Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.4.2022 17:55

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To je pětitisícovka s Masarykem, ne?

Neznám...tu mi náš pracák nikdá nedal.

neverend

12.4.2022 17:57
neverend

XXX.XXX.213.247

Ach, Neverende, bože, nikdy jsem neviděla tolik peněz pohromadě. Kristovanoho, to je vážně vaše? To je neuvěřitelný. To úplně vpravo je taky česká bankovka? Tu jsem nikdy neviděla.

Jestli chcete, můžu přidat .

fikovnice

XXX.XXX.132.248

Zdravím, fíkovnice
Uděláte nám komentovaný souhrn?
Ať je v budoucnu lépe - s autem, vodou...se vším

Ještě tedy edit s autem: Bohužel jsem skutečně natrefila na bezdomovce (byť se shnilým autem)...
Já to nahlásila jeho pojišťovně, ale přes mé dennodenní urgence on stále nenahlásil NIC! No a bylo mi řečeno, že jeho nahlášení je stěžejní. Já vzývám všechny svaté, že mě osvítili a volala jsem po nehodě tu Policii. Nicméně úřední dokumenty jsou mu zřejmě nedoručitelné (bydliště na magistrátu), a mně tedy časem asi zbyde jediná možnost - opět se obrátit na Policii... Jak jej však donutí k nutnému nahlášení pojistné události, netuším. Takovému člověku je všechno jedno... A v servisu mi řekli, že pokud to nenahlásí, budu opravu platit já (zatím se samozřejmě neví cena, ale vzhledem k zachovalosti auta, to pod dvacet nepůjde... )...

Cipiti

XXX.XXX.15.132

neverend napsal(a):
Mně přišla výhra za ten turnaj s Rusama.

Jestli takhle vyplácí Rusáci za komenty v novinkách apod tak jdu taky

12.4.2022 18:01

neverend napsal(a):

Radši ne, už teď mám deprézi, jakej jsem proti vám nýmand

12.4.2022 18:01
fikovnice

XXX.XXX.132.248

Neznám...tu mi náš pracák nikdá nedal.

12.4.2022 18:02
fikovnice

XXX.XXX.132.248

Všici jsme tu nýmandi, ovšem nejvíce "Sarah"...

(Doufám, že si "Sarah" vzpomíná na jinou diskuzi, odkud cituji .)

12.4.2022 18:10

fikovnice napsal(a):
Ještě tedy edit s autem: Bohužel jsem skutečně natrefila na bezdomovce (byť se shnilým autem)...
Já to nahlásila jeho pojišťovně, ale přes mé dennodenní urgence on stále nenahlásil NIC! No a bylo mi řečeno, že jeho nahlášení je stěžejní. Já vzývám všechny svaté, že mě osvítili a volala jsem po nehodě tu Policii. Nicméně úřední dokumenty jsou mu zřejmě nedoručitelné (bydliště na magistrátu), a mně tedy časem asi zbyde jediná možnost - opět se obrátit na Policii... Jak jej však donutí k nutnému nahlášení pojistné události, netuším. Takovému člověku je všechno jedno... A v servisu mi řekli, že pokud to nenahlásí, budu opravu platit já (zatím se samozřejmě neví cena, ale vzhledem k zachovalosti auta, to pod dvacet nepůjde... )...

A policie ho neztotožnila?
Má dotyčný uzavřené povinné ručení?

neverend

12.4.2022 18:12
neverend

XXX.XXX.213.247

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Hele u mě taky nadávali lidi jak můžu stihat tolik zvířat, domacnost, práci na směnny a do toho číst aspoň několik knih do měsíce a ještě sledovat seriály a hrát na ps5 😂 a dostatečně se věnovat všemu hlavně papouchum😂
Ja z onlinovek parila x let zpět jen LOLko. Jinak rpg, par strategii. Na ps pak i pribehovky.

Já ti to věřím Jani. Mám to podobně. Teď co si tu s lidmi píšu, tak stále pracuji. My už jsme dospěli do fáze, že musíme natěžit kulatinu a z ní vyrábět prkna,fošny a trámy. Není dřevoo. Tahle hromádka je dnes 20 000Kč. A tak já dnes celý den sám tady dělám hodnoty. Čili takhle já to dělám a ještě stihnu kritizovat NATO s USA dohromady.

12.4.2022 18:23

neverend napsal(a):

Jen aby nedošla barva v tiskárně při tom přidávání bankovek ... Bože 🤦‍♀️

12.4.2022 18:25

fikovnice napsal(a):

Ještě edit. Zpovídala jsem manžela a říkal, že si máš zajít na policii, vyžádat si oficiální protokol o nehodě a s ním vyrazit do pojišťovny.
Prý není nutné, aby to tam nahlašoval přímo on.

Koneckonců, když tenkrát naboural pán mě (psaly jsme si o tom), vyplnili jsme hned na místě formulář o nehodě, vozím ho s sebou, připsala jsem dolů ještě větu: Viníkem nehody je řidič vozu XY a nechala jsem ho to podepsat. To je postup, který manžel někde vyčetl, že je nezpochybnitelný a taky hned po nehodě se viník necuká a nevymýšlí báchorky ve snaze uhrát to na spoluvinu.
S vyplněným a podepsaným formulářem pak stačí zajít do pojišťovny a viníka s sebou už nepotřebuješ. Normálně to uznali.

Ty formulář o nehodě asi nemáš, ale stejnou váhu by pro pojišťovnu měl mít protokol o nehodě od policie.

neverend

12.4.2022 18:32
neverend

XXX.XXX.213.247

Ve skutečnosti tady v ČR musím zaplatit ustájení jednoho koně. A vzhledem k tomu, že válka bude trvat roky, tak už rovnou platím na pár let dopředu.

Neregistrovaný uživatel

12.4.2022 18:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.26.246

neverend napsal(a):
Ve skutečnosti tady v ČR musím zaplatit ustájení jednoho koně. A vzhledem k tomu, že válka bude trvat roky, tak už rovnou platím na pár let dopředu.

Tomu valachovi cos mel s kobylou? :-)
Ja si na hemelku musim ještě počkat... Napřed dojet resty za hady a pak hurá šetřit na koně 😊

neverend

12.4.2022 19:13
neverend

XXX.XXX.213.247

Tomu valachovi cos mel s kobylou? :-)
Ja si na hemelku musim ještě počkat... Napřed dojet resty za hady a pak hurá šetřit na koně 😊

Jj, jenže vždyť víš jak to s ním je. Pořád součást exekuce jeho majitelů. Hlavně už je starý a transport by mu mohl ublížit. Tak jsem mu to zařídil takhle alespoň a dožije zde snad v klidu a zabezpečen.

12.4.2022 19:15

Ghmp napsal(a):
Biden je panďulák ale na tom asi nezáleží. Možná je to dobře že není impulzivní a svéhlavý a spíše koná a mluví podle toho na čem se shodne většina kolem něho. Ve výsledku je to dost rozumné...

Biden si plete vnučku se synem.....to celkem nevadí. Jindy by jeho omyl vadit mohl.

12.4.2022 19:19

neverend napsal(a):

Ve skutečnosti jsem se původně chtěla zeptat, v které kavárně vám takhle blbě vrátili drobné.

12.4.2022 19:23

fikovnice napsal(a):
Vy to nedělejte. Nevkládejte mi do klávesnice něco, co jsem vůůůbec nenapsala! O žádné rusofilní kremroli není v mém příspěvku ani zmínka! Taky mi to docela leze na nervy - být obviňována z něčeho, co jsem neprovedla.
Pozastavila jsem se nad tím, co jste ve svém svatém boji za "Orionku" nějak opomněla zmínit - "Orionce" nevadí umístění základen jinde v ČR, jí vadí umístění v blízkosti jejího bydliště...

A opravdu, nezlobte se, nebo se třeba zlobte, ale vadí mi, když padají slova kritiky o něčem, co jsem ani nezmínila!

Snad už tu píšu dost dlouho, aby bylo pochopeno, že je to nadsázka. Že jsem proti jakékoliv cizí armádě na našem území. Umístění USA základny by bylo stejně nelegitimní, jako invaze Varšavské smlouvy.
A o USA vojácich si nedělejte iluze. Zeptejte se Lbc chemiků. Ale megi to dala za mě.

neverend

12.4.2022 19:35
neverend

XXX.XXX.213.247

Snad už tu píšu dost dlouho, aby bylo pochopeno, že je to nadsázka. Že jsem proti jakékoliv cizí armádě na našem území. Umístění USA základny by bylo stejně nelegitimní, jako invaze Varšavské smlouvy.
A o USA vojácich si nedělejte iluze. Zeptejte se Lbc chemiků. Ale megi to dala za mě.

Já bych to poupravil Orionko, nedělejte si iluze o nikom.
A nyní okénko proruské propagandy a bez reklam.

https://youtu.be/7ElVAk61YnE

12.4.2022 20:29
lesnížínka

XXX.XXX.42.230

Za prvé Neverende...indická televize tam měla reportéra? Ne, točil to někdo jiný a od toho někoho to převzala indická tv. Za druhé opravte mě někdo, jestli blbě vidím, ale ten voják venku, co jde s lidma, má na rukávu ukrajinskou vlajku.

neverend

12.4.2022 20:32
neverend

XXX.XXX.213.247

lesnížínka napsal(a):
Za prvé Neverende...indická televize tam měla reportéra? Ne, točil to někdo jiný a od toho někoho to převzala indická tv. Za druhé opravte mě někdo, jestli blbě vidím, ale ten voják venku, co jde s lidma, má na rukávu ukrajinskou vlajku.

To točil Putin.

12.4.2022 20:37

Atheira napsal(a):
Buďte v klidu. Reálně už se řeší, že ten model přejmenují.

A já mám "Zetko" na autě :-((. To mám taky přejmenovat ?

12.4.2022 20:40

Ach, Neverende, bože, nikdy jsem neviděla tolik peněz pohromadě. Kristovanoho, to je vážně vaše? To je neuvěřitelný. To úplně vpravo je taky česká bankovka? Tu jsem nikdy neviděla.

espiro, vy zvíře....

12.4.2022 20:55

espiro, vy zvíře....

Díky bohu za vás, už jsem se bála, že je to tu samý Sheldon Cooper. A pomalu jsem se začínala stydět

neverend

12.4.2022 21:46
neverend

XXX.XXX.213.247

lesnížínka napsal(a):

To nevím co vidíte, ale mají bílé pásky na rukávech a i na nohách. Já vím že je to pro Vás novinka, ale Rusové evakuují civilisty. Víte čím to bude? Protože někde ještě mohou vysílat zpravodajství z obou stran. Jestli věřím Tomášovi či Petrovi je jedno, ale vždy bude u mě na prvním místě právo, aby se mohli vyjádřit oba. Oba nám totiž mnohokrát lhali a tak v tomto ohledu nemám favorita zaručené "pravdy". Bohužel nemám za co bojovat, tady už svoboda a demokracie skončila Fakt je mi to líto, ale zákazy a nařízení nemají s těmito hodnotami nic společného. Válka a covid jsou zneužité pro další ukrajování těchto hodnot. Zákazy dezinformací chápu, ale to se bude týkat čeho a na jak dlouho? Kdo bude tím sudím s mocí o tom rozhodovat? A to i překladatel bude dezinformátor? Bude někdy referendum o důležitých věcech nebo za nás zase rozhodne strana?

12.4.2022 22:02

Že se s baronem Prášilem ještě bavíte...

neverend

12.4.2022 22:10
neverend

XXX.XXX.213.247

https://youtu.be/pL4nt1e0mr0

Balu: Když k tomu nemáte co říct, tak alespoň nikomu nerozkazujte co má dělat a s kým se bavit. A nechte si ty urážky neustálé, já jsem dalek psát Vám co si ve skutečnosti myslím o Vás.

12.4.2022 22:13

fikovnice napsal(a):
Prý novodobá svastika... (a chybí tu fakt ti zvracející smajlíci, co tu byli kdysi dávno)

"O tom, co písmeno Z na vojenské technice vlastně znamená, koluje od počátku války řada teorií. Původně se mělo za to, že „Z“ je ve skutečnosti číslo „2“ představující 22. únor 2022. To byl den, kdy Rusko ratifikovalo dohodu o „přátelství, spolupráci a vzájemné pomoci“ se samozvanými, odtrženými regiony na východní Ukrajině – Doněckem a Luhanskem.

Otázce bílého písmene se na sociálních sítích věnoval i nezávislý výzkumník a novinář Kamil Galejev, který aktuálně působí v Moskvě. „Někteří mají za to, že Z na technice znamená Za pobedy, tedy Za vítězství. Jiní jej mají prostě za zkratku Západu. Znak vymyšlený teprve před několika dny se každopádně stal symbolem nové ruské ideologie a národní identity,“ napsal Galejev.
Zdroj: https://www.denik.cz/staty-mimo-eu/pismeno-z-rusko-svastika.html

.

12.4.2022 22:50
Cipiti

XXX.XXX.32.191

Že se s baronem Prášilem ještě bavíte...

Zašustit penízkama a holky jsou tvoje

neverend

13.4.2022 00:00
neverend

XXX.XXX.213.247

Cipiti napsal(a):
Zašustit penízkama a holky jsou tvoje

Když to právě zrovna mě moc neinteresuje. Tři roky bydlím vlastně odděleně u přítelkyně co mi ustajovala koně. To byla fuška jí to vysvětlit jako že kamarádi . Vysvětlení je prosté, na lásku nevěřím a ostatní jsou jen pudy a biochemické reakce.

13.4.2022 07:39
lesnížínka

XXX.XXX.43.212

neverend napsal(a):
To nevím co vidíte, ale mají bílé pásky na rukávech a i na nohách. Já vím že je to pro Vás novinka, ale Rusové evakuují civilisty. Víte čím to bude? Protože někde ještě mohou vysílat zpravodajství z obou stran. Jestli věřím Tomášovi či Petrovi je jedno, ale vždy bude u mě na prvním místě právo, aby se mohli vyjádřit oba. Oba nám totiž mnohokrát lhali a tak v tomto ohledu nemám favorita zaručené "pravdy". Bohužel nemám za co bojovat, tady už svoboda a demokracie skončila Fakt je mi to líto, ale zákazy a nařízení nemají s těmito hodnotami nic společného. Válka a covid jsou zneužité pro další ukrajování těchto hodnot. Zákazy dezinformací chápu, ale to se bude týkat čeho a na jak dlouho? Kdo bude tím sudím s mocí o tom rozhodovat? A to i překladatel bude dezinformátor? Bude někdy referendum o důležitých věcech nebo za nás zase rozhodne strana?

Ano, máte zřejmě pravdu, při jiném světle je na rukávu nejspíš bílá(na vlajce) To nemění nic na tom, že my víme, že Rusové lidi ,,evakuovali", po tisících, ví se to už dávno. Jenže aniž by chtěli, nedostali na vybranou, jestli chtějí do Ruska. A už také víme, kde jsou...na Sibiři. To bylo přece hned v začátku: Rusové otevřeli s velkou slávou evakuační koridory jenže...chybka, jen do Ruska Takže si to můžete klidně nazývat evakuací...za mě to byl únos. Ale dám vám částečně za pravdu. Určitě tam byli u ruští občané, kteří do Ruska chtěli ne, že ne.

13.4.2022 14:12
Cipiti

XXX.XXX.10.240

molok napsal(a):
Jinak moje mamka byla léta letoucí prozemanovská, proruská. V důchodu, typický příjemce hromadných mailů typu "co Vám na ČT o Putinovi neřeknou". Dospěli jsme do bodu, kdy jsem nám oběma zakázal bavit se o politice, protože mamku považuju za dobrého člověka a neměl jsem sílu zbytečně řešit konflikty ohledně hlupotné politiky. Mamka je naprosto zhrozena tím, co se děje na Ukrajině, je jí líto Ukrajinců a pro Putina nemá slušného slova. Zdržel jsem se jakýchkoliv prohlášení typu, že jsem to už dávno říkal, protože jsem v duši rád, že mamka, přes to že je jinak politicky orientovaná dokáže stále v oblasti světové politiky rozlišit co je dobré a špatné. Prostě jsou momenty, kdy si všichni lidé dobré vůle musí jasně říci co je zlo, co je amorální, spojit se proti agresi, přiznat si, že se se v tomto člověku mýlili a že tohle chování je šílené a nemá ve 21. století v Evropě co dělat, je čas přestat slovíčkařit a naplno říct, že toho je nechutné bezprecedentní napadení druhého státu, jeho obyvatel, jejich svobody a životů a musí nést pro agresora jenom ty nejhorší důsledky. Když to dokázal Zeman, měl by to dokázat každý bez toho ale USA, ale plyn, ale tohleto a támhlecto.

Mám pocit že lidi kolem mě kteří hlásali jak "je to pro dobrou věc" a podobně v posledních dnech vyměkli, naopak ale ti co byli empatičtí a vykřikovali jaká je to hrůza zase s příchodem uprchlíků utichli nebo si dokonce stěžují a pomlouvají.
Zvláštní nálady poslední dobou, už je to dlouhé

13.4.2022 14:16
Cipiti

XXX.XXX.10.240

neverend napsal(a):
A co je dezinformace Vám řekneme my. Oni se bojí co Putin našel v těch laboratořích a abychom se to neměli šanci dozvědět, tak jednoduše označí zprávu za dezinformační a web vypnou. To okoukali asi v Rusku a v Číně.

To je pravda, ty weby vypínat neměli, obrovské zklamání

13.4.2022 14:34

Cipiti napsal(a):
To je pravda, ty weby vypínat neměli, obrovské zklamání

Zklamání? Podle mě to měli udělat už dřív.
Nevadí mi, když má někdo jiný názor, vadí mi záměrné rozkližování společnosti, o které dezinformátoři usilují.

13.4.2022 15:12
assil

XXX.XXX.121.3

Nevadí mi, když má někdo jiný názor, vadí mi záměrné rozkližování společnosti, o které dezinformátoři usilují.

Jenže to se má řešit jinak. Ty weby samozřejmě jednou dál na jiných doménách a názory jejich čtenářů tohle zbytečné pronásledování to akorát posiluje. Zákaz publikování fungoval v předinternetové době, ale dneska fakt ne.

13.4.2022 15:18

assil napsal(a):
Jenže to se má řešit jinak. Ty weby samozřejmě jednou dál na jiných doménách a názory jejich čtenářů tohle zbytečné pronásledování to akorát posiluje. Zákaz publikování fungoval v předinternetové době, ale dneska fakt ne.

Jenže jak? Máte nějaký konstruktivní nápad? Mě napadá leda tak transfúze kritického myšlení 😃

neverend

13.4.2022 16:19
neverend

XXX.XXX.213.247

Jenže jak? Máte nějaký konstruktivní nápad? Mě napadá leda tak transfúze kritického myšlení 😃

Jednoduše přeci. Vaše propaganda musí být silnější než nepřítele. Pokud budete lidem bránit ve svobodném přístupu k informacím, nejste o nic lepší než on. Na pravdu nikdo nemá patent a jedna z našich hodnot je právě ta svoboda informací. To si nesmíme nechat vzít.

13.4.2022 16:35

Jenže o to neusilují jen dezinformátoři, ale i celá řada dalších, například politiků. Akorát, že ty nenazýváme dezinformátory, ale populisty.

Taky nemyslím, že je šťastné řešení takové weby zakázat. Ne, nemám lepší způsob, jak jejich vliv zmenšit, ale opravdu to nebude zákazem, nebo cenzurou. To prostě lidi staví na zadní, a právem.

13.4.2022 17:25
lesnížínka

XXX.XXX.43.212

Tak dobře, vyjádřím se k dezinformačním webům po svém. Nepravdy o covidu, očkování, co se nechaly šířit po webu, zasáhly tak akorát ty důchodce a pár lidí nízkého intelektu. Tuším je nikdo nazakázal, stálo to sice život x seniorů, ale nesmělo se to zakázat, tak ať. Kdo rozhodne co je správné říkat? No já nevím. Když po sítích začnu rozesílat zprávy o tom, jak jsou ti pedofilové super a těm dětem se to vlastně klidně může líbit myslím, že 99% lidí bude pro okamžité zastavení šíření takových hnusů. Rozdíl je v čem? V tom, kolik lidí ví, co je v tomto případě to správné? Najednou nikdo nebude trvat na tom, aby o takových věcech rozhodovaly soudy atd. Opravdu nechápu, jak někdo v případě války na Ukrajině o tom může žvástat stylem: a kdoví, kde je pravda a jestli to není nahrané a bla, bla. Že jen tohle je schopný vypustit z huby je pro mě osobně úplné dno. Kdyby i nebyla pravda ty tisíce zavražděných civilistů, je tam jedna jasná a nezpochybnitelná pravda v tom, že byl agresorem vojensky napadený suverenní stát.

neverend

13.4.2022 18:55
neverend

XXX.XXX.213.247

lesnížínka napsal(a):
Tak dobře, vyjádřím se k dezinformačním webům po svém. Nepravdy o covidu, očkování, co se nechaly šířit po webu, zasáhly tak akorát ty důchodce a pár lidí nízkého intelektu. Tuším je nikdo nazakázal, stálo to sice život x seniorů, ale nesmělo se to zakázat, tak ať. Kdo rozhodne co je správné říkat? No já nevím. Když po sítích začnu rozesílat zprávy o tom, jak jsou ti pedofilové super a těm dětem se to vlastně klidně může líbit myslím, že 99% lidí bude pro okamžité zastavení šíření takových hnusů. Rozdíl je v čem? V tom, kolik lidí ví, co je v tomto případě to správné? Najednou nikdo nebude trvat na tom, aby o takových věcech rozhodovaly soudy atd. Opravdu nechápu, jak někdo v případě války na Ukrajině o tom může žvástat stylem: a kdoví, kde je pravda a jestli to není nahrané a bla, bla. Že jen tohle je schopný vypustit z huby je pro mě osobně úplné dno. Kdyby i nebyla pravda ty tisíce zavražděných civilistů, je tam jedna jasná a nezpochybnitelná pravda v tom, že byl agresorem vojensky napadený suverenní stát.

Suveréní stát napadlo NATO několikrát, snad netřeba znovu připomínat. Ovšem při neexistenci svobody slova se v budoucnu někdo této alianci znelíbí a my se nedozvíme nic. Jen tu správnou pravdu. Nesmíme zapomínat, že např. i s Čínou je USA ve válce. Celkem je zhruba jedenáct států přímým nepřítelem USA. Čili kdo je další na řadě po Rusku? A se zákazem informačních zdrojů se vůbec nedozvíme o masakru toho či onoho státu a jeho obyvatel. My ani nebudeme vědět že se bránili. Popřípadě že žádné zbraně hromadného ničení na jejich území nebyly a je to pouze hnusný mocenský útok s cílem získat jejich suroviny a kontrolu nad jejich systémem. Ovšem právo na suverenitu jsme jim utlumili raketami a děly. Řeknu to asi takhle: Pokud má sedět v Hágu na lavici obžalovaných Putin, tak vedle něho by měl sedět i Bush jr.

13.4.2022 19:00
lupus4

XXX.XXX.205.61

že by se odlet zase nekonal ?

13.4.2022 19:17

lupus4 napsal(a):

Asi chce letět stylově na dělové kouli, a čeká, až nějaká poletí kolem.

13.4.2022 19:18

Asi chce letět stylově na dělové kouli, a čeká, až nějaká poletí kolem.

neverend

13.4.2022 19:21
neverend

XXX.XXX.213.247

lupus4 napsal(a):

Asi nechci přiletět v noci,ne?

13.4.2022 19:28

lesnížínka napsal(a):

Použiju k citaci váš příspěvek, ale není to special. na vás :
To se opravdu nikdo z vás nezamyslí nad tím, že někdo měl víc informací, než vy a já ?
( A jestli je neverend američan, voják, nebo jouda z Horní Dolní je úplně bezvýznamné )

neverend

13.4.2022 20:03
neverend

XXX.XXX.213.247

Použiju k citaci váš příspěvek, ale není to special. na vás :
To se opravdu nikdo z vás nezamyslí nad tím, že někdo měl víc informací, než vy a já ?
( A jestli je neverend američan, voják, nebo jouda z Horní Dolní je úplně bezvýznamné )

Ne, nezamyslí Orionko. Tajné a super tajné dokumenty neexistují. Všechno co říkají v televizi je pravda a žádné jiné jednání mimo veřejný sektor neprobíhají. Nikdy se nekonají tajné schůzky bez vědomí veřejnosti. A když už, tak se tam projednávají lidská práva, svoboda a demokracie. Doufám, že chápete tu ironii.

Jak víte kde bydlím sakra?

13.4.2022 20:13

https://www.youtube.com/watch?v=GtUbXq3F64s

Nevím, možná, že ten pán kecá, já ho neznám, slyším ho prvně, moc optimisticky nezní.

13.4.2022 21:03

https://www.youtube.com/watch?v=riFiDNys3Sc

Vidím jasně, že pan Janeček zbytečně straší !

13.4.2022 21:37
lesnížínka

XXX.XXX.43.212

Narazila jsem na tento článek, rok 2019. Tam se můžeme dočíst, jak zásobníky plynu vlastně nepotřebujem. Zajímavé. https://www.euro.cz/byznys/prebytecne-zasobniky-zemniho-plynu-mensi-zajem-o-ukladani-se-dotyka-mnd-i-innogy-1458891

13.4.2022 22:03
assil

XXX.XXX.121.3

Ne, nemám nápad na rychlé řešení, spíš dlouhodobě do vzdělávání zařadit kritické myšlení a podobné věci, ale prostě nesouhlasím s nefunkčním řešením, které akorát naštve lidi. A to, že to fungovat nebude, museli ti, kdo to vypnuli, vědět.

neverend

13.4.2022 22:09
neverend

XXX.XXX.213.247

Tak já letím ovečky.. Totiž lidičky jsem chtěl napsat. See you later,alligator!

13.4.2022 22:43
assil

XXX.XXX.121.3

Švédsko a Finsko do NATO v řádu týdnů, no to si Rus pomoh.
https://twitter.com/DaveKeating/status/1514198882250596356

13.4.2022 23:21
fikovnice

XXX.XXX.132.248

neverend napsal(a):
Tak Saola chtěla fotky.. Tak je má. Vojákem už nejsem, ale hráčem stále. Zítra ráno odjíždím, tak co si s tím tady lámat hlavu.

Heleďte, už jsem Vám to jednou psala...

Mě jste se zeptal, zda mi můžete říkat "Jani". Dala jsem Vám jasný souhlas, protože snad celá iFAUNA ví, že se jmenuji Jana .

Ale "Repta" zde má nick "Repta" (tedy "Repta-a-Repta" ), přeje si zůstat v anonymitě, nepoužívá jiný nick, tak proč to nerespektujete...?!

13.4.2022 23:23
lesnížínka

XXX.XXX.43.212

https://www.youtube.com/watch?v=riFiDNys3Sc

Vidím jasně, že pan Janeček zbytečně straší !

Nevím, jestli pan Janeček zbytečně straší, ale než budu poslouchat pana Janečka, tak si zjistím, kdo ten pán je a proč vede tuhle retoriku https://eurozpravy.cz/domaci/politika/256693-obri-podvod-v-prazske-plynarenske-policie-resi-kauzu-z-doby-kdy-metropoli-ridilo-ano/ Mě tohle stačí abych viděla, odkud vítr vane...

13.4.2022 23:27
lesnížínka

XXX.XXX.43.212

assil napsal(a):
Švédsko a Finsko do NATO v řádu týdnů, no to si Rus pomoh.
https://twitter.com/DaveKeating/status/1514198882250596356

To jsem tu říkala neverendovi od začátku na ty řeči(slušně řečeno) o tom, jak Skřeta vyprovokovala Ukrajina a USA kecama o vstupu do NATO. Všichni kolem vstoupí do NATO a je v ři.i a už z ní vytáhne paty maximálně na východ.

13.4.2022 23:30
fikovnice

XXX.XXX.132.248

lesnížínka napsal(a):
Ano, máte zřejmě pravdu, při jiném světle je na rukávu nejspíš bílá(na vlajce) To nemění nic na tom, že my víme, že Rusové lidi ,,evakuovali", po tisících, ví se to už dávno. Jenže aniž by chtěli, nedostali na vybranou, jestli chtějí do Ruska. A už také víme, kde jsou...na Sibiři. To bylo přece hned v začátku: Rusové otevřeli s velkou slávou evakuační koridory jenže...chybka, jen do Ruska Takže si to můžete klidně nazývat evakuací...za mě to byl únos. Ale dám vám částečně za pravdu. Určitě tam byli u ruští občané, kteří do Ruska chtěli ne, že ne.

...navíc, ještě jsi zapomněla dodat, že se vždy vyhlásila evakuace civilistů v nějakém časovém horizontu a Rusové v té době příměří absolutně nedodržovali...a dokonce snad i některé ústupové cesty zaminovávali!

13.4.2022 23:34
fikovnice

XXX.XXX.132.248

Cipiti napsal(a):
Mám pocit že lidi kolem mě kteří hlásali jak "je to pro dobrou věc" a podobně v posledních dnech vyměkli, naopak ale ti co byli empatičtí a vykřikovali jaká je to hrůza zase s příchodem uprchlíků utichli nebo si dokonce stěžují a pomlouvají.
Zvláštní nálady poslední dobou, už je to dlouhé

Pozoruji v posledních dnech totéž...

14.4.2022 07:41

Tak ode dneška už i do hromadné dopravy bez roušky.

14.4.2022 07:51
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.58.59

Tak ode dneška už i do hromadné dopravy bez roušky.

Super
Venku svítí sluníčko, je krásně.

Tak snad i všem smutným lidem bude líp

Hezké svátky jara všem

14.4.2022 07:53
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

Děkujem

14.4.2022 07:59

ale vždyť ten pod nickem nevered tady vystupuje jako školený člen Klubu Grozných Blbů, tak prd na to........

Neregistrovaný uživatel

14.4.2022 08:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.223

ale vždyť ten pod nickem nevered tady vystupuje jako školený člen Klubu Grozných Blbů, tak prd na to........

Jo za jiný než správný názor jen urážky. Co jineho od lidí n ifauně čekat 🤣

14.4.2022 08:12

Leithian, prosím, zrovna vy nikomu nevyčítejte vyjadřování, ano?

14.4.2022 08:39
assil

XXX.XXX.121.3

lesnížínka napsal(a):
A tady něco pro neverenda, i když tuším, koho by byl volič https://cnn.iprima.cz/navrat-spojence-a-zmena-rezimu-v-usa-rusove-chteji-po-valce-pomoci-trumpovi-ve-volbach-89940?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

A tak, že mu pomohli i poprvé, to se už tak nějak všeobecně ví. A že i u nás měli docela vliv se ví také. Jejich trollové jsou dobří a jedou na 100% pořád.

14.4.2022 08:41

Není to zas tak dlouho, co jste tady na sebe štěkali.

14.4.2022 08:49

fikovnice napsal(a):
Pozoruji v posledních dnech totéž...

A když jsem to napsala v březnu, tak mě kdosi prohlásil za frustrovanou ........

14.4.2022 08:55

assil napsal(a):
A tak, že mu pomohli i poprvé, to se už tak nějak všeobecně ví. A že i u nás měli docela vliv se ví také. Jejich trollové jsou dobří a jedou na 100% pořád.

Češi jsou mistři v tom, že vždycky najdou viníka mimo sebe. Když se rozlídnete po světě, tak všude se to "vaří". Koukněte na volby ve Francii. Neví, čí jsou a co vlastně chtějí. Radikální pravice je na tom téměř stejně, jako radikální levice. Že by taky Putin ?

14.4.2022 09:10

..nu pamatuji si jak když jste tahla proti Petře i Neverendovi, tak na vás opravdu jen tak někdo neměl....že jste pak oba přehodnotila o 360 stupňů je věc druhá...

14.4.2022 09:32
assil

XXX.XXX.121.3

Češi jsou mistři v tom, že vždycky najdou viníka mimo sebe. Když se rozlídnete po světě, tak všude se to "vaří". Koukněte na volby ve Francii. Neví, čí jsou a co vlastně chtějí. Radikální pravice je na tom téměř stejně, jako radikální levice. Že by taky Putin ?

Jen z posledních voleb. Při těch minulých to bylo totéž, jen s lepším výsledkem.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tajne-sluzby-rusko-se-vmesovalo-do-americkych-voleb-sam-putin-to-schvalil-147434

14.4.2022 09:36
assil

XXX.XXX.121.3

Volby předtím https://www.seznamzpravy.cz/clanek/utok-na-volby-v-roce-2016-byl-silnejsi-nez-se-soudilo-rusko-utocilo-na-volby-po-celych-usa-76472

Neregistrovaný uživatel

14.4.2022 09:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.223

..nu pamatuji si jak když jste tahla proti Petře i Neverendovi, tak na vás opravdu jen tak někdo neměl....že jste pak oba přehodnotila o 360 stupňů je věc druhá...

Oponovat ano. Nadávat za prasarny klidně. Ale urážet za jiný názor? To jsem nedělala. A jo, narozdil od jiných umim uznat i chybu a omluvit se. Coz je prp všechny tady ppvetsinou sprostý slovo.

14.4.2022 09:40

Oponovat ano. Nadávat za prasarny klidně. Ale urážet za jiný názor? To jsem nedělala. A jo, narozdil od jiných umim uznat i chybu a omluvit se. Coz je prp všechny tady ppvetsinou sprostý slovo.

..ale jděte....

14.4.2022 09:42
Cipiti

XXX.XXX.11.137

Měla by být zachována skutečná svoboda slova i v takto těžkých dobách. Až někdy bude situace skutečně méně jednoznačná a složitější, už tu bude precedens takových zásahů a bude tak umlčena strana, která třeba ve skutečnosti mohla mít pravdu. V tomto případě jsou to nebezpečné lži a to co dezinformační weby prezentují hraničí až se schvalováním genocidy ze strany Ruska, ale na to máme zákony. To že si vychovají nějakou komunitu slepých ovcí které budou putinovo jednání schvalovat není dobré, ale v důsledku to může být méně škodlivé než to, že skutečně došlo k vypnutí webů.
Společnost by měla být co nejvíce diversifikovaná a pestrá aby byly extrémy v šachu a zaobleny a nehrozilo hromadné naklonění k jedné nebo druhé straně (tím nemyslím USA x Rusko, ale obecně)

14.4.2022 09:45

Mně jste se neomluvila. Na drůbeži. Ale bez toho můžu žít. Navíc se mě zastali jiní.

14.4.2022 10:01
Cipiti

XXX.XXX.11.137

Cipiti napsal(a):
Měla by být zachována skutečná svoboda slova i v takto těžkých dobách. Až někdy bude situace skutečně méně jednoznačná a složitější, už tu bude precedens takových zásahů a bude tak umlčena strana, která třeba ve skutečnosti mohla mít pravdu. V tomto případě jsou to nebezpečné lži a to co dezinformační weby prezentují hraničí až se schvalováním genocidy ze strany Ruska, ale na to máme zákony. To že si vychovají nějakou komunitu slepých ovcí které budou putinovo jednání schvalovat není dobré, ale v důsledku to může být méně škodlivé než to, že skutečně došlo k vypnutí webů.
Společnost by měla být co nejvíce diversifikovaná a pestrá aby byly extrémy v šachu a zaobleny a nehrozilo hromadné naklonění k jedné nebo druhé straně (tím nemyslím USA x Rusko, ale obecně)

Ještě jen, dezinformační weby šíří jen úplné sr*čky od nějakých chemtrails přes covid po ruskou propagandu, ale to, že schvalujeme umlčení celé jedné velké skupiny může způsobit umlčení jiné v budoucnu a už to nemusí to být hloupé weby jako dnes. Zkrátka preventivně do demokracie a svobody slova nehrabat, na nebezpečné chování tu máme zákony.

14.4.2022 10:34
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

Cipiti napsal(a):
Ještě jen, dezinformační weby šíří jen úplné sr*čky od nějakých chemtrails přes covid po ruskou propagandu, ale to, že schvalujeme umlčení celé jedné velké skupiny může způsobit umlčení jiné v budoucnu a už to nemusí to být hloupé weby jako dnes. Zkrátka preventivně do demokracie a svobody slova nehrabat, na nebezpečné chování tu máme zákony.

Jistě, byla bych za všema deseti jenže...tušíte, jak pracují české soudy? Jestli jste kdy měla dočinění, tak by ste musela vědět, že tohle není cesta. Nevím, jestli je se schvalováním Skřeta a jeho genocidy tolik času. Aby nenaočkoval další generaci tupounů, než se soudy k něčemu dokopou

14.4.2022 10:37
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

assil napsal(a):

A na to vám neverend odpoví, že ani jen netušíte, jak se do ruských voleb a politické scény montuje Amerika, ovšem v přísném utajení...samozřejmě To se my naivní telata tady přece nikdy nedozvíme

Neregistrovaný uživatel

14.4.2022 10:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.223

Mně jste se neomluvila. Na drůbeži. Ale bez toho můžu žít. Navíc se mě zastali jiní.

Buď nebyl důvod nebo jsem tam pak už nebyla a leccos nečetla. Nelezu na všechny diskuze kam jsem kdy hodila nějakej příspěvek.

assil

XXX.XXX.121.3

lesnížínka napsal(a):
Jistě, byla bych za všema deseti jenže...tušíte, jak pracují české soudy? Jestli jste kdy měla dočinění, tak by ste musela vědět, že tohle není cesta. Nevím, jestli je se schvalováním Skřeta a jeho genocidy tolik času. Aby nenaočkoval další generaci tupounů, než se soudy k něčemu dokopou

Jenže jde o to, kdo rozhodne, co je ještě přijatelné a co ne. Zakážou se weby o chemtrails, ale zůstanou weby o léčivé moci pyramid? Nebo jak? Prostě v demokracii by nikdo neměl mít právo rozhodovat kde je ta hranice v čemkoliv.

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.223

A zrovna na drůbeži kometo se jiste zdejší osoby chovají někdy úplně stejně jako vyčítáte mě. To jen tak na okraj

14.4.2022 10:47
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

assil napsal(a):
Jenže jde o to, kdo rozhodne, co je ještě přijatelné a co ne. Zakážou se weby o chemtrails, ale zůstanou weby o léčivé moci pyramid? Nebo jak? Prostě v demokracii by nikdo neměl mít právo rozhodovat kde je ta hranice v čemkoliv.

Já vím, ale schvalování války a vraždění lidí není přece totéž, jak kravina s pyramidama. Na nacismus zákony jsou, tak si myslím, že zakázat takové weby je OK.

14.4.2022 10:54

assil napsal(a):

Tak s tímhle úplně nesouhlasím. I v demokracii jsou třeba limity a meze a je to tak správně. Protože demokracie neznamená, že si můžu říct naprosto cokoliv. A přitom takhle si mnozí demokracii definují.

I svoboda slova musí mít mantinely, protože jinak by se otevřela taková stavidla, že by jeden koukal. Každá lež, urážka, výhrůžka či křivé obvinění by pak byly legitimizovány, a asi se shodneme, že to není dobrá cesta.

14.4.2022 10:55
Cipiti

XXX.XXX.11.137

Je vtipné když se na situaci kouknete tak, že si Rusi vydupali ať se Ukrajina zbaví atomovek a pak se na ně vrhli.

Neregistrovaný uživatel

14.4.2022 10:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.223

Tak s tímhle úplně nesouhlasím. I v demokracii jsou třeba limity a meze a je to tak správně. Protože demokracie neznamená, že si můžu říct naprosto cokoliv. A přitom takhle si mnozí demokracii definují.

I svoboda slova musí mít mantinely, protože jinak by se otevřela taková stavidla, že by jeden koukal. Každá lež, urážka, výhrůžka či křivé obvinění by pak byly legitimizovány, a asi se shodneme, že to není dobrá cesta.

A jak vite ze to zakazane je lež kde mate tu jistotu? Nemate. A pokud není. Byt by to nemelo. Za schvalovani vrazd a valky blokace? No super. Ale i po ty co chtej odstrelit putinovo rodinu anebo tam poslat nato aby se rozpoutala 3.sv. Coz by bylo i par zdejsich že...

14.4.2022 10:59

Cipiti napsal(a):
Je vtipné když se na situaci kouknete tak, že si Rusi vydupali ať se Ukrajina zbaví atomovek a pak se na ně vrhli.

Co vám na tom připadá vtipné?

14.4.2022 11:01

A jak vite ze to zakazane je lež kde mate tu jistotu? Nemate. A pokud není. Byt by to nemelo. Za schvalovani vrazd a valky blokace? No super. Ale i po ty co chtej odstrelit putinovo rodinu anebo tam poslat nato aby se rozpoutala 3.sv. Coz by bylo i par zdejsich že...

Leithian, zkuste pořádně číst, ano? O pár příspěvků výše píšu, že zakázání dezinformačních webů není v pořádku a nemělo by se to dít.

Takže vaše řečnické otázky nechť zodpoví někdo jiný.

14.4.2022 11:03
assil

XXX.XXX.121.3

Svoboda slova má mantinely dané zákonem, nemůže být definovaná rozhodnutím jednoho člověka nebo pár vyvolených lidí.

14.4.2022 11:04

assil napsal(a):
Svoboda slova má mantinely dané zákonem, nemůže být definovaná rozhodnutím jednoho člověka nebo pár vyvolených lidí.

Naprosto souhlasím a přesně tohle taky píšu.

Nesouhlasila jsem s touhle vaší větou: Prostě v demokracii by nikdo neměl mít právo rozhodovat kde je ta hranice v čemkoliv.

14.4.2022 11:05

Nedá mně nevzpomenout tu zdravotní sestru Marešovou z Rumburka. Stát jí musí zaplatit přes 2 miliony a další miliony sdělovací prostředky, které ji ještě předtím, že proběhl soud, označovaly za vražedkyni. Co to tu paní muselo stát sil, si ani neumím představit. Zde ta média nectila naprosto nic.

14.4.2022 11:06
assil

XXX.XXX.121.3

lesnížínka napsal(a):
Já vím, ale schvalování války a vraždění lidí není přece totéž, jak kravina s pyramidama. Na nacismus zákony jsou, tak si myslím, že zakázat takové weby je OK.

Zakázat takové weby by bylo OK, kdyby bylo dané zákonem, že je nezákonné schvalování války. Pak by to ovšem platilo pro všechny války. Takto je to tak, že schvalování invaze USA do Iráku je OK, ale schvalování invaze Ruska na Ukrajinu ne a o tom, které schvalování je OK a které ne rozhoduje kdejaký jouda. To je totalita a ne demokracie.

14.4.2022 11:07
assil

XXX.XXX.121.3

Naprosto souhlasím a přesně tohle taky píšu.

Nesouhlasila jsem s touhle vaší větou: Prostě v demokracii by nikdo neměl mít právo rozhodovat kde je ta hranice v čemkoliv.

Myslela jsem to jako že o tom co je OK a co ne nemá rozhodovat nějaký jednotlivý člověk. Ale už jsme se asi pochopily.

14.4.2022 11:26
Cipiti

XXX.XXX.11.137

Od toho jsou zákony, ty jsou obecné, proto se křivé obvinění a urážka na cti trestá ať je mířeno proti komukoliv, stejně jako fyzické nasílí.

14.4.2022 11:27
Cipiti

XXX.XXX.11.137

assil napsal(a):
Zakázat takové weby by bylo OK, kdyby bylo dané zákonem, že je nezákonné schvalování války. Pak by to ovšem platilo pro všechny války. Takto je to tak, že schvalování invaze USA do Iráku je OK, ale schvalování invaze Ruska na Ukrajinu ne a o tom, které schvalování je OK a které ne rozhoduje kdejaký jouda. To je totalita a ne demokracie.

To je přesně to co myslím

14.4.2022 11:28

assil napsal(a):

Ona je také otázka, co je to schvalování války. Nečetla jsem ( neslyšela jsem ), že by válku někdo schvaloval. Asi čtu špatné weby. Ale nejde považovat za schvalování války pochybnosti o důvodu jejího vzniku, pochybnosti o správnosti dodávek zbraní, pochybnosti o nárokování si a diktování si.....a nakonec ani pochybnosti o jejím průběhu.
P.S. A slyšeli jste o stíhání kohosi, kdo si dal na chlebíčky "Z" ? Já nevím. Prý je toho plný internet. Já to nečetla - asi sleduju špatné......
P.S.2 "Z" z auta už jsem sundala

14.4.2022 11:33

Cipiti napsal(a):
Od toho jsou zákony, ty jsou obecné, proto se křivé obvinění a urážka na cti trestá ať je mířeno proti komukoliv, stejně jako fyzické nasílí.

Právě jste mi otevřel oči... mnohokrát děkuji

14.4.2022 11:37

Ona je také otázka, co je to schvalování války. Nečetla jsem ( neslyšela jsem ), že by válku někdo schvaloval. Asi čtu špatné weby. Ale nejde považovat za schvalování války pochybnosti o důvodu jejího vzniku, pochybnosti o správnosti dodávek zbraní, pochybnosti o nárokování si a diktování si.....a nakonec ani pochybnosti o jejím průběhu.
P.S. A slyšeli jste o stíhání kohosi, kdo si dal na chlebíčky "Z" ? Já nevím. Prý je toho plný internet. Já to nečetla - asi sleduju špatné......

Četla jsem to, údajně se tím zabývá policie, ale podle mě je to prostě blbost, aby se tím zabývaly soudy. I právníci to vylučují. Na druhou stranu si ten politik dost zavařil, blbec no. Doma ať si dělá s chlebíčkama, co chce, ale veřejně to teď publikovat, je asi dost mimo.
Jinak já Z z auta dávat pryč nebudu.

14.4.2022 11:46
Cipiti

XXX.XXX.11.137

Ty weby sice přímo genocidu apod neschvalují, ale čtenář nabyde dojmu, že to co Rusko dělá je správně. To je samozřejmě špatně, ale je otázka jestli je to škodlivější než to, že jsme se teď naučili jednoduše vypnout ty, kteří mají ten "nesprávný" názor, opět, v budoucnu můžou přijít méně jednoznačné situace a když bude ve vládě bIb, tak nebude mít těžké jednu ze stran potlačit.

Například až USA se vydá vybombardovat další město, bude někoho svrbět prst taky vypnout ty co s tím nebudou souhlasit. Pak se zase ukáže že bombardování byla chyba. (To byl jen bIbý příklad) ...Takových situací může být spousty i z úplně jiných oblastí proto je důležité zachovat svobodu slova v mezích zákona.

14.4.2022 11:50

Četla jsem to, údajně se tím zabývá policie, ale podle mě je to prostě blbost, aby se tím zabývaly soudy. I právníci to vylučují. Na druhou stranu si ten politik dost zavařil, blbec no. Doma ať si dělá s chlebíčkama, co chce, ale veřejně to teď publikovat, je asi dost mimo.
Jinak já Z z auta dávat pryč nebudu.

Ono stačí, že se tím zabývá policie. Zetkem z cibule, nebo z čeho to měl? Uniklo mi, kde to publikoval? To ho u toho někdo natočil? Dejte prosím odkaz, doteď jsem si myslela, že je to absolutní kachna !

Hele a to "Z" z auta sundejte. Nebo budete muset dokazovat, že jste ve svém věku stále začátečník a pakliže ne, tak proč to tam máte. Jo, jo zaparkujete a někdo horlivý vám rozbije okno.

14.4.2022 11:54

Ještě se zmíním o jednom demokratickém kroku : V nejmenované škole paní učitelka nutila děti zahalovat se do ukrajinské vlajky a fotografovat se tak. Výtěžek z prodeje fotek měl být poslán na podporu.
Některé nerozumné děti to odmítaly.

14.4.2022 11:57
Cipiti

XXX.XXX.11.137

Ono stačí, že se tím zabývá policie. Zetkem z cibule, nebo z čeho to měl? Uniklo mi, kde to publikoval? To ho u toho někdo natočil? Dejte prosím odkaz, doteď jsem si myslela, že je to absolutní kachna !

Hele a to "Z" z auta sundejte. Nebo budete muset dokazovat, že jste ve svém věku stále začátečník a pakliže ne, tak proč to tam máte. Jo, jo zaparkujete a někdo horlivý vám rozbije okno.

Je vyhrocená doba, mnoho bolesti a utrpení, tak se takové situace dají čekat...

14.4.2022 12:24

On si to vyfotil a sám to dal na FB nebo asi i instagram, nevím, tam nejsem, a pak i když to smazal, tak už se to stihlo rozšířit dál.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-zakrocili-sousede-Z-chlebicky-od-SPD-divoce-dohrany-698926?fbclid=IwAR1t2HTNdJ4UijMWrdWeajUduEaJ1vHBYxyKzfW-ezVdxwT5cO_-tAabh2o

14.4.2022 12:47
assil

XXX.XXX.121.3

On si to vyfotil a sám to dal na FB nebo asi i instagram, nevím, tam nejsem, a pak i když to smazal, tak už se to stihlo rozšířit dál.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-zakrocili-sousede-Z-chlebicky-od-SPD-divoce-dohrany-698926?fbclid=IwAR1t2HTNdJ4UijMWrdWeajUduEaJ1vHBYxyKzfW-ezVdxwT5cO_-tAabh2o

Tohle právě ukazuje tu deb...í totalitu, co tu máme. Ano, jako politik se tím díky veřejnému mínění odstřelil, ale soudy??? Používat Z není nijak zákozem zakázené, na rozdíl od jiných symbolu, a i kdyby si Z vytetoval na čelo, tak by nikoho nemělo ani napadnout dát to k vyšetření policii.

14.4.2022 12:57

Doba je těžká, pro některé ještě těžší a my budeme řešit písmeno ? Nevím, jak to pojmenovat. V ČR jsme se zbláznili ?

14.4.2022 13:00

Cipiti napsal(a):
Je vyhrocená doba, mnoho bolesti a utrpení, tak se takové situace dají čekat...

A já to myslela jako vtip ! Fakt jsou mezi námi takoví magoři ? Jak vidno v Jilemnici, tak ano.

14.4.2022 13:02

assil napsal(a):
Tohle právě ukazuje tu deb...í totalitu, co tu máme. Ano, jako politik se tím díky veřejnému mínění odstřelil, ale soudy??? Používat Z není nijak zákozem zakázené, na rozdíl od jiných symbolu, a i kdyby si Z vytetoval na čelo, tak by nikoho nemělo ani napadnout dát to k vyšetření policii.

Jestli je nemožný politik, ze kterého je některým místním blivno, tak ho měli odstřelit dávno. Ale kvůli fotce chlebíčků ? Když se obrátí na soud, tak to musí vyhrát. Jak píšete, písmeno Z není zakázané. A je jedno, jestli má doma Zuzanu. Převrácené o 90, je to N. To se taky nesmí ?

14.4.2022 13:06

Víte co, když po vypuknutí války jedna společnost přejmenovala ruskou zmrzku na ukrajinskou, byla mi celkem hamba. Já vám nevím, to jsou tak laciná gesta...Je to takový "pojďme se zviditelnit".

Na druhou stranu, když na letišti naváděli ruský letoun ti pozemní mávači pomocí ukrajinských vlaječek, tak to se mi líbilo. To je takové štípnutí.

Ale hystericky skoro vyřazovat Z z abecedy, přejmenovávat výrobky, to je prostě hloupý. Kdoví, co bude třeba s Moskevským strážním psem nebo Západosibiřskou lajkou?

14.4.2022 13:12
assil

XXX.XXX.121.3

Víte co, když po vypuknutí války jedna společnost přejmenovala ruskou zmrzku na ukrajinskou, byla mi celkem hamba. Já vám nevím, to jsou tak laciná gesta...Je to takový "pojďme se zviditelnit".

Na druhou stranu, když na letišti naváděli ruský letoun ti pozemní mávači pomocí ukrajinských vlaječek, tak to se mi líbilo. To je takové štípnutí.

Ale hystericky skoro vyřazovat Z z abecedy, přejmenovávat výrobky, to je prostě hloupý. Kdoví, co bude třeba s Moskevským strážním psem nebo Západosibiřskou lajkou?

A tak přejmenování výrobku je právem majitele firmy, zřejmě má dojem, že mu tím stoupnou prodeje, je to svým způsobem reklama zdarma.

14.4.2022 13:19

a co ruský toy, černý ruský teriér, barzoj, sao, jihorus, samoyed
mít takový psy, okamžitě jim roztrhám občanky

14.4.2022 13:27
Varaxi

XXX.XXX.150.244

Černý ruský teriér je už dávno jen černý teriér. :)

Jinak Ukrajinci se prý chlubí, že zničili konvoj na mostě. Rusové si přijeli pro smrt a nic netušili, nebo jak to tam psali. To mi teda nepřijde jako něco k chlubení.
Je to smutné. Hrozné a smutné. Možná, že nezbytné, ale ať je to nezbytné sebevíc, stále je to špatně.

14.4.2022 13:34
assil

XXX.XXX.121.3

Varaxi napsal(a):

Jinak Ukrajinci se prý chlubí, že zničili konvoj na mostě. Rusové si přijeli pro smrt a nic netušili, nebo jak to tam psali. To mi teda nepřijde jako něco k chlubení.
Je to smutné. Hrozné a smutné. Možná, že nezbytné, ale ať je to nezbytné sebevíc, stále je to špatně.

Agresorů mi nikdy líto není.

14.4.2022 13:39
Varaxi

XXX.XXX.150.244

assil napsal(a):
Agresorů mi nikdy líto není.

Hm, agresorů... Jak víte, že každý jeden z těch mrtvých byl agresor?

14.4.2022 13:46

Varaxi napsal(a):

Zahlédla jsem titulek a votočil se mi žaludek, hned jak vyměním displej na Sony Z a vyvenčím mého tlustého psa, nainstalím si mailového klienta, abych už ani na seznam nemusela, a kdo mi pošle nevyžádané info, jde do spamu. Ještě musím vymyslet, jakou vlajku nalepím na notebook s azbukou. Chtěla bych českou.

14.4.2022 14:05

Varaxi napsal(a):

Fašistům není nic cizí.

14.4.2022 14:05
Varaxi

XXX.XXX.150.244

Zahlédla jsem titulek a votočil se mi žaludek, hned jak vyměním displej na Sony Z a vyvenčím mého tlustého psa, nainstalím si mailového klienta, abych už ani na seznam nemusela, a kdo mi pošle nevyžádané info, jde do spamu. Ještě musím vymyslet, jakou vlajku nalepím na notebook s azbukou. Chtěla bych českou.

Kašlete na to. Udělejte si vlajku vlastní.
Na pozadí v odstínu policejní uniformy (jednou jste se zmínila, že máte policii ráda, nebo něco v tom smyslu) bude silueta kocoura a psa, oba budou držet v tlamě zakousnutou husu. Mezi nimi bude přeškrtnutá sklenice alkoholu na znamení faktu, že nepijete. Protože jste IT nebo něco takového, pes bude mít v tlapce klávesnici a kočka myš. V druhé tlapce budou držet knihu.
Hm?

14.4.2022 14:13

Varaxi napsal(a):
Kašlete na to. Udělejte si vlajku vlastní.
Na pozadí v odstínu policejní uniformy (jednou jste se zmínila, že máte policii ráda, nebo něco v tom smyslu) bude silueta kocoura a psa, oba budou držet v tlamě zakousnutou husu. Mezi nimi bude přeškrtnutá sklenice alkoholu na znamení faktu, že nepijete. Protože jste IT nebo něco takového, pes bude mít v tlapce klávesnici a kočka myš. V druhé tlapce budou držet knihu.
Hm?

Jestli se tím neživíte, tak začněte !

14.4.2022 14:35
assil

XXX.XXX.121.3

Varaxi napsal(a):

Ve válce se jednotlivci nepočítají a alespoň tihle nemohli dopochodovat do nějakého města a provést tam novou Buču. Jenom z Buči už je dohledáno přes 500 viníků, kteří nejspíš nikdy nebudou potrestáni a vzhledem k odhadovanému počtu kolik jich tam celkem bylo, se zúčastnila většina. Ono to tak ve válce většinou je, že pak nikdo nestojí stranou.

14.4.2022 14:46
Cipiti

XXX.XXX.11.137

Fašistům není nic cizí.

To myslíte jak? Že nemají bránit vlastní zemi protože u toho umírají vojáci? Takhle kdyby měly přemýšlet napadené státy tak máme za chvilku Rusko-Čínský režim po celé planetě, to by pak lidé umírali ještě víc, ale nenápadně.

14.4.2022 14:46
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

Doba je těžká, pro některé ještě těžší a my budeme řešit písmeno ? Nevím, jak to pojmenovat. V ČR jsme se zbláznili ?

A SS vám řešit nevadí, nebo taky vadí? Rusové udělali z písmene Z symbol genocidy. Tak to prostě je. Takže ano, písmeno se do budoucna asi řešit bude a Assil nesouhlasím s tím, že tu máme ,,de.ilní totalitu" Možná vám SS nevadí a máte ho taky někde vytetované, ale mě ano, stejně jako teď novodobé ruské Z. A pokud to dá někdo na chlebíčky, za mě schvaluje genocidu a že to někdo řeší? Jo, když to tak naservíruje manželce Zuzaně, ať si mu to Zuzana klidně sežere, ale nemá to co dělat ve veřejném prostoru, kde jak víme, se pohybují i děti.

14.4.2022 14:51
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

Zrovna nedávno se mě někdo ptal, co je Worka za rasu, tak jsem na to odpověděla: samojed, ruský saňový pes, Rusák je to, bohužel, no

14.4.2022 14:55
Andrýsek3

XXX.XXX.169.53

Cipiti napsal(a):
To myslíte jak? Že nemají bránit vlastní zemi protože u toho umírají vojáci? Takhle kdyby měly přemýšlet napadené státy tak máme za chvilku Rusko-Čínský režim po celé planetě, to by pak lidé umírali ještě víc, ale nenápadně.

No samozřejmě, však to tu Orionka už několikrát minimálně naznačovala. Sice pořád dokola píše, že neschvaluje válku, to ji klidně věřím. Ale podle jejich příspěvků je nad slunce jasné na které straně stojí. Byla by moc ráda, aby Ukrajinci (teď už dle ní nově "fašisti") přijali dohody Ruska, tedy aby se stali její součástí.

14.4.2022 14:57
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

Varaxi napsal(a):

A co je ten, co napochoduje v tanku bez pozvání do cizí země? Turista to asi nebude, že?

14.4.2022 15:27
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Dlouho jsem tu nebyla koukám že se nám koronáč změnil na válku.
A když jsme na těch psech tak tady je "bombočuch" Patron.
Už jsem zapomněla která z vás toto plemeno zachraňuje a třeba to není ani pes s PP.
Ale užitečný to on asi bude.
Hezké velikonoce všem.

14.4.2022 15:43

lesnížínka napsal(a):
A co je ten, co napochoduje v tanku bez pozvání do cizí země? Turista to asi nebude, že?

Ale to nebyl sám velký car, ale obyčejní vojáci, nebo ne?

14.4.2022 15:50
Andrýsek3

XXX.XXX.169.53

Ale to nebyl sám velký car, ale obyčejní vojáci, nebo ne?

Tak jasně, že by bylo krásný, kdyby si všichni na světě řekli, že žádné boje za to utrpení nestojí, podali si ruce a vrátili se zpátky na svoje území. Vždy umírali vojáci pod rozkazem svého vedení. Je mi líto všech promarněných životů, i těch mladých Rusů, kteří nevěděli kam jedou a co budou dělat, těch, kteří bojují pod pohrůžkou smrti. Ale není mi líto těch, kteří zabíjí civilisty, mučí pro své potěšení, znásilňují nevinné ženy a děti. Ti ať shoří v pekle. Bohužel nelze rozeznat, kdo je kdo. Tam je to prostě teď voják proti vojákovi. Lidi by na žádné straně nemuseli umírat, kdyby si zločinec nechtěl zabírat území jiného státu.

14.4.2022 15:51

Zas to vezmu za orionku, mě to totiž baví... je mi fuk, odkud jsou, mně náckové vadí.
Jé, skoro básnička.
Car je blbej, poslal na nácky nácky, orionko, už to není jen ta součást gardy, z druhé strany je tam velká tlupa nácků.
Ale co mě překvapilo... skoro polovina Slováků si myslí - za to může NATO. Nevím, odkud to je, řekli mi to na poště, ale esi je to pravda, tak Slováci jsou proruští. Nejsou proslovenští a my nejsme pročeští, musíme se dělit na proruské a protiruské, nedá se nic dělat.

14.4.2022 15:54

Andrýsek3 napsal(a):
Tak jasně, že by bylo krásný, kdyby si všichni na světě řekli, že žádné boje za to utrpení nestojí, podali si ruce a vrátili se zpátky na svoje území. Vždy umírali vojáci pod rozkazem svého vedení. Je mi líto všech promarněných životů, i těch mladých Rusů, kteří nevěděli kam jedou a co budou dělat, těch, kteří bojují pod pohrůžkou smrti. Ale není mi líto těch, kteří zabíjí civilisty, mučí pro své potěšení, znásilňují nevinné ženy a děti. Ti ať shoří v pekle. Bohužel nelze rozeznat, kdo je kdo. Tam je to prostě teď voják proti vojákovi. Lidi by na žádné straně nemuseli umírat, kdyby si zločinec nechtěl zabírat území jiného státu.

A tak to bylo myšleno, o čem jsme se bavily s Varaxi, prostě nemůžu skákat radostí, že byl nějaký člověk roztrhán na kusy.

14.4.2022 15:58

Zas to vezmu za orionku, mě to totiž baví... je mi fuk, odkud jsou, mně náckové vadí.
Jé, skoro básnička.
Car je blbej, poslal na nácky nácky, orionko, už to není jen ta součást gardy, z druhé strany je tam velká tlupa nácků.
Ale co mě překvapilo... skoro polovina Slováků si myslí - za to může NATO. Nevím, odkud to je, řekli mi to na poště, ale esi je to pravda, tak Slováci jsou proruští. Nejsou proslovenští a my nejsme pročeští, musíme se dělit na proruské a protiruské, nedá se nic dělat.

Myslím, že od vás tu nedávno padlo jméno Hunter. To jsem jetě nevěděla......Teď ho šetří sama velká CIA.

14.4.2022 16:03

https://www.youtube.com/watch?v=RRUgkrADlfk

Asi to pro vás bude jak červený hadr na býka. Ale poslechněte si třeba jen video se senátorem J. Bidenem.

14.4.2022 16:04

A přijde mi úplně příznačné, že M.O. odešla 23.3.

14.4.2022 16:05

Myslím, že od vás tu nedávno padlo jméno Hunter. To jsem jetě nevěděla......Teď ho šetří sama velká CIA.

Bidena myslíte :-) tady v tom létají takové peníze, funkce a jména... vyšetřování si žádá odtajnění dokumentů několika desítek agentů... hahaha... už je to tak vše zamotané... ani nevím, jestli se tohle týká té UA společnosti s plynem. A nikdy se to nedovíme... umírají vojáci, civilisté, děti... a my nevíme proč a nikdy to vědět nebudem.

14.4.2022 16:06

A přijde mi úplně příznačné, že M.O. odešla 23.3.

Má tam být M. A.

14.4.2022 16:08

Bidena myslíte :-) tady v tom létají takové peníze, funkce a jména... vyšetřování si žádá odtajnění dokumentů několika desítek agentů... hahaha... už je to tak vše zamotané... ani nevím, jestli se tohle týká té UA společnosti s plynem. A nikdy se to nedovíme... umírají vojáci, civilisté, děti... a my nevíme proč a nikdy to vědět nebudem.

V mé poznámce jde o ty biolaboratoře, které na Ukrajině nejsou.

14.4.2022 16:19

https://www.youtube.com/watch?v=RRUgkrADlfk

Asi to pro vás bude jak červený hadr na býka. Ale poslechněte si třeba jen video se senátorem J. Bidenem.

Tak USA politik, no, ten prostě plácá a plácá, dyť ani neví, kde ten most byl, dost možná neví dodnes, kde je Bělehrad, plácá a plácá, rozbombardovali uprchlíky, nemocnici, prostě cokoli, co jim přišlo pod ruku, a u toho zachraňování jednoho národa před druhým zabili i ten první, továrny, elektrárny. Tak to mohli vzít parním válcem, ne, na co se zdržovat - 9000 bombardovacích akcí.
Navíc si myslím, že i lže. Ale tak esi se chce k takové prasárně hlásit, já mu to přeju.
Oni to totiž dodnes nevyšetřili - porušování ženev. k. atd.
Takže teď lže, nebo lhal tenkrát. Nebo má v hlavě průvan.

14.4.2022 16:43

Rusové udělali z písmene Z symbol genocidy.

Spojení písmen SS není nikde zakázané, pokud ho neuvedu do souvislosti.
Nebo se Simona Stašová nesmí podepsat iniciálami.
Stejně tak písmeno Z nikdo nezakázal, nikdo nevyhlásil, že jeho použití je trestné.....navíc na chlebíčkách.
Celá kauza by byla k smíchu, kdyby nebyla k pláči.
Jestli už nestáhli film Ukrajina v ohni ( někdy překládáno v plamenech ), uvidíte, jak se v novodobé Ukrajině hajluje. Ne, není to ruský film.
V březnu měla TV uvést Vláčilův film Stíny horkého léta. Stáhli ho. Třeba by se mladí něco dozvěděli.
Chudák Zuzana Zadrobilová !

14.4.2022 16:59
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

Rusové udělali z písmene Z symbol genocidy.

Spojení písmen SS není nikde zakázané, pokud ho neuvedu do souvislosti.
Nebo se Simona Stašová nesmí podepsat iniciálami.
Stejně tak písmeno Z nikdo nezakázal, nikdo nevyhlásil, že jeho použití je trestné.....navíc na chlebíčkách.
Celá kauza by byla k smíchu, kdyby nebyla k pláči.
Jestli už nestáhli film Ukrajina v ohni ( někdy překládáno v plamenech ), uvidíte, jak se v novodobé Ukrajině hajluje. Ne, není to ruský film.
V březnu měla TV uvést Vláčilův film Stíny horkého léta. Stáhli ho. Třeba by se mladí něco dozvěděli.
Chudák Zuzana Zadrobilová !

Orionko, mně úplně stačí to, že stahujete věci od komunistky. To, jak ,,demokraticky" jsme se po revoluci zachovali ke komunistům, se nám teď vrací i s úroky. Ta verbež měla za všechny zločiny komunismu, být tehdy postavená mimo zákon stejně, jako ti náckové, protože tam patří. A ne, neberu si servítky a nectím vaši svobodu slova, protože zločin má být po zásluze potrestán a to bohužel nebyl ani náhodou. Stíny horkého léta jsem neviděla, myslím, že ne. Ale viděla jsem několikrát Všichni dobří rodáci a to mi stačí. Děda byl odsouzený kulak.

14.4.2022 17:25

Vy statečná komunistobijko. Kateřina Konečná bude mladší než vy, ale je zodpovědná za vašeho dědečka........Však jsem napsala - hadr na býka.
A čtu rozumné názory, bez ohledu na politické spektrum. A že K.K. ( ještěže není ZZ, to by u vás měla 2x smůlu ).
Ale klidně dál zavírejte oči před tím, co se vám nehodí.
P.S. I já jsem viděla Všichni dobří rodáci. Na dobrý film se ráda podívám ( i několikrát )

14.4.2022 17:42
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

Vy statečná komunistobijko. Kateřina Konečná bude mladší než vy, ale je zodpovědná za vašeho dědečka........Však jsem napsala - hadr na býka.
A čtu rozumné názory, bez ohledu na politické spektrum. A že K.K. ( ještěže není ZZ, to by u vás měla 2x smůlu ).
P.S. I já jsem viděla Všichni dobří rodáci. Na dobrý film se ráda podívám ( i několikrát )

Tak kdo sympatizuje s touto stranou, je spoluzodpovědný za všechny tímto zločinným režimem perzekuované a zavražděné. Že je mladá a blbá ji neomlouvá, protože tak mladá už zase není. A potom, že není potřeba regulace...očividně je, protože některým neotevře oči nic.

14.4.2022 17:55
rapotacka11

XXX.XXX.225.32

„Jen ty vlády, které něco skrývají a manipulují veřejností,
musí dohlížet na to, co nosí občan v hlavě,“

14.4.2022 17:57
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

rapotacka11 napsal(a):
„Jen ty vlády, které něco skrývají a manipulují veřejností,
musí dohlížet na to, co nosí občan v hlavě,“

V hlavě si noste co chcete, ale nešiřte ti ve veřejném prostoru, kde si to můžou přečíst i ti nesvéprávní.

Neregistrovaný uživatel

14.4.2022 18:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.26.246

lesnížínka napsal(a):
Tak kdo sympatizuje s touto stranou, je spoluzodpovědný za všechny tímto zločinným režimem perzekuované a zavražděné. Že je mladá a blbá ji neomlouvá, protože tak mladá už zase není. A potom, že není potřeba regulace...očividně je, protože některým neotevře oči nic.

Mila zlatá. Moje babička byla komunistka ve straně. První ženská pilotka na stíhačkách. Hodnejsi a spravedlivější zenskou si nepotkala. Takže si vyprosuju tvy hnusny odporny kydy že kazdej takovej je zlocinec. Timto s tebou končím neb urážet svy příbuzný nenechám. Mas černo před očima, jsi zaslepená svojí jedinou pravdou a nic jinyho nevidíš. Jdi si radši rejpat zahradku.
Jsi zapšklá zaujatá zlá ženská.
Sbohem.

14.4.2022 18:05

Jen pár citátů k zamyšlení ( žínka prosím ať vynechá ) :

vraj „normálny človek sa na to nedokáže pozerať bez toho…aby ho nepremohla nenávisť voči každému Rusovi, ktorý práve teraz nesedí vo väzení za protesty proti vojne“, tak im treba veľmi rázne odpovedať – nie, toto nie je normálne. Normálny človek si nelieči komplexy na kolektívnej nenávisti voči jednému národu. Normálny človek odsudzuje všetky vojny, každé násilie, akékoľvek porušovanie medzinárodného práva.

14.4.2022 18:06
Andrýsek3

XXX.XXX.96.14

Je hlavně nechápu, jak někdo může přemýšlet nad tím, že je tu nějaká i byť jen malá cenzura. Můžete si klidně vzít auto, vlak, letadlo a letět se do toho Ruska podívat nebo třeba na konec světa. Nikdo vám neodpira noviny, televizi, zprávy z jakékoliv země, z jakéhokoliv režimu. Jen se tu stoplo pár webovek, které byly placené za zprostředkování lží (vyvracene hoaxy). Pro mě za mě se to rušit vůbec nemuselo, e-maily důchodcům stejně chodí stále.

14.4.2022 18:08
rapotacka11

XXX.XXX.225.32

Přece snad každý, kdo má trochu ROZUMU a CITU,
si pokládá otázky nad příčinami té situace, důvody eskalace,
možnostmi řešení, poučením do budoucna, hledáním cest,
kterými se vydat a kterými naopak nechodit.
Vinna se opravdu necítím, nemám důvod.
Naši dělali ve Škodovce a aby mohli od fabriky letět
do Bulharska k moři, nemuseli vstupovat do ŽÁDNÝ strany.

14.4.2022 18:08

Ztráty v konfliktech jsou nevyhnutelné. Civilizované země důsledně minimalizují ty civilní. Barbarské režimy plánovitě útočí na civilní cíle, nejen zabijí, ale popravují spoutané civilisty, znásilňují, rabují, vypalují. Rusko je barbarskou zemí.“
Pamätáte si na beštiálny masaker v irackej Fallúdži z novembra 2004? Americké jednotky tam povraždili desiatky, možno stovky civilistov, strieľali do neozbrojeného davu, strieľali do ľudí, ktorí sa usilovali v panike preplávať rieku, zrovnali so zemou tisíce obytných budov, desiatky škôl a moslimských svätýň, použili zakázané zbrane (biely fosfor) a napriek tomu, že sa rozšíril hlad a nedostatok vody, znemožnili Červenému polmesiacu vstup do obkľúčeného mesta. V masovom hrobe našli desiatky tiel civilistov so zaviazanými očami a nohami, zastrelených odzadu – za vinníka bola označená americká armáda.

14.4.2022 18:12

Alebo si spomeňte na zbombardovanie nemocnice Lekárov bez hraníc v afganskom meste Kandúz. To nebolo tak dávno (1. októbra 2015), Vzdušné sily USA zavraždili pri nálete 42 ľudí.

14.4.2022 18:15

Musíme raz a navždy skoncovať so systémom vojen a obnoviť medzinárodný poriadok založením nového systému. Ten starý sa rozpadol na kusy aj vďaka takým, ktorí podporovali odtrhnutie Kosova, ale jačali pri odtrhnutí Krymu. Tam sa začal rúcať svetový poriadok, nie na Ukrajine.

Tuším, že Slovensko Kosovo neuznalo doteraz.

O tom, že je Rusko v tejto vojne agresorom, nemôže byť žiadnych pochýb. Ale vo vojnách páchajú zverstvá nielen agresori. A my stále nemáme dosť informácií na to, aby sme mohli spoľahlivo opísať, čo sa tam odohrava.

14.4.2022 18:15

Jako že mladí komunisti (ve smyslu straníci současných třešniček) nemají se starou "dobrou" KSČ nic společného?

Kateřina Konečná hnízdí v kancelářích ve Štrasburku a Bruselu a vůbec jí nijak nevadí, že je tam za komunisty, je šťastná jen, že tam je. Veškeří dědečkové jsou jí úplně ukradení...

Jen nevím, kde bere tu drzost z pozice příslušnice politické strany v povolebním propadlišti (snad už definitivně) ukňouraně kritizovat současnou vládu, která má za sebou zatím s bídou 100 dní a řeší problémy, o kterých se předchozím vládám v polistopadové éře ani nesnilo.
Ani slovo o válečných zločinech Ruska, o Putinovi jen to, že je od Bidena pokrytecké nazývat ho válečným zločincem....

Ale když Vás, orionko, takové chucpe baví, proti gustu...

Slušní lidé zvrací....zvlášť když si připomenou, že tato třešničková divná ženština je placena z daní...to jednomu zlepší den...oni komunisti obecně, že - pořád jsou stejní

14.4.2022 18:18

lesnížínka napsal(a):

Ona není blbá, kdyby tak chytrých bylo v politice víc......Má svůj názor a za tím si stojí.
Tak i K.K. byste chtěla regulovat ?
Jen jestli nestojíte na konci opačného politického spektra - stejně nebezpečného. Některé vaše názory to naznačují.

14.4.2022 18:36

Jako že mladí komunisti (ve smyslu straníci současných třešniček) nemají se starou "dobrou" KSČ nic společného?

Kateřina Konečná hnízdí v kancelářích ve Štrasburku a Bruselu a vůbec jí nijak nevadí, že je tam za komunisty, je šťastná jen, že tam je. Veškeří dědečkové jsou jí úplně ukradení...

Jen nevím, kde bere tu drzost z pozice příslušnice politické strany v povolebním propadlišti (snad už definitivně) ukňouraně kritizovat současnou vládu, která má za sebou zatím s bídou 100 dní a řeší problémy, o kterých se předchozím vládám v polistopadové éře ani nesnilo.
Ani slovo o válečných zločinech Ruska, o Putinovi jen to, že je od Bidena pokrytecké nazývat ho válečným zločincem....

Ale když Vás, orionko, takové chucpe baví, proti gustu...

Slušní lidé zvrací....zvlášť když si připomenou, že tato třešničková divná ženština je placena z daní...to jednomu zlepší den...oni komunisti obecně, že - pořád jsou stejní

Z daní jich je placeno mnoho a horších !
Jmenovat snad nemusím. Když v EU parl. třeba Pospíšil. Např. jeho volání o hodnocení odborníků, aby politici měli podle čeho rozhodovat....Ale takové né, jiné, lepší, takové, které bude politikům vyhovovat. Ten tamasi není za komunisty.
V Evropě není jen ČR. Levicový kandidát J-L.Mélenchon skončil třetí jen o cca 1%.
Silnou podporu měl mezi mladými. Svět se mění.........

14.4.2022 18:37

Slušní lidé zvrací....zvlášť když si připomenou
Nevím, co vám dává mandát- kdo je slušnýXneslušný.
Ale pokud mě vy zařadíte mezi neslušné.....bylo mi ctí !

14.4.2022 18:48

lesnížínka napsal(a):
V hlavě si noste co chcete, ale nešiřte ti ve veřejném prostoru, kde si to můžou přečíst i ti nesvéprávní.

Neosobujete si toho příliš ? To, co tu bude psáno, neřídíte vy.
Spějeme do nepěkné doby. Žínka si dělá nárok řídit faunu, jiní diktují, co si dá soused na chlebíčky.

Za těch starých zlých časů ( které ani vy ani Repta nepamatujete, ale víte o nich všechno ) se na mejdanech zpívalo, že Brežněv je vů.l a děti chodily plivat na vojáky Varšavské smlouvy.

Neříkám, že byl lepší. Jen říkám, že současný není dobrý a spějeme do ......ještě horších časů.

14.4.2022 19:06

A to už teď nebudou vysílat Mrazíka?

14.4.2022 19:55
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

Ona není blbá, kdyby tak chytrých bylo v politice víc......Má svůj názor a za tím si stojí.
Tak i K.K. byste chtěla regulovat ?
Jen jestli nestojíte na konci opačného politického spektra - stejně nebezpečného. Některé vaše názory to naznačují.

Nevím, které spektrum přesně máte na mysli, ale já jsem se nikdy voilbou netajila, nevím, proč bych měla: volila jsem Fialu a jsem nadmíru spokojená jak to dopadlo. Voliči pitomia jsou tu jiní(né)

14.4.2022 20:03
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

Neosobujete si toho příliš ? To, co tu bude psáno, neřídíte vy.
Spějeme do nepěkné doby. Žínka si dělá nárok řídit faunu, jiní diktují, co si dá soused na chlebíčky.

Za těch starých zlých časů ( které ani vy ani Repta nepamatujete, ale víte o nich všechno ) se na mejdanech zpívalo, že Brežněv je vů.l a děti chodily plivat na vojáky Varšavské smlouvy.

Neříkám, že byl lepší. Jen říkám, že současný není dobrý a spějeme do ......ještě horších časů.

Takže nám tu zamoralizujete, jak jste plivala na vojáky a pak sem nataháte padesát vyjádření těch, co vykřikují, že by zpátky chtěli Tisův stát?

14.4.2022 20:05
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

A to už teď nebudou vysílat Mrazíka?

Uvidíme, Mrazík je nej. Jen si nejsem jistá, jestli já se teď už na něj dokážu s takovou radostí dívat.

14.4.2022 20:15
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

Mila zlatá. Moje babička byla komunistka ve straně. První ženská pilotka na stíhačkách. Hodnejsi a spravedlivější zenskou si nepotkala. Takže si vyprosuju tvy hnusny odporny kydy že kazdej takovej je zlocinec. Timto s tebou končím neb urážet svy příbuzný nenechám. Mas černo před očima, jsi zaslepená svojí jedinou pravdou a nic jinyho nevidíš. Jdi si radši rejpat zahradku.
Jsi zapšklá zaujatá zlá ženská.
Sbohem.

Tak jsi se zase vyblila, jinak to zřejmě ani neumíš. Co ti k tomu říct...jo, ono se to asi dědí. Všechno. Takže si ta nejhodnější komunistka na světě. To je ostatně vidět

14.4.2022 20:30

lesnížínka napsal(a):
Takže nám tu zamoralizujete, jak jste plivala na vojáky a pak sem nataháte padesát vyjádření těch, co vykřikují, že by zpátky chtěli Tisův stát?

Zase mi tu přisuzujete něco, co se zrodilo ve vaší hlavě. Jednak holčičky neplivou a navíc. když přišla V.sml. už jsem nebyla holčička.

14.4.2022 20:42

lesnížínka napsal(a):

A v druhé půli vašeho vyjádření zase vámi vyfabulovaná nálepka.

A když se vrátím k tomu plivání - co je na něm morálního? Vy ho pokládáte za morální ? Kluci doma dostali na zadek. Rodiče na plivání nic morálního neshledali.

14.4.2022 21:04

volila jsem Fialu a jsem nadmíru spokojená jak to dopadlo.

Žínko, na to vám dám ( bez dovolení ) jednu nevyžádanou radu : Až to poletí, tak se dobře dívejte.

14.4.2022 21:08
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

Zase mi tu přisuzujete něco, co se zrodilo ve vaší hlavě. Jednak holčičky neplivou a navíc. když přišla V.sml. už jsem nebyla holčička.

To byla nadsázka Holčičky neplivou, jako fakt? No nikdy jsem si o sobě taky nemyslela, že jsem ,,holčička" Jinak se omlouvám za překlepy, jsem slepá normálně, ale dnes mám něco s okem, tak nevidím ani ň

14.4.2022 21:10
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

volila jsem Fialu a jsem nadmíru spokojená jak to dopadlo.

Žínko, na to vám dám ( bez dovolení ) jednu nevyžádanou radu : Až to poletí, tak se dobře dívejte.

Jenže vás to také nemine, tam si budem kvit. A já nebudu brečet, co moje nebohé děti, vnukové pra, pra...

14.4.2022 21:14
eni

XXX.XXX.88.61

Neměli jsme se vůbec do té jejich války míchat, NIKDO z nás tady nemůže vědět, jak to doopravdy je..až nebude plyn, budeme koukat, ale hlavně že Fiala a Vystrčil byli na Ukrajině...v 68 mezi těmi rusy byli i ukrajinci...a docela by mě zajímalo, jestli by ukrajinci pomáhali takto nám..

14.4.2022 21:15
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

A v druhé půli vašeho vyjádření zase vámi vyfabulovaná nálepka.

A když se vrátím k tomu plivání - co je na něm morálního? Vy ho pokládáte za morální ? Kluci doma dostali na zadek. Rodiče na plivání nic morálního neshledali.

Tak protože vás nemám až za tak starou, jsem pochopila, že jste byla to dítě. Takže jste nejspíš asi ani nezpívala na těch mejdanech, ale venku mávala květinama na okupanty? Nebo už fakt nevím, co tím chtěl básník říct...

Neregistrovaný uživatel

14.4.2022 21:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.26.246

lesnížínka napsal(a):
Jenže vás to také nemine, tam si budem kvit. A já nebudu brečet, co moje nebohé děti, vnukové pra, pra...

Holka. Ty jsi fakt mimo....ale total. Takže eště se nám smejes ze my jsme blby ze máme deti a řešíme co s nimi bude? No síla... Chce se mi z tebe blejt velebnosti.

14.4.2022 21:18
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

eni napsal(a):
Neměli jsme se vůbec do té jejich války míchat, NIKDO z nás tady nemůže vědět, jak to doopravdy je..až nebude plyn, budeme koukat, ale hlavně že Fiala a Vystrčil byli na Ukrajině...v 68 mezi těmi rusy byli i ukrajinci...a docela by mě zajímalo, jestli by ukrajinci pomáhali takto nám..

Řekla by ste totéž, kdyby Putin se svým vojskem proletěl Ukrajinou, ti mu zamávali květinama, stejně jako Slováci a on najel s tankama sem? Kolik je vám let?

14.4.2022 21:36
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

Holka. Ty jsi fakt mimo....ale total. Takže eště se nám smejes ze my jsme blby ze máme deti a řešíme co s nimi bude? No síla... Chce se mi z tebe blejt velebnosti.

Bože, bože...Orionka sem taky ráda píše, že je to nadsázka, takže: je to nadsázka, chápeš?
Takže eště se nám smejes ze my jsme blby ze máme deti - no to jsi ale řekla ty

14.4.2022 21:44
eni

XXX.XXX.88.61

lesnížínka napsal(a):
Řekla by ste totéž, kdyby Putin se svým vojskem proletěl Ukrajinou, ti mu zamávali květinama, stejně jako Slováci a on najel s tankama sem? Kolik je vám let?

Asi tak přibližně jako Vám, ale na tom nesejde..trvám si na tom, že se nemáme plést do věcí, do kterých nevidíme. Myslíte, že Ukrajinci by nám takhle pomáhali? Já si to nemyslím..

14.4.2022 21:46
lupus4

XXX.XXX.205.61

bože dámy , že holčičky neplivou je fikce, dokladem je následující příběh :

Dvě holčičky (hodná a zlá) plivou z okna a závodí, která slinou trefí více lidí...
Hodná holčička trefila 4, zlá jen 3. Takže opět dobro zvítězilo nad zlem a tak to má být, tak je to správné.

14.4.2022 21:46
eni

XXX.XXX.88.61

lesnížínka napsal(a):

...tak to jste oproti nám ve výhodě...

14.4.2022 22:00
assil

XXX.XXX.121.3

eni napsal(a):
Asi tak přibližně jako Vám, ale na tom nesejde..trvám si na tom, že se nemáme plést do věcí, do kterých nevidíme. Myslíte, že Ukrajinci by nám takhle pomáhali? Já si to nemyslím..

Strkat hlavu do písku nebejvá nejlepší strategie.

14.4.2022 22:10
eni

XXX.XXX.88.61

No tady to asi nemá smysl vůbec diskutovat a ani číst..
Jen jsem opět nakoukla, v sobotu mi končí izolace s covidem, myslela jsem, že je to tady o covidu a ono ne, pořád tady jede válka..

Jo, tak nestrkejte hlavu do písku..my jsme vlastně hodně bohatá země, my si to můžeme dovolit.

14.4.2022 22:22
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

eni napsal(a):
No tady to asi nemá smysl vůbec diskutovat a ani číst..
Jen jsem opět nakoukla, v sobotu mi končí izolace s covidem, myslela jsem, že je to tady o covidu a ono ne, pořád tady jede válka..

Jo, tak nestrkejte hlavu do písku..my jsme vlastně hodně bohatá země, my si to můžeme dovolit.

Jako že: tady to Vladimírku máš, dělej si s tím co chceš, my jsme si to sice těch 30let, co jsme se vás zbavili budovali, ale neva, když přežijem, přežijou naše děti, nikdo je naznásilní a nezavraždí, tak to zase nějak nabudujem...pro Velkou Rus??

14.4.2022 22:33
eni

XXX.XXX.88.61

Já jsem psala, že jsme se neměli míchat mezi ukrajinu a rusko..tak nevím, co máte s Vladimírkem a tady to máš...jako jediná země jsme jim poslali tanky..podpora ukrajiny je podpora války a to není dobře, už takhle jsme na tom za těch 30 let budování dost zle

neverend

14.4.2022 22:36
neverend

XXX.XXX.213.247

lesnížínka napsal(a):
Jako že: tady to Vladimírku máš, dělej si s tím co chceš, my jsme si to sice těch 30let, co jsme se vás zbavili budovali, ale neva, když přežijem, přežijou naše děti, nikdo je naznásilní a nezavraždí, tak to zase nějak nabudujem...pro Velkou Rus??

Co děláte děvčata? Dejte si kafe a třeba koukněte na hezkýho chlapa a tak.

14.4.2022 22:44
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

eni napsal(a):
Já jsem psala, že jsme se neměli míchat mezi ukrajinu a rusko..tak nevím, co máte s Vladimírkem a tady to máš...jako jediná země jsme jim poslali tanky..podpora ukrajiny je podpora války a to není dobře, už takhle jsme na tom za těch 30 let budování dost zle

Dost zle? To asi nevíte, co to je mít se zle. Podívejte se na zprávy, občas. Podpora války? To jsem nějak fakt nepochopila. Takže do té doby, než jsme tam poslali tanky, to byla jen ,,zvláštní operace" a váku jsme z toho vlastně udělali my? Tak jsme měli zavřít oči, ostatně jako vždy a věřit tomu, že všichni ti mrtví Ukrajinci jsou nacisti, i ty malé děti a ty 80leté znásilněné či mrtvé stařenky. Však naše nejsou, že jo...Ať si to řeší Ukrajinci.
Opravdu je vám tolik co mě? Máte staré nemocné rodiče(prarodiče) a malé vnuky?

14.4.2022 22:48
assil

XXX.XXX.121.3

eni napsal(a):

Jsme jim poslali nejen tanky, ale bohužel zrovna my toho moc nemáme, zbytek civilizovaného světa, včetně Austrálie a Japonska, jim posílá daleko lepší věci. Tak se zkuste zamyslet proč. Jasně, když Putin veřejně deklaruje, že chce zpátky všechno, co měl SSSR, tak je nejlepší strčit hlavu do písku a jen tak čekat co bude. A pak přivítat ruské tanky šeříkama.

14.4.2022 22:49
assil

XXX.XXX.121.3

neverend napsal(a):

No to je zrovna hnusnej chlap.

14.4.2022 22:51
lupus4

XXX.XXX.205.61

assil napsal(a):

a jak má blbej účes

14.4.2022 22:54
eni

XXX.XXX.88.61

Válka je to od počátku a my ji zbraněmi podporujeme.
A jestli si myslíte, že jsme na tom ekonomicky a i jinak za těch 30 let nějak dobře, tak si to myslete.
Jo, mohlo by být i hůř, proto právě nechápu, proč se F. a spol. do toho s prominutím míchají.
Jste dost útočná, tak už nebudu reagovat. Chtěla jsem vědět, co je nového s kovidem.
Každým dnem čekáme třetí vnouče, otec je celkem zdravý.

14.4.2022 23:05
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

eni napsal(a):
A jestli si myslíte, že jsme na tom ekonomicky a i jinak za těch 30 let nějak dobře, tak si to myslete.
Jo, mohlo by být i hůř, proto právě nechápu, proč se F. a spol. do toho s prominutím míchají.
Jste dost útočná, tak už nebudu reagovat. Chtěla jsem vědět, co je nového s kovidem.

Útočná? Já bych jen ráda věděla pohnutky člověka, co tohle napíše. Protože já to prostě nechápu.

14.4.2022 23:08
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

assil napsal(a):

Jsem vůbec nevěděla na co to odpovídáte a kde jste to vzala...mě se to nějak neukázalo To bude zase nějakej rusáckej kámoš a neverend čeká, jak nás nachytá. Tak ale cca od 20ti, už mě berou jen chlapi, co mají spíš něco v hlavě(než na hlavě)

14.4.2022 23:10
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.58.59

eni napsal(a):

A tak si užívejte vnoučatka, jaro a těste se na dalšího prcka A nenechte si zde zkazit náladu

Tady je dneska teda válečná a útočná nálada extra :-(

Držím palce, ať je malé brzy na světě a jsou s maminkou oba fit. Copak to bude ?

14.4.2022 23:17
eni

XXX.XXX.88.61

RozaTonda-mopsi napsal(a):
A tak si užívejte vnoučatka, jaro a těste se na dalšího prcka A nenechte si zde zkazit náladu

Tady je dneska teda válečná a útočná nálada extra :-(

Držím palce, ať je malé brzy na světě a jsou s maminkou oba fit. Copak to bude ?

Moc děkuji, bude to holčička, po dvou klučících.

Právě jsem zírala, jak se pořád probírá válka a blb jsem zareagovala, už nebudu...

14.4.2022 23:36
lesnížínka

XXX.XXX.43.143

eni napsal(a):
Moc děkuji, bude to holčička, po dvou klučících.

Právě jsem zírala, jak se pořád probírá válka a blb jsem zareagovala, už nebudu...

Covid už je zrušenej, teda hlavně pro mě už dáááávno. Válku...tu nějak zrušit nejde, ta prostě je O to víc, že budete mít mimino v rodině, vytoužené, nechápu, že před tím dokážete zavírat oči a tvrdit, že se nás to vlastně netýká

Neregistrovaný uživatel

14.4.2022 23:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.26.246

neverend napsal(a):

Todle je chlap? 😂
Ja misto techhle umelejch sladousu preferuju normalni chlapy. Takovej Mikkelsen 😁

Neregistrovaný uživatel

14.4.2022 23:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.26.246

lesnížínka napsal(a):
Covid už je zrušenej, teda hlavně pro mě už dáááávno. Válku...tu nějak zrušit nejde, ta prostě je O to víc, že budete mít mimino v rodině, vytoužené, nechápu, že před tím dokážete zavírat oči a tvrdit, že se nás to vlastně netýká

To ty jako bezdetna nepochopis. Ne kazdej holt chce valku a ekonomiku zhuntovanou vic nez je nutny. Jo a tvoje iluze vo tom jak je ČR pro někoho zajímavá bych chtěla mít taky. Dávno o nás nikdo nestoji. Max z nás bude bojová linie mezi východem a tebou milovanou usa.
A jestli ti to rusko na uk taaak moc vadi muzes pro to udelat vic jak poslt par susni jakysi organizaci ze ktery se to v realu stejne nikam nedostane. Ale to by chtělo nejakou namahu že?
Sedet u pc a nadavat je taaaak jednoduchý.

neverend

15.4.2022 00:51
neverend

XXX.XXX.213.247

assil napsal(a):

Když já nic jinýho s kávou nenašel tak hned. Ale pořád lepší než se tu už nesmyslně dohadovat.

15.4.2022 01:29

neverend napsal(a):
Tak já letím ovečky.. Totiž lidičky jsem chtěl napsat. See you later,alligator!

After while, crocodile. Vy máte v US stejnou IP?

Jen tiše pročítám, tohle mi nicméně nedalo.

neverend

15.4.2022 01:35
neverend

XXX.XXX.213.247

A tenhle? Jinak Orionka a další by si asi přáli hlavně konec války.Nemyslím si, že by nějak fandili Putinovi, ale mají oprávněné obavy o svou zem a rodiny. Takových lidí bude jen přibývat. Také jsem toho názoru, že Rusko by v případě bezpečnostních záruk dalo pokoj a žádný konflikt by se nekonal. Tenhle konflikt prostě má špinavé pozadí a vítr dle mého vane ze zámoří. Zkuste si vyjmenovat komu co přinese a naopak komu co sebere? Tam bych hledal odpověď a žvásty o demokracii a právech si můžou strčit za klobouk všichni.

neverend

15.4.2022 01:50
neverend

XXX.XXX.213.247

After while, crocodile. Vy máte v US stejnou IP?

Jen tiše pročítám, tohle mi nicméně nedalo.

To je VPN které používám už delší dobu doma i doma.

Vicky.Pollard

15.4.2022 05:54
Vicky.Pollard

XXX.XXX.110.33

Vy, co tu tak brojite proti podpore Ukrajiny, opravdu si myslite, ze je v poradku napadnout suverenni stat jenom proto, ze ma prirodni naleziste (viz mapa zde http://www.energy-cg.com/Ukraine/Ukraine_preconflict_oilgas_situation_Jan15_EnergyConsutlingGroup_web.png ).
A vy, co mate deti, byste podporovat Ukrajinu meli taky. Cim vetsi Evropa geograficky bude, tim vice plodin a nerostneho bohatstvi bude mit k dispozici, aby dokazala byt v budoucnu aspon trochu sobestacna.

15.4.2022 08:16

lupus4 napsal(a):
a jak má blbej účes

... a tak to si neverend jen přeležel vlasy, po ránu ještě neučesán

15.4.2022 08:24
Cipiti

XXX.XXX.37.45

Vicky.Pollard napsal(a):
Vy, co tu tak brojite proti podpore Ukrajiny, opravdu si myslite, ze je v poradku napadnout suverenni stat jenom proto, ze ma prirodni naleziste (viz mapa zde http://www.energy-cg.com/Ukraine/Ukraine_preconflict_oilgas_situation_Jan15_EnergyConsutlingGroup_web.png ).
A vy, co mate deti, byste podporovat Ukrajinu meli taky. Cim vetsi Evropa geograficky bude, tim vice plodin a nerostneho bohatstvi bude mit k dispozici, aby dokazala byt v budoucnu aspon trochu sobestacna.

Anexe Krymu proběhla také krátce po objevení nalezišť plynu v této oblasti.

Kdyby Ukrajina začala využívat své vlastní přírodní zdroje stala by se významnou konkurencí Rusku a válka o tato území se finančně vyplatí, ztráty se rusku vrátí.

Už jen proto musíme Ukrajině pomoci a nenechat historicky agresivní a invazivní stát takto získat na síle.

I kdyby to nebylo kvůli zdrojům, Rusko nemá žádné právo Ukrajinu napadat ať si vymyslí jakou záminku chce. Hromadně pomoci Ukrajině je minimálně jasný signál že to příště nebude tak snadné a také všem dalším režimům které slintají nad slabšími sousedy.

15.4.2022 08:32

15.4.2022 08:44

Jak vypadá vyjednávání? Já myslela, že končí v květnu, to už není moc času.

15.4.2022 08:44

"podpora ukrajiny je podpora války"
och

15.4.2022 08:46
rapotacka11

XXX.XXX.225.32

Neověřeno (z FB)
. Ministerstvo zahraničních věcí Polska oznámilo
připravenost NATO na válku s Ruskem.

15.4.2022 08:49

vyjednávání?
no to dopadlo "překvapivě" tak, že všichni vyjednávači postupně zjistili a pochopili, že na straně ruské není nikdo, kdo by jednat chtěl

15.4.2022 08:50

"Cim vetsi Evropa geograficky bude, tim vice plodin a nerostneho bohatstvi bude mit k dispozici, aby dokazala byt v budoucnu aspon trochu sobestacna."

To by to bohatství asi někdo musel vykopat, ne. Jak se to slučuje se zelenou Evropou? To je vtip tohleto?

15.4.2022 08:51

Já mám jen strach, aby se válka netáhla třeba tak dlouho jako v Čečně.
Ono potom i vítězství může mít hořkou příchuť, protože se válčí na území Ukrajiny. Čím déle to bude, tak tím více toho bude zničeno. Infrastruktura, průmysl, domovy lidí.
Tím déle bude trvat, než se následně Ukrajina vzpamatuje, tím déle bude trvat, než se vrátí k "normálnímu" životu, tím déle bude trvat proces obnovy.

15.4.2022 09:10

vyjednávání?
no to dopadlo "překvapivě" tak, že všichni vyjednávači postupně zjistili a pochopili, že na straně ruské není nikdo, kdo by jednat chtěl

To všichni opakují, já myslela, esi je někde nějaká zpráva, co naposled vymysleli.
Jednání se vedou online celou dobu.
Naposledy vím o zajištění mírové dohody přes Kanadu, PL, Izrael a nevím koho všeho, dál nevím.

15.4.2022 09:21

To všichni opakují, já myslela, esi je někde nějaká zpráva, co naposled vymysleli.
Jednání se vedou online celou dobu.
Naposledy vím o zajištění mírové dohody přes Kanadu, PL, Izrael a nevím koho všeho, dál nevím.

Turecko, prý jedině
nicméně platí viz výše

15.4.2022 09:25

Já mám jen strach, aby se válka netáhla třeba tