Náš věkový průměr a co po nás?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.5.2016 23:07

tapina napsal(a):
U Vás v Chomutově, když je dobrá akce, tak se rozloučenou líbají i chlapi. To jsem viděla na vlastní oči. Fakt.

Tak to jsem ještě neviděla...asi to bude tím, že nechodím na ty akce...já tak v pět ráno po lese a tam se teda chlapi nelíbají...naštěstí

21.5.2016 23:11

tapina napsal(a):
No a co ty růžové střevíčky na hodně vysokém podpatku? Plus sukýnka? Plus dva velcí psi na vodítku? Některým chlapům to může imponovat... A to ani nemusíte filtrovat. Teda filtrovat musíte - ty chlapy. ;-).

No já jsem udatná slovanská žena...a když nahatá tak od kolen dolů...tam to ještě docela jde...a každej modní radílek vám řekne, že když máte něco hezkýho, tak to máte zdůraznit...take hurá do růžovejch střevíčků...na ty ale bohužel chlapi moc nečuměj...spíš mi koukaj na kozy...ježíš co to plácám, chtěla jsem říct do očí!

21.5.2016 23:14
tapina

XXX.XXX.211.46

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No já jsem udatná slovanská žena...a když nahatá tak od kolen dolů...tam to ještě docela jde...a každej modní radílek vám řekne, že když máte něco hezkýho, tak to máte zdůraznit...take hurá do růžovejch střevíčků...na ty ale bohužel chlapi moc nečuměj...spíš mi koukaj na kozy...ježíš co to plácám, chtěla jsem říct do očí!

No a co já to tu melu, že venčíte velké psy, že jo ;-).

21.5.2016 23:14

tapina napsal(a):
No a co ty růžové střevíčky na hodně vysokém podpatku? Plus sukýnka? Plus dva velcí psi na vodítku? Některým chlapům to může imponovat... A to ani nemusíte filtrovat. Teda filtrovat musíte - ty chlapy. ;-).

Plus dva velcí psi na vodítku a panička v teplákách od větnamců, vytahaný svetr, starý botasky, drdol nebo copy...make up nula...no to je pokoukáníčko

21.5.2016 23:15
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Tak to jsem ještě neviděla...asi to bude tím, že nechodím na ty akce...já tak v pět ráno po lese a tam se teda chlapi nelíbají...naštěstí

V pět ráno. Teď už je sice světlo. Ale potkat v Chomutově v lese dva velepsy a dámičku v sukýnce maskáčové a teniskách až po kolena zavázaných, tak nevím. Huba otevřená a jako asi na Bohnice, sním či bdím, byl to sen.

21.5.2016 23:16
tapina

XXX.XXX.211.46

Plus dva velcí psi na vodítku a panička v teplákách od větnamců, vytahaný svetr, starý botasky, drdol nebo copy...make up nula...no to je pokoukáníčko

To byl ten druhej klon.

21.5.2016 23:17
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Aha. Takže úprk z lesa. Pokoukáníčko.

21.5.2016 23:21

tapina napsal(a):
To byl ten druhej klon.

Pane Vachmeistr vy jste ale hlava

21.5.2016 23:25
tapina

XXX.XXX.211.46

Pane Vachmeistr vy jste ale hlava

No proto jsem taky v Putimi Vachmajstrem! Voni zůstanou do smrti jen závodčím, protože mají místo hlavy kokosovej vořech, vědí?”.

21.5.2016 23:27

tapina napsal(a):
No proto jsem taky v Putimi Vachmajstrem! Voni zůstanou do smrti jen závodčím, protože mají místo hlavy kokosovej vořech, vědí?”.

...no teda, ty inženýrko, tříbarevná jedna...a neusnu, takovejch hodin a člověk čumákuje do zdi...

21.5.2016 23:28
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

...no teda, ty inženýrko, tříbarevná jedna...a neusnu, takovejch hodin a člověk čumákuje do zdi...

Zítra je neděle. Hodobóžový den. Pospíme.

21.5.2016 23:29

Aliens_II napsal(a):
Aha. Takže úprk z lesa. Pokoukáníčko.

No sestava jsme opravdu na mrtvici...ještě tak zavejt kdyby chtěl...tak zavej Jacku zavej...kdepak se takhle veje...to musíš pořádně zhluboka AOÚÚ...

21.5.2016 23:31

Aliens_II napsal(a):
Zítra je neděle. Hodobóžový den. Pospíme.

Tak hlavně neoblékat hodobóžový kraťasy, aby jste zas neměl nedorozumění s Alínou

21.5.2016 23:32
tapina

XXX.XXX.211.46

Z tohoto člověka si vemte příklad. Co dělá? Pláče. Neplač! Povídám ti, nebreč! Ty se chceš polepšit ? To se ti chlapečku jen tak nepodaří. Teďko brečíš a až se vrátíš na cimru, budeš zase takovej lump jako předtím.

A zejtra zas na tu i faunu vlezu a budu plkat o nesmyslech, ale to neva, je to tu s váma fajn ;-).

21.5.2016 23:34

tapina napsal(a):
Z tohoto člověka si vemte příklad. Co dělá? Pláče. Neplač! Povídám ti, nebreč! Ty se chceš polepšit ? To se ti chlapečku jen tak nepodaří. Teďko brečíš a až se vrátíš na cimru, budeš zase takovej lump jako předtím.

A zejtra zas na tu i faunu vlezu a budu plkat o nesmyslech, ale to neva, je to tu s váma fajn ;-).

No vážení vy z toho máte legraci, ale já mám v sobě dva hypnogeny a nic...

21.5.2016 23:36
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Ale proč to sebe rvete? Já prášky nenávidím. A funguje to aspoň? Že píšete nic. A to není dobré. To se mi nelíbí.

21.5.2016 23:36
tapina

XXX.XXX.211.46

Chce se mi spát. Chce se mi spát! Spát se mi chce. Co se mi chce? Spát. Spát se mi co? Chce. Komu se chce spát? Mně ne. Já neusnu a neusnu.

Já už jsem to vzdala. Nemám z Vás legraci.

21.5.2016 23:39
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
Chce se mi spát. Chce se mi spát! Spát se mi chce. Co se mi chce? Spát. Spát se mi co? Chce. Komu se chce spát? Mně ne. Já neusnu a neusnu.

Spát se mi nechce. Jak jsem unavený, nejde to. Ale pak nakonec jo. Páč musím.

21.5.2016 23:41

Aliens_II napsal(a):
Ale proč to sebe rvete? Já prášky nenávidím. A funguje to aspoň? Že píšete nic. A to není dobré. To se mi nelíbí.

Neberu to nijak pravidelně...bohužel jsem zaměřením sova...ale při mém režimu to sova nemá jednoduchý, když usnete ve dvě ve tři ráno a vstáváte v pět nebo v šest tak nic moc, když nemáte štěstí tak nespíte celou noc...to pak nezabírá ani záznam z poslanecké sněmovny, takže potom beru prášky na spaní cca tři týdny a on se mi trochu srovná rytmus...pak to zase docela jde půl roku rok a pak je to zase v pr...
To má štěstí můj muž, ten řekne "dobrou" otočí se a usne

21.5.2016 23:43

tapina napsal(a):

Já jsem tajtrlík...se tady hádáš s křeslem...čepice ti vstává a já jsem tajtrlík...za prvé nevim co to je a za druhý mě to uráží

21.5.2016 23:45
tapina

XXX.XXX.211.46

Já jsem tajtrlík...se tady hádáš s křeslem...čepice ti vstává a já jsem tajtrlík...za prvé nevim co to je a za druhý mě to uráží

Co mně lezeš do snu?

21.5.2016 23:46
tapina

XXX.XXX.211.46

A co ty, chytrý princi, myslíš, že je tma?

21.5.2016 23:47

tapina napsal(a):
Co mně lezeš do snu?

Protože jsem rebel...tři vojáky jsem zranila a jednoho zesměšnila...

21.5.2016 23:49
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
A co ty, chytrý princi, myslíš, že je tma?

Tak to já nevím, ale já nejraději spím na bojišti.

21.5.2016 23:50
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Protože jsem rebel...tři vojáky jsem zranila a jednoho zesměšnila...

Žádám nejvyšší trest. Trest na doživotí. Doživotí? To jako do konce života? Ano jasnosti, do konce života. Spravedlnost je spravedlnost.

21.5.2016 23:51

Aliens_II napsal(a):
Žádám nejvyšší trest. Trest na doživotí. Doživotí? To jako do konce života? Ano jasnosti, do konce života. Spravedlnost je spravedlnost.

Všeho do času jen než najdu vlčí ocas

21.5.2016 23:53
tapina

XXX.XXX.211.46

Aliens_II napsal(a):

Veliký hněv ukazuj, odpouštěje trestání, a pohroz, jestliže odpustíš, že potom více trestati budeš.

21.5.2016 23:55
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):
Veliký hněv ukazuj, odpouštěje trestání, a pohroz, jestliže odpustíš, že potom více trestati budeš.

Oj. Klasika. To už je pro mě těžká písemná práce.

21.5.2016 23:55

tapina napsal(a):

Tak to je na mě vyšší dívčí...odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil, milí rádcové.

21.5.2016 23:57
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Tak to je na mě vyšší dívčí...odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil, milí rádcové.

Jé. Kdyby to tak občas šlo.

21.5.2016 23:58
tapina

XXX.XXX.211.46

A kde je ten rakušák, co mi doma schovává mé věci?

21.5.2016 23:59

Tak vedle na vlákně se nám probrala Madonna...udělala jsem hrubku v textu a pletu si plemena...jdu jí napsat, že jsem rebely

22.5.2016 00:02
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

tapina napsal(a):

Mě spíš se usadil v hlavě a nechce abych počítal a pamatoval si dny.
Prevít to je jeden. A ne a ne ho vyhnat.

22.5.2016 00:03
tapina

XXX.XXX.211.46

Aliens_II napsal(a):
Mě spíš se usadil v hlavě a nechce abych počítal a pamatoval si dny.
Prevít to je jeden. A ne a ne ho vyhnat.

A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci.

22.5.2016 00:08

tapina napsal(a):

Ne rakušák se usadil v mé hlavě...dnes nakupuju v globusu a napadlo mě, že si jako rychlou véču po výletě rozpečeme takový ty česnekový a bylinkový bagety...nápad výbornej, dojela jsem ke chlaďákům a vokno jak výkladní skříň...doba odezvy se nakonec vyšplhala na deset minut

22.5.2016 00:09

tapina napsal(a):

Trpaslík je v klidu, když si ho koupím tak mi do rána vyroste...

22.5.2016 00:11
tapina

XXX.XXX.211.46

Ne rakušák se usadil v mé hlavě...dnes nakupuju v globusu a napadlo mě, že si jako rychlou véču po výletě rozpečeme takový ty česnekový a bylinkový bagety...nápad výbornej, dojela jsem ke chlaďákům a vokno jak výkladní skříň...doba odezvy se nakonec vyšplhala na deset minut

Hele to je dobrý. Já pravidelně chodím kupovat tři věci. Tři věci! Mlíko, chleba, jogurt.

V košíku mám makrelu, sáčky na psí trus a na tu třetí věc si nemůžu vzpomenout.

22.5.2016 00:15

tapina napsal(a):
Hele to je dobrý. Já pravidelně chodím kupovat tři věci. Tři věci! Mlíko, chleba, jogurt.

Já standardně kupuju sůl měsíc. I když to je vlastně fuk, když kvůli potvoře vařím bez soli, už to nevnímám a nedosoluju ani svoje jídlo. Nicméně běžně v krámě po jakémkoliv zájmu ze strany prodejce slušně žádám, jestli by byl tak laskav a nemluvil na mě, páč držím myšlenku. Ale ani to nepomáhá.

22.5.2016 00:22

tapina napsal(a):

Tak to já jdu koupit víc věcí...ale nutně potřebuju hořčici a kečup...no hádejte bez čeho přijedu domů...

Včera jsem potřebovala papíry do tiskárny...nákup za litr a pro papíry jsem jela dnes...

A pooozor prášečky se začly projevovat, vypíná se mi mozek..to teprve začne prča

22.5.2016 00:26
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Já standardně kupuju sůl měsíc. I když to je vlastně fuk, když kvůli potvoře vařím bez soli, už to nevnímám a nedosoluju ani svoje jídlo. Nicméně běžně v krámě po jakémkoliv zájmu ze strany prodejce slušně žádám, jestli by byl tak laskav a nemluvil na mě, páč držím myšlenku. Ale ani to nepomáhá.

Já nevím, jestli to tak je. Ale na co se nejvíce myslí, to se zapomene. Mám to úplně stejně.
Bohužel uz si nemůžu ani vzpomenout, co přesně jsem to chtěl koupit, ale až půjdu na nákup, budu to vědět, ale stejně to pak v košíku nebude.

22.5.2016 20:40
noemi

XXX.XXX.64.236

tapina napsal(a):

Járu Cimrmana můžu .

Ty potvory vám vlezou všude. A strašně rychle se množí. Já je chytám. Zrovna včera jsem chytil dva. Jednoho na vařenou bramboru a druhého na škvarek.

22.5.2016 20:46
noemi

XXX.XXX.64.236

No někdy i pánbůh dopustí a muzika spustí...a hodím i dvacítkovýho tripla...teda hodila, dnes bych asi byla fakt ráda, že se mi to zapíchne do terčíku...já totiž miluju i kulečník (zákony fyziky...úhel odrazu se rovná úhlu dopadu u mě nefungují) a miluju i bowling...tam jsem teda taky ráda, když netrefím žlábek...navíc s tím mým zápěstím si musím po první hře už nasadit ortézu...jsem prostě takovej multifunkční netalent, ale baví mě to

Mám to podobně. Žlábky jsou moje specialita .
Zrovinka tento týden jsem neplánovaně našla starší video...a je mi jasné, proč mě s sebou známí brávali na hory (neměli by nač vzpomínat ).

23.5.2016 10:30

noemi napsal(a):
Mám to podobně. Žlábky jsou moje specialita .
Zrovinka tento týden jsem neplánovaně našla starší video...a je mi jasné, proč mě s sebou známí brávali na hory (neměli by nač vzpomínat ).

To je potom radosti, když shodím napoprvé všechno...což se tedy stává jen oooobčas.

23.5.2016 11:10
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

To je potom radosti, když shodím napoprvé všechno...což se tedy stává jen oooobčas.

Strike ! Double strike! Jó, toto lítá, toto letí.

23.5.2016 21:17
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Nevím, jak je to možné, ale bowling mi jde smajlík, ovšem jen do třetího kola, kdy mi "odejde" loket a prsty a zápěstí... To byste nevěřili, jak byli kolegové-chlapi nervózní, do toho 3. kola. Pak už se na mě i usmívali .

23.5.2016 21:19
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

To jsem ráda, že jste mi tu mnozí potvrdili, že jsem vlastně normální smajlík.
Mně když chce někdo skočit do řeči, musím ho upozornit, že mi to sice společensky až tak nevadí, ovšem pak už prostě nenavážu .

23.5.2016 21:20
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

RomčaJelča napsal(a):
Nevím, jak je to možné, ale bowling mi jde smajlík, ovšem jen do třetího kola, kdy mi "odejde" loket a prsty a zápěstí... To byste nevěřili, jak byli kolegové-chlapi nervózní, do toho 3. kola. Pak už se na mě i usmívali .

Není to těžkými koulemi? Co házet 6 librovkou? Nebo i to je moc?

A zkoušela jste třá hrát kuželky? To je jiná házenda. Kule lehká a o to složitější ty potvory tam vzadu dostat.

23.5.2016 21:36

Dobrý večer.)

Žena přinese domů kocoura, muž se s ní pohádá, že to zvíře půjde z domu, že nepatří do bytu, a tak ho vezme pod podpaží, zanese o tři bloky dál a pustí ho do parku. Vrátí se domů a kocour už sedí před dveřmi. Naštvaný ho naloží do auta, zaveze za město, vypustí ho v lese. Vrátí se domů a kocour už zas sedí před dveřmi. Chlap je z toho na prášky, opět jej naloží do auta, odveze nějakých třicet kiláků do druhého okresu, vypustí v nějakých bažinách. Asi za půl hodiny volá ženě: „Kocour je doma?“ „Jo, před chvílí přišel“. „Dej mi ho kur.va k telefonu, já jsem zabloudil!“

ps: budu mít druhého psa :D.

23.5.2016 21:49
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Dobrý večer.)

Žena přinese domů kocoura, muž se s ní pohádá, že to zvíře půjde z domu, že nepatří do bytu, a tak ho vezme pod podpaží, zanese o tři bloky dál a pustí ho do parku. Vrátí se domů a kocour už sedí před dveřmi. Naštvaný ho naloží do auta, zaveze za město, vypustí ho v lese. Vrátí se domů a kocour už zas sedí před dveřmi. Chlap je z toho na prášky, opět jej naloží do auta, odveze nějakých třicet kiláků do druhého okresu, vypustí v nějakých bažinách. Asi za půl hodiny volá ženě: „Kocour je doma?“ „Jo, před chvílí přišel“. „Dej mi ho kur.va k telefonu, já jsem zabloudil!“

Cool. Ten píše.

Psa? Hmmmm. Dobře Vy.
Výzva pro Tapinu. Jednoznačně hozená rukavice.

23.5.2016 21:54
tapina

XXX.XXX.211.46

Dobrý večer.)

Jo jo vtipy ze života jsou nejlepší.

A kdo bude ten druhý šťastlivec?

23.5.2016 21:58
tapina

XXX.XXX.211.46

Aliens_II napsal(a):

Cool. Ten píše.

Psa? Hmmmm. Dobře Vy.
Výzva pro Tapinu. Jednoznačně hozená rukavice.

Jasný... jestli pitbula, tak já argentýnu. Jestli modrého, tak já mourovatou! A vůbec.

23.5.2016 22:07

tapina napsal(a):
Jasný... jestli pitbula, tak já argentýnu. Jestli modrého, tak já mourovatou! A vůbec.

chtěla bych něco říct, ale mám křeče od smíchu a neznám většího pitbula než argentýnu

23.5.2016 22:07

To se to v někom probudil Lev ;-).

23.5.2016 22:45
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Cože? Čtu lev? Jako lev?

A co na to ten náš Lev? To už leda překoná slon. Nebo tak něco.

24.5.2016 04:02
fikovnice

XXX.XXX.30.49

To bych ho v tý bitvě musela zastřelit...doslova...nechápu jak může mít, tak úžasné stvoření jako já za muže takovýho podivína... ...někde se stala chybička...to máte tak, když praktickej kozoroh přistupuje prakticky i ke vztahům

Zase perlíte!

24.5.2016 04:14
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):
Sem pochopil. Ale prostě na to pivo jsem měl hroznou chuť.
Tanky nerad. Celkově hraní na pécé mě nebere, neb toho mám v práci až až. Vysedávání u monitoru. Občas konzole s kinectem, trochu zamávat rukama, ale spíš mě baví šipky a poker. Na zcela amatérské bázi. No a kolo.

Šipky...úžasná hra, též mě moooc baví!

24.5.2016 04:17
fikovnice

XXX.XXX.30.49

To by chtělo, aby Váš muž objevil, co tu vše na sebe prazradíte!

24.5.2016 04:19
fikovnice

XXX.XXX.30.49

tapina napsal(a):
No a co já to tu melu, že venčíte velké psy, že jo ;-).

Už toto vlákno někdo skončete. Já to tu v depresi čtu a dostávám se pomalu, ale jistě do mánie!

24.5.2016 06:17

fikovnice napsal(a):
To by chtělo, aby Váš muž objevil, co tu vše na sebe prazradíte!

Ať se propadnu do západního německa, jestli to není pravda, velebnosti

24.5.2016 06:24

RomčaJelča napsal(a):
To jsem ráda, že jste mi tu mnozí potvrdili, že jsem vlastně normální smajlík.
Mně když chce někdo skočit do řeči, musím ho upozornit, že mi to sice společensky až tak nevadí, ovšem pak už prostě nenavážu .

Tak to nedopustím, aby mi někdo skákal do řeči...naopak do řeči každému skáču já, protože než by se dotyčnej vykrafal, tak už bych nevěděla, co jsem chtěla říct...pak následně vysvětlim, že to není z neslušnosti, ale že jsem prostě sklerotik a v zájmu plynulého pokračování v rozhovoru se s tím budou muset smířit... to byste nevěřila, některým snad vůbec nedochází že jim do řeči chci skočit a melou dál, takže musím se "skokem" začínat třeba třikrát a věřte že potřetí už je to velmi důrazné
Tady je to úplně super, jak mě něco napadne, tak hned píšu...pokud mi do psaní neskočí někdo z rodiny...to pak někdy musím příspěvek smazat, protože si nemůžu vzpomenout co tím chtěl básník říci...ale má to výhodu, jestli to takhle bude pokračovat, tak ve stáří o mě budou říkat "šťastná to žena, prd si pamatuje"...

24.5.2016 07:36
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Tak to nedopustím, aby mi někdo skákal do řeči...naopak do řeči každému skáču já, protože než by se dotyčnej vykrafal, tak už bych nevěděla, co jsem chtěla říct...pak následně vysvětlim, že to není z neslušnosti, ale že jsem prostě sklerotik a v zájmu plynulého pokračování v rozhovoru se s tím budou muset smířit... to byste nevěřila, některým snad vůbec nedochází že jim do řeči chci skočit a melou dál, takže musím se "skokem" začínat třeba třikrát a věřte že potřetí už je to velmi důrazné
Tady je to úplně super, jak mě něco napadne, tak hned píšu...pokud mi do psaní neskočí někdo z rodiny...to pak někdy musím příspěvek smazat, protože si nemůžu vzpomenout co tím chtěl básník říci...ale má to výhodu, jestli to takhle bude pokračovat, tak ve stáří o mě budou říkat "šťastná to žena, prd si pamatuje"...

By mě tedy zajímalo, sejdou-li se takto sklerotici dva. No to musí vypadat.

"Co jsem vlastně chtěl...", "Jo už vím", a druhý, "nepřeřušuj mě", " zapomněl jsem, co jsem ti chtěl říct".

24.5.2016 07:36
RomčaJelča

XXX.XXX.206.103

Aliens_II napsal(a):
Není to těžkými koulemi? Co házet 6 librovkou? Nebo i to je moc?

A zkoušela jste třá hrát kuželky? To je jiná házenda. Kule lehká a o to složitější ty potvory tam vzadu dostat.

Házím těmi nejlehčími smajlík.
Ano, kuželky taky "pracovně" hrajeme. U nás se dbá na sport. Kuželkovo ukoulí pochopitelně my, ženský, nehážeme frajersky jednou rukou, ale rozkročíme se a v předklonu ji hodíme oběma rukama. smajlík
Jo a kdyby to bylo možné, požádala bych zdejší přítomné o tykání. Já se tím vykáním cítím bohužel stará smajlík smajlík.

24.5.2016 07:45
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

RomčaJelča napsal(a):
Házím těmi nejlehčími smajlík.
Ano, kuželky taky "pracovně" hrajeme. U nás se dbá na sport. Kuželkovo ukoulí pochopitelně my, ženský, nehážeme frajersky jednou rukou, ale rozkročíme se a v předklonu ji hodíme oběma rukama. smajlík
Jo a kdyby to bylo možné, požádala bych zdejší přítomné o tykání. Já se tím vykáním cítím bohužel stará smajlík smajlík.

Stará, stará. Pdlačky. Ale dámička. To je to správné slovo. Já už jedna taková jsem.
Dámička. Mno. Se mi i docela líbí.

24.5.2016 10:26
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Ať se propadnu do západního německa, jestli to není pravda, velebnosti

"...na ty ale bohužel chlapi moc nečuměj...spíš mi koukaj na kozy, "

No teeeda, zas až takové přiznání jsem nečekala. Totiž především na to, co jsem teď vykopírovala, jsem prve reagovala tou větou, že by to měl číst Váš manžel!

24.5.2016 10:27
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Také všem skáču do řeči! Koukám, že my dvě bysme si teda pokecaly, že jo?

24.5.2016 10:29
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):
Stará, stará. Pdlačky. Ale dámička. To je to správné slovo. Já už jedna taková jsem.
Dámička. Mno. Se mi i docela líbí.

Však jsem to výše okomentovala. Neskutečně mě tím madam "Madonna" pobavila - "Aliens" a dámička...

24.5.2016 10:35
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

fikovnice napsal(a):

A to neznáte mou mamku, tu bych z fleku zabila, jak je mi trapné, když nám někdo i úplně cizí, začne něco vyprávět a ona ho okamžitě přeruší a začne si mlet svou... Ale to sem snad ani nepatří, bo to vůbec vtipné není, je to na zabití. Já jsem ukecaná, ona je ukecaná, tcháni nám přezdívají, kulomet". To neznají mou sestřenku, tu ani nejde přerušit

24.5.2016 11:03
RomčaJelča

XXX.XXX.206.103

fikovnice napsal(a):

Uvědomila jsem si, že u mnohých lidí vlastně čekám na jejich nádech. A mnozí musejí zas počkat na ten můj smajlík.

24.5.2016 11:04
RomčaJelča

XXX.XXX.206.103

A kde je ta Madonna?

24.5.2016 12:46
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Tak to máme být asi všichni rádi, že si jen píšeme s vámi. Tady akorát skáčete mezi řádky.
Fííí.

24.5.2016 12:51
Arni

XXX.XXX.5.213

lesnížínka napsal(a):
A to neznáte mou mamku, tu bych z fleku zabila, jak je mi trapné, když nám někdo i úplně cizí, začne něco vyprávět a ona ho okamžitě přeruší a začne si mlet svou... Ale to sem snad ani nepatří, bo to vůbec vtipné není, je to na zabití. Já jsem ukecaná, ona je ukecaná, tcháni nám přezdívají, kulomet". To neznají mou sestřenku, tu ani nejde přerušit

Dnes mně od rána se.. jeden pracovník. Mele, mele, mele. On to tak má když má ráno 2 promile zbytkového. Obrazně. Pořád dokola, vykládá svá moudra. Už jsem mu navrhl ať si koupí domů králíka aby si měl s kým pokecat. Bydlí sám. Strašné

24.5.2016 13:12
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Arni napsal(a):
Dnes mně od rána se.. jeden pracovník. Mele, mele, mele. On to tak má když má ráno 2 promile zbytkového. Obrazně. Pořád dokola, vykládá svá moudra. Už jsem mu navrhl ať si koupí domů králíka aby si měl s kým pokecat. Bydlí sám. Strašné

Tak sestřenka ani nemusí mít haraficu jinak je nemlich to samé Králíka tedy nemá, ale má muže, dítě, kočky, koně, psy...to nepomáhá Nejvíc se vždycky nasměju, když si na její ukecanost stěžuje moje mamka...ta co všem sama skáče do řeči...neb právě ji děsně štve, že u ní to nezvládá

24.5.2016 13:14
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Nemohli by jste založit téma třeba římská II.? Mě už se to děsně dlouho načítá

24.5.2016 18:08
tapina

XXX.XXX.11.186

Říkám si, jediné normální téma na 1. stránce a otevřu to a tady taková hard core párty. A všichni čekaj na Madonu smajlík

Každopádně mimořádně musím souhlasit s lesní žínkou.

a) se to blbě načítá
b) nikdo krom těch co už tu jsou tohle téma dobrovolně neotevře

Jediný argument proč pokračovat zde - zápis do zlaté knihy. Jediné vlákno, kde se zatím nikdo nepohádal, má 1000 příspěvků a je úplně OT. Výsledku se nedoberem a nikomu to nevadí.

Krásný večer všem!

24.5.2016 18:43
noemi

XXX.XXX.64.236

Arni napsal(a):

Mu tady sežeňte nevěstu a máte v práci hrobové ticho .

24.5.2016 18:43
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Výsledku? Tady se vlastně ani nic neřeší, že jo. A to je asi úplně nejlíp - prostě oddechovka. smajlík

24.5.2016 18:44
noemi

XXX.XXX.64.236

lesnížínka napsal(a):
Nemohli by jste založit téma třeba římská II.? Mě už se to děsně dlouho načítá

Mně se to načte hned...a to mám pomalu už retro PC...a mobil taky není zrovinka poslední model .

A já chci vlákno s největším počtem příspěvků .

24.5.2016 18:50

Hlasuju proti II. Ty víš kdo. Už jen za tu argentýnu smajlík

24.5.2016 19:05
Arni

XXX.XXX.111.238

noemi napsal(a):
Mu tady sežeňte nevěstu a máte v práci hrobové ticho .

To jste dobrá, já mu seženu nevěstu a potom to odskáču od ní. Už jsem zažil dost. Nebudu se pouštět do větších akcí. Raději si dám špunty do uší.

24.5.2016 19:20
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Tak také přidám, moje maminka, to je taky tak ukecaný člověk, až mě je jí někdy líto, rodina si z ní dělá dost často srandu. Jednou jsem zkoušela, jak vydrží dlouho mlčet - nevydrží. Člověk je na to zvyklý, ale když se na to soustředí, tak je to šílený.
Jinak ještě zážitek z dneška - Barney miluje vodu, šli jsme městem směrem k áleji a k řece, tak už mu říkám "půjdeš do vodičky", Úsměv na tváři a přidal. Na áleji jsme ho pustila z vodítka a protože máme hrozně vysoký koryta řeky, tak musíme ještě nějaký ten kilometr dojít ke schodům k řece, jakmile jsem ho pustila z vodítka letěl k zábradlí - snažil se prostrčit hlavu skrz, pak jednu tlapu, skoro druhou, to už jsem ho čapla za obojek a odtáhla. Koryto asi 10 metrů (ne-li víc), no nebyl by to příjemný pád na kameny, kdyby, přetáhnul druhou tlapu, tak aniž by nakonec třeba chtěl skočit, tak sletí stejně..Myslela jsem, že psi chápou takové věci, že se sakra neskáče 10 metrů dolů, protože tam je milovaná vodička..nebo ne? No za chvíli jsem ho pustila, hodil na mě ten jeho pubertální škleb a letěl znova k zábradlí, tak šel na vodítko..Šílenec.

24.5.2016 19:34
Arni

XXX.XXX.111.238

Andrýsek3 napsal(a):
Tak také přidám, moje maminka, to je taky tak ukecaný člověk, až mě je jí někdy líto, rodina si z ní dělá dost často srandu. Jednou jsem zkoušela, jak vydrží dlouho mlčet - nevydrží. Člověk je na to zvyklý, ale když se na to soustředí, tak je to šílený.
Jinak ještě zážitek z dneška - Barney miluje vodu, šli jsme městem směrem k áleji a k řece, tak už mu říkám "půjdeš do vodičky", Úsměv na tváři a přidal. Na áleji jsme ho pustila z vodítka a protože máme hrozně vysoký koryta řeky, tak musíme ještě nějaký ten kilometr dojít ke schodům k řece, jakmile jsem ho pustila z vodítka letěl k zábradlí - snažil se prostrčit hlavu skrz, pak jednu tlapu, skoro druhou, to už jsem ho čapla za obojek a odtáhla. Koryto asi 10 metrů (ne-li víc), no nebyl by to příjemný pád na kameny, kdyby, přetáhnul druhou tlapu, tak aniž by nakonec třeba chtěl skočit, tak sletí stejně..Myslela jsem, že psi chápou takové věci, že se sakra neskáče 10 metrů dolů, protože tam je milovaná vodička..nebo ne? No za chvíli jsem ho pustila, hodil na mě ten jeho pubertální škleb a letěl znova k zábradlí, tak šel na vodítko..Šílenec.

Náš předešlý Foxík tak poklidně ležel na terase, pod ní je garage asi tak 1,5 m výškový rozdíl, vzdálenost možná 2m, zábradlí v rekonstrukci mezera mezi latěmi tak 35 cm. Najednou se zvedl a skočil na střechu té garáže, byl tam kosák. Z garáže už jsme jej museli snést.

24.5.2016 19:50

Ještě 171

24.5.2016 19:53
noemi

XXX.XXX.64.236

Ještě 171

Tak honem .

24.5.2016 20:03
Arni

XXX.XXX.111.238

Ještě 171

Tisící přispívatel získá od Megíí pytel granulí Chappi.

24.5.2016 20:14

Arni napsal(a):
Tisící přispívatel získá od Megíí pytel granulí Chappi.

moc drahý a v ultramarketu vyprodaný, tož nechápu kdo to kupuje. nechcete nám něco říct ? ;-).

24.5.2016 20:17
Arni

XXX.XXX.111.238

moc drahý a v ultramarketu vyprodaný, tož nechápu kdo to kupuje. nechcete nám něco říct ? ;-).

Došla mi slova

24.5.2016 22:52
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Tisíc nedáme. Taky už mě to na tom tabletu leze krutě pomalu.

25.5.2016 16:53
noemi

XXX.XXX.64.236

A já se na tu tisícovku tak řešila ...

25.5.2016 18:51
vezujona

XXX.XXX.119.26

Já 39, děti - dcery ve věku 9,16 a 17 let, syn 11-letý

25.5.2016 21:55
daajs

XXX.XXX.89.28

Já 43...po mě 2 děti...(již dospělé)...které, ale nechtějí děti...

To se může ještě změnit, ne?

25.5.2016 22:04
daajs

XXX.XXX.89.28

Andrýsek3 napsal(a):
Ještě mě napadlo.. Často se v poslední době setkávám s názorem mladých lidí (25-30) radikálně nemít děti. A to nejen u nás, ale třeba lidí z Německa, Nizozemí, USA. Taky se s tím poslední době setkáváte čím dál víc? Přijde mi to jako nějaký hloupý trend.. Jaký na to máte názor? Za mě teda negativní.

Ten věk je dnes ještě nízký, to se můlže změnit jediným (pravým )setkáním ve správný čas na správném místě.Nesouhlasím s tím, ale zkušenost je nepřenosná,11.přikázání "neporadíš", je to jejich život.Ani život na psí knížku není moje parketa.

14.7.2016 20:50

Odtud znamení Lva:

Jde lev a potká želvu a zeptá se:
„Kdo je pánem zvířat?“
„No přece ty, lve, “ odpoví se strachem želva.
Lev jde dál a potká supa.
„Hey, ty ptáku vopelichanej, kdo je pánem zvířat?“
„Ty, lve, “ odpoví sup.
Lev jde dál a ptá se i dalších zvířat a všechna mu odpoví stejně.
Až najednou se zeptá slona:
„Hey, ty ušoune hnusnej, kdo je pánem zvířat?“
Slon se naštve, chytne lva chobotem, strašně ho omlátí o zem a pustí…
Lev po pěti minutách vstane a říká:
„No nemusíš se hned tak rozčilovat, když něco nevíš.“.

Přidejte reakci

Přidat smajlík