Náš věkový průměr a co po nás?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2016 22:50
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
Rak náhodou je moje nej kamarádka už od školky. Co myslíte složité? Být rakem nebo být s rakem? ;-).

Žít s rakem. Být ani tak ne. Člověk se s tím smíří.
Ovšem co se týče citů. Ojoj. Někdy toho je až moc. A když už někdo podlehne, ufff, síla.

4.5.2016 22:51
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Terven napsal(a):
Tipuju, že...panna?

Já tipuji blížence. To je ani ryba ani rak. Všecko půl na půl.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.5.2016 22:52

Aliens_II napsal(a):
Kozoroh? Budete asi ambiciózní. A praktická a žádný letec v oblacích. No jéje. A věříte na to? Já jsem krutě kovaný rak a je to někdy hodně moc složité.

No tak ta ambicioznost moc nesedí...ale jinak docela jo...no na znamení zas až tak nedám, ale v tomto případě to u mě sedí...velmi praktický introvert, což je velmi praktické, protože když se kolem něho lidi hroutí a hysterčí, tak on je klidný držák, který bez velkých emocí věci řeší...

Jinak manžel je ryba...což by mělo být pro mě ideální spojení...takže nechápu, kde soudruzi z NDR udělali chybu

4.5.2016 22:58
tapina

XXX.XXX.211.168

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nejtrapnější znamení co je to ?

Tamto mezi rakem a pannou. Ale ono je to asi jedno. Kór když se k tomu přičte keltské znamení a čínské znamení. A pokud ještě znáte své číslo - je potvrzeno, co všichni už dávno vědí, že jste za číslo.

4.5.2016 23:01

Jo a jinak...můj synátor je vodnář...nevím do jaké míry za to může znamení a do jaké míry je ovlivněn mojí výchovou, ale to mi sedí asi nejvíc...stejný smysl pro humor...žádné velké emoce, pěkně v klídku a s humorem...na rozdíl od dcery, která je beran...neustále na mě chrlí svoje zážitky a nápady, každou chvíli se pro něco nadchne...ale taky jí hodně věcí, který mě přijdou jako banalita rozhodí, ale to je možná věkem...až bude starší, tak se to snad zlepší.

4.5.2016 23:04
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
Tamto mezi rakem a pannou. Ale ono je to asi jedno. Kór když se k tomu přičte keltské znamení a čínské znamení. A pokud ještě znáte své číslo - je potvrzeno, co všichni už dávno vědí, že jste za číslo.

Meg je v poho. Takže je lvice? No dobrý. Pere se ráda. To jóóó.

4.5.2016 23:04

tapina napsal(a):

V čínským znamení jsem vodní buvol ...což teda pro ženu není žádná lichotka...v kombinaci s tím kozorohem to vypadá, že jsem opravdu hospodářské zvíře, ale povahou asi vodní buvol taky sedí...klíííd...no stres...zítra je taky den

4.5.2016 23:07
tapina

XXX.XXX.211.168

No tak ta ambicioznost moc nesedí...ale jinak docela jo...no na znamení zas až tak nedám, ale v tomto případě to u mě sedí...velmi praktický introvert, což je velmi praktické, protože když se kolem něho lidi hroutí a hysterčí, tak on je klidný držák, který bez velkých emocí věci řeší...

Jinak manžel je ryba...což by mělo být pro mě ideální spojení...takže nechápu, kde soudruzi z NDR udělali chybu

Viz filmy - Hodíme se k sobě miláčku? a Jáchyme hoď ho do stroje.;-).

4.5.2016 23:08

tapina napsal(a):

Přesné...hvězdička znamená úspěch

4.5.2016 23:08
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):

Manžel tráví spoustu času na cestách...

4.5.2016 23:10

Aliens_II napsal(a):
Meg je v poho. Takže je lvice? No dobrý. Pere se ráda. To jóóó.

No jo to se tak někdo má...někdo je lvice a někdo koza no to uznejte, že s tímhle materiálem se do Evropy vyrazit nedá

4.5.2016 23:12

Aliens_II napsal(a):
Manžel tráví spoustu času na cestách...

No jen virtuálně...hraje ty tankový bitvy...takže každých 15 minut je jinde

4.5.2016 23:18
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

No jo to se tak někdo má...někdo je lvice a někdo koza no to uznejte, že s tímhle materiálem se do Evropy vyrazit nedá

Matroš je to dobrý. Lev, koza, beran. Netřeba zoufat. Ještě by si sedli na zádel, pche.

4.5.2016 23:29

Prej lev trapnej :D a co váhy. furt problémy, furt dilema levá pravá, zelená ložnice červená ložnice, mám už vstávat nebo ne. dyť se ani nenají. se nerozhodnou esi keramiku nebo teflon na míchaná vajíčka. a mám dělat míchaná ?

4.5.2016 23:30
tapina

XXX.XXX.211.168

Aliens_II napsal(a):
Matroš je to dobrý. Lev, koza, beran. Netřeba zoufat. Ještě by si sedli na zádel, pche.

Tak určitě. Když do toho dáme srdíčko a budeme mít štěstíčko.

4.5.2016 23:31

Prej lev trapnej :D a co váhy. furt problémy, furt dilema levá pravá, zelená ložnice červená ložnice, mám už vstávat nebo ne. dyť se ani nenají. se nerozhodnou esi keramiku nebo teflon na míchaná vajíčka. a mám dělat míchaná ?

4.5.2016 23:34
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):

Tak určitě. A k tomu ten oblíbený tataráček a sem tak si šňupnout trošku koksíčku.
Kde já jen toto slyšel.

4.5.2016 23:34

tapina napsal(a):

Srdíčko nedám...sami mále málo a jestli budu mít štěstíčko, tak se mi Evropa snad moc nebude plést do života...a fertig

4.5.2016 23:37
pohodný

XXX.XXX.66.18

44 let 3 děti a spousta zvířat pes, kočka, koně, holubi, hrdličky, zebřičky, křepelky, hadi, potkani, myši bodlinatý, rybičky

4.5.2016 23:39
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

pohodný napsal(a):
44 let 3 děti a spousta zvířat pes, kočka, koně, holubi, hrdličky, zebřičky, křepelky, hadi, potkani, myši bodlinatý, rybičky

Á. Nový přírůstek. A ještě k tomu, takový domácí zootechnik.

4.5.2016 23:41

Aliens_II napsal(a):
Á. Nový přírůstek. A ještě k tomu, takový domácí zootechnik.

4.5.2016 23:42

pohodný napsal(a):

Super taky jsme měli spoustu zvířat, ale na vás fakt nemám

4.5.2016 23:43
tapina

XXX.XXX.211.168

Červená (spíš magenta) a zelená jsou doplñkové barvy, takže na protilehlé stěny a postel podle momentální nálady. Červená - chuť k jídlu. Ke psovi bych spíš řekla, že se Vám hidí zelená. I pleti to polichotí. Teflon je pasé. Semafor, paní, semafor ;-)

ps. Není důležité se spràvně rozhodnout, ale umět si to zdůvodnit ;-).

4.5.2016 23:48

tapina napsal(a):
Červená (spíš magenta) a zelená jsou doplñkové barvy, takže na protilehlé stěny a postel podle momentální nálady. Červená - chuť k jídlu. Ke psovi bych spíš řekla, že se Vám hidí zelená. I pleti to polichotí. Teflon je pasé. Semafor, paní, semafor ;-)

ps. Není důležité se spràvně rozhodnout, ale umět si to zdůvodnit ;-).

Tak. a odteď na znamení nevěřím

4.5.2016 23:48
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Zlatý Strakonice. Ženské v tomto nemožno věřiti. Fííííí.

4.5.2016 23:50

Tak to já zase věřím...za chvíli půlnoc, tak to je znamení, že se mi ráno nebude chtít vstávat

4.5.2016 23:52

A ještě ke všemu jsem dostala hlad... ...tak ještě pár minut a už by se to dalo počítat jako snídaně.

4.5.2016 23:52

Tak to já zase věřím...za chvíli půlnoc, tak to je znamení, že se mi ráno nebude chtít vstávat

Když já nevím...

4.5.2016 23:53

Aliens_II napsal(a):

A v čem jo, Otíku ?

4.5.2016 23:56

Aliens_II napsal(a):

No a co paní inženýrce?...to je něco..auto má z tuzexu a hromadu peněz...

4.5.2016 23:59
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

No a co paní inženýrce?...to je něco..auto má z tuzexu a hromadu peněz...

Jen Inžinýrka. Za to doktorka. To je jiná.

4.5.2016 23:59

Průměrný věk uživatelů ifauny je mi teď jasný, díky a dobrou noc

5.5.2016 00:00
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Průměrný věk uživatelů ifauny je mi teď jasný, díky a dobrou noc

Dobrou lvice. Asi také půjdu. A díííky všem.

5.5.2016 00:04

Dobrou...takhle před spaním prima pokec

5.5.2016 00:20
Grandina

XXX.XXX.189.5

Aliens_II napsal(a):
Ovšem co se týče citů. Ojoj. Někdy toho je až moc. A když už někdo podlehne, ufff, síla.

Můj chlap je Rak a dcerka taky... Narozeni ve stejný den - chlap tvrdí, že jsem nevěděla co mu dát k narozeninám, tak jsem o pět týdnů popohnala dcerku :-D. jestli je žena Rak stejná jako muž, tak začínám šetřit na sedánky s cvokařem, protože tohle fakt nemůžu ve zdraví přežít :-D.

5.5.2016 00:23
pohodný

XXX.XXX.66.18

Super taky jsme měli spoustu zvířat, ale na vás fakt nemám

Děkuji za reakci sleduju toto vlákno od začátku ale až dneska jsem se rozhodl přidat zvířátek jsme měli ještě více kdysi ale omezili jsme to ještě jsme měli papoušky, varana, kunu a plchy velký ti se u nás dožili 13cti let což se mi zdá dost , ale nemám srovnání. Jo a želvy pořad máme jednu už 30let dostal jsem ji ještě na základní škole

5.5.2016 02:43

noemi napsal(a):
... vtipná paní.

Z toho důvodu mám "macate" psy...abychom k sobě pasovali .

Tak proto já si chci pořídit toho vodního buvola... Ale co, ostatním můžu dál tvrdit, že je to kvůli kvalitě mléka.

34,1 manžel,3 psi, jedna černá vdova, jedna tarantule (ta je v péči rodičů). Děti nemám, chi, ale příroda je proti.

5.5.2016 06:32
vava69

XXX.XXX.136.28

No já jsem nenapravitelnej optimista, taky to nemám v životě jednoduchý...ale to mi teda rozhodně nemůže zabránit v tom, abych byla šťastná...jaký si to udělám takový to mám...
Navíc, jak s oblibou říkám...jsem kozoroh a ti maj citu asi tolik jako dlažební kostka, takže všechno beru rize racionálně, prakticky bez velkejch emocí...(ty emoce jsou u mě schopný probouzet jen moje zvířata...).

Sardullah - zdraví vás další kozoroh. Koukám, že jsme na tom asi stejně. Možná ty horoskopy mají v něčem pravdu. Zdravý rozum a racionální myšlení vítězí na celé čáře. Jediné co se mnou pohne jsou psi.

5.5.2016 06:59

vava69 napsal(a):
Sardullah - zdraví vás další kozoroh. Koukám, že jsme na tom asi stejně. Možná ty horoskopy mají v něčem pravdu. Zdravý rozum a racionální myšlení vítězí na celé čáře. Jediné co se mnou pohne jsou psi.

5.5.2016 07:07

pohodný napsal(a):
Děkuji za reakci sleduju toto vlákno od začátku ale až dneska jsem se rozhodl přidat zvířátek jsme měli ještě více kdysi ale omezili jsme to ještě jsme měli papoušky, varana, kunu a plchy velký ti se u nás dožili 13cti let což se mi zdá dost , ale nemám srovnání. Jo a želvy pořad máme jednu už 30let dostal jsem ji ještě na základní škole

A to si lidi ťukali na čelo, když jsme v jednu chvíli měli...psa, zakrslý králíky, morčata, korelu, želvy, kočky, leguána, křečka, osmáka a rybičky...když jsem v létě většinu osazenstva vynesla na zahradu, tak se k nám sousedi vodili děti jak do zoo...hlavně se jim líbilo...jak morčata a králíci se volně pásli na zahradě a u nich ležel můj afgán...prej lepšího pastevce neviděli
Ale jak vidím, tak jsem žabař...teď už jsou děti velký, takže neotravujou pořád s nějakým zvířectvem, tak se to postupně zredukovalo jen na ty psy...

5.5.2016 07:49
Terven

XXX.XXX.110.147

To se rybám děje taky

5.5.2016 07:55
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Šmarjá, jste toho nadrápali, to se skoro nedalo dočíst Průměrný věk uživatelů Fauny mne tedy dost a mile překvapil, protože za a) jsem zjistila, že v tomto věku nejsem praštěná sama a za b)že tu nediskutuju jen s 15letýma žábama A jsem býk, muž lev. Nemůžu si stěžovat

5.5.2016 08:04
Arni

XXX.XXX.16.1

lesnížínka napsal(a):
Šmarjá, jste toho nadrápali, to se skoro nedalo dočíst Průměrný věk uživatelů Fauny mne tedy dost a mile překvapil, protože za a) jsem zjistila, že v tomto věku nejsem praštěná sama a za b)že tu nediskutuju jen s 15letýma žábama A jsem býk, muž lev. Nemůžu si stěžovat

Tak to já i žena jsme ve znamení Štíra. No a taky nám to klape. Píší že štír se štítem bude boj nebo láska.

5.5.2016 08:14
vava69

XXX.XXX.136.28

No - my jsme kozoroh a střelec a velmi to odpovídá tomu, co se o tom píše. Nicméně jsme spolu už 25 let. Tak uvidíme, jestli dotáhneme padesátku

5.5.2016 08:51
manbea

XXX.XXX.70.116

Aliens_II napsal(a):

Já jsem také Rak a prý mám i ascendent v Raku. Takže rak nejrakovitější. Heč anebo fňuk? My ráčci to máme složité.
Myslíte, že člověk podle svého znamení inklinuje i k určitým plemenům psů? Já např. jako rak upřednostňuji chrty, setry, ohaře, kolie (a voříšky těchto typů) .

5.5.2016 08:59
Arni

XXX.XXX.16.1

manbea napsal(a):
Já jsem také Rak a prý mám i ascendent v Raku. Takže rak nejrakovitější. Heč anebo fňuk? My ráčci to máme složité.
Myslíte, že člověk podle svého znamení inklinuje i k určitým plemenům psů? Já např. jako rak upřednostňuji chrty, setry, ohaře, kolie (a voříšky těchto typů) .

To je zajímavá otázka. Možná ano měl, jsem vždy teriéra to by mohlo ke štíru sedět

5.5.2016 09:47
brebera

XXX.XXX.31.114

Mně se na znameních líbí to, že když začne debata na toto téma, které moc nemusím, tak stačí říct - jsem blíženec! A hned nastane mírné zděšení, soucitné pohledy...
Nej bylo, když jsme se dali dohromady s mým současným manželem, tak za mnou dojela kamarádka bydlící 100 km daleko a začala mi přednášet fakta, proč se k sobě blíženec a býk nehodí

5.5.2016 09:49
Andrýsek3

XXX.XXX.17.81

Jen taková vsuvka - za dva dny 300 komentaru a nikdo se nepohadal, převratný moment na ifaune.

5.5.2016 09:50
conie

XXX.XXX.206.202

vava69 napsal(a):
No - my jsme kozoroh a střelec a velmi to odpovídá tomu, co se o tom píše. Nicméně jsme spolu už 25 let. Tak uvidíme, jestli dotáhneme padesátku

Já kozoroh, manžel beran - všechny partnerské horoskopy hororového typu, dva rohatí to nemůže vyjít a už jsme spolu 26 let. A těch zvířátek máme taky trochu víc - 7 psů,4 kočky,10 slepic,1 kohouta, agamu vousatou, varana stepního a plno rybiček.

5.5.2016 09:55
vava69

XXX.XXX.136.28

Andrýsek3 napsal(a):
Jen taková vsuvka - za dva dny 300 komentaru a nikdo se nepohadal, převratný moment na ifaune.

Jestli to nebude tím věkovým průměrem

5.5.2016 10:23
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

manbea napsal(a):

Baf. Tak teď jste mě dostala. Rak a Chrt, tak to sedííííí.
Myslím, že i v tom něco bude. Jak to máme? No přece máme moc rádi svůj klid a pohodu a bezpečí. Žádné nervy, žádné řvaní a jen tak snít, v pohodě a klídku. Když vidím tu svou chtí Jůlinu, jak občas kouká, jak spí, sní, jak má všecko na háku a je furt v pohodě, dokud ji nikdo "neohružuje", no tak to je přesně ono. Nebo se pletu? Myslím, že e e.

5.5.2016 10:25
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

Andrýsek3 napsal(a):

Měl jsem takový svůj odhad (na ten průměr), který se potvrdil a když jsem to téma zakládal, trochu jsem i věřil, že se to konečně nezhádá. Ono taky o čem bychom se tu přeli?
Jo už vím. Ti blíženci, ti jsou fakt ale divní.

5.5.2016 10:26
noemi

XXX.XXX.64.236

manbea napsal(a):

Já rak s ascendentem ve střelci - téměř vražedná kombinace .

A se psy jsem asi výjimka potvrzující pravidlo - útulkoví buldočka a kříženec stafordšírského bulteriéra.
Sice se rozplývám nad všemi psy, ale k TOPCE ještě kromě již uvedených plemen patří kontinentální a anglický buldok .

5.5.2016 10:36
Andrýsek3

XXX.XXX.17.81

Aliens_II napsal(a):
Měl jsem takový svůj odhad (na ten průměr), který se potvrdil a když jsem to téma zakládal, trochu jsem i věřil, že se to konečně nezhádá. Ono taky o čem bychom se tu přeli?
Jo už vím. Ti blíženci, ti jsou fakt ale divní.

Já jsem blízenec!
A divná si nepřipadám mamka rika, ze dvoji osobnost mam,.ale nevim no, jinak kreativita, spolecenskost sedí...

5.5.2016 10:41

Aliens_II : meg ne lev. to Ťapka.).

5.5.2016 10:41
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

Andrýsek3 napsal(a):
Já jsem blízenec!
A divná si nepřipadám mamka rika, ze dvoji osobnost mam,.ale nevim no, jinak kreativita, spolecenskost sedí...

Ale to níc, my to chápeme. Dnes to máte jak? Jekyll nebo Hyde? A se kterým jste spokojenější?

Já jen přidám, že krutě vražedná kombinace je soužití Raka (muž) vs Střelec (žena) plus k tomu učitelka.
Vřele doporučuji masochysticky ujetým rakům.
Ale jó, deset let to vydrželo, ale pak už došly síla a argumenty.

5.5.2016 10:42
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

Aliens_II : meg ne lev. to Ťapka.).

No já jsem to trochu popletl, ale pak mi do došlo, dííík.

5.5.2016 10:45
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

Aliens_II napsal(a):
Ale to níc, my to chápeme. Dnes to máte jak? Jekyll nebo Hyde? A se kterým jste spokojenější?

Já jen přidám, že krutě vražedná kombinace je soužití Raka (muž) vs Střelec (žena) plus k tomu učitelka.

Oj, masochisticky, sem mírně ujel.

5.5.2016 10:51
Andrýsek3

XXX.XXX.17.81

Aliens_II napsal(a):

Pche..jak říkám, mne to neprijde. A co, ze je na nás tak špatného?

5.5.2016 10:58
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

Andrýsek3 napsal(a):

Je s váma sranda, páč můžeme ve vší počestnosti samozřejmě do vás rýpat.
A to lidi bavííí. Šťourat.

5.5.2016 11:04
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

Andrýsek3 napsal(a):

Špatného na vás? Nic, já mám blížence rád. Jak říkám, je s nimi velikánská sranda.

Ale našel jsem toho raka a jeho "špatné" a jak vidno:

Stinné stránky:

Rak manipuluje. - jo, jo, to sedí

Používá skrytou kritiku, která zraňuje a zesměšňuje. - sice ne tak tvrdě, ale ano

Je citově závislý na blízkých lidech. - neskutečně

Je ustaraný. Rak se bojí budoucnosti, usiluje o jistoty a bezpečí. - jednoznačně

Nesnáší změny. Lpí na stávajících podmínkách. - hlavně ať mě nikdo neotravuje

Citově vydírá. Stará se o druhé, protože potřebuje být potřebný. - neskutečně

Cítí zášť a závist. Rak se pro druhé obětuje a nežije svůj opravdový život. - oběti hmm, obětovování se bylo nespočet, stojí to mnoho sil

Je předpojatý. Přebírá obecná mínění, aniž by zkoumal fakta. - fakta potvrzují jen to, že něco není tak, jak má být, což je špatně

5.5.2016 11:30

Mám kolegyni-kamarádku blížence...člověk se zlatým srdcem...když všechno klape tak jak má, tak září a nabíjí vás energií...ale na druhou stranu pokud vše nejede hladce, tak se trochu vzteká eventuelně si to bere strašně osobně...navíc je šílenej perfekcionista a rozčiluje jí, když ostatní nejsou...ale neposoudím zda je to vyloženě znamením...jinak měla vždy služební plemena NO a teď RTW...ty jí sedli nejvíc

Mě teda nejvíc vyhovujou klidní a nezávislí psi...prostě někdo chce psa, který poslouchá, mě vyhovuje klidnej a samostatnej..dalo by se říct rovnocennej partner...a možná proto, že jsem introvert oceňuju psy, který se s cizíma lidma nemaj vůbec zájem bavit...a hlavně ideální velikost psa pro mě je, když ho chytnu za obojek a nemusím se ohýbat.

5.5.2016 11:39
RomčaJelča

XXX.XXX.206.103

A to si myslíte, že u starších matek si to zaměstnavatel neříká?
Podle toho, co píšete, by nebyl vhodný věk na dítě nikdy. Když budete v pětačtyřiceti hledat práci po mateřské a rodičovské, tak se o vás zaměstnavatelé zrovna nepoperou - stará a s malými dětmi?

U starších matek už si v životopisu přečte, čím vším profesně prošly a co dokázaly.

Ostatně, svou druhou větou jste "objevila Ameriku" smajlík - však se to taky říká: že nikdy není ta vhodná doba... smajlík Myslím, že úplně jen lepší je, když se to bez ohledu na plány "stane". smajlík

5.5.2016 11:41
RomčaJelča

XXX.XXX.206.103

Aliens, neblbněte smajlík smajlík.
Znám dvě Vodnářky, které se v životě nezabývaly ničím jiným než manipulací smajlík.

5.5.2016 11:43

RomčaJelča napsal(a):
U starších matek už si v životopisu přečte, čím vším profesně prošly a co dokázaly.

Ostatně, svou druhou větou jste "objevila Ameriku" smajlík - však se to taky říká: že nikdy není ta vhodná doba... smajlík Myslím, že úplně jen lepší je, když se to bez ohledu na plány "stane". smajlík

No když se u nás dělalo výběrko a mohla jsem si vybrat jestli ženskou z malejma dětma nebo s velkejma, tak promiňte ta druhá pro mě byla jasná volba...právě pro to, že mám taky děti a vím co to obnáší...potřebuju člověka, co je časově flexibilní...to si radši vemu absolventku než ženskou s životopisem a tříletým dítětem...protože veškeré výpadky takovéhle matky budu muset odsuplovat já...je to asi hnusný, ale je to tak...

5.5.2016 11:49
RomčaJelča

XXX.XXX.206.103

V době černobylské havárie to ćechům nikdo neřekl, že se houby nemaj konzumovat...manželova rodina měla příbuzný v západním německu...kde samozřejmě houby nikdo nesbíral...no a jak jeli k příbuzným na návštěvu...projíždí lesem a z auta vidí, jak je to v lese samej hřib...no to tam čecháčci nemohli nechat...zastavili, nasbírali, že se večer z toho udělá smaženice...dovezli k příbuznejm, že prý je toho plný les a oni na to, že se nediví, že to u nich nikdo nesbírá, že je to nebezpečný a houby vyhodili.
No a jak jeli zpátky, tak jim to stejně nedalo...nebezpečný sem nebezpečný tam...nasbírali si a smaženici si udělali večer doma v čechách

No a co? Žijou? Žijou. (ne?)
Dnes nám taky nikdo neřekne, kolik je v jídle polské technické soli.

5.5.2016 11:54
manbea

XXX.XXX.70.116

Aliens_II napsal(a):

Já mám manžela Váhu, no couvající Rak a váhající Váha - to prý také nejde k sobě. Nevím, oba máme rádi pohodu, vše řešíme společnou dohodou, bereme na sebe ohledy, Itálie u nás není ani náhodou a před měsícem jsme oslavili 22 let společného soužití. Ale znamení není všechno, můj muž má v příbuzenstvu několik učitelek (v různých znameních) a cca v polovině případů je to nářez. Při společných setkáních s tetami si připadáme jak ve škole

5.5.2016 11:56
brebera

XXX.XXX.31.114

Mám kolegyni-kamarádku blížence...člověk se zlatým srdcem...když všechno klape tak jak má, tak září a nabíjí vás energií...ale na druhou stranu pokud vše nejede hladce, tak se trochu vzteká eventuelně si to bere strašně osobně...navíc je šílenej perfekcionista a rozčiluje jí, když ostatní nejsou...ale neposoudím zda je to vyloženě znamením...jinak měla vždy služební plemena NO a teď RTW...ty jí sedli nejvíc

Mě teda nejvíc vyhovujou klidní a nezávislí psi...prostě někdo chce psa, který poslouchá, mě vyhovuje klidnej a samostatnej..dalo by se říct rovnocennej partner...a možná proto, že jsem introvert oceňuju psy, který se s cizíma lidma nemaj vůbec zájem bavit...a hlavně ideální velikost psa pro mě je, když ho chytnu za obojek a nemusím se ohýbat.

Tak ti psi a blíženec - já třeba vím, že bych služební plemeno ke své povaze nesnesla. Mně vyhovuje ta beardedka, ona je super, ale má svůj názor - není to stroj. Kolik lidí mi říká, proč nejdeš radši do bocky, když s nimi makáš, No protože bysme si proste nerozumněli

5.5.2016 12:00
brebera

XXX.XXX.31.114

Andrýsek3 napsal(a):

Já to taky nechápu!
V bývalé práci byly kolegyně na horoskopy ujeté a odsuzovaly v podstatě dvě znamení - blížence a štíry. Když se dozvěděly, že čekáme mimino a že to asi bude štír...no dívaly se na mě ještě víc soucitně...

5.5.2016 12:11

No když se u nás dělalo výběrko a mohla jsem si vybrat jestli ženskou z malejma dětma nebo s velkejma, tak promiňte ta druhá pro mě byla jasná volba...právě pro to, že mám taky děti a vím co to obnáší...potřebuju člověka, co je časově flexibilní...to si radši vemu absolventku než ženskou s životopisem a tříletým dítětem...protože veškeré výpadky takovéhle matky budu muset odsuplovat já...je to asi hnusný, ale je to tak...

5.5.2016 12:19
fikovnice

XXX.XXX.131.20

fikovnice napsal(a):
"Arni", já tu věk psát nechci, ale nechcete mi napsat také něco utěšujícího? Mám dnes obzvlášť zlý den!

Jejda, lidi, Vy jste vážně moc fajn! Děkuji za hlasy - ono se to nezdá, ale i taková věc hodně pomůže, když na tom člověk není dobře... Děkuju!

5.5.2016 12:21
fikovnice

XXX.XXX.131.20

lesnížínka napsal(a):
Taky mne to napadlo, když napsal věk, ale pak koukám, přemýšlím a říkám si:, dopr...ten chlap tak fakt asi vypadá Téda gratuluju, trochu závidím...no jo chlapi, ti vypadají pořád dobře. Nevím, na co ta příroda myslela, když tohle řešila. Šmarjá vím...na tu plodnost, co tu teď řešíme my My baby už v 50ti fakt dobře vypdat nemusíme, když se stejně nerozmnožíme

5.5.2016 12:23
fikovnice

XXX.XXX.131.20

No když máte zdravotní problémy a k tomu jste zrovna bez chlapa a i díky těm problémům máte složitější si ho najít... myslím sebe. Navíc další věc je že je mně skoro 31 (v létě), po měsíci vztahu se přece nedá pokoušet o dítě. A teď třeba další rok než se to vůbec podaří. Ne-li celé roky. Vyšetření, případně umělé oplodnění atd. Takže ikdybych se teď seznámila a vše šlo hladce tak dřív jak ve 33-34 ho mít nebudu. Proto píšu na hranici.

A když tady napíšu že i díky psovi mám problémy najít toho pravého, respektive chlapa s kterým bych si měla co říct. Bylo by to na další téma. Tady jsme na tom většinou všichni stejně, psy milujeme a jsou pro nás členové rodiny. Ale bohužel už několikrát se mně stalo že případný přítel by mého psa nechtěl - vadí jim že bydlí doma, že za něj dám měsíčně hodně peněz, že má být jedině na dvoře, ne se mu tolik věnovat atd. Že ho beru jako svoje dítě.

"No když máte zdravotní problémy a k tomu jste zrovna bez chlapa a i díky těm problémům máte složitější si ho najít... myslím sebe. Navíc další věc je že je mně skoro 31 (v létě), po měsíci vztahu se přece nedá pokoušet o dítě. A teď třeba další rok než se to vůbec podaří. Ne-li celé roky. Vyšetření, případně umělé oplodnění atd. Takže ikdybych se teď seznámila a vše šlo hladce tak dřív jak ve 33-34 ho mít nebudu. Proto píšu na hranici."

Toto vše znám. Až moc důvěrně. A ještě se úplně nevzdávám. Věkově jsem úplně jinde než Vy. Bohužel...

5.5.2016 12:24
fikovnice

XXX.XXX.131.20

No optimista jako já si na všem musí najít něco dobrýho...takže když se začnou nosit burky odpadá moje snaha držet figuru v mezích normy... ...bohužel nejsem moc na sporty, v posilce mě to neba a stačí když si čuchnu k řízku a mám dvě kila navrch...takže asi dobrý...žádný hubnutí do plavek ...můžu si jíst co chci-kilo sem kilo tam...pod tím hábitem to nikdo nepozná a ráno žádné vymýšlení co na sebe

Ovšem nic není tak růžové jak to vypadá...už to vidím, jak z černého oděvu odstrańuji ty psí chlupy

Jo, to mě nenapadlo! Burka bude fakt fajn stran nadváhy!

5.5.2016 12:25
fikovnice

XXX.XXX.131.20

No já jsem např. vyrostla pouze se svojí zlatou maminkou jako nemanželské dítě (plus tedy v kruhu naší velké rodiny)...fungovalo nám to bezvadně...možná jsem tím trochu poznamenaná asi by mi vůbec nedělalo problém být svobodná matka...
Samozřejmě to neberte jako radu...je to jen můj pohled na život...

5.5.2016 12:28
fikovnice

XXX.XXX.131.20

No samozřejmě nemůžu posoudit vliv vašeho podlomeného zdraví na to jestli byste to zvládla...já mám opravdu oporu v naší rodině...stejně tak, kdyby někdo z rodiny potřeboval pomoct, tak se na mě může spolehnout...nemám strach, že bych to nezvládla bez partnera...vím, že by mě rodina podržela podpořila, že by si mě k sobě kdokoliv z rodiny klidně i nastěhoval a třeba i finančně pomohl...takže možná nejsem úplně typický příklad potenciální svobodné matky. Byť jsem vdaná, tak vím, že bych život bez partnera s přehledem zvládla a po těch letech manželství mohu říct, že by to bylo rozhodně jednodušší

Tak to naše rodina bohužel totálně zklamala. Závidím, ale zároveň přeji semknutost rodiny. Tak to má podle mě být!

5.5.2016 12:31
fikovnice

XXX.XXX.131.20

tapina napsal(a):
Seznámení přes psa má zpravidla tu výhodu, že dotyčný vidí hned na první pohled a bez obalu tu vaši vnitřní krásu. Neboli taktně pomine lehce nedbalý zevnějšek, nedostesečné odstranění chlupů a rozevlátost. Dozajista, vzhledem k nejpravděpodobnějším okolnostem takovéhoto setkání, neschází smysl pro humor. Případně fantazie.

5.5.2016 12:32
fikovnice

XXX.XXX.131.20

Terven napsal(a):
Ještě bych doplnila, že tu vnitřní krásu i cítí, neb z pamlskovníku se line odér sušených střívek a plic

Tak to jsem nečekala, že z poměrně smutného tématu vyplují takové perly! Super, hned lepší nálada!

5.5.2016 12:35
fikovnice

XXX.XXX.131.20

tapina napsal(a):
No jasně že jo. Pro mě je to základní informace smajlík Osobní anamnéza.

Tady u nás je třeba takovej místní "boss" - úspěšný podnikavý muž kolem 50 - a má takovýho lehce mixlýho, demonstrativně věčně naprdlýho jorkšíra. Ředitel IT jedné bankovní společnosti, velký sportovec - trpasličí jezevčík - velkej pes v malým těle. Když nad tím teda takhle přemýšlím - nejvíc sympaťáků má boxera - takových znám hned 5 smajlík

K těmi komplexy, to jsem slyšela hodněkrát, ale zatím jsem nepotkala nikoho, na koho by to vyloženě takhle sedělo. Leda na cvičáku, kde se to spìš lustruje podle předpokládané výkonnosti nebo jak to nazvat smajlík

A co vy? Třídíte dèvčata podle psů? ;-).

Já tedy ne...
Ale přece jen...mám slabost pro křížence...asi takové jakého máme my (viz profilovka)!

5.5.2016 12:39
fikovnice

XXX.XXX.131.20

manbea napsal(a):
Já mám manžela Váhu, no couvající Rak a váhající Váha - to prý také nejde k sobě. Nevím, oba máme rádi pohodu, vše řešíme společnou dohodou, bereme na sebe ohledy, Itálie u nás není ani náhodou a před měsícem jsme oslavili 22 let společného soužití. Ale znamení není všechno, můj muž má v příbuzenstvu několik učitelek (v různých znameních) a cca v polovině případů je to nářez. Při společných setkáních s tetami si připadáme jak ve škole

Hmm, jsem Rak (konzervativec a citlivouš par excellence) v ascendentu Vah. Ale asi ze všeho nejvíc miluju legraci - prý typické pro Váhy...

5.5.2016 12:50
RomčaJelča

XXX.XXX.206.103

Při zapojení trochy matematiky - ona ta pětadvacetiletá bez praxe asi taky nemá zrovna velké dítě, ne? smajlík smajlík
Tam jsou právě bohužel ty atributy posuzování veskrze minusové - malé děti a žádná praxe...
Ono taky záleží na zaměření zaměstnání - jestli se dá vzít někdo vhodný na zaučení, nebo radši odborník. Moje kolegyně má paní na případné pohlídání děcka.
Je to samozřejmě různé, však tu nikdo netvrdí, že jedna nebo druhá varianta je jedině správná. Život je pestrý. smajlík

5.5.2016 12:58

RomčaJelča napsal(a):
Při zapojení trochy matematiky - ona ta pětadvacetiletá bez praxe asi taky nemá zrovna velké dítě, ne? smajlík smajlík
Tam jsou právě bohužel ty atributy posuzování veskrze minusové - malé děti a žádná praxe...
Ono taky záleží na zaměření zaměstnání - jestli se dá vzít někdo vhodný na zaučení, nebo radši odborník. Moje kolegyně má paní na případné pohlídání děcka.
Je to samozřejmě různé, však tu nikdo netvrdí, že jedna nebo druhá varianta je jedině správná. Život je pestrý. smajlík

Ne já myslela třeba holčinu po maturitě...zatím bezdětnou...
A bez té praxe je pro mě výhodnější...nemá manýry s předchozích zaměstnání...zajedu si jí ve svém systému a je to...hlavně nesmí být úplně blbá a pomalá...to bych jí se svojí náturou brzo skočila po krku...

5.5.2016 13:01
RomčaJelča

XXX.XXX.206.103

Sardullah: Byť jsem vdaná, tak vím, že bych život bez partnera s přehledem zvládla a po těch letech manželství mohu říct, že by to bylo rozhodně jednodušší

K tomuhle jsem už včera chtěla jen dodat, že - to jsem si jako vdaná říkala taky! smajlík
A až máte opravdu na svou domácnost jen jeden plat, až zjistíte, že o opravu vadného zámku u dveří musíte trapně žádat souseda, že spřízněná duše celkem nikde (kamarádi mají svoje rodiny), že nový partner si svoje finance hlídá a holt toho tátu vašim děckám nezastoupí, až se dítě rozhoduje, ke komu jet na víkend, jestli k vám nebo radši k taťkovi a jeho nové partnerce, kterou vy zrovna nemusíte...
Prostě se mi jen připomněly ty moje dřívější odbojné hlášky.
Dokud si to člověk nevyzkouší...
No, záleží na tom, jakého má kdo doma manžela prudiče. smajlík Jestli to s ním není k vydržení, tak to potom člověka tyhle hlášky napadají, to jo smajlík. Ale není bohužel žádná záruka, že ten nový život bude jednodušší nebo lepší.
Jasně že se to zvládne, ale jestli s přehledem, to si fakt nejsem jistá.

5.5.2016 13:04
RomčaJelča

XXX.XXX.206.103

Ne já myslela třeba holčinu po maturitě...zatím bezdětnou...
A bez té praxe je pro mě výhodnější...nemá manýry s předchozích zaměstnání...zajedu si jí ve svém systému a je to...hlavně nesmí být úplně blbá a pomalá...to bych jí se svojí náturou brzo skočila po krku...

Chápu.
Ale tak celkem vidím, že mladí mají zelenou a to je jedině dobře.
Dnes jsem mluvila s jednou 22kou a ta tak sršela optimismem (který jsem jí nekazila), že nabila baterky i mně. smajlík

5.5.2016 13:07
RomčaJelča

XXX.XXX.206.103

fikovnice napsal(a):
Jo, to mě nenapadlo! Burka bude fakt fajn stran nadváhy!

...a účesu a mejkapu a kruhů pod očima a... smajlík
Už dávno si to říkám.

Jo, včera jsem si pracovně psala s jednou Němkou a zmínila jsem ty uprchlíky. A poměrně se na mě obořila, co furt všichni máme, že daleko tam víc kolem sebe vidí Čechů, Slováků a Rusů. (Ale nevím, kde přesně žije).

5.5.2016 13:30

RomčaJelča napsal(a):
Sardullah: Byť jsem vdaná, tak vím, že bych život bez partnera s přehledem zvládla a po těch letech manželství mohu říct, že by to bylo rozhodně jednodušší

K tomuhle jsem už včera chtěla jen dodat, že - to jsem si jako vdaná říkala taky! smajlík
A až máte opravdu na svou domácnost jen jeden plat, až zjistíte, že o opravu vadného zámku u dveří musíte trapně žádat souseda, že spřízněná duše celkem nikde (kamarádi mají svoje rodiny), že nový partner si svoje finance hlídá a holt toho tátu vašim děckám nezastoupí, až se dítě rozhoduje, ke komu jet na víkend, jestli k vám nebo radši k taťkovi a jeho nové partnerce, kterou vy zrovna nemusíte...
No, záleží na tom, jakého má kdo doma manžela prudiče. smajlík Jestli to s ním není k vydržení, tak to potom člověka tyhle hlášky napadají, to jo smajlík. Ale není bohužel žádná záruka, že ten nový život bude jednodušší nebo lepší.

Tak u mě je to daný tím, že jsme byly s mamkou opravdu sami...maminka je sama dodnes...prostě vím, že se to zvládnout dá...i finančně...
A zámek na dveřích si opravuju sama...taky si sama měním zásuvky..vypínače...přivrtávám police...stavím plot atd.
Takže chlapi jsou báječní, dokonalí, nepostradatelní...když potřebujete přestěhovat skříň...opravit auto apod.
Jinak moje zkušenost je spíš požádat o pomoc kamaráda než manžela...on je skoro každej chlap v sedmém nebi, když se může předvést...takže asi tak...
Manžel není žádný ideál...ale to asi nerozhoduje, má doma samostatnou jednotku, která jeho pomoc nepotřebuje...a finančně taky žádnej velkej profit, stále splácíme docela velké dluhy, co mu zbyly z podnikání...takže co tam máte dál

5.5.2016 13:50
Sapp

XXX.XXX.2.42

brebera napsal(a):
Já to taky nechápu!
V bývalé práci byly kolegyně na horoskopy ujeté a odsuzovaly v podstatě dvě znamení - blížence a štíry. Když se dozvěděly, že čekáme mimino a že to asi bude štír...no dívaly se na mě ještě víc soucitně...

Doufám, že jste jim ten soucitný pohled vrátila

Když někdo do astrologie vidí hloub než přečtených pár řádků v ženském časopise, nemůže odsuzovat žádné znamení Sluneční znamení je ve skutečnosti docela malá a samo o sobě nic neříkající částečka v astro rozboru.

Ale moc pěkná diskuse .
Jinak věkově zapadám , lehce pod čtyřicet, zemi České (a její budoucí obraně)jsem "dala" dva syny.

5.5.2016 14:11

RomčaJelča napsal(a):

Paradoxně až jsem měla na svou domácnost svůj plat a jen alíky na děti, když jsem si musela na opravu někoho sjednat a zaplatit, když jsem se musela spolehnout jen sama na sebe, tak mě to posunulo dál. Postupně jsem si našla líp placenou práci, udělala si řidičák a koupila auto, zvládla pubertu dvou kluků a zdárně je připravila na cestu životem. Stačila jsem se věnovat jak jim, tak svým psům. A vůbec nikdo a nic mi nechybělo. Takže opravdu - jde to s přehledem.

5.5.2016 14:40
brebera

XXX.XXX.31.114

Sapp napsal(a):
Doufám, že jste jim ten soucitný pohled vrátila

Když někdo do astrologie vidí hloub než přečtených pár řádků v ženském časopise, nemůže odsuzovat žádné znamení Sluneční znamení je ve skutečnosti docela malá a samo o sobě nic neříkající částečka v astro rozboru.

Ale moc pěkná diskuse .
Jinak věkově zapadám , lehce pod čtyřicet, zemi České (a její budoucí obraně)jsem "dala" dva syny.

Asi jsem kolegyně moc nechápala. Jedna plánovala rodinu a šlo to takového extrému, že to musel být kozoroh. Ze začátku to vypadalo nadějně, termín byl na konci kozoroha. Ejhle, týden přenášela a kozoroh se nekonal. Ale prý se s tím srovnala smajlík

Abych řekla pravdu, snažila jsem se neposlouchat, ale moc to nešlo.

5.5.2016 18:35
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

brebera napsal(a):
Asi jsem kolegyně moc nechápala. Jedna plánovala rodinu a šlo to takového extrému, že to musel být kozoroh. Ze začátku to vypadalo nadějně, termín byl na konci kozoroha. Ejhle, týden přenášela a kozoroh se nekonal. Ale prý se s tím srovnala smajlík

Abych řekla pravdu, snažila jsem se neposlouchat, ale moc to nešlo.

Ja mam jednoho kozoroha doma-manzela, sama jsem vodnar, musim rici, ze to, ze tato dve znameni jsou zcela inkompatibilni je naprosty fakt. Zatimco ja ziju z prozitku, vznasim se v oblacich, racionalni kozoroh nechape o cem mluvim . Je to opravdu jakobychom mluvili kazdy jinym jazykem

5.5.2016 18:40
lavacca

XXX.XXX.164.49

manbea napsal(a):
( uvažuju silně o šestém, co je už 12 letý a sedí v útulku)

Není to náhodou Kryštůfek ?

Tak už je doma. Držte nám palce, ať si s našima sedne a je to v pohodě.

PS: Je šíleně hubený, chudinka...ale povahově zlatíčko hodné, milé.

5.5.2016 19:31
manbea

XXX.XXX.18.54

lavacca napsal(a):

Tak to je zpráva dne !
Nevím jaké máte hafíky, u nás by to asi nešlo, máme mlaďochy a nedali by mu pokoj. Tak snad se u vás se všemi sžije bez problémů a užije si teplo domova. Moc za něj děkuji, jste s mamkou obě zlaté

5.5.2016 20:12
noemi

XXX.XXX.64.236

lavacca napsal(a):

Super
Ségra má taky v útulku vyhlídnutého Kryštůfka .

5.5.2016 20:15
noemi

XXX.XXX.64.236

Lexaurin napsal(a):
Ja mam jednoho kozoroha doma-manzela, sama jsem vodnar, musim rici, ze to, ze tato dve znameni jsou zcela inkompatibilni je naprosty fakt. Zatimco ja ziju z prozitku, vznasim se v oblacich, racionalni kozoroh nechape o cem mluvim . Je to opravdu jakobychom mluvili kazdy jinym jazykem

Něco jako Brejchová s Brodským ve filmu Hodíme se k sobě, miláčku

5.5.2016 20:27
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

noemi napsal(a):
Něco jako Brejchová s Brodským ve filmu Hodíme se k sobě, miláčku

Bohuzel tu hvezdami urcenou pravdu jsem se dozvedela az po svatbe . Kolikrat my jsme se rozchazeli...

5.5.2016 20:29
noemi

XXX.XXX.64.236

Aliens_II napsal(a):

Vlastní zkušenost - jen pohlaví opačně.
Zpočátku láska jako trám, ke konci něco nepopsatelného.

5.5.2016 20:31
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Sardullah:má doma samostatnou jednotku, která jeho pomoc nepotřebuje...

Ani se mi nechce věřit, jak jste stejná. Jako bych se slyšela kdysi. Než jsem se rozvedla a spadla na hubu a to si taky umím poradit s kdečím a jsem takzvaná rázná žena. Ona pak kromě rozvodu stačí nemoc nebo vyhazov z práce...
(jsme na tom stejně včetně řešení dluhů z jejich podnikání).
Ale ta horní věta je fakt velmi nediplomatická smajlík.
Zrovna to muži opravdu slyší neradi.
A od toho už je jen krůček k tomu, aby šel za tou, která před ním bude dělat oči, že potřebuje pomoc - asi jako Vy (nebo já) před sousedem nebo kamarádem.
Nedávno jsem četla v poradně, jak jedna psycholožka radí nějaké ženě, aby si zkusila představit, že její manžel je šťastný s ženou, která ho chce a potřebuje.

Ale to už toto anketní vlákno o věku asi fakt zaplevelujeme - takže "co tam mám dalšího", to případně v SZ smajlík.

5.5.2016 20:34
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Lexaurin napsal(a):

Ovšem astrologie připouští, že dvě znamení, která leží vedle sebe, se svým způsobem k sobě hodí. Tam totiž ještě záleží na mnoha podrobnějších aspektech - všechno není ovlivněno jen polohou slunce při narození. smajlík.
Pár let žiju s Vodnářem a je to pro mě katastrofa - jsem praktický Býk.

5.5.2016 20:41
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Paradoxně až jsem měla na svou domácnost svůj plat a jen alíky na děti, když jsem si musela na opravu někoho sjednat a zaplatit, když jsem se musela spolehnout jen sama na sebe, tak mě to posunulo dál. Postupně jsem si našla líp placenou práci, udělala si řidičák a koupila auto, zvládla pubertu dvou kluků a zdárně je připravila na cestu životem. Stačila jsem se věnovat jak jim, tak svým psům. A vůbec nikdo a nic mi nechybělo. Takže opravdu - jde to s přehledem.

Hmm, to je opravdu fajn. Samozřejmě gratuluji ke zvládnutému životu.
Já to ale vidím u sebe jinak.
Je pro mě rozdíl mít s manželem dohromady 50 tisíc a mít jen svých dvacet a z těch zařizovat nové bydlení a studium dítěte atd.
Spoustu věcí jsem zařizovala i v jeho firmě, kromě své práce a dvou studovaných škol najednou. Neměla jsem pocit, že jsem submisivní puťka, odkázaná na manželův příjezd z práce. Spoustu věcí jsem naopak zařizovala i v jeho firmě, kromě své práce a dvou studovaných škol najednou. Neměla jsem se po rozvodu kam posunovat, manžel byl přes 10 let pořád ve firmě i o víkendech, tudíž samostatný život jsem si užívala se svým autem a svými zájmy.
A nepřipadá mi, že bych se bez toho manžela měla kam posunout: je mi přes pade, lepší práci seženu sotva (ostatně jsem v té své spokojená), děcko mám nádherné, nový byt taky, na auto jsem zatím sice nenašetřila, chystá se mi ho koupit exmanžel... Řidičák mám 30 let - to, na co jsou dnes někteří pyšní, já už užívám celá desetiletí smajlík.
ALE.
Ono teda záleží na tom, kdo a jak vám ten společný život otravoval. Docela věřím, že zbavit se někoho nepohodlného, kdo nám moc nedává (tím nemyslím jen finance), je asi lepší než se ploužit v manželství s někým, kdo nám sílu bere. Ale my jsme s manželem byli dobří parťáci - a dodnes jsme, ale už na dálku.

Jiný je asi "přehled", když se vám cesta životem uvolní s prominutím od nějakého pitomce, a jiný "přehled" je, když máte pocit, že jste něco dobrého ztratila.
Celé roky jsem odbojně hlásala, že toho svého chlapa nepotřebuju, no jasně že ne, ale - není to ono. Za rok po rozvodu mi bylo takový smutno, že bych to nikdy dřív nečekala. Ještě že mám tolik práce a domácího chaosu se zvířaty smajlík a - že k nám manžel jezdí skoro každý víkend smajlík. Nikdo nový mi tak nevyhovoval, jako on.

5.5.2016 20:42

A od toho už je jen krůček k tomu, aby šel za tou, která před ním bude dělat oči, že potřebuje pomoc - asi jako Vy (nebo já) před sousedem nebo kamarádem.

tak toho se fakt nebojim

5.5.2016 20:45
tapina

XXX.XXX.11.221

RomčaJelča napsal(a):
Sardullah:má doma samostatnou jednotku, která jeho pomoc nepotřebuje...

Ani se mi nechce věřit, jak jste stejná. Jako bych se slyšela kdysi. Než jsem se rozvedla a spadla na hubu a to si taky umím poradit s kdečím a jsem takzvaná rázná žena. Ona pak kromě rozvodu stačí nemoc nebo vyhazov z práce...
(jsme na tom stejně včetně řešení dluhů z jejich podnikání).
Ale ta horní věta je fakt velmi nediplomatická smajlík.
Zrovna to muži opravdu slyší neradi.
Nedávno jsem četla v poradně, jak jedna psycholožka radí nějaké ženě, aby si zkusila představit, že její manžel je šťastný s ženou, která ho chce a potřebuje.

Ale to už toto anketní vlákno o věku asi fakt zaplevelujeme - takže "co tam mám dalšího", to případně v SZ smajlík.

Myslím, že tady už se toho semlelo tolik, že toto jsou byliny, ne plevel ;-)

Jo, taky to hodně často slýchám. Poslední dobou jsem zjistila, že to na chlapy fakt i platí, ty oči.

Ne - "tak když jste nešel, tak tohle jsem si opravila sama, ale ještě bych potřebovala..."
Správně - "to jsem tak ráda, že jdete, už jsem tu úplně zoufalá, tady tohle se ně´jak rozchodilo, ale teď je špatn tohle. A je i mazací sprej zdarma."
Zrovna dneska, "víte, já moc nechápu tady ten návod" - "jasně, už jedu"
Dříve - "Potřebovala bych poradit, jestli mi půjde tady k tomu rychlospojka od toho a toho výrobce nebo ne?" "Hodím vám to do mailu" - nic ani po urgenci - naprosto špatně!

Jenomže. Proč bychom měli ze sebe dělat záměrně neschopné? Není to manipulace? Není to degradace? V tomhle případě je to neškodné - je to technik, který má měsíčně zaplaceno, aby přijel kdykoli. Ale zkoušet to na člověka, se kterým chci žít? Ta potřeba je přece někde jinde... A pochválit, ocenit se dá něco naprosto opravdově, přece. Už "jen" to hezké ráno.

5.5.2016 20:46
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

noemi napsal(a):
Vlastní zkušenost - jen pohlaví opačně.
Zpočátku láska jako trám, ke konci něco nepopsatelného.

Jako fakt? Ach my raci to máme asi těžké. Měl jsem to tak úplně přesně, jako Vy.
Asi jsme skutečně komplikovanější.

5.5.2016 20:48
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

tak toho se fakt nebojim

Noooo, to by mě zajímalo proč smajlík.

5.5.2016 20:48

tapina napsal(a):
Myslím, že tady už se toho semlelo tolik, že toto jsou byliny, ne plevel ;-)

Jo, taky to hodně často slýchám. Poslední dobou jsem zjistila, že to na chlapy fakt i platí, ty oči.

Ne - "tak když jste nešel, tak tohle jsem si opravila sama, ale ještě bych potřebovala..."
Správně - "to jsem tak ráda, že jdete, už jsem tu úplně zoufalá, tady tohle se ně´jak rozchodilo, ale teď je špatn tohle. A je i mazací sprej zdarma."
Zrovna dneska, "víte, já moc nechápu tady ten návod" - "jasně, už jedu"
Dříve - "Potřebovala bych poradit, jestli mi půjde tady k tomu rychlospojka od toho a toho výrobce nebo ne?" "Hodím vám to do mailu" - nic ani po urgenci - naprosto špatně!

Jenomže. Proč bychom měli ze sebe dělat záměrně neschopné? Není to manipulace? Není to degradace? V tomhle případě je to neškodné - je to technik, který má měsíčně zaplaceno, aby přijel kdykoli. Ale zkoušet to na člověka, se kterým chci žít? Ta potřeba je přece někde jinde... A pochválit, ocenit se dá něco naprosto opravdově, přece. Už "jen" to hezké ráno.

To máte vidět ženu v nesnázích, když mě zastavěj policajti a já jsem bez technické kontroly...nesvítí mi světlo...nemám všechnu výbavu...apod..myslím, že bych mohla dostat i oscara

5.5.2016 20:51
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

RomčaJelča napsal(a):

Asi by mu odstřelili nepřátelé tank.
Vite kolik úsilí ho to stálo, vybavit jej a modernizovat.

RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Proč bychom měli ze sebe dělat záměrně neschopné? Není to manipulace? Není to degradace? V tomhle případě je to neškodné - je to technik, který má měsíčně zaplaceno, aby přijel kdykoli. Ale zkoušet to na člověka, se kterým chci žít? Ta potřeba je přece někde jinde... A pochválit, ocenit se dá něco naprosto opravdově, přece. Už "jen" to hezké ráno.

Já jsem to teď nějak v té souvislosti s tím, co tu bylo psáno, moc nepochopila.
Myslím si o sobě, že manipulovat neumím - taky je mi to proti srsti, navíc bych si se svou sklerózou beztak nepamatovala, k čemuže jsem chtěla "nenápadně" partnera dotlačit. smajlík
Ale pořád mi připadá normálnější říct manželovi, že potřebuju navrtat poličku, než zvonit na souseda, který má svoji manželku, jestli by mi prosím nemohl pomoct, to mi připadá prostě trapné.

noemi

XXX.XXX.64.236

Aliens_II napsal(a):
Jako fakt? Ach my raci to máme asi těžké. Měl jsem to tak úplně přesně, jako Vy.
Asi jsme skutečně komplikovanější.

Opravdu...a byl učitel , ale po krátké době odešel pracovat k VS ČR - a tato práce jeho povahu ještě "vyšperkovala".

5.5.2016 20:53
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

tak toho se fakt nebojim

Bohužel se mi to nečte úplně dobře, protože si vybavuji svoje tehdejší povýšenecké domněnky, že jiná by "takového" stejně nechtěla. A vono jo. Chtěla a má ho.

5.5.2016 20:54

Aliens_II napsal(a):
Asi by mu odstřelili nepřátelé tank.
Vite kolik úsilí ho to stálo, vybavit jej a modernizovat.

No né asi...

RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

noemi napsal(a):
Opravdu...a byl učitel , ale po krátké době odešel pracovat k VS ČR - a tato práce jeho povahu ještě "vyšperkovala".

Co je to prosím zkratka VS?
Já jsem byla dvě hodiny ve výběhu se psem, už mi to nemyslí.

lavacca

XXX.XXX.164.49

manbea napsal(a):
Tak to je zpráva dne !
Nevím jaké máte hafíky, u nás by to asi nešlo, máme mlaďochy a nedali by mu pokoj. Tak snad se u vás se všemi sžije bez problémů a užije si teplo domova. Moc za něj děkuji, jste s mamkou obě zlaté

Kavkazačka v červnu 14 let, briardka 9 let, kříženka 5 let, NO 2,5 roku a kříženec 1,5 roku. Mladší jsou aktivnější, ale jsou naučení, že když si někdo ze psů nechce hrát, tak mu mají díát pokoj a neotravovat.

Akorát jsme přišli na to, že umí dobře přes ploty. A taky si umí doma otvírat dveře. No, budem muset být chytřejší než on, zdá se. :).

5.5.2016 20:55

RomčaJelča napsal(a):

Kdybyste znala mého manžela tak se neptáte

5.5.2016 21:00
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

noemi napsal(a):

Se picnu. Ale pravděpodobnost stejného, ač v obráceném gardu, je poměrně vysoká.
A se podivejme na paní Romču a paní Sardullah. Jak si notují o svých téměř stejných životech.

5.5.2016 21:01

Ale pořád mi připadá normálnější říct manželovi, že potřebuju navrtat poličku, než zvonit na souseda, který má svoji manželku, jestli by mi prosím nemohl pomoct, to mi připadá prostě trapné.

Situace u nás..."Miláčku potřebuju přivrtat poličku..."...po několika urgencích a o 14 dní později..."ty se navotravuješ, tak já ti jí přivrtám"...Kde máš vrtačku...hmoždinky...pojď mi to tady přidržet...jak to, že tu vrtačku nemáš nabitou...ty si furt něco vymejšlíš"
No tak to si tu poličku radši přivrtám sama

5.5.2016 21:09
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Kdybyste znala mého manžela tak se neptáte

To je samozřejmě dost možné. smajlík
Ale na to by mi moje mamka řekla: "pokud žiješ s někým, kým pohrdáš, jsi špatná ty".
A bylo to - ona je hned se vším rychle hotová. smajlík smajlík
Měla jsem kdysi pocit, že život s manželem je složitý - a dnes nemám pocit, že bych se měla líp. Přišly jiné problémy.

5.5.2016 21:10
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Situace u nás..."Miláčku potřebuju přivrtat poličku..."...po několika urgencích a o 14 dní později..."ty se navotravuješ, tak já ti jí přivrtám"...Kde máš vrtačku...hmoždinky...pojď mi to tady přidržet...jak to, že tu vrtačku nemáš nabitou...ty si furt něco vymejšlíš"

To mi pripomina vtip:Žáda manzelka manzela: "Milacku, potrebuji opravit vodovodni kohoutek-kape" " Copak ja jsem nejakej instalater?" Nevyslysena manzelka se zaridi po svem- poprosi souseda a kdyz se manzel vrati z prace, oznami mu, ze kohoutek je opraven, ze rekla sousedovi. Manzel na to:"A co za to chtel?" Manzelka:" No bud at se s nim vyspim, nebo at mu zazpivam..." Manzel:"No a...?" Manzelka:" Copak jsem nejaka zpevacka?"

5.5.2016 21:12
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

No, já jsem slyšela, že běžná čekací doba je půl roku smajlík smajlík smajlík.
To mi manžel říká do dneška: "ty jsi hrozná, ty chceš všechno hned". A přitom mi něco slíbil před Vánocemi.
Ale já už dnes vím, že tohle jsou fakt prkotiny. To už bych dnes neřešila.
A já si teda zámek u vstupních dveří fakt sama nevyměním.
Pravda teda je, že od doby, co jsme rozvedení, stačí zavolat a říct a celkem (až na drobné výjimky) je tu do týdne. smajlík

5.5.2016 21:13
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Jste všichni moc fajn, dobře se mi s vámi všemi píše, ale musím se rozloučit, čeká mě hektický víkend. smajlík
Všem přeji dobrou noc.

5.5.2016 21:18
lavacca

XXX.XXX.164.49

manbea napsal(a):

No, jsem taky rak (pravda,22.6., takže někdo ještě tvrdí, že jsem trochu křížená blížencem, ač na mě fakt sedí rak) a líbí se mi nejvíc pastevci (kavkazák, apod.), knírači, špicové a různé jejich mixy. Ale jsem si schopná +- najít hezký skoro na každém psovi...ale třeba taková argentinská doga, apod. pro mě není...

5.5.2016 21:19

RomčaJelča napsal(a):
To je samozřejmě dost možné. smajlík
Ale na to by mi moje mamka řekla: "pokud žiješ s někým, kým pohrdáš, jsi špatná ty".
A bylo to - ona je hned se vším rychle hotová. smajlík smajlík
Měla jsem kdysi pocit, že život s manželem je složitý - a dnes nemám pocit, že bych se měla líp. Přišly jiné problémy.

To není pohrdání...a ani si nestěžuju...
.já bych třeba se svojí povahou nemohla žít s pedantem a perfekcionistou...nedejbože s velmi aktivním sportovcem...posluchačem vážné hudby...nedejbože s houslistou...holkařem...to by pak byl problém...

5.5.2016 21:23
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

To není pohrdání...a ani si nestěžuju...
.já bych třeba se svojí povahou nemohla žít s pedantem a perfekcionistou...nedejbože s velmi aktivním sportovcem...posluchačem vážné hudby...nedejbože s houslistou...holkařem...to by pak byl problém...

Takže takový "kulturní barbar", romantik "jak pivní tácek" a sem tam chodící chlapík, to by šlo teda?

5.5.2016 21:30

Aliens_II napsal(a):
Takže takový "kulturní barbar", romantik "jak pivní tácek" a sem tam chodící chlapík, to by šlo teda?

No to spíš já jsem kulturní barbar...vážná hudba mi nic moc neříká. ...housle jsem si užila, když sousedovic kluk chodil do lidovky ...s romantikou na kozoroha si teda asi nikdo nepřijde ...to bych asi byla lehce nesvá...a do přírody jdu radši s pesanama, abych si vyčistila hlavu...
Už se vidím, když bych si v neděli vymyslela "pyžámkovej den" a můj chlap by mi řek...tak šup šup do drezu a uděláme si menší výlet na kole..tak 50 kiláčků na zahřátí...no tak na to mu s e r e bílej tesák...to jsem si mohla pořídit haskyho a ne dva molosy...

5.5.2016 21:30
manbea

XXX.XXX.18.54

Aliens_II napsal(a):

Teda, jak tohle celé tady dopadne ?

5.5.2016 21:39
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

No to spíš já jsem kulturní barbar...vážná hudba mi nic moc neříká. ...housle jsem si užila, když sousedovic kluk chodil do lidovky ...s romantikou na kozoroha si teda asi nikdo nepřijde ...to bych asi byla lehce nesvá...a do přírody jdu radši s pesanama, abych si vyčistila hlavu...
Už se vidím, když bych si v neděli vymyslela "pyžámkovej den" a můj chlap by mi řek...tak šup šup do drezu a uděláme si menší výlet na kole..tak 50 kiláčků na zahřátí...no tak na to mu s e r e bílej tesák...to jsem si mohla pořídit haskyho a ne dva molosy...

Sobota pyžámkový den a neděle 150km, to byste nedala? Takový výlet na kole Praha - Ústí. Víte, jak to totálně vyčistí hlavu, tělo a člověka to perfektně "odrovná". Toho huskyho bych asi zvládl.
Ale pak bych potřeboval ty Vaše molosy za kárku a že by mě odtáhli domů.

Ale jó. Vím přesně co myslíte a jak to máte.

5.5.2016 21:42

Aliens_II napsal(a):
Sobota pyžámkový den a neděle 150km, to byste nedala? Takový výlet na kole Praha - Ústí. Víte, jak to totálně vyčistí hlavu, tělo a člověka to perfektně "odrovná". Toho huskyho bych asi zvládl.
Ale pak bych potřeboval ty Vaše molosy za kárku a že by mě odtáhli domů.

Ale jó. Vím přesně co myslíte a jak to máte.

No já nejsem moc kolová...vůbec mi nevadí vyjet třeba na dvě hoďky na koni a pak ještě další dvě hoďky se psema...ale to už spíš potřebujou kárku oni

5.5.2016 21:43
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

manbea napsal(a):
Teda, jak tohle celé tady dopadne ?

Dopadne to skvěle a dopadá. Na lidi. Baví se, srandují a jsou odvážní.
Libí se to a občas to je potřeba. Sedlo to a to je důležité.

5.5.2016 21:46
manbea

XXX.XXX.18.54

Aliens_II napsal(a):
Dopadne to skvěle a dopadá. Na lidi. Baví se, srandují a jsou odvážní.
Libí se to a občas to je potřeba. Sedlo to a to je důležité.

To jo, sešlo se to tu moc hezky. To už tu dlouho nebylo. Poklona zadavateli

5.5.2016 21:48
Terven

XXX.XXX.160.10

Lexaurin napsal(a):

Já nevím...a jste si jistá, že je to těma znameníma?
Nemůže to být prostě tím, že vy jste žena a manžel je muž? . Mám pocit, že to už z principu moc kompatibilní není
Já jenom, že my ta znamení máme úplně jinak a taky mám pocit, že hovořím španělsky

5.5.2016 21:49
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

manbea napsal(a):
To jo, sešlo se to tu moc hezky. To už tu dlouho nebylo. Poklona zadavateli

To ne. To ne. Já nic. Sami jste si to vytvořili. Těch příspěvků je opravdu požehnaně.
Jste dobří. A povídá se a je to i sranda. A to je moc dobře. Doba je zlá. Bohužel.

5.5.2016 21:51

Terven napsal(a):
Nemůže to být prostě tím, že vy jste žena a manžel je muž? . Mám pocit, že to už z principu moc kompatibilní není
Já jenom, že my ta znamení máme úplně jinak a taky mám pocit, že hovořím španělsky

Koho jste potkali? Co vám to nalhali? Muž a žena kompatibilní jsou...vždyť do sebe zapadaj

5.5.2016 21:52

RomčaJelča napsal(a):
Hmm, to je opravdu fajn. Samozřejmě gratuluji ke zvládnutému životu.
Já to ale vidím u sebe jinak.
Je pro mě rozdíl mít s manželem dohromady 50 tisíc a mít jen svých dvacet a z těch zařizovat nové bydlení a studium dítěte atd.
Spoustu věcí jsem zařizovala i v jeho firmě, kromě své práce a dvou studovaných škol najednou. Neměla jsem pocit, že jsem submisivní puťka, odkázaná na manželův příjezd z práce. Spoustu věcí jsem naopak zařizovala i v jeho firmě, kromě své práce a dvou studovaných škol najednou. Neměla jsem se po rozvodu kam posunovat, manžel byl přes 10 let pořád ve firmě i o víkendech, tudíž samostatný život jsem si užívala se svým autem a svými zájmy.
A nepřipadá mi, že bych se bez toho manžela měla kam posunout: je mi přes pade, lepší práci seženu sotva (ostatně jsem v té své spokojená), děcko mám nádherné, nový byt taky, na auto jsem zatím sice nenašetřila, chystá se mi ho koupit exmanžel... Řidičák mám 30 let - to, na co jsou dnes někteří pyšní, já už užívám celá desetiletí smajlík.
ALE.
Ono teda záleží na tom, kdo a jak vám ten společný život otravoval. Docela věřím, že zbavit se někoho nepohodlného, kdo nám moc nedává (tím nemyslím jen finance), je asi lepší než se ploužit v manželství s někým, kdo nám sílu bere. Ale my jsme s manželem byli dobří parťáci - a dodnes jsme, ale už na dálku.

Jiný je asi "přehled", když se vám cesta životem uvolní s prominutím od nějakého pitomce, a jiný "přehled" je, když máte pocit, že jste něco dobrého ztratila.
Celé roky jsem odbojně hlásala, že toho svého chlapa nepotřebuju, no jasně že ne, ale - není to ono. Za rok po rozvodu mi bylo takový smutno, že bych to nikdy dřív nečekala. Ještě že mám tolik práce a domácího chaosu se zvířaty smajlík a - že k nám manžel jezdí skoro každý víkend smajlík. Nikdo nový mi tak nevyhovoval, jako on.

Tak proč nejste spolu?

5.5.2016 21:53
Terven

XXX.XXX.160.10

Koho jste potkali? Co vám to nalhali? Muž a žena kompatibilní jsou...vždyť do sebe zapadaj

To leda, ale nesmějí moc mluvit

5.5.2016 21:54
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Terven napsal(a):

Ale nějak to musí fungovat. Naši jsou spolu 40 let a nikdy jsem je neviděl a neslyšel se hádat.
Otec střelec a máma panna. Tak nevím. A ta znamení mě nikdy nebrala. Až kdysi jedna holka tim byla docela posedlá a furt mě porovnávala a ostatní a tam jsem zjistil, že cucá z prstu raka draka, mě.

5.5.2016 21:54

Terven napsal(a):
To leda, ale nesmějí moc mluvit

Ale no to je jasný...muž je z Marzu a žena z Venuše

5.5.2016 21:59
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Ale no to je jasný...muž je z Marzu a žena z Venuše

Není to tak hrozné přece. Akorád toho umíte daleko víc a v jednu chvíli a to i pořádně.
My jednu věc a většinou stejně blbě. Ale je nás potřeba. Zatím jóóó.
A umíme Vás bavit. To je prostě fakt.

5.5.2016 22:03

Aliens_II napsal(a):
Není to tak hrozné přece. Akorád toho umíte daleko víc a v jednu chvíli a to i pořádně.
My jednu věc a většinou stejně blbě. Ale je nás potřeba. Zatím jóóó.
A umíme Vás bavit. To je prostě fakt.

No při představě planety, kde žijí samé ženské bych radši emigrovala na Mars

5.5.2016 22:13

Tak k poličce mám taky fajn historku. Nestalo se mě, ale kolegyni. Přišla do práce, ukrutně naštvaná.
Nějakou dobu vyžadovala po manželovi pověšení poličky. Stále nebyl čas. Protože to byla sportovkyně, požádala kamaráda z vesláku - ať se ten její chytí za nos. Bohužel, špatně načasované. Manžel se vrátil v době kdy polička ještě nevisela. Jak to dopadlo? Polička možná nevisí dodnes, za to si pánové načnuli jednu lahvinku, druhou lahvinku, vypili domácí bar, zmamlali se jako carští...

5.5.2016 22:18
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Terven napsal(a):

Ano ano, tahleta smisena manzelstvi proste nedelaji dobrotu

5.5.2016 22:20

Lexaurin napsal(a):

5.5.2016 22:24
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Lexaurin napsal(a):

Se picnu.
A to jsem tu na to sám. Kde jsou? Hmmm. Hrají tanky, lodě, nebo co?
A nebo pracují. To je to správné slovo. Mý kolegové mužští, pracují.

5.5.2016 22:26
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Aliens_II napsal(a):
Se picnu.

No naivitu uz mam za sebou

5.5.2016 22:29

Eště když to řekne lexaurin :D.

5.5.2016 22:30

Aliens_II napsal(a):
Se picnu.

A nebo již spí...neboť manželka do nich nacpala teplou večeři...dezertíček...pivečko...a myši teď mají pré

5.5.2016 22:31
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Lexaurin napsal(a):
No naivitu uz mam za sebou

To je víra. V mém připadě. Ještě veřím.
Já myslím, že to není až tak zlé, ale vím, že ten matroš je k pláči. Ale pořád existují výjimky.
A s váma to taky není úplně lehké, si přiznejme.

5.5.2016 22:32
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Eště když to řekne lexaurin :D.

Ááá, Meg zavítala mezi nás. Olé. Vítejte.

5.5.2016 22:36

Aliens_II napsal(a):
Ááá, Meg zavítala mezi nás. Olé. Vítejte.

Ale bijete se statečně
kdyby k pláči...to je přece k něčemu smajlík

5.5.2016 22:39
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Aliens_II napsal(a):
To je víra. V mém připadě. Ještě veřím.
Já myslím, že to není až tak zlé, ale vím, že ten matroš je k pláči. Ale pořád existují výjimky.
A s váma to taky není úplně lehké, si přiznejme.

Jeste k tem znamenim- mam kamarada-raka. Citlivy nezny laskyplny tvor. A jak jeden z mala chlapu umi naslouchat zenam!Bohuzel si vzal psychicky nemocnou zenu. Ukazoval mi fotky jak sel vedle ni dolu.Mazec. Dlouho odolaval a snazil se byt pomocnik a opora sve zene, ktera ho vysavala. Nasel si jako doping milenku- laska jako tram, sex od rana do vecera proste postupne si s zenou rekli ze pujdou od sebe, deti nemeli. Vzal si svoji milenku a...sex neni. Ta citlivejsi a neznejsi a starostlivejsi duse v tomto svazku- je rak.

5.5.2016 22:45

Ta citlivejsi a neznejsi a starostlivejsi duse v tomto svazku- je rak.

No tak to radši budu ledová královna...co královna carevna

5.5.2016 22:45
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Lexaurin napsal(a):
Jeste k tem znamenim- mam kamarada-raka. Citlivy nezny laskyplny tvor. A jak jeden z mala chlapu umi naslouchat zenam!Bohuzel si vzal psychicky nemocnou zenu. Ukazoval mi fotky jak sel vedle ni dolu.Mazec. Dlouho odolaval a snazil se byt pomocnik a opora sve zene, ktera ho vysavala. Nasel si jako doping milenku- laska jako tram, sex od rana do vecera proste postupne si s zenou rekli ze pujdou od sebe, deti nemeli. Vzal si svoji milenku a...sex neni. Ta citlivejsi a neznejsi a starostlivejsi duse v tomto svazku- je rak.

Krom té milenky, hmmmm. My se známe? Nebo víte o mě víc, než kdokoli jiný.

5.5.2016 22:48

Ta citlivejsi a neznejsi a starostlivejsi duse v tomto svazku- je rak.

No tak to radši budu ledová královna...co královna carevna

Jo a sáňky potáhnou prasátka, v truhle nic...jste se na tu pohádku dívala blbě

5.5.2016 22:50
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Jsem si říkal, že mi to k ní nějak nesedí.

5.5.2016 22:51

Já vim..."Už je ti teplo děvenko?"..." Blázníš dědku ruce i nohy mi mrznou! ...

5.5.2016 22:51
tapina

XXX.XXX.211.168

RomčaJelča napsal(a):
Proč bychom měli ze sebe dělat záměrně neschopné? Není to manipulace? Není to degradace? V tomhle případě je to neškodné - je to technik, který má měsíčně zaplaceno, aby přijel kdykoli. Ale zkoušet to na člověka, se kterým chci žít? Ta potřeba je přece někde jinde... A pochválit, ocenit se dá něco naprosto opravdově, přece. Už "jen" to hezké ráno.

Já jsem to teď nějak v té souvislosti s tím, co tu bylo psáno, moc nepochopila.
Myslím si o sobě, že manipulovat neumím - taky je mi to proti srsti, navíc bych si se svou sklerózou beztak nepamatovala, k čemuže jsem chtěla "nenápadně" partnera dotlačit. smajlík

Psala jsem to jen k těm očím. A že by je třeba mohla dělat jiná.

No, nevím. Manžel není instalatér stejně jako já nejsem uklízečka. Ne že bychom si nepomohli Nebo nic neudělali. Ale umíme si každý poradit. Jsme celkem vytížení, takže radši půjdem ven, než se mořit hodiny s něčím, co má profesionál za pár chvilek. A je za to rád.

To jen tak na dovysvětlenou. Sousedovi bych taky neřekla. smajlík

5.5.2016 22:54

tapina napsal(a):
Psala jsem to jen k těm očím. A že by je třeba mohla dělat jiná.

No, nevím. Manžel není instalatér stejně jako já nejsem uklízečka. Ne že bychom si nepomohli Nebo nic neudělali. Ale umíme si každý poradit. Jsme celkem vytížení, takže radši půjdem ven, než se mořit hodiny s něčím, co má profesionál za pár chvilek. A je za to rád.

To jen tak na dovysvětlenou. Sousedovi bych taky neřekla. smajlík

Já sousedovi taky ne...je to hluchej důchodce

5.5.2016 22:54
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Já vim..."Už je ti teplo děvenko?"..." Blázníš dědku ruce i nohy mi mrznou! ...

"A koukej navalit ženicha a peníze, hodně peněz!".

5.5.2016 22:56

Takže co za znamení je marfuška ?

5.5.2016 22:56

Aliens_II napsal(a):

Bože toho ženicha snad nééééé...to bych se musela starat už o dva chlapy

5.5.2016 22:57

Možná umíněný býček?

5.5.2016 22:58

Možná umíněný býček?

Nebo prostě kráva :D.

5.5.2016 22:58

5.5.2016 22:59

Marfuška je samostatná kategorie...

5.5.2016 23:00

A nebo prostě Nána, Nána, Nána...

5.5.2016 23:00
tapina

XXX.XXX.211.168

Aliens_II napsal(a):

Podle mě u Vás není problém to, že jste rak, male že Vás v dětství nechali bez dozoru koukat na nevhodné pořady v TV. A zanechalo to na Vás stopu. ;-).

5.5.2016 23:02

Narozena 5.října, takže?

5.5.2016 23:03

Narozena 5.října, takže?

Váhy...

5.5.2016 23:04

Stopu...ťapičku, jen ťapičku, furt dobrý :D.

5.5.2016 23:05
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
Podle mě u Vás není problém to, že jste rak, male že Vás v dětství nechali bez dozoru koukat na nevhodné pořady v TV. A zanechalo to na Vás stopu. ;-).

Nó možné to je. A jak jste na to přišla?
Moc si to nepamatuji, asi se doma zeptám, ta stopa, tak určitě mohla mít zásadní vliv na funkci...

5.5.2016 23:05

Narozena 5.října, takže?

Jako fakt ? tak já su teda taky svi..váha

5.5.2016 23:08

Aliens_II napsal(a):

Moc si to nepamatuji, asi se doma zeptám, ta stopa, tak určitě mohla mít zásadní vliv na funkci...

A jsme opět u předsedy a rostlináře...

5.5.2016 23:09

Jako fakt ? tak já su teda taky svi..váha

Fakt, fakt

5.5.2016 23:09
tapina

XXX.XXX.211.168

Aliens_II napsal(a):

Noo Mrazíka zřejmě znáte nazpaměť. To stačí.

5.5.2016 23:11
tapina

XXX.XXX.211.168

A jsme opět u předsedy a rostlináře...

No možná u pravé a levé hemisféry...

5.5.2016 23:13
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
Noo Mrazíka zřejmě znáte nazpaměť. To stačí.

A tak ano. A nejen mrazíka. Ale to jsem vše sledoval jen pro získání všeobecného přehledu a vědomostí. Abych tu funkci v budoucnu zvládl co nejlépe.

5.5.2016 23:15
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
No možná u pravé a levé hemisféry...

Tak to prrrr. Mozek jestě funguje dobře. Sice už zapomínám, ale Mrazika si pamatuju furt.

Ze mě ještě uděláte trotla. To je tím, jak jsem tu na Vás všechny hodný. Máte roupy.

5.5.2016 23:16

No tak Mrazík měl zásadní vliv na moje sebevědomí...totiž..
Když se kouknu na sebe, musím já se pochválit, nevypadám já věru zle...

A prosím..nechci slyšet nic o samochvále

5.5.2016 23:17
tapina

XXX.XXX.211.168

Aliens_II napsal(a):
Tak to prrrr. Mozek jestě funguje dobře. Sice už zapomínám, ale Mrazika si pamatuju furt.

Ze mě ještě uděláte trotla. To je tím, jak jsem tu na Vás všechny hodný. Máte roupy.

Ale ne ne.

Víte, na to je jednoduchý test ;-).

5.5.2016 23:18
tapina

XXX.XXX.211.168

Ty máš svaly - já mám čáry!

Na mě měl zásadní vliv černý kocour smajlík

5.5.2016 23:19
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

... zkrátka chlapec, jak má být. A to jsem já. Ano ano.

Ach Ivánku, Ivané, podívej se na mě, šaty mám vyšivané a jsou celé hedvabné.

5.5.2016 23:19

Už vím kde se vzalo levá pravá seno sláma. dík Tapino ;-).

5.5.2016 23:21
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
Ale ne ne.

Víte, na to je jednoduchý test ;-).

No toto. Takže jsem byl otestován?
Že jsem sem vůbec lezl. Ufff. No, už tu zbudete sami. Odlétám na Mars.

5.5.2016 23:21

A nebo "не был бы ты невежей-не ходил бы с мордой медвежьей-"

5.5.2016 23:22

tapina napsal(a):
Ty máš svaly - já mám čáry!

Na mě měl zásadní vliv černý kocour smajlík

A samohybky samochodky...sami jedou sami vedou...

teď na to koukám a slovo sami mi s měkkym i připadá blbý...zkoušela jsem to i s tvrdym, ale to je ještě blbější...tak já nevim

5.5.2016 23:22

Aliens_II napsal(a):
No toto. Takže jsem byl otestován?
Že jsem sem vůbec lezl. Ufff. No, už tu zbudete sami. Odlétám na Mars.

Co to máš na tváři ? mědvědí srst ?

5.5.2016 23:23

A samohybky samochodky...sami jedou sami vedou...

teď na to koukám a slovo sami mi s měkkym i připadá blbý...zkoušela jsem to i s tvrdym, ale to je ještě blbější...tak já nevim

Byly dubové ?

5.5.2016 23:24

Byly dubové ?

Těžko říct...takhle z hlavy

Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Tuto větu jsem slýchával od pana otce velice často.
Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses medvědem.

Azbuka...ještě, že na to mám školy, že to po vás přečtu

5.5.2016 23:28

Azbuka...ještě, že na to mám školy, že to po vás přečtu

5.5.2016 23:28
tapina

XXX.XXX.211.168

Byly dubové ?

Hlavo dubová!

5.5.2016 23:35

tapina napsal(a):
Hlavo dubová!

Tak poslední "Ах я, дурень старой, голова с дырой"

5.5.2016 23:36

tapina napsal(a):
Http://ografologii.blogspot.cz/2007/12/mrazik-psychoanalyticka-interpretace.html

nejsme v tom sami.

No to je hustý...Marfuša lesba...Ivan homosexuál...kyblík na hlavě znamení impotence...
Bože na jaký prasárny mě to jako malou nechali dívat

5.5.2016 23:41
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
Http://ografologii.blogspot.cz/2007/12/mrazik-psychoanalyticka-interpretace.html

nejsme v tom sami.

Ten Putna se zbláznil. Ale pojal to netradičně.
Ale takto by se to dalo napsat na jakkýkoli film. Marfuša a Nasťa lesbičky. No to žeru.

Tak např. Jáchyme, hoď ho do stroje".
V klidu bych to rozvedl na celý film.

Mírně retardovaný mladík, opouští svou rodnou ves a svou jedinou sexualní partnerku, traktor Máňu, jdouce na zkušenou do víru velkomésta. Jelikož neunesl osudový zlom ve své klidném životě, svou Máňu rozhodl se utopit se slovy, tady Vám předávám svou Máňu, kdy dva toužebně čekající nekrofilové sledují, jak se jejich budoucí sexuální objekt topí v místní rybníku.

A tak dále a tak dále.

5.5.2016 23:42
tapina

XXX.XXX.211.168

Tak poslední "Ах я, дурень старой, голова с дырой"

Посох морозильный в тереме оставил.

5.5.2016 23:45

tapina napsal(a):

Https://m.youtube.com/watch?v=hrqe-9YdTDU

Как стать человеком

Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):

Nechte toho Vy dvě! Nechte dědka mrazíka spát.
A lámat se mi ta azbuka nechceee.

Co se autorovi stalo ?

5.5.2016 23:46
tapina

XXX.XXX.211.168

Aliens_II napsal(a):
Ten Putna se zbláznil. Ale pojal to netradičně.
Ale takto by se to dalo napsat na jakkýkoli film. Marfuša a Nasťa lesbičky. No to žeru.

Tak např. Jáchyme, hoď ho do stroje".
V klidu bych to rozvedl na celý film.

Mírně retardovaný mladík, opouští svou rodnou ves a svou jedinou sexualní partnerku, traktor Máňu, jdouce na zkušenou do víru velkomésta. Jelikož neunesl osudový zlom ve své klidném životě, svou Máňu rozhodl se utopit se slovy, tady Vám předávám svou Máňu, kdy dva toužebně čekající nekrofilové sledují, jak se jejich budoucí sexuální objekt topí v místní rybníku.

A tak dále a tak dále.

Ale takhle to právěže vůbec nebylo ;-)

On nebyl retardovaný. Ono mu to tlačilo na mozek.

5.5.2016 23:46

Aliens_II napsal(a):

To je vzácná chvilka

5.5.2016 23:47
tapina

XXX.XXX.211.168

Aliens_II napsal(a):

Hoďte si to do překladače, to je taky vtipné docela.

5.5.2016 23:47

Jste fakt vtipný všem nám není 50 nevidíte název vlákna co s tou azbukou jako mám dělat

5.5.2016 23:50
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Jste fakt vtipný všem nám není 50 nevidíte název vlákna co s tou azbukou jako mám dělat

Neumí, neumí, mladice jedna.

5.5.2016 23:53
tapina

XXX.XXX.211.168

Aliens_II napsal(a):

Ovšem tady se v někom probudil šestiletý chlapec. (neumí, neumí - kyš, kyš).

5.5.2016 23:54

"Я и спать не могу! Я и жрать не могу!"

5.5.2016 23:55
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Děvčata já padám. Hola, hola, ráno práce volá.
Neměl jsem ani tušení, jaký kvalitní matroš ve Vás je. Díky, díky.

5.5.2016 23:57
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

To máte vidět ženu v nesnázích, když mě zastavěj policajti a já jsem bez technické kontroly...nesvítí mi světlo...nemám všechnu výbavu...apod..myslím, že bych mohla dostat i oscara

Přesně

Aliens_II napsal(a):

Středa zoo troja. přijďte mi to říct. pitbullku beru s sebou

Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
Ovšem tady se v někom probudil šestiletý chlapec. (neumí, neumí - kyš, kyš).

Dostávám to pěkně.
Jestli to tak půjde dál, dojdou mi argumenty.
Jsem obětí vlastní povahy, se ženskýma mi to šlo vždy líp.

Jak říkám, že já jsem tu lezl. Alíno, nekoukej, to je Tvoje vina.

5.5.2016 23:58
tapina

XXX.XXX.211.168

Aliens_II napsal(a):
Děvčata já padám. Hola, hola, ráno práce volá.
Neměl jsem ani tušení, jaký kvalitní matroš ve Vás je. Díky, díky.

Je čas udělat pá pá.

nebo

Dobrou noc strýčku Fido...

5.5.2016 23:59
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Středa zoo troja. přijďte mi to říct. pitbullku beru s sebou

Fákt? Sakra to je výzva. Vezmu si sebou francouzké hole, no. A jako důchodce to mám za půl.

5.5.2016 23:59

Nehodí se víc "řekni dobrou noc kevine".

6.5.2016 00:00

Спокойной ночи всем

6.5.2016 00:01
tapina

XXX.XXX.211.168

Dobrou noc, Kevine.

6.5.2016 00:02
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Dobrou noc Keve.

6.5.2016 00:06

Lev, rak, píšu si.

6.5.2016 13:16
RomčaJelča

XXX.XXX.206.103

Tak proč nejste spolu?

Okolnosti, které se nedají vysvětlovat tady...
Jen snad - že jsem byla stejně odbojná jako Sardullah a pak ho chňapla ta, co na něho zbožně koukala. A už ho nepustí, protože to s ním umí - dělat chudinku, která si bez něho neporadí.
Proto jsem na Sardullah reagovala a tím o tomto soukromí končím a posílám vám něco astrologického pro zábavu, zasmějete se smajlík.
Drsné horoskopy:
http://www.extra.cz/byk-je-lemra-lina-rak-je-pijavice-a-lvi-jsou-arogantni-tohle-je-hodne-drsny-horoskop.

6.5.2016 13:21

RomčaJelča napsal(a):
Jen snad - že jsem byla stejně odbojná jako Sardullah a pak ho chňapla ta, co na něho zbožně koukala. A už ho nepustí, protože to s ním umí - dělat chudinku, která si bez něho neporadí.
Proto jsem na Sardullah reagovala a tím o tomto soukromí končím a posílám vám něco astrologického pro zábavu, zasmějete se smajlík.
Drsné horoskopy:
http://www.extra.cz/byk-je-lemra-lina-rak-je-pijavice-a-lvi-jsou-arogantni-tohle-je-hodne-drsny-horoskop.

tak to jsem se o kozorohovi dozvěděla zase pěkné věci ...
mimo jiné:
Má zpátečnické názory a všem okolo je cpe.

Takže kdyby se vám zdálo, že to tady do vás hustim...tak mi to klíďo řekněte

6.5.2016 14:04
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

mimo jiné:

No i ta ostatní znamení jsou tak říkajíc "bez komentáře".

6.5.2016 19:44
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

mimo jiné:

smajlík smajlík To je ale naprosto zbytečné to říkat, protože se stejně nezměníte. Člověk svůj stín nepřekročí smajlík. Druhý člověk se musí buď jen přizpůsobit, jestli chce, nebo se vzdálit. smajlík

6.5.2016 19:47
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Aliens_II napsal(a):
No i ta ostatní znamení jsou tak říkajíc "bez komentáře".

No ale že to je skvělé čtení?
Já jsem byla hotová z toho stylu psaní... tak jsem se už dlouho nepobavila.
Jako Býk jsem se s tím jídlem a nechutí k pohybu samozřejmě poznala a moc se mi líbil závěr u Vodnářů: "mimoň je to". Naprosto to sedí, mám jich kolem sebe blízko poměrně dost smajlík.
A bacha - tento drsný horoskop je bohužel pravdivý, jen drsněji shrnul to, co je nesměle psáno ve všech astrologických knížkách

6.5.2016 19:59
Arni

XXX.XXX.111.238

mimo jiné:

Tak já jako štír už raději nikomu nebudu říkat kdy jsem se narodil. Jako hrob.

6.5.2016 20:10
brebera

XXX.XXX.31.114

Arni napsal(a):

Už se taky ke svému znamení odmítám hlásit

6.5.2016 20:13
Arni

XXX.XXX.111.238

brebera napsal(a):
Už se taky ke svému znamení odmítám hlásit

A to jsem si celá léta myslel že to až tak není

6.5.2016 22:02
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Arni napsal(a):

6.5.2016 22:03
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

RomčaJelča napsal(a):
No ale že to je skvělé čtení?
Já jsem byla hotová z toho stylu psaní... tak jsem se už dlouho nepobavila.
Jako Býk jsem se s tím jídlem a nechutí k pohybu samozřejmě poznala a moc se mi líbil závěr u Vodnářů: "mimoň je to". Naprosto to sedí, mám jich kolem sebe blízko poměrně dost smajlík.
A bacha - tento drsný horoskop je bohužel pravdivý, jen drsněji shrnul to, co je nesměle psáno ve všech astrologických knížkách

Taky jsem býk a s tím žrádlem a leností je to svatá pravda, ale jinak jsem fakt hodná býk-romantik

6.5.2016 22:09
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Vratim to jakožto vodnarsky mimon zpet k tematu. Po mne dva synove, tri psi, dve akvarka, sklipkan a uzovka cervena. Obcas nejaky ten cvrcek a mys, ale ti se u nas moc neohreji

6.5.2016 22:14
tapina

XXX.XXX.211.168

He he na mě ten pravdivý horoskop sedí. Proto jsem psala nejtrapnější znamení. A oni i ostatní mají nějaká negativa? Nene smajlík (odpovídá sebestřednosti).

Momentálně jsem rozezlena na svou generaci - ač ve svobodě - práskačství a pokoutnost není cizí. To tu bude ještě pár, co budou Čechy Čechami a Češi Čechy.

6.5.2016 22:19

Tapino, nesedí.).

6.5.2016 22:26
tapina

XXX.XXX.211.168

"Že váháš" smajlík potvrdí vám to minimálně 1500 lidí, pokud se pod to nebudou muset podepsat smajlík

6.5.2016 23:18

RomčaJelča napsal(a):
Drsné horoskopy:

Tak podle toho horoskopu jsou všichni lidi nepředstavitelní hajzlové. Není tam jediná pozitivní vlastnost. U žádného znamení - jen samá negativa. Ještě že je to jen pro zábavu.
Ale nepobavilo to - příliš negativní !

6.5.2016 23:26

A podepiš to
Míla Břečka vlastní rukou.

6.5.2016 23:26
fikovnice

XXX.XXX.30.49

fikovnice napsal(a):
Jejda, lidi, Vy jste vážně moc fajn! Děkuji za hlasy - ono se to nezdá, ale i taková věc hodně pomůže, když na tom člověk není dobře... Děkuju!

Ještě jednou moc děkuju za hlasy - ač anonymní, tak se tady stejně cítím svým způsobem už "mezi svými".

6.5.2016 23:29
fikovnice

XXX.XXX.30.49

noemi napsal(a):
Umírám smíchy...tak taktní otázku bych snad ani nečekala .

Já vím. Ale zároveň tuším, že mi to "Arni" odpustí/odpustil...

6.5.2016 23:31
fikovnice

XXX.XXX.30.49

rapotacka11 napsal(a):
Noemi: Umírám smíchy...tak taktní otázku bych snad ani nečekala

Proč?
Vypadá jako kluk.
Ne na svá léta.

To je přesné...prostě vzhledově nestárne, a duší asi také ne. Kdo umí, ten umí...

6.5.2016 23:33
fikovnice

XXX.XXX.30.49

kobylatko napsal(a):
Vy co máte rodinu vpoho co se vším pomůžou... tak to vám můžu jen závidět , mě by pomohla jen babička.

Ehm, a mně nikdo... Ale pak zas člověk dostává tu příležitost poznat vlastní sílu. Taky dobrý, ne? Aneb prostě vše zlé je asi fakt k něčemu dobré...

6.5.2016 23:37
fikovnice

XXX.XXX.30.49

RomčaJelča napsal(a):
Ohledně páníčků a jejich psů. Potkávám poměrně dost mladých, urostlých mužů s jorkšíry. Přiznávám se, že mě to v duchu rozesmává smajlík. Náš svalnatý, otetovaný, vousatý kolega venčí pražského krysaříka.
Vždycky si říkám, co za tím je, a namlouvám si, že tito chlápci jsou výborní partneři, kteří té své manželce či partnerce prostě umožnili mít v paneláku aspoň to malé zvíře a jsou tak ochotní, že to i vyvenčí.
Jinak si moc nedovedu vysvětlit, že by takoví chlapi sami od sebe chtěli takového psa smajlík smajlík.

Stejně jako nedokážu uvěřit tomu, že "normální" chlap si dobrovolně a se vší vážností koupí Nissan Micra. smajlík

Ono ale naopak případná vyváženost postavy páníčka a psíka v podstatě nic neříká o povaze toho člověka, protože jsem na sídlišti potkávala chlapa boxerem (postavy by k sobě šly) a to byl tedy opravdu typický de.il, který mě vždy upozorňoval, že ten jeho ošklivý nervózní pes by mě klidně zakousl. Vůbec tomu primitivovi nedošlo, že za toto by se měl vlastně stydět.

Takže obr s jorkšírem nebo ratlíkem je mi sympatičtější smajlík.

"Stejně jako nedokážu uvěřit tomu, že "normální" chlap si dobrovolně a se vší vážností koupí Nissan Micra. "

Co Nissan Micra? Nissan Micra hadra! Štramák z našeho baráku jezdí Daewoo Matizem...

6.5.2016 23:40
tapina

XXX.XXX.211.168

fikovnice napsal(a):
Ehm, a mně nikdo... Ale pak zas člověk dostává tu příležitost poznat vlastní sílu. Taky dobrý, ne? Aneb prostě vše zlé je asi fakt k něčemu dobré...

Ať vás provází Síla!

6.5.2016 23:41
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Já bych to (co se týče chci nebo nechci děti) shrnula, naprosto chápu ženský, který děti moc chtějí, ještě víc eventuelní zoufalství těch, co děti mít nemohou...zažila jsem to i v naší rodině, ale prostě ne pro všechny je rodičovství priorita, někdo možná namítne, že mám děti takže to těžko posoudím...ano svoje děti miluju, udělám pro ně první poslední, ale necítím to jako smysl života...moje kamarádka pořád naříká, že už by ráda vnoučátka a že ty její děti se k tomu furt nemaj...je mi úplně šumák, zda budu mít vnoučata nebo nebudu...když ano, tak budu nejlepší babička na světě...když ne, tak prostě babička nebudu...
A to, že se o vás má ve stáří kdo postarat? Že nebudu samotinká opuštěná stará paní?...no pěkně děkuju, jestli bych měla viset někomu na krku, tak radši skočim ze skály (starala jsem se o člověka s alzheimerem, o člověka po mrtvici, vím co to obnáší)...doufám, že až se k té nemohoucnosti dohrabu, tak už bude eutanasie...
Takže dámy...vy co děti nechcete, tak je prostě nemějte, obrňte se proti dotěrným otázkám okolí, kdy už budete mít nějakýho sviště...a za to co ušetříte, když dítě mít nebudete si ve stáří zaplatíte nějakýho svalnatýho ošetřovatele...
A vy co jsou pro vás děti smyslem života...ať se vám daří
A vy, co po miminku toužíte přeju, aby se vám vaše přání splnilo, i když vím, že ne každé z vás se to podaří...

6.5.2016 23:48
fikovnice

XXX.XXX.30.49

tapina napsal(a):
Ono to je těžký dneska i tím, že se očekává, že děcku dáte určitý vysoký standard. Naopak, není jako dřív byla předpokládaná péče od babiček. Třeba moje kamarádka měla děcko v prváku na vejšce, ale maminku za zadkem a manžela na jakémsi hunanitním oboru, takže děcko ani nemuselo do školky, peníze v rodině, vše zvládli. Po Vš další dítě a teď třetí. Klídek, pohoda.
Mně třeba naši po vš řekli, že mě dál podporovat nebudou - měla jsem nabídku na vysněné místo - ale nejdřív jako stážista bez platu, resp. něco za pohotovosti. Bohužel. Tak jsem tedy nastoupila do svého prvního zaměstnání s příslibem platu, který jsem nikdy neměla - po 2 letech jsem měla menší plat než prodavačka v jednotě. Práce tak 60h týdně natvrdo + přípravy. Jakou z toho bych měla mateřskou? Nehledě na to, že v takovém prostředí jako jsem byla by jako těhotná existovat nešlo. Asi v souvislosti s prac. nasazením mě potkala poměrně vážná břišní příhoda, na to lázeňská léčba, pak měly být rehabilitace, kontroly - vzhledem k tomu, jak mě celé lázně prudili z práce, výplata minimální, vracela jsem se do práce do režimu, bála jsem se vzít volno na kontroly atd. takže zas komplikace. Pak jsem dala výpověď, vzala si půjčku a začala makat na vlastním. Nicméně jsem úplně nezvládla mezilidské vztahy, takže jsem začínala v podstatě dvakrát. Ale takovouhle oklikou jsem se dostala ke svému původnímu profesnímu snu, za což jsem ráda. Peněz v tom je utopeno jak dva rodinné domy. Moje mamka babičkou být nechce. A kdoví jestli mně to vůbec půjde, na gyne. mi řekli něco ve stylu "zázraky se dějí".

Tak nějak to beru, co život přinese. Abych se hroutila z toho, co by možná mohlo být jinak? Jo, nejradši bych se vůbec nenarodila. Ale co už teď

"Tak nějak to beru, co život přinese. Abych se hroutila z toho, co by možná mohlo být jinak? Jo, nejradši bych se vůbec nenarodila. Ale co už teď "

6.5.2016 23:54

..."Takže dámy...vy co děti nechcete, tak je prostě nemějte, obrňte se proti dotěrným otázkám okolí, kdy už budete mít nějakýho sviště..."...
Hlavně dámy, vy co teď dítě nechcete, rozmyslete si to dobře. Aby vám pak v 38 ( např.) nezačaly tikat hodiny a nerodily jste ve 40. Né, že by to byla tragedie, ale...Miminko ve 40, prvňák v 47, puberťák v 55 ! Docela hustý scénář ( a babičky staré ).
Pro Aliens II : Chlapi to mají trošku jinak - tam není nikdy pozdě smajlík

6.5.2016 23:55
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):
Kozoroh? Budete asi ambiciózní. A praktická a žádný letec v oblacích. No jéje. A věříte na to? Já jsem krutě kovaný rak a je to někdy hodně moc složité.

Taky rak? Raci si sami podle mě někdy dělají život obtížnější...

6.5.2016 23:58
fikovnice

XXX.XXX.30.49

tapina napsal(a):
Můj manžel se měl narodit jako střelec. Na poslední chvíli si to rozmyslel a stal se kozorohe. Racionální tragéd se smyslem pro humor. Ovšem ne černý humor.
Já jsem přesně uprostřed toho nejtrapnějšìho znamení, takže ty horoskopové dedukce, no, moc nemusím.
Ale třeba i díky hvězdám mi vše zevně zjevně vychází a porochází. Je to fajn.
Jestli se ještě nazvu optimistou, jsem na půl cesty se jím stát

6.5.2016 23:59
fikovnice

XXX.XXX.30.49

noemi napsal(a):
Smích - hlásím se do (d)račí smečky...souhlas, že někdy je to pravdu o ústa .

Tady nás je raků koukám přesila...

7.5.2016 00:01
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):

Hmm, ta citovost je fakt někdy na obtíž. Mně samotné, a o to víc chudáci moji přátelé, příbuzní, atd., mají-li mě nějak vystát!

7.5.2016 00:05
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Tak to taky sedí jak pr-el na hrnec!

7.5.2016 00:08
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Když já nevím...

No Vy nevíte, ale já ani nevím, jestli o tom mám přemýšlet nebo nemám...

7.5.2016 00:10
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Grandina napsal(a):
Můj chlap je Rak a dcerka taky... Narozeni ve stejný den - chlap tvrdí, že jsem nevěděla co mu dát k narozeninám, tak jsem o pět týdnů popohnala dcerku :-D. jestli je žena Rak stejná jako muž, tak začínám šetřit na sedánky s cvokařem, protože tohle fakt nemůžu ve zdraví přežít :-D.

Ano, to je skutečně nejen o hubu, to je přímo o život! :-D.

7.5.2016 00:13
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

tapina napsal(a):
He he na mě ten pravdivý horoskop sedí. Proto jsem psala nejtrapnější znamení. A oni i ostatní mají nějaká negativa? Nene smajlík (odpovídá sebestřednosti).

Momentálně jsem rozezlena na svou generaci - ač ve svobodě - práskačství a pokoutnost není cizí. To tu bude ještě pár, co budou Čechy Čechami a Češi Čechy.

To není Čechama. To je prostě lidským plemenem obecně. Vlastnosti jsou od pravěku stejné, mění se je technické prostředky...

7.5.2016 00:14
tapina

XXX.XXX.211.168

fikovnice napsal(a):
No Vy nevíte, ale já ani nevím, jestli o tom mám přemýšlet nebo nemám...

Dubito ergo cogito. Cogito ergo sum.

7.5.2016 00:16
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

fikovnice napsal(a):
"Stejně jako nedokážu uvěřit tomu, že "normální" chlap si dobrovolně a se vší vážností koupí Nissan Micra. "

Co Nissan Micra? Nissan Micra hadra! Štramák z našeho baráku jezdí Daewoo Matizem...

No vida smajlík.

Přidejte reakci

Přidat smajlík