) černé s šedými obrázky, což mi barevně vyhovuje,2) levné,3) obrázky jsou vtipné. smajlík
Když jsem před dcerou a její kamarádkou zmínila, že asi vypadám infantilně, jejich vtipná odpověď zněla v překladu asi takto: no a co, jsi už tak stará, že ti to může být jedno, co si kdo myslí.
Pak jsem posílala svoji fotku mojí 40leté segře s podobnou zmínkou, že prostě nosím infantilní tričko, a ona mi nadšeně odpověděla: jééé, to je bezvadný, mám to samý, akorát v jiné barvě, a taky jsem si říkala, že asi vypadám infantilně. Ale když ho nosíš TY, tak jsem se uklidnila.
smajlík smajlík smajlík

Nic si z toho nedělejte. Mně zas všichni vytýkají, že se oblíkám jak o x let starší. Tak od 11 let. Tmavě zelená, černá, hnědá. Svetry. Vzor jedině kostka nebo bez vzoru. Obrázky nápisy - maximum - guiness, desperados. Polobotky. Šátky s květy. Batoh ani omylem.

Ve 29 jsem si koupila první leginy, první růžové triko a jsem blondýna smajlík i když teda naposled s modrým přelivem. V práci teda barvy celkem nosím, mám krásnou halenku s pejskovým vzorem. Ovšem nejlepší je mikina s kapucou a vzorem listů monster. Ale "normálně" bych si to nevzala.

9.5.2016 21:50

RomčaJelča napsal(a):
Ke slovu mladí:
smajlík smajlík smajlík

Tak s tím oblečením úplně v klidu...je mi sice "teprve" 43, ale úžasná výhoda tohoto věku je, že už si klíďo dovolím si na sebe vzít jakékoliv triko, které se mi líbí...ať už je to "tasmánský čert", "šmoulinka"...mám z toho radost a že vypadám infantilně mi vůbec nevadí...myslím, že dost o mě vypovídá i to, že 90% mého šatníku si neustále půjčuje moje devatenáctiletá dcera...jediný co mi nebere jsou džíny...ty nosím zásadně jen ty "roztrhaný" a boty na štěklu, protože v tom neumí chodit...takže moje svítivě růžový dřeváčky s lebkou jsou mimo ohrožení...už je mám tedy déle, ale i tak jsem z nich nadšená stále...vím, že se to sem nehodí, ale přikládám foto...budiž mi omluvou, že moje intelektuální křivka je dnes na hodnotě -94,54%...

9.5.2016 23:05

Je to jen můj pocit nebo se po příspěvku s šílenými botami už nezmůže nikdo na nic ? to prostě nejde :D.

9.5.2016 23:21

Je to jen můj pocit nebo se po příspěvku s šílenými botami už nezmůže nikdo na nic ? to prostě nejde :D.

Tak to já se ještě zmůžu na historku...
v loni v létě jdu v práci obsluhovat dvě starší dámy a jedna z nich mi říká.."Teda vy máte krásný nohy, viď Maruš, že má paní krásný nohy"...v mým věku už beru každou lichotku, vem čert, že to neni od chlapa, lehce jsem se zapýřila a již chtěla z vrozené skromnosti poznamenat něco ve stylu jako že "taková hitparáda to zase není" a paní dodala "No fakt krásný, ani jedna křečová žíla!"
No to má pak člověk sebevědomí až na půdu

9.5.2016 23:25

Tak to já se ještě zmůžu na historku...
v loni v létě jdu v práci obsluhovat dvě starší dámy a jedna z nich mi říká.."Teda vy máte krásný nohy, viď Maruš, že má paní krásný nohy"...v mým věku už beru každou lichotku, vem čert, že to neni od chlapa, lehce jsem se zapýřila a již chtěla z vrozené skromnosti poznamenat něco ve stylu jako že "taková hitparáda to zase není" a paní dodala "No fakt krásný, ani jedna křečová žíla!"
No to má pak člověk sebevědomí až na půdu

9.5.2016 23:28

Tak omlouvám se, ale teď všechno infantilní oblečení trumfla paní v televizi...běží mi na Barandově nějakej EXPLOZIV a v ukázce slyším...nejlépe se cítí jako koník, nasadí postroj nechá se osedlat a jezdí a jezdí...juknu na telku...a prosím nepředstavujte si žádnou erotickou praktiku...paní v černém přiléhavém trikotu (bohužel né moc sexy postava), s přivázaným ohonem s uzdou pobíhá na farmě v koňský ohradě

10.5.2016 00:00

RomčaJelča napsal(a):

Ne, naopak - silně dominantní, sobecká, sebestředná a majetnická. Častěji se s takovými vlastnostmi setkáváme u mužů. A rozmazlená taky.

10.5.2016 11:54

Teda, jak to tady čtu, nedá mi to a taky se přidám. Věk 55- ryby, manžel- beran (spolu příští rok-30 let). Záliby: V mládí jezdectví-drezura, parkur, psi, teraristika, pro mě, TOP zvíře-vlci(doma, plno dokumentů o nich a fotky,2. koně a psi, jinak miluju všechny zvířata. Moje koníčky, vidíte dole na fotce, moje červená beruška CBR, manžela-modrá. Povaha velká cíťa, hudba- rock& metal. Moje mládí https://www.youtube.com/watch?v=5DloRFilaJ4 https://www.youtube.com/watch?v=tUUgt9SvYoU. Stojí za poslech, nádherné texty. Moc hezký den všem na fauně.

10.5.2016 12:29

Teda, jak to tady čtu, nedá mi to a taky se přidám. Věk 55- ryby, manžel- beran (spolu příští rok-30 let). Záliby: V mládí jezdectví-drezura, parkur, psi, teraristika, pro mě, TOP zvíře-vlci(doma, plno dokumentů o nich a fotky,2. koně a psi, jinak miluju všechny zvířata. Moje koníčky, vidíte dole na fotce, moje červená beruška CBR, manžela-modrá. Povaha velká cíťa, hudba- rock& metal. Moje mládí https://www.youtube.com/watch?v=5DloRFilaJ4 https://www.youtube.com/watch?v=tUUgt9SvYoU. Stojí za poslech, nádherné texty. Moc hezký den všem na fauně.

Videa jsou dvě.

10.5.2016 12:40
Arni

XXX.XXX.16.1

Tak to jsme ze stejného století a roku já zase poslouchal Blue Effect, Fermátu, Synkopy 61. Dodnes si zajdu na Fermátu když u nás hraje.

10.5.2016 13:56
Arni

XXX.XXX.16.1

Https://m.youtube.com/watch?v=TQk232LoTjc
Taky zkusim jeden odkaz pro ty co to třeba neznají.

10.5.2016 13:57
paulí&majk

XXX.XXX.22.21

Jsem už ani nevěřila že to někdy dočtu do konce, ale puntičkářská panna to by přece nešlo abych to nedočetla. Hlavně že jsem se zasmála. Ono to puntičkářství jak na co - doma takový normální chaos, ale když už se něco uklízí tak to prostě musí být perfektní (příklad: Přítel ustele ale po nějaké době to prostě nevydržím a s omluvou jdu přestlat že to nemůžu vydržet - ale zvykl si) I když po pořízení psa se tyhle věci hodně změnili
A jinak abych to tu trochu omladila věk 24, jeden pes (kavalír 2 roky) na podzim spíš asi na jaro doufám v druhého (vidím to zatím na voříška utulkáčka nebo kooiker). A až doděláme rekonstrukci domu a přestěhujeme se, což bude tak v létě, tak jsou v plánu děti. Zatím v plánu 2 možná 3 (snad podědí lásku ke zvířatům)
Dále máme dva osmáky a v novém mám v plánu kačenky a možná pár slepic.

Jinak na horoskopy a vlastnosti určitých znamení opravdu nevěřím ono na každém se dá něco najít co na někoho sedí. Ale pro ty co to zajímá: Přítel štír já panna a už téměř 8 let nám to klape (ťuk ťuk). Děti chceme oba , zvířata hlavně já
Život bez dětí a zvířat si nějak nedovedu představit tak se snad povede.

10.5.2016 14:41

Arni napsal(a):
Https://m.youtube.com/watch?v=TQk232LoTjc
Taky zkusim jeden odkaz pro ty co to třeba neznají.

Arni, progres. rock, těžší hudba, mladým se asi líbit nebude, mě jo, líbí se mi vícero druhů hudby, ale přece jen, mám metalové srdce. V současnosti poslouchám nejvíc z těch hodně známých Within temptation, Hammer Fall, Manowar, Judas Priest, Iron Maiden, Edguy a mnoho dalších. Na Maiden jsme byli 3x na koncertě a opravdu zážitek. To samé koncert Judas. Líbí se mi, vyjímečné hlasy. Mimochodem, jestli jste to vy, na té fotce u vašeho příspěvku, připadáte mi, jak můj brácha. Taky jsem takový, dost podobný typ. Černé vlasy, nakrátko. Taky pro moje oko, nejhezčí pejsci jsou tady, vaši foxíci, Maju-Loki, Fikovnice-voříšek a Hodonakova-ušatá Besinka. Ale to, z mého pohledu. ORIONKO, Johny Cash měl vyjímečný hlas, pro mě jo, tahle jeho hudba, pohodové country, balzám na nervy.

10.5.2016 15:00
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Sardullah, ty boty jsou ohromné - tento typ jsem nikdy neměla, protože mi vždycky připadalo, že je to neohebné a nemůže se v tom dobře chodit. To jsou ty předsudky. Ale ono taky ty moje nohy stojí za houby, i když taky dodnes nemám jedinou křečovou žílu smajlík. Já mám zase vbočené palce, a to dost, a k tomu totálně nízký nárt; takže koupit si dobré boty je pro mě známkou nadprůměrného výdeje energie. Skoro se dá říct, že navzdory přirozené ženské touze vypadat dobře mě to nakupování už ani nebaví. Včera jsem si koupila pěkné hodiny na zeď. smajlík smajlík smajlík

10.5.2016 15:22
Arni

XXX.XXX.16.1

Arni, progres. rock, těžší hudba, mladým se asi líbit nebude, mě jo, líbí se mi vícero druhů hudby, ale přece jen, mám metalové srdce. V současnosti poslouchám nejvíc z těch hodně známých Within temptation, Hammer Fall, Manowar, Judas Priest, Iron Maiden, Edguy a mnoho dalších. Na Maiden jsme byli 3x na koncertě a opravdu zážitek. To samé koncert Judas. Líbí se mi, vyjímečné hlasy. Mimochodem, jestli jste to vy, na té fotce u vašeho příspěvku, připadáte mi, jak můj brácha. Taky jsem takový, dost podobný typ. Černé vlasy, nakrátko. Taky pro moje oko, nejhezčí pejsci jsou tady, vaši foxíci, Maju-Loki, Fikovnice-voříšek a Hodonakova-ušatá Besinka. Ale to, z mého pohledu. ORIONKO, Johny Cash měl vyjímečný hlas, pro mě jo, tahle jeho hudba, pohodové country, balzám na nervy.

Tak každý má svoji oblíbenou muziku, tak to je. Na té fotce jsem já ale už nemám jen černé vlasy nějaké šediny jsou. Jak říká moje žena už nejsi žádný Jura. A foxíci to je naše radost. Každý máme rádi své parťáky ať je to voříšek nebo nějaké jiné plemeno.

10.5.2016 15:50

RomčaJelča napsal(a):
Sardullah, ty boty jsou ohromné - tento typ jsem nikdy neměla, protože mi vždycky připadalo, že je to neohebné a nemůže se v tom dobře chodit. To jsou ty předsudky. Ale ono taky ty moje nohy stojí za houby, i když taky dodnes nemám jedinou křečovou žílu smajlík. Já mám zase vbočené palce, a to dost, a k tomu totálně nízký nárt; takže koupit si dobré boty je pro mě známkou nadprůměrného výdeje energie. Skoro se dá říct, že navzdory přirozené ženské touze vypadat dobře mě to nakupování už ani nebaví. Včera jsem si koupila pěkné hodiny na zeď. smajlík smajlík smajlík

No někdo má zase nárt vysokej (můj syn)...nákup bot je tedy šichta, já jsem na nákupy hrozná...takže to vypadá tak, že vlítnu 1-2x za rok do krámu...provedu nákup oblečení a pokud něco vysloveně nutně nepotřebuju (jako např. že mi rupnou poslední rifle) tak mě v krámě s hadrama nikdo nevidí...
Zase co já toho potřebuju, jen nějaký hadry do práce...eventuelně když už jdu mezi lidi...jinak u nás na "skorovesnici" to fakt nehrotím...vytahaný triko to jistí ...už vidím jak vyrážim s pesanama oblečená za dámu

10.5.2016 16:12
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Sardullah: Zase co já toho potřebuju, jen nějaký hadry do práce...eventuelně když už jdu mezi lidi...jinak u nás na "skorovesnici" to fakt nehrotím...vytahaný triko to jistí
...už vidím jak vyrážim s pesanama oblečená za dámu

Tak to kdybys viděla mě, jak chodím z výběhu špinavá a doskákaná a doslintaná nejen od našeho, ale i od cizích psů, že si říkám: ještě že je tady tolik bezdomovců, aspoň se mezi nimi líp ztratím. smajlík Běžně chodím oblékaná spíš sportovně, jen v práci mám ve skříni pověšené kostýmy (pořízené v dávných dobách), a se psem právě až skoro "odrbaně". Ze začátku jsem se styděla, dnes je mi to jedno, tady ve městě je živlů... smajlík

10.5.2016 23:51
fikovnice

XXX.XXX.30.49

10.5.2016 23:58
fikovnice

XXX.XXX.30.49

"...nejhezčí pejsci jsou tady, vaši foxíci, Maju-Loki, Fikovnice-voříšek a Hodonakova-ušatá Besinka."

Možná ani netušíte "Anet", jak mě ta pochvala těší a jak to hladí po duši (obzvlášť když to člověk potřebuje). Psisku to vyřídím a pošeptám do jeho ouška!
Jinak stran hudby nebudu dávat odkaz, ale já vyrostla asi na Queenech - je tady nějaký jejich fanda? A ještě jsou moji srdcoví Floydi (a mám pocit, že někdo zde z iFAUNY má psa jménem Floyd, což mě neskutečně zaujalo ).

11.5.2016 07:15
manbea

XXX.XXX.70.116

fikovnice napsal(a):
"...nejhezčí pejsci jsou tady, vaši foxíci, Maju-Loki, Fikovnice-voříšek a Hodonakova-ušatá Besinka."

Možná ani netušíte "Anet", jak mě ta pochvala těší a jak to hladí po duši (obzvlášť když to člověk potřebuje). Psisku to vyřídím a pošeptám do jeho ouška!
Jinak stran hudby nebudu dávat odkaz, ale já vyrostla asi na Queenech - je tady nějaký jejich fanda? A ještě jsou moji srdcoví Floydi (a mám pocit, že někdo zde z iFAUNY má psa jménem Floyd, což mě neskutečně zaujalo ).

To jsme my , když manžel přivezl štěně z útulku, jen si tak povzdechl - tak máme opravdu třetího psa (to ještě netušil, že to dotáhneme na současných 5 ). Pustil si doma své oblíbené Floydy, chvíli na štěníka koukal a řekl, že se bude jmenovat Floyd, já prý vybrala jeho, on mu tedy zase vybere jméno. A bylo to. A tak už Floydík s námi žije sedmým rokem.

11.5.2016 07:52
tarunka

XXX.XXX.8.131

Aliens_II napsal(a):
Tak pojďme na to. O nic nejde, ale hoďme si tu osobní průzkum "trhu" a spočítejme si věkový průměr nás a toho co nás zbude. Tedy já a má smečka a předávám to své lidské smečce, která půjde v mých psích šlépějích, tedy věřím tomu a učím je k tomu.
Tak šup.

Ja 47. Nejvic se pomamila dcerunka.

11.5.2016 12:34

tarunka napsal(a):
Ja 47. Nejvic se pomamila dcerunka.

12.5.2016 15:22
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

Velice se omlouvám, ale pracovně jsem na tom v totální vařbě a nic jsem nestíhal.
Takže počty později.

Teď ale řeším jinou věc. Na konci května jedu do Itálie na kola a hledám něco, někoho, kdo by mě Alínu pohlídal. A nějak nevím, jak na to. Hotel? Mám z toho docela vítr, abych pravdu řekl.

12.5.2016 15:31

Aliens_II napsal(a):
Velice se omlouvám, ale pracovně jsem na tom v totální vařbě a nic jsem nestíhal.
Takže počty později.

Teď ale řeším jinou věc. Na konci května jedu do Itálie na kola a hledám něco, někoho, kdo by mě Alínu pohlídal. A nějak nevím, jak na to. Hotel? Mám z toho docela vítr, abych pravdu řekl.

Ani se vám nedivím, že z hotelu máte vítr. Vaše fena je poněkud specifická. Není spolehlivý známý ? Nejlépe maminka smajlík

12.5.2016 15:43
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

Ani se vám nedivím, že z hotelu máte vítr. Vaše fena je poněkud specifická. Není spolehlivý známý ? Nejlépe maminka smajlík

No. Je to trdlo. Vím, že když má kontakt s člověkem, tak vydrží, nebo, když má u sebe psího kámoše. Ale toho si musí očuchnout a seznámit se. Pak je to v pohodě. Jen, hotel, hotel. To je dost, jak to říct, no moc klidu bych asi na tom kole neměl.

12.5.2016 16:20

Aliens_II napsal(a):
No. Je to trdlo. Vím, že když má kontakt s člověkem, tak vydrží, nebo, když má u sebe psího kámoše. Ale toho si musí očuchnout a seznámit se. Pak je to v pohodě. Jen, hotel, hotel. To je dost, jak to říct, no moc klidu bych asi na tom kole neměl.

To je daň za psí lásku. Když se hnete někam bez psa ( a všude holt s sebou nemůže ), tak máte nerva a výčitky svědomí a starost, jak to se psem doma dopadá.

12.5.2016 17:15

Aliens_II napsal(a):

Kdyby byl na živu ještě můj chrťák, tak bych vám jí klíďo pohlídala...jeden pes nebo dva to už je jedno a afgánek by byl v sedmým nebi, že má kámošku, ale ta moje psí semetrika by každou fenu (až na dvě vyjímky) nejradši sežrala, takže...
My jsme měli naštěstí naproti v baráku rodiče, takže když jsme odjeli tak nebyl problém, ale stejně nechtěl bydlet u nich radši byl doma a rodiče s ním tedy nechodili na procházky, ale chodili ho venčit na zahradu a krmit...odpoledne si ho třeba vzali na chvíli k sobě, ale max za dvě hoďky chtěl domu...pantáta mu tam pustil "animal planet" chrťák si hupsnul na svůj gauč a bylo to...vašim obavám rozumím ...

Tak mě napadá, že na tohle jsou právě dobrý ty děti (samozřejmě již v dospělém věku)...dneska prostě když někam jedu, tak vím, že se děti o pesany postaraj...

Takže mě ještě napadlo, jestli třeba nemáte někoho známýho, kdo by vám chodil Alínu prostě jen venčit a chvíli s ní pobejt...nebo nějakou holčinu-studentku, samozřejmě někoho komu věříte...třeba dceru kamaráda/ky...která by se vám o psa ráda postarala...

12.5.2016 17:50
Arni

XXX.XXX.111.238

Určitě by to mohl být nějaký dobrý kamarád co se s pejskem zná, a je ochotný mu věnovat čas. Podle vašich příspěvků si ale myslím že z toho kola nebudete mít asi radost, budete z toho asi hodně nervozní, jak psala Orionka.

12.5.2016 18:52
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Arni napsal(a):
Určitě by to mohl být nějaký dobrý kamarád co se s pejskem zná, a je ochotný mu věnovat čas. Podle vašich příspěvků si ale myslím že z toho kola nebudete mít asi radost, budete z toho asi hodně nervozní, jak psala Orionka.

Když bude zavřená, tak bude "trpět". To neumí. Potřebuje společnost. Psa a nebo člověčí. Kotec je to nejhorší, co může být. Sice kníkne, že tam nejsem, ale je hodná a spí a kouká a nic nedemoluje. Je to trdlo no. O hotelech nevím, jak to tam chodí, jestli ji zavřou, pak na chvíli ven a pak jídlo a to je všecko. Kámoši a kámošky. Moc se jim nechce, ale s citem říkají, že kdyby něco, tak že jo. Ale tak člověk vnímá, že by jim to možná dělalo problém.

Ta kola byla hotová, než jsem měl Alínu, takže jsem s tim sice počítal, ale s tím, že se mi tak trochu změní život, ale nestalo se.

No každopádně to zařídím tak, aby ji bylo co nejlépe. Prostě.

12.5.2016 18:58
Arni

XXX.XXX.111.238

Určitě, člověk by měl mít nějaké řešení když se je nutné hlídání.

12.5.2016 19:03
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Aliens_II napsal(a):
Když bude zavřená, tak bude "trpět". To neumí. Potřebuje společnost. Psa a nebo člověčí. Kotec je to nejhorší, co může být. Sice kníkne, že tam nejsem, ale je hodná a spí a kouká a nic nedemoluje. Je to trdlo no. O hotelech nevím, jak to tam chodí, jestli ji zavřou, pak na chvíli ven a pak jídlo a to je všecko. Kámoši a kámošky. Moc se jim nechce, ale s citem říkají, že kdyby něco, tak že jo. Ale tak člověk vnímá, že by jim to možná dělalo problém.

Ta kola byla hotová, než jsem měl Alínu, takže jsem s tim sice počítal, ale s tím, že se mi tak trochu změní život, ale nestalo se.

Co vzit jeste nekoho sebou, kdo by ji hlidal kdyz vy budete na tom kole? Ja jezdim kazdorocne s tibetskym terierem do Chorv. U tohoto plemene se totiz vyskytuje syndrom Lassie se vraci , nemohla bych ji to udelat, dat ji nekomu cizimu, nepochopila by, ze to je na chvili

12.5.2016 19:07
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Lexaurin napsal(a):
Co vzit jeste nekoho sebou, kdo by ji hlidal kdyz vy budete na tom kole? Ja jezdim kazdorocne s tibetskym terierem do Chorv. U tohoto plemene se totiz vyskytuje syndrom Lassie se vraci , nemohla bych ji to udelat, dat ji nekomu cizimu, nepochopila by, ze to je na chvili

Autobus,40 lidí,40 kol. Hromaďák. Denně cca 80km. A letos se přespává na 2x jiném místě.
To je mission impossible. Jedinný kdo nekoluje je řidič busu. Ten by měl infarkt, kdybych ji rval do busu. A bylo by po Itálii.

12.5.2016 19:10
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Aliens_II napsal(a):
Autobus,40 lidí,40 kol. Hromaďák. Denně cca 80km. A letos se přespává na 2x jiném místě.
To je mission impossible. Jedinný kdo nekoluje je řidič busu. Ten by měl infarkt, kdybych ji rval do busu. A bylo by po Itálii.

No, tak nekdo by vam delal doprovodne auto s obcerstvenim a vasim psem

12.5.2016 20:03

Nechte ji doma a nastěhujte někoho zodpovědného k ní. Ají zůstala jistota "pelechu", také když tam budou všechny vaše věci, bude klidnější. Kdyby jí náhodou napadlo něco zničit, bude to u vás doma.
Berete ji s sebou do zaměstnání, nemohl by to být někdo odtamtud, někdo koho zná ?

12.5.2016 21:11
conie

XXX.XXX.206.202

Zkuste spíše přes FB, nějakou chrtí skupinu, často si tam lidé pomáhají. U nás bohužel,7 fen,4 kočeny, slepice, varan. agama atd. - to by asi neschroupla ani ta vaše ani ty naše .

12.5.2016 21:27
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Aliens_II napsal(a):
Takže počty později.

Nám v Brně hlídá jedna velmi ochotná paní. Pokud potřebujete kontakt, není problém.

13.5.2016 23:47
fikovnice

XXX.XXX.30.49

manbea napsal(a):
To jsme my , když manžel přivezl štěně z útulku, jen si tak povzdechl - tak máme opravdu třetího psa (to ještě netušil, že to dotáhneme na současných 5 ). Pustil si doma své oblíbené Floydy, chvíli na štěníka koukal a řekl, že se bude jmenovat Floyd, já prý vybrala jeho, on mu tedy zase vybere jméno. A bylo to. A tak už Floydík s námi žije sedmým rokem.

Jo a navíc si pamatuju fotku Floyda a je to sympaťák! Pokud bych kdy měla psa sama pro sebe, tak budu o jménu Floyd uvažovat - fakt se mi moc líbí! A pro kocoura třeba Ozzy!

14.5.2016 00:01
fikovnice

XXX.XXX.30.49

RomčaJelča napsal(a):
Nám v Brně hlídá jedna velmi ochotná paní. Pokud potřebujete kontakt, není problém.

Jejda, fakt? To Tě asi zkontaktuju do SZ...

16.5.2016 19:55
noemi

XXX.XXX.64.236

A už nikdo nic?
A já jsem čekala na nějaké další místní srandičky.

16.5.2016 21:37
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Já teď řeším ubytko pro to trdlo moje. Vůbec nestíhám nic. A štve mě to. Chybí mi tady ty holky a ta sranda. Vybouchli mi rodiče, vybouchl jeden skvělý hotel, dnes mi nabídla pomoc kolegyně z práce. Tak uvidím. Dnes se mnou madam nemluví. Roztrhala mi nohavici u kraťasů. Hodobóžových. Tak jsem ji plácnul a trucuje už 4 hodiny. Já se picnu. Ženská hadra, fakt jo. A nemá si komu postěžovat, jak jsem na ni zlý.

16.5.2016 21:45
tapina

XXX.XXX.211.117

Aliens_II napsal(a):
Já teď řeším ubytko pro to trdlo moje. Vůbec nestíhám nic. A štve mě to. Chybí mi tady ty holky a ta sranda. Vybouchli mi rodiče, vybouchl jeden skvělý hotel, dnes mi nabídla pomoc kolegyně z práce. Tak uvidím. Dnes se mnou madam nemluví. Roztrhala mi nohavici u kraťasů. Hodobóžových. Tak jsem ji plácnul a trucuje už 4 hodiny. Já se picnu. Ženská hadra, fakt jo. A nemá si komu postěžovat, jak jsem na ni zlý.

Aby Vás nevyměnila. Za hokejistu třeba. Blondýna.

16.5.2016 22:23
noemi

XXX.XXX.64.236

tapina napsal(a):
Aby Vás nevyměnila. Za hokejistu třeba. Blondýna.

Nevymění, ale vycvičí jej v dokonale tolerantního partnera .

16.5.2016 22:23

Nedávat na hlídání hokejistovi, jasné jo.

16.5.2016 22:26

Hodobóžových

17.5.2016 10:54
Kikuš

XXX.XXX.152.1

Já zbožňuji chrtíky :).. kdyby to šlo, hned bych hlídala .. máte chrtí slečnu ne? :).

17.5.2016 13:02

Aliens_II napsal(a):

Ježíši...mě manžel jednu plácnout, tak teda budu trucovat dýl než čtyři hodiny (roztrhaná nohavice na hodobóžových kraťasech není důvod, aby jste se k dámě přestal chovat jako gentleman...jelikož etiketa velí: pokud někdo udělá nějaký přestupek proti etiketě, tak ho druhá strana ponechá nepovšimnut)

Alíno nedej se a koukej si páníka pořádně vychovat

17.5.2016 13:35
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Aliens_II napsal(a):

My by jsme pohlídali, bohužel jsme z druhého konce republiky a máme kočky...to by asi nešlo

17.5.2016 19:12
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Kikuš napsal(a):
Já zbožňuji chrtíky :).. kdyby to šlo, hned bych hlídala .. máte chrtí slečnu ne? :).

Ano. Mám. Je to ďáblice. A anděl. To si člověk nevybere. A hezky si mě omotala. Potvora.

17.5.2016 19:13
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Ježíši...mě manžel jednu plácnout, tak teda budu trucovat dýl než čtyři hodiny (roztrhaná nohavice na hodobóžových kraťasech není důvod, aby jste se k dámě přestal chovat jako gentleman...jelikož etiketa velí: pokud někdo udělá nějaký přestupek proti etiketě, tak ho druhá strana ponechá nepovšimnut)

To už se ji daří. A je v tom velice úspěšná.

18.5.2016 11:36
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

Tak hlídání se nalezlo. A chtěl bych poděkovat všem, co mi nabídli svou pomoc.
Velmi si toho vážím.

Alína bude nakonec (také mě přesvědčila, že to nebude problém) u kolegyně z práce. Tedy. Výhody a můj klid je v tom, že jen jeden pracovní den bude Al tady v práci a v prostředí, které zná a u holek v kanceláři, které zná, neb občas tam u nich vegetuje.
Pak ta kolegyně má psa a oni jsou velicí kamarádi, budou spolu v pátek a o víkendu na oplocené zahradě a v domě. Takže by to mělo být v klidu, já tedy doufám, že budu a Al to zvládne v pohodě.
Ještě jednou díky, jsem rád, že se pořád najdou lidé, co dokáží pomoci. A to i zde. Díky.

18.5.2016 12:05

Aliens_II napsal(a):
Tak hlídání se nalezlo. A chtěl bych poděkovat všem, co mi nabídli svou pomoc.
Velmi si toho vážím.

Alína bude nakonec (také mě přesvědčila, že to nebude problém) u kolegyně z práce. Tedy. Výhody a můj klid je v tom, že jen jeden pracovní den bude Al tady v práci a v prostředí, které zná a u holek v kanceláři, které zná, neb občas tam u nich vegetuje.
Pak ta kolegyně má psa a oni jsou velicí kamarádi, budou spolu v pátek a o víkendu na oplocené zahradě a v domě. Takže by to mělo být v klidu, já tedy doufám, že budu a Al to zvládne v pohodě.
Ještě jednou díky, jsem rád, že se pořád najdou lidé, co dokáží pomoci. A to i zde. Díky.

No myslím, že hlídání vyřešeno úplně geniálně, jsem ráda, že to takhle dopadlo, abych pravdu řekla dost dobře si neumim Alí představit v psím hotelu...takhle bude mít jistotu člověka, kterého zná a navíc jako bonus psího kámoše...také si myslím, že to proběhne bez problémů...

19.5.2016 10:57
RomčaJelča

XXX.XXX.206.103

fikovnice napsal(a):
Jejda, fakt? To Tě asi zkontaktuju do SZ...

Samozřejmě, v pohodě. Když uhlídala naši temperamentní AUS, tak snad zvládne i něco dalšího... smajlík

20.5.2016 23:47
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

No holky? Kde jste? Šup. Pojďme. Příběhy. Dneska jsem byl pochvalený. Udělali jsme prý velké pokroky. Madam odevzdává hozené míčky. Na povel. No na povel. Ten kdo zná chrťáky asi ví.

20.5.2016 23:48
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Tapino, Még, Sardullo potvoro, , šup, co je new?

21.5.2016 06:55
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Napíšu já Chrty moc neznám, na vesnici zrovna nefrčí Ale je tu norský jelení pes a na návštěvu za ním nějací dva z chrtů(či mixů) jezdí.Včera jsem plela a koukám blíží se k našemu po cestě. S jelením si kluci hrávali, když byl štěndo.Pak, jak tak vyrostl (a zrychlil ) už měli respect. Majitelé se zastavili a vykecávali, psiska lítala. Pak se rozdělili, jedna slečna ještě s lovečákem šla po cestě nahoru zadem, zbytek odcházel předem. Všichni psi se přidali ke slečně s lovečákem a bylo jim jedno, kam jdou páníčci. Po nějaké době, kdy ona postávala nahoře a čekala, až si je konečně zavolají, se spoza našeho plotu vynořila hlava a volala na psy, kde jako jsou? Tak jsem sledovala reakce a poprvé jsem viděla jeleního(i ten zbytek, ale ti byli ještě malí) běžet naplno. Téééda, to byly pichy! Pochopila jsem, že tomuto psu asi srna, zajíc, kočka.. neuteče(na rozdíl třeba od mého) A tím taky vidím, proč je líp mít takového psa v Praze - tam je frekvence té zvěře přeci jen menší A také jsem si zrovna vzpomněla na vás s Alínou...Takže hlídání dopadlo dobře, super!

21.5.2016 08:10

lesnížínka napsal(a):
Napíšu já Chrty moc neznám, na vesnici zrovna nefrčí Ale je tu norský jelení pes a na návštěvu za ním nějací dva z chrtů(či mixů) jezdí.Včera jsem plela a koukám blíží se k našemu po cestě. S jelením si kluci hrávali, když byl štěndo.Pak, jak tak vyrostl (a zrychlil ) už měli respect. Majitelé se zastavili a vykecávali, psiska lítala. Pak se rozdělili, jedna slečna ještě s lovečákem šla po cestě nahoru zadem, zbytek odcházel předem. Všichni psi se přidali ke slečně s lovečákem a bylo jim jedno, kam jdou páníčci. Po nějaké době, kdy ona postávala nahoře a čekala, až si je konečně zavolají, se spoza našeho plotu vynořila hlava a volala na psy, kde jako jsou? Tak jsem sledovala reakce a poprvé jsem viděla jeleního(i ten zbytek, ale ti byli ještě malí) běžet naplno. Téééda, to byly pichy! Pochopila jsem, že tomuto psu asi srna, zajíc, kočka.. neuteče(na rozdíl třeba od mého) A tím taky vidím, proč je líp mít takového psa v Praze - tam je frekvence té zvěře přeci jen menší A také jsem si zrovna vzpomněla na vás s Alínou...Takže hlídání dopadlo dobře, super!

No zajíc určitě neuteče...když můj chrťák poprvé vystartoval na zajíce(nečekaně uprostřed naší čtvrti na nepoužívané ploché dráze, vůbec nevím jak se tam dostal, když všude okolo jsou baráky)...ještě byl mladý torpédo k nezastavení...tak jsem si říkala "teda, co budu s tím zakousnutým zajícem dělat? Přece ho neponesu domu ve tři odpoledne! " No chrťák, byť měl zajda velkej náskok a kličkoval, ho bez problémů doběhl, předběhl, zjistil, že to za čím se hnal opravdu není psí kamarád, co se s ním honí, takže se spořádaně vrátil k paničce...teda k paničce néééé, co to plácám ...asi tři metry ode mne, protože tam je nej místo pozorovat krajinu...
Tak mě tak napadlo, co jsem o původních afgánech četla, že pracovali ve dvojici a lovili v horách zcela samostatně, defakto živili rodinu...no tak ta naše by teda chcípla hlady...

21.5.2016 09:37
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

no tak ta naše by teda chcípla hlady...

Ona ví, že nemusí...
A zasmála jsme se představě, jak neseš toho zajíce ve 3 odpoledne...
Já žádné zážitky psát teď nemůžu, protože jdeme "za kultůrou.." Psa naší omladiny asi ještě vyvenčím, páč jedno dítě odešlo do práce a druhé předvádí tvrdý spánek, psa je mi líto... a pak jdeme s chlapem do víru velkoměsta.
Všem přeji fajn víkend.

21.5.2016 10:45
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Zajíc neuteče, rozhodně ne na volné prostoru. Ta má by ho asi s určistostí zabila. Byla na to vychována a určena. Chrti, greyové, těžko říct. Možná by dohonili a pak ho nechali. To nevím. Přeci jenom ti závoďáci běhají za střapcem, či co to je a nezávoďáci jsou společenští a zabíjení asi mají potlačené. Ale viděl jsem, že např. v Austrálii greye trénuji na živé tvory. Třebas malá selala a podobně. Zavěsí je na stroj a pustí psa. Prase kvičí a ten letí jak o život. A tam ten grey to zvíře trhá. Nechutné. Hnus.
Nu a ještě bych dodal, že je extrémně přitahují různé kníkající zvuky, jako jsou pískací míčky a podobně. To se, ta má, jde úplně roztrhat. Proč asi, ehm. Pud je pud. Mě se ovšem líbí.

21.5.2016 11:05
fikovnice

XXX.XXX.30.49

21.5.2016 11:07
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Přesně tak! Alína by měla tomu svýmu chlapovi taky jednu natáhnout! Jasně mu naznačila, že se jí ty jeho hodobóžový kalhoty už nelíběj, že už vyšly z módy a má si koupit nový, a on si dovolil ji za to taktní naznačení plácnout! No to je tedy síla!

21.5.2016 11:09
fikovnice

XXX.XXX.30.49

RomčaJelča napsal(a):
no tak ta naše by teda chcípla hlady...

Ona ví, že nemusí...
A zasmála jsme se představě, jak neseš toho zajíce ve 3 odpoledne...
Já žádné zážitky psát teď nemůžu, protože jdeme "za kultůrou.." Psa naší omladiny asi ještě vyvenčím, páč jedno dítě odešlo do práce a druhé předvádí tvrdý spánek, psa je mi líto... a pak jdeme s chlapem do víru velkoměsta.
Všem přeji fajn víkend.

"...druhé předvádí tvrdý spánek..."

Vy tu dnes všichni perlíte!
A "Madonna" na jiné diskuzi...to je materiál!

21.5.2016 11:11
fikovnice

XXX.XXX.30.49

lesnížínka napsal(a):

"Norský jelení pes" - to fakt existuje? Nemůžu to bohužel vygooglit...

Lidi, stalo se vám, že vám přestaly fungovat všechny internetové prohlížeče, včetně Googlu? Pořád to po mně chce nějaké přihlášení či co...

21.5.2016 11:14
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

fikovnice napsal(a):
"Norský jelení pes" - to fakt existuje? Nemůžu to bohužel vygooglit...

Lidi, stalo se vám, že vám přestaly fungovat všechny internetové prohlížeče, včetně Googlu? Pořád to po mně chce nějaké přihlášení či co...

Nakopnutý komp. Natáhla jste si tam šmejd z netu. To se stává. Prohlížeče jsou v tomto nejohroženější. To je samá lištička, google toolbar a další kraviny a pak to nechodí.
To by chtělo čistku.

21.5.2016 11:14

fikovnice napsal(a):
"...druhé předvádí tvrdý spánek..."

Vy tu dnes všichni perlíte!
A "Madonna" na jiné diskuzi...to je materiál!

Madonna je supééér...

21.5.2016 11:16
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

fikovnice napsal(a):
Přesně tak! Alína by měla tomu svýmu chlapovi taky jednu natáhnout! Jasně mu naznačila, že se jí ty jeho hodobóžový kalhoty už nelíběj, že už vyšly z módy a má si koupit nový, a on si dovolil ji za to taktní naznačení plácnout! No to je tedy síla!

Se z vás všech fakt picnu. Já, takovy hodný a slušný chlap. Každá si mě omotá a pak trhá.

21.5.2016 11:18
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):
Nakopnutý komp. Natáhla jste si tam šmejd z netu. To se stává. Prohlížeče jsou v tomto nejohroženější. To je samá lištička, google toolbar a další kraviny a pak to nechodí.
To by chtělo čistku.

Jejda, co to znamená "nakopnutý komp" - jako že zavirovaný?
To nééé!

21.5.2016 11:19
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):
Se z vás všech fakt picnu. Já, takovy hodný a slušný chlap. Každá si mě omotá a pak trhá.

21.5.2016 11:37

Aliens_II napsal(a):

Jen buďte v klidu...nám fena doma nic netrhá, ale my jsme slušně vychovaná rodina a ůpěnlivě se všichni snažíme fenu nenaštvat...dokonce se i vzájemně hlídáme a napomínáme ve stylu "Nedělej to nebo se Sárina naštve"...takže si tak pěkně žijeme jako podpantofláci naší psí semetriky, ale víme, že jsme milováni a že ona to všechno dělá pro naše dobro ...

21.5.2016 11:39
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

fikovnice napsal(a):
Jejda, co to znamená "nakopnutý komp" - jako že zavirovaný?
To nééé!

Vir, vir. Na to se už nehraje. Možná červ,
Prostě tam máte škodiče. Pokud při spuštění prohlížeče Vás to přehodí na stránku, kde máte dát jméno a heslo, to je špatné. No jak poradit. Hmmm.
Chce si vzpomenout, kdy to začlo a ve Vašem případě pak použít bod obnovení. Pokud tedy máte aspoň min. sedmy. To bylo asi nejleší řešení. Vrátit wokna před to, než to začalo. Pokud takový bod obnovy bude existovat.

21.5.2016 11:39
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Jen buďte v klidu...nám fena doma nic netrhá, ale my jsme slušně vychovaná rodina a ůpěnlivě se všichni snažíme fenu nenaštvat...dokonce se i vzájemně hlídáme a napomínáme ve stylu "Nedělej to nebo se Sárina naštve"...takže si tak pěkně žijeme jako podpantofláci naší psí semetriky, ale víme, že jsme milováni a že ona to všechno dělá pro naše dobro ...

Fakt dnes všichni perlíte, píšu to už podruhé. Tak u vás všichni žijete pod nadvládou vaší "psí semetriky"?

21.5.2016 11:41
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):
Prostě tam máte škodiče. Pokud při spuštění prohlížeče Vás to přehodí na stránku, kde máte dát jméno a heslo, to je špatné. No jak poradit. Hmmm.
Chce si vzpomenout, kdy to začlo a ve Vašem případě pak použít bod obnovení. Pokud tedy máte aspoň min. sedmy. To bylo asi nejleší řešení. Vrátit wokna před to, než to začalo. Pokud takový bod obnovy bude existovat.

Ježiši, nemluvte na mne tou cizí řečí! Já to nechám na bratránkovi - on je ajťák, přijde příští týden a snad to dá do kupy. Ale co je divný, tak to je to, že takto začaly blbnout oba noťasy, co mám... Teda postupně.

21.5.2016 11:42
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):

"Pokud při spuštění prohlížeče Vás to přehodí na stránku, kde máte dát jméno a heslo, to je špatné."

Jo, tohle to dělá. Kdyžtak pak ještě písnu, co přesně to píše.

21.5.2016 11:45

Moje meg se rozhodla, že je lovecká. potok, na jednom břehu srnka, na druhém stafinka, obě dělaj, že mě neslyší. zastavili se 2x, domluvili očima: běžíme ? běžíme.
hm hm rychlýho psa mám, hezký pohled...jen kdyby na konci nebyla silnice. bohu díky, že se meg rozhodla, že je lovecká vodní.

jelení pes je jako vlkodav a docela podobný aj některým lurcherům.

hezký víkend všem.).

21.5.2016 11:47

fikovnice napsal(a):
Fakt dnes všichni perlíte, píšu to už podruhé. Tak u vás všichni žijete pod nadvládou vaší "psí semetriky"?

No jasně a jsme jí za to moc vděční, protože ona je ta, co udržuje v domácnosti pořádek...jenom při pomyšlení, že by jsme se snad mohli doma pohádat vás hned napadne, jak dostanete dršťkovou od feny a je to...už jsem to zde jednou psala...my se doma všichni snažíme nenaštvat tu, která nám dovolila, abychom jí milovali...a jsme jí za to neskonale vděční ..
A prosím nepředstavujte si nějakej teror, že nás drží v šachu nějakým vrčením nebo hrubou silou...to by možná udělal nějakej psí tupounek mužského pohlaví...ona nás drží v šachu tím, že začne dělat roztomilou nebo ublíženou nebo tak něco a i když všichni víme, jaká je to hééérečka a že to dělá cíleně pro to, aby s námi manipulovala, tak jí stejně nelze odolat...není nad to, když je doma pohoda a kolem vás se motá vysmátá feňule ...ale opravdu už se doma nehádáme...to vždycky přilítla a seřvala nás na tři doby...

21.5.2016 11:49
fikovnice

XXX.XXX.30.49

No jasně a jsme jí za to moc vděční, protože ona je ta, co udržuje v domácnosti pořádek...jenom při pomyšlení, že by jsme se snad mohli doma pohádat vás hned napadne, jak dostanete dršťkovou od feny a je to...už jsem to zde jednou psala...my se doma všichni snažíme nenaštvat tu, která nám dovolila, abychom jí milovali...a jsme jí za to neskonale vděční ..
A prosím nepředstavujte si nějakej teror, že nás drží v šachu nějakým vrčením nebo hrubou silou...to by možná udělal nějakej psí tupounek mužského pohlaví...ona nás drží v šachu tím, že začne dělat roztomilou nebo ublíženou nebo tak něco a i když všichni víme, jaká je to hééérečka a že to dělá cíleně pro to, aby s námi manipulovala, tak jí stejně nelze odolat...není nad to, když je doma pohoda a kolem vás se motá vysmátá feňule ...ale opravdu už se doma nehádáme...to vždycky přilítla a seřvala nás na tři doby...

Mě drží "v šachu" dva kocouři...

21.5.2016 11:56

fikovnice napsal(a):

Mě drží "v šachu" dva kocouři...

No a to je ještě horší...nevím jak se chovají ti vaši, ale já (a po konzultaci i moji známí s kočkama) jsem měla vždycky "urážecí"...přišli jste pozdě domů...kocour se urazil...klidně se mnou třeba tři dny nemluvil...dali jste mu jídlo..on se ofrňoval...a nakonec jsem vymejšlela různé laskominy, běhala za ním a prosila aby alespon něco spapinkal, ale to on ne on už byl uraženej, že jsem mu předložila něco na co neměl chuť...no oproti tomu je fena zlatá

21.5.2016 12:00
fikovnice

XXX.XXX.30.49

No a to je ještě horší...nevím jak se chovají ti vaši, ale já (a po konzultaci i moji známí s kočkama) jsem měla vždycky "urážecí"...přišli jste pozdě domů...kocour se urazil...klidně se mnou třeba tři dny nemluvil...dali jste mu jídlo..on se ofrňoval...a nakonec jsem vymejšlela různé laskominy, běhala za ním a prosila aby alespon něco spapinkal, ale to on ne on už byl uraženej, že jsem mu předložila něco na co neměl chuť...no oproti tomu je fena zlatá

Ano, to je přesné.Samozřejmě že jsou hrdí. Nedejbože abych se šla někam bavit a zpozdila se a pánové měli později třeba večeři. Přestanou se mnou mluvit a večeři snědí s velmi otrávenými ksichtíky!

21.5.2016 12:02
fikovnice

XXX.XXX.30.49

fikovnice napsal(a):
Ano, to je přesné.Samozřejmě že jsou hrdí. Nedejbože abych se šla někam bavit a zpozdila se a pánové měli později třeba večeři. Přestanou se mnou mluvit a večeři snědí s velmi otrávenými ksichtíky!

Zrovna včera večer jsem byla venku za zábavou a ještě teď se mnou moje chlapiska nemluví...

21.5.2016 12:08
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

fikovnice napsal(a):
Zrovna včera večer jsem byla venku za zábavou a ještě teď se mnou moje chlapiska nemluví...

Taky bych nemluvil, nechat mě doma. Kor přijít pozdě. Tsss.

21.5.2016 12:12
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):
Taky bych nemluvil, nechat mě doma. Kor přijít pozdě. Tsss.

No jo, oba jsme se dopustili naprostého společenského faux pas . Ale Vy většího - uhodit dámu, no to se dělá?

21.5.2016 12:36

No výhoda psů (alespoň těch mých) je že čím později přijdu domů tím bouřlivěji mě vítají...setr mi málem skákal po hlavě, tihle moji kříženečci skákat nesmí, tak kolem mě pohopsávaj a snažej se urvat fyzický kontakt...chrt zvednul hlavu a dvakrát mávnul ocasem (což byl výkon, protože pokud jsem zrovna nepřinesla nákup, tak se ani neobtěžoval zvedat, natož vrtět ocasem)...

21.5.2016 18:13

Teda vážení dnes bylo tak úžasné počasí...bohužel všude venku hromada lidí, cyklistů dětí a psů, takže jsem naložila psy do auta a vyrazili jsme do hor...moc jsme si to užili, pesani maj loveckej pud nula, defakto se ode mne nevzdálí víc než na dvacet metrů (ve vyjímečných případech), takže pěkně na volno, prošli jsme louky, kousek lesa...teď dostali sváču, napili se a padli za vlast, tak budem dělat asi výlety častěji...pes není žádný velký turista, take už po hodině trochu brblal, ale šlo to. ...jsem zvědavá jestli se sami vzbudí na večeři...jen doufám, že repelentní přípravky fungujou a že jsme nenasbírali moc klíšťat.

21.5.2016 18:45
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Jó. A my byli také na výletě a byla to pecka. Nachodili jsme ani nevím kolik a teď je Al úplně mrtvá. Poštěkali jsme co se dalo á Ťapina je bezvadná a ta její feňule, no co mám povídat, jen tak kouká, chodí, vlní se. Je hezká velice. Jo a když, tak i štěkat umí.

Seznamovačka šla celkem rychle, Alína na ni vletěla, řekly si pár slov a bylo hotovo.

pavel154

21.5.2016 18:45
pavel154

XXX.XXX.89.231

... dobrý den, je mi to sice trošku trapné jelikož mi je 15let.. ale chtěl jsem alespoň poukázat na to že všechny mladí dítě nechtějí třeba já osobně bych chtěl mít 2-3.+ psa co mám (jack rusell) a dalšího plánuji (Border kolii).

21.5.2016 18:48
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

pavel154 napsal(a):
... dobrý den, je mi to sice trošku trapné jelikož mi je 15let.. ale chtěl jsem alespoň poukázat na to že všechny mladí dítě nechtějí třeba já osobně bych chtěl mít 2-3.+ psa co mám (jack rusell) a dalšího plánuji (Border kolii).

No pecká. Výborně. Budeme to potřebovat. Nebude na důchody, když se nebudeme množit. Tak hodně zdaru chlape.

pavel154

21.5.2016 18:54
pavel154

XXX.XXX.89.231

Aliens_II napsal(a):
No pecká. Výborně. Budeme to potřebovat. Nebude na důchody, když se nebudeme množit. Tak hodně zdaru chlape.

21.5.2016 18:54
tapina

XXX.XXX.211.46

Aliens_II napsal(a):

Ne ne, někteří vybraní lidi se budou klonovat. Jeden klon bude na ifauně a jeden se psem venku.

21.5.2016 19:02
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
Ne ne, někteří vybraní lidi se budou klonovat. Jeden klon bude na ifauně a jeden se psem venku.

No jasně. Aby se všecko stihlo a nic neuteklo.
Sám se sebou bych ale asi nevydržel.

21.5.2016 19:05
tapina

XXX.XXX.211.46

Aliens_II napsal(a):
Jó. A my byli také na výletě a byla to pecka. Nachodili jsme ani nevím kolik a teď je Al úplně mrtvá. Poštěkali jsme co se dalo á Ťapina je bezvadná a ta její feňule, no co mám povídat, jen tak kouká, chodí, vlní se. Je hezká velice. Jo a když, tak i štěkat umí.

Seznamovačka šla celkem rychle, Alína na ni vletěla, řekly si pár slov a bylo hotovo.

Přibližně 11km s téměř nulovým převýšením. Jak to kdesi bylo označeno - blízké setkání třetího druhu. Naše taky chrní. Zážitek na obyčejné trase. Sluníčko, klídek, malinovka. Takhle bychom měli výletovat častěji. Čím víc psů, tím větší sranda. A s lidmi taky - psími lidmi.

21.5.2016 19:06
tapina

XXX.XXX.211.46

Aliens_II napsal(a):
No jasně. Aby se všecko stihlo a nic neuteklo.
Sám se sebou bych ale asi nevydržel.

Klon bude bydlet v kotci. Kdo by se měl na to doma dívat, že jo.

21.5.2016 19:11
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
Přibližně 11km s téměř nulovým převýšením. Jak to kdesi bylo označeno - blízké setkání třetího druhu. Naše taky chrní. Zážitek na obyčejné trase. Sluníčko, klídek, malinovka. Takhle bychom měli výletovat častěji. Čím víc psů, tím větší sranda. A s lidmi taky - psími lidmi.

Jo jo. To bylo dokonce moje vláklo.
Prochajda pecka! A šviháci lázeňští, prostě paráda.

Sepíšu to a hodím to sem. To by se mělo zopakovat a dozajista ve větším počtu.

21.5.2016 19:11

Aliens_II napsal(a):

No tak to je super, že si holky nakonec sedli

21.5.2016 19:14
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

No tak to je super, že si holky nakonec sedli

Jo jó. Bylo to super. A jak mě vítala. No panečku. Šikovná je.
I když teď o kom to vlastně mluvím.

21.5.2016 19:16

pavel154 napsal(a):

Ááááá...omladina dorazila, tož vítej...výhoda toho, když je člověk 40+ je, že ať vleze kamkoliv trapně mu není...a když už to trapas je, tak vlastně taky super, protože tím stopro velmi pobavím kamarády, kterým to pak povyprávím ...takže ať žijou trapasy

A abys věděl co je trapný, tak např.to, když jdeš z procházky s afgánským chrtem, který nejenže se vyválel v nějakým kakínu, ale ještě se o tebe stihl otřít, takže jste od hov.. oba a navíc jak na potvoru všude milion lidí...

21.5.2016 19:17
tapina

XXX.XXX.211.46

Aliens_II napsal(a):

A kdo z vás dvou je pak ten víc ukecanej.

21.5.2016 19:17

Aliens_II napsal(a):

pavel154

21.5.2016 19:19
pavel154

XXX.XXX.89.231

21.5.2016 19:19
tapina

XXX.XXX.211.46

Ááááá...omladina dorazila, tož vítej...výhoda toho, když je člověk 40+ je, že ať vleze kamkoliv trapně mu není...a když už to trapas je, tak vlastně taky super, protože tím stopro velmi pobavím kamarády, kterým to pak povyprávím ...takže ať žijou trapasy

A abys věděl co je trapný, tak např.to, když jdeš z procházky s afgánským chrtem, který nejenže se vyválel v nějakým kakínu, ale ještě se o tebe stihl otřít, takže jste od hov.. oba a navíc jak na potvoru všude milion lidí...

A psí lidi chápavě pokyvují hlavou

21.5.2016 19:21
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
A kdo z vás dvou je pak ten víc ukecanej.

Já né. To jsou pomluvy. Sem ani nepípl. Ani jsem tam nebyl.

21.5.2016 19:22
tapina

XXX.XXX.211.46

Aliens_II napsal(a):
Já né. To jsou pomluvy. Sem ani nepípl. Ani jsem tam nebyl.

No však jo, to byl ten klon co chodí se psem.

21.5.2016 19:28

tapina napsal(a):
A psí lidi chápavě pokyvují hlavou

No asi tak...ti vám rovnou řeknou.."ááá vidím, že se zadařilo, to znám, to by ty psy člověk zabil, viďte ".

21.5.2016 19:32
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

No asi tak...ti vám rovnou řeknou.."ááá vidím, že se zadařilo, to znám, to by ty psy člověk zabil, viďte ".

Jsem tak rád, že se v ničem neválíme. Nějak to snad je pod její hrdost, vátet se v něčem vonném.
Ale voda se ji líbí. To mám radost. Dovádí v ní, jak dítě. Přitom jsem si říkal, že ani kaluž a když prší, madam by ani nevylezla ven a dnes Labe a hurááá.

21.5.2016 19:34
tapina

XXX.XXX.211.46

No občas soucit nelze slovy vyjádřit. Nebo je to obdiv?

Zdálky: "Jé já už jsem myslel, že máte nového psa!" Zblízka: "Panebože, čím to z něho chcete dostat?"

(Světlý pes obalený včetně hlavy takovým tím lepkavým smrdutým černým blátem ze zavodňovacího kanálu.).

21.5.2016 19:37

Aliens_II napsal(a):
Jsem tak rád, že se v ničem neválíme. Nějak to snad je pod její hrdost, vátet se v něčem vonném.
Ale voda se ji líbí. To mám radost. Dovádí v ní, jak dítě. Přitom jsem si říkal, že ani kaluž a když prší, madam by ani nevylezla ven a dnes Labe a hurááá.

No afgán naštěstí jen cca do roka a půl...a současní psi kupodivu vůbec...pes tak maximálně, když stříknu na koberec naředěný máchadlo, abych navodila atmosféru vypulírovaného bytu, tak stopro se musí vytřít na tom koberci...hold fajnšmekr...
Zato voda ani omylem...pro afgána byl výkon přebrodit potok...louže obcházel a když pršelo tak by nejraději nevystrčil nos...a ti moji fešáci to mají podobně...vodu nesnáší.

21.5.2016 19:42
Arni

XXX.XXX.111.238

No afgán naštěstí jen cca do roka a půl...a současní psi kupodivu vůbec...pes tak maximálně, když stříknu na koberec naředěný máchadlo, abych navodila atmosféru vypulírovaného bytu, tak stopro se musí vytřít na tom koberci...hold fajnšmekr...
Zato voda ani omylem...pro afgána byl výkon přebrodit potok...louže obcházel a když pršelo tak by nejraději nevystrčil nos...a ti moji fešáci to mají podobně...vodu nesnáší.

Tak to ten náš lovecký pes se zatím bojí vody jak čert kříže, schválně mu hodím míček do jezírka a on vyčůraně vymýšlí jak jej dostat ven. Do vody ani omylem. Ale vždy to nějak udělá, třeba si počká až jej vítr přivane.

21.5.2016 19:46
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Arni napsal(a):
Tak to ten náš lovecký pes se zatím bojí vody jak čert kříže, schválně mu hodím míček do jezírka a on vyčůraně vymýšlí jak jej dostat ven. Do vody ani omylem. Ale vždy to nějak udělá, třeba si počká až jej vítr přivane.

Jedna slečna mi povídala, že ten její hafan se také strašně bál vody. A ona to zkusila tak, že ho tam "hodila". A od té doby prý ji zbožnuje. A i s ní plave.

21.5.2016 19:51
Arni

XXX.XXX.111.238

Aliens_II napsal(a):
Jedna slečna mi povídala, že ten její hafan se také strašně bál vody. A ona to zkusila tak, že ho tam "hodila". A od té doby prý ji zbožnuje. A i s ní plave.

Se chystám na rybník až bude na koupání vezmu jej do vody. On bude plavat. Udělal jsem to i s prvním psem, byl to bulik, plaval ale vypadalo to že se utopí, no pohled jak blázen. Uvidíme.

21.5.2016 19:57
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Arni napsal(a):
Se chystám na rybník až bude na koupání vezmu jej do vody. On bude plavat. Udělal jsem to i s prvním psem, byl to bulik, plaval ale vypadalo to že se utopí, no pohled jak blázen. Uvidíme.

No kdyby mě Katka dnes neřekla, jestli nechceme do vody a její hafice tam nešla, ani by mě nenapadlo tam vůbec jít, natož na to myslet. No a hop, překvapení.

21.5.2016 19:57

Aliens_II napsal(a):

No zkoušela jsem něco podobného, byť ne takhle brutální...vzhledem k tomu, že mamina mých psů měla vodní záchranářskej výcvik a s předpokladem, že by její děti mohly po ní něco zdědit, jsem vzala psy po jednom k našemu "rybníčku" s tím, že tam vlezu s nima...je to super, jsou tam takové písečné mělčinky a mezi nima prohlubeniny...tak si říkám, že z jedný mělčinky na druhou to bude muset pes přeplavat...mě je to tam asi do pasu...
Jako první šel pes...ten se málem na vodítku uškrtil, ale do vody nevlezl...druhá šla fena...na mělčinku teda vlezla...první proláklinu přeplavala (pochopila jsem, co to je, když mi jejich chovatelka říkala, že jejich táta plave jak bernardýn (jak by měl asi plavat, když je to bernardýn)...no nevim, jak ostatní bernardýni, ale moje čuba plave kraula ...pak už se s plaváním vůbec neobtěžovala a z mělčinky na mělčinku to prostě přeskočila

21.5.2016 20:05
fikovnice

XXX.XXX.30.49

tapina napsal(a):
Klon bude bydlet v kotci. Kdo by se měl na to doma dívat, že jo.

21.5.2016 20:08
fikovnice

XXX.XXX.30.49

tapina napsal(a):

Zdálky: "Jé já už jsem myslel, že máte nového psa!" Zblízka: "Panebože, čím to z něho chcete dostat?"

(Světlý pes obalený včetně hlavy takovým tím lepkavým smrdutým černým blátem ze zavodňovacího kanálu.).

21.5.2016 20:09
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Tak. Mám jeden takový návrh. Při tom dnešním procházení se s Tapinou nás napadlo.
Co udělat takový menší srazík ifaunistů, srandistů. Jedno hezké odpoledne, letní, udělat třebas procházku a pak někam zasednout, dát si pivko, kafčo a něco dobrého a prostě pokecat a hlavně se zasmát a vše a všecko pomluvit. Tak jestli opravdu bude zájem, tak hrrr. Pojďme do toho. Otázka ještě do pranice kdy a kde. A za jakých podmínek. Takže otevírám takové podtéma zde a hoďte, či nahoďte a nebo zahoďte.
Kdo tedy bude mít účast povinnou je rozhodně Tapina a Megííí a další...

21.5.2016 20:12
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):
Tak. Mám jeden takový návrh. Při tom dnešním procházení se s Tapinou nás napadlo.
Co udělat takový menší srazík ifaunistů, srandistů. Jedno hezké odpoledne, letní, udělat třebas procházku a pak někam zasednout, dát si pivko, kafčo a něco dobrého a prostě pokecat a hlavně se zasmát a vše a všecko pomluvit. Tak jestli opravdu bude zájem, tak hrrr. Pojďme do toho. Otázka ještě do pranice kdy a kde. A za jakých podmínek. Takže otevírám takové podtéma zde a hoďte, či nahoďte a nebo zahoďte.

Já bych se hned zúčastnila. Ale vy jste Čecháčci, že jo? To budou Moraváci diskriminovaní... .

21.5.2016 20:13
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

fikovnice napsal(a):
Já bych se hned zúčastnila. Ale vy jste Čecháčci, že jo? To budou Moraváci diskriminovaní... .

Prdlajs. Maximálně si z Vás budeme utahovat. A záleží na území, kde a kdy.
A já jsem moravská náplavka, tak co.

21.5.2016 20:13
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):

Ale kdyby to bylo v létě, o "prázdninách", tak by se dalo samozřejmě někam docestovat vlakem...

21.5.2016 20:15
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):

Jo taaak. A to já si zas budu utahovat z Pražáků, protože srandovně mluví!

21.5.2016 20:16
Arni

XXX.XXX.111.238

Aliens_II napsal(a):

Pražáků s PP je asi málo.

21.5.2016 20:19
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Arni napsal(a):
Pražáků s PP je asi málo.

Krutě málo. Velmi vzácné zboží tu jsou. I když. Já už tu bouchám skoro 20 let. A stěhoval jsem se víc, jak kdejaký pražák. A jeden kovaný mě potěšil, že už jsem větší než on, neb ten se stěhoval jen jednou. Já ji prolezl téměř celou.

21.5.2016 20:21
Arni

XXX.XXX.111.238

Aliens_II napsal(a):
Krutě málo. Velmi vzácné zboží tu jsou. I když. Já už tu bouchám skoro 20 let. A stěhoval jsem se víc, jak kdejaký pražák. A jeden kovaný mě potěšil, že už jsem větší než on, neb ten se stěhoval jen jednou. Já ji prolezl téměř celou.

Já tam bydlel jen dva roky, vojenčina ale hezké vzpomínky.

21.5.2016 20:22
tapina

XXX.XXX.211.46

Aliens_II napsal(a):

No i když nejsem Pražák, navrhovala bych Prahu na Letné - jednak tam jedou všechny možné dopravní prostředky, druhak se tam dají psi bezpečně vypustit a třeťak je kam jít na občerstvení.

Pak bych ještě navrhla Brno, protože když už jsem navrhla tu Prahu, že jo smajlík Louka u přehrady a pak psíky vzít vyčvachtat do řeky. Občerstvení taky je. Přišla by i moje legendární babička a její váleček.

A v neposlední řadě Pojizeří.

21.5.2016 20:26
tapina

XXX.XXX.211.46

Aliens_II napsal(a):

Karikatura Pražáka je moje mamka. Původem Brňačka. Každou druhou větu začíná heléé. a éééj ýýý na konci umí taky. Tohle se strašně rychle chytne. Ale.

Přece jen, jak pravil Forest Gump - "v našem hlavním městě".

21.5.2016 20:32
Arni

XXX.XXX.111.238

tapina napsal(a):
Karikatura Pražáka je moje mamka. Původem Brňačka. Každou druhou větu začíná heléé. a éééj ýýý na konci umí taky. Tohle se strašně rychle chytne. Ale.

Přece jen, jak pravil Forest Gump - "v našem hlavním městě".

Měl jsem kamaráda který bydlel v Praze asi rok, původem ze Zlína a ten taky říkal pořád hele ale k tomu Tož. Hele-tož.

21.5.2016 20:34
tapina

XXX.XXX.211.46

Arni napsal(a):
Měl jsem kamaráda který bydlel v Praze asi rok, původem ze Zlína a ten taky říkal pořád hele ale k tomu Tož. Hele-tož.

No ale jinak ve Zlíně a v Otrokovicích se mluví velmi spisovně. Naprosto přirozeně. Obdivuju.

21.5.2016 20:35
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
No ale jinak ve Zlíně a v Otrokovicích se mluví velmi spisovně. Naprosto přirozeně. Obdivuju.

Já mluvím taky dobře. Určitě jo.

21.5.2016 20:37
tapina

XXX.XXX.211.46

Aliens_II napsal(a):
Já mluvím taky dobře. Určitě jo.

No bať.

21.5.2016 20:38
Arni

XXX.XXX.111.238

tapina napsal(a):

Říkají to. Asi jste z této lokality. Nikde jinde to neříkají

21.5.2016 20:41
tapina

XXX.XXX.211.46

Arni napsal(a):
Říkají to. Asi jste z této lokality. Nikde jinde to neříkají

Měla jsem tam praprarodiče. A nějaké příbuzenstvo. Takže jsem se vždycky styděla, že nejsem schopná starším správně odpovídat. A vlastně ani vrstevníkům. A to se do toho zamíchal ještě někdo z Angoly, který mluvil líp jak já a bylo

21.5.2016 20:42
fikovnice

XXX.XXX.30.49

tapina napsal(a):
No i když nejsem Pražák, navrhovala bych Prahu na Letné - jednak tam jedou všechny možné dopravní prostředky, druhak se tam dají psi bezpečně vypustit a třeťak je kam jít na občerstvení.

Pak bych ještě navrhla Brno, protože když už jsem navrhla tu Prahu, že jo smajlík Louka u přehrady a pak psíky vzít vyčvachtat do řeky. Občerstvení taky je. Přišla by i moje legendární babička a její váleček.

A v neposlední řadě Pojizeří.

Brnooo, Brnooo - hlasuji pro Brno!

21.5.2016 20:47
Arni

XXX.XXX.111.238

tapina napsal(a):
Měla jsem tam praprarodiče. A nějaké příbuzenstvo. Takže jsem se vždycky styděla, že nejsem schopná starším správně odpovídat. A vlastně ani vrstevníkům. A to se do toho zamíchal ještě někdo z Angoly, který mluvil líp jak já a bylo

21.5.2016 20:49

tapina napsal(a):

No myslím, že někdy trochu škodolibá radost z toho, že jim se to dnes nestalo

No tak to smrduté bahýnko musí být taky supééér

21.5.2016 20:52
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Tak jsem koukala, kde je vlákno se srazem a ono nic. Rádi bychom se připojili, Barbucha miluje psy, a už jsem pokukovala po nějakých srazech a zatím nic. A snad by jel i někdo mladší, abych nebyla mládě sama. A hrozně by mě zajímalo, kdo se skrývá za těmi anonymními profily.

21.5.2016 20:55
tapina

XXX.XXX.211.46

Andrýsek3 napsal(a):
Tak jsem koukala, kde je vlákno se srazem a ono nic. Rádi bychom se připojili, Barbucha miluje psy, a už jsem pokukovala po nějakých srazech a zatím nic. A snad by jel i někdo mladší, abych nebyla mládě sama. A hrozně by mě zajímalo, kdo se skrývá za těmi anonymními profily.

Zatím je tu pár návrhů... Hoďte taky nějaký návrh. Starší - mladší. Hm. To je oříšek. To jsme taky řešili. Že ti mladší na srazy moc nejsou, zato starší... Že to tak není?

21.5.2016 21:00
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

tapina napsal(a):

Zatím je tu pár návrhů... Hoďte taky nějaký návrh. Starší - mladší. Hm. To je oříšek. To jsme taky řešili. Že ti mladší na srazy moc nejsou, zato starší... Že to tak není?

Já bych jela hned, hlasuji pro Prahu, mám to asi 100km, za to Brno, to už jsou 4 hodky cesty a to nevím jak by pejsa zvládl cestu. A nebo ještě nějaké místo blíž k Moravě, ale jaké.

21.5.2016 21:03

Zajímalo by mě kolik lidí je ochotno svůj anonymní profil odhodit
dobrý večer, děcka.).

21.5.2016 21:10
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

dobrý večer, děcka.).

Dobrý, dobrý. Já už odhodil. Á pohoda. Je to sranda vědět s kým má člověk tu čest. A kor, když i vidí psy.

21.5.2016 21:10
tapina

XXX.XXX.211.46

dobrý večer, děcka.).

Před megí stačí poodhalit ;-).

21.5.2016 21:16

No tak mě si z nějakýho srazu rovnou škrtněte...když máte doma žárlivýho manžela, tak jsou pro vás podobný akce tabu

21.5.2016 21:19
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

No tak mě si z nějakýho srazu rovnou škrtněte...když máte doma žárlivýho manžela, tak jsou pro vás podobný akce tabu

Tak by jste ho vzala s sebou.

21.5.2016 21:20
tapina

XXX.XXX.211.46

Dyť tam budou skoro samý ženský - nebo vezměte manžela taky. (A příště ho to přejde).

21.5.2016 21:21
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Có. To né. To přece. Dyť já s tím počítal. No toto. Hoďme mu tam nějakou pořádnou tankovou bitvu a je to.

21.5.2016 21:25

tapina napsal(a):
Dyť tam budou skoro samý ženský - nebo vezměte manžela taky. (A příště ho to přejde).

No to von by nejel...není tak společenskej...má okruh známejch a v tom si lebedí...
před x lety jsem taky četovala...dokonce v "místnosti s našimi kamarády"...jedna spolučetařka za náma přijela a šli jsme si posedět...přesto, že tam byli i naši kamarádi tak nešel a pak jsem to měla ještě měsíc na talíři...on je v tomhle takovej divnej...

21.5.2016 21:28

Aliens_II napsal(a):
Có. To né. To přece. Dyť já s tím počítal. No toto. Hoďme mu tam nějakou pořádnou tankovou bitvu a je to.

To bych ho v tý bitvě musela zastřelit...doslova...nechápu jak může mít, tak úžasné stvoření jako já za muže takovýho podivína... ...někde se stala chybička...to máte tak, když praktickej kozoroh přistupuje prakticky i ke vztahům

21.5.2016 21:28
tapina

XXX.XXX.211.46

No to von by nejel...není tak společenskej...má okruh známejch a v tom si lebedí...
před x lety jsem taky četovala...dokonce v "místnosti s našimi kamarády"...jedna spolučetařka za náma přijela a šli jsme si posedět...přesto, že tam byli i naši kamarádi tak nešel a pak jsem to měla ještě měsíc na talíři...on je v tomhle takovej divnej...

Hmmm. Tak jedině udělat srázek u Vás. Se psy ven chodíte, tak co. To nemůže nikdo nic říct, ne? Dneska jsme to měli taky takovou normální procházku.

Takže dalším navrhovaným místem je:.

21.5.2016 21:30
tapina

XXX.XXX.211.46

To bych ho v tý bitvě musela zastřelit...doslova...nechápu jak může mít, tak úžasné stvoření jako já za muže takovýho podivína... ...někde se stala chybička...to máte tak, když praktickej kozoroh přistupuje prakticky i ke vztahům

He he, jak by to asi charakterizoval on?

"Chudák já." smajlík

21.5.2016 21:30

Tak jasně...to by šlo...Chomutov mezi 14-20h...to by snad prošlo...

21.5.2016 21:31
tapina

XXX.XXX.211.46

Tak jasně...to by šlo...Chomutov mezi 14-20h...to by snad prošlo...

Ty brďo tak jo! Bere se v patrnost!

21.5.2016 21:32

tapina napsal(a):
He he, jak by to asi charakterizoval on?

"Chudák já." smajlík

No to si pište...chtěl by seriózní dámu v kostýmku a má játro se zastydlou pubertou...to je život, já už bych se na to nejradši vyprdla

21.5.2016 21:34

Teď se na chvíli odmlčím...moje psí miminka maj konečně vyspáno, takže jdou večeřet a pak předspáňový venčeníčko.

21.5.2016 21:34
tapina

XXX.XXX.211.46

No to si pište...chtěl by seriózní dámu v kostýmku a má játro se zastydlou pubertou...to je život, já už bych se na to nejradši vyprdla

Náhodou. Játro je důležitý. Zbavuje škodlivin a odplavuje žluč. Kostýmek. Na co kostýmek?

21.5.2016 21:42

Chlapi moc koukají na tv mezi world of tanks a vytvářením kostky z piva místo mozku, pak to má vypadat, že jo

Paní inženýrka, to je něco. Auto má z tuzexu, peněz jako šlupek.

to byl film, jasný jo, film.

21.5.2016 22:03
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Chlapi moc koukají na tv mezi world of tanks a vytvářením kostky z piva místo mozku, pak to má vypadat, že jo

Ne všichni.

21.5.2016 22:06
tapina

XXX.XXX.211.46

Aliens_II napsal(a):
Ne všichni.

Někdo pije malinovku, že jo.

21.5.2016 22:11
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
Někdo pije malinovku, že jo.

ale no ták. Měl jsem velikánskou žízeň. A pivko jsem nemohl.

Madam se po pěti hodinách spánku probrala, půjdem ven na chvíli.

21.5.2016 22:16
tapina

XXX.XXX.211.46

Aliens_II napsal(a):
ale no ták. Měl jsem velikánskou žízeň. A pivko jsem nemohl.

Madam se po pěti hodinách spánku probrala, půjdem ven na chvíli.

Chtěla jsem vyjádřit podporu, že to tak fakt není, no. Tak jo. O tancích nic nevím, k tomu nemůžu nic říct smajlík No tak nic. Ta naše je furt jak špalek. Běhá a kníká ze sna. To už se jí dlouho nepřihodilo. Udělali jste dojem, zřejmě.

21.5.2016 22:32

No ony jsou i dámy v mým věku...seriozní...a já maskáčová sukénka k tomu kotníkový tenisky...no dámu by člověk hledal těžko...

když vy přistavíte, tak my to poženem o štok, když vy břizolit, tak my kachličky a když vy inženýrku, tak my...to budete koukat

21.5.2016 22:36

Aliens_II napsal(a):
Ne všichni.

Moc věcí co píšu veřejně je jen v žertu.).

21.5.2016 22:38
tapina

XXX.XXX.211.46

Neříkejte "jen" - to je přece strašně moc. Dobře nám tak.

21.5.2016 22:41
tapina

XXX.XXX.211.46

No ony jsou i dámy v mým věku...seriozní...a já maskáčová sukénka k tomu kotníkový tenisky...no dámu by člověk hledal těžko...

když vy přistavíte, tak my to poženem o štok, když vy břizolit, tak my kachličky a když vy inženýrku, tak my...to budete koukat

Náhodou. Mohl by být spokojen. Strašně málo ženských dneska chodí v sukni. Na vzoru nezáleží ;-)

Jenom jestli on nežárlí právem...

Když na to tak koukám, na ten Chomutov není vůbec špatná cesta.

21.5.2016 22:47

A já si celou dobu myslím, že sardula je z Bavorova

21.5.2016 22:47
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

A ne vše, či téměř vše co psané jest, je bráno jako výčitka. Přece.
Takže to je fifty fifty, sem řek. Huhu.

21.5.2016 22:48

tapina napsal(a):
Náhodou. Mohl by být spokojen. Strašně málo ženských dneska chodí v sukni. Na vzoru nezáleží ;-)

Jenom jestli on nežárlí právem...

Když na to tak koukám, na ten Chomutov není vůbec špatná cesta.

Kdepak, nejsem žádná flirtovací ženština

21.5.2016 22:50
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
Chtěla jsem vyjádřit podporu, že to tak fakt není, no. Tak jo. O tancích nic nevím, k tomu nemůžu nic říct smajlík No tak nic. Ta naše je furt jak špalek. Běhá a kníká ze sna. To už se jí dlouho nepřihodilo. Udělali jste dojem, zřejmě.

Sem pochopil. Ale prostě na to pivo jsem měl hroznou chuť.
Tanky nerad. Celkově hraní na pécé mě nebere, neb toho mám v práci až až. Vysedávání u monitoru. Občas konzole s kinectem, trochu zamávat rukama, ale spíš mě baví šipky a poker. Na zcela amatérské bázi. No a kolo.

21.5.2016 22:51
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Zlatý Strakonice. Jako že, my vsichni jsme GoGo.

21.5.2016 22:52

Aliens_II napsal(a):
Sem pochopil. Ale prostě na to pivo jsem měl hroznou chuť.
Tanky nerad. Celkově hraní na pécé mě nebere, neb toho mám v práci až až. Vysedávání u monitoru. Občas konzole s kinectem, trochu zamávat rukama, ale spíš mě baví šipky a poker. Na zcela amatérské bázi. No a kolo.

Šipky jsme jeden čas hráli hodně...to mě bavilo...dokonce jsem se i trefovala do terče...

21.5.2016 22:57

Aliens_II napsal(a):
Zlatý Strakonice. Jako že, my vsichni jsme GoGo.

Všude ve světě je běžné, že se známí na rozloučenou líbají... ...všude možná, ale u nás v Chomutově...

21.5.2016 22:57
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Šipky jsme jeden čas hráli hodně...to mě bavilo...dokonce jsem se i trefovala do terče...

No já myslím, že ten terč je tam jen tak, no.
Zavírat double je síla. To jó.

21.5.2016 22:59
tapina

XXX.XXX.211.46

No a co ty růžové střevíčky na hodně vysokém podpatku? Plus sukýnka? Plus dva velcí psi na vodítku? Některým chlapům to může imponovat... A to ani nemusíte filtrovat. Teda filtrovat musíte - ty chlapy. ;-).

21.5.2016 23:00
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
No a co ty růžové střevíčky na hodně vysokém podpatku? Plus sukýnka? Plus dva velcí psi na vodítku? Některým chlapům to může imponovat... A to ani nemusíte filtrovat. Teda filtrovat musíte - ty chlapy. ;-).

Ták. A teď jsem zvědav. Nó?

21.5.2016 23:00
tapina

XXX.XXX.211.46

Všude ve světě je běžné, že se známí na rozloučenou líbají... ...všude možná, ale u nás v Chomutově...

U Vás v Chomutově, když je dobrá akce, tak se rozloučenou líbají i chlapi. To jsem viděla na vlastní oči. Fakt.

21.5.2016 23:03

Aliens_II napsal(a):
No já myslím, že ten terč je tam jen tak, no.
Zavírat double je síla. To jó.

No někdy i pánbůh dopustí a muzika spustí...a hodím i dvacítkovýho tripla...teda hodila, dnes bych asi byla fakt ráda, že se mi to zapíchne do terčíku...já totiž miluju i kulečník (zákony fyziky...úhel odrazu se rovná úhlu dopadu u mě nefungují) a miluju i bowling...tam jsem teda taky ráda, když netrefím žlábek...navíc s tím mým zápěstím si musím po první hře už nasadit ortézu...jsem prostě takovej multifunkční netalent, ale baví mě to

21.5.2016 23:04
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
U Vás v Chomutově, když je dobrá akce, tak se rozloučenou líbají i chlapi. To jsem viděla na vlastní oči. Fakt.

To tady na Petříně, to se prý líbají kluci s klukama a holky s holkama. Fakt. Akorád na vlastní oči jsem to neviděl, neb takové seance mě neberou.

21.5.2016 23:07
tapina

XXX.XXX.211.46

Aliens_II napsal(a):
To tady na Petříně, to se prý líbají kluci s klukama a holky s holkama. Fakt. Akorád na vlastní oči jsem to neviděl, neb takové seance mě neberou.

Seance ne, zcela spontánně ;-).

Přidejte reakci

Přidat smajlík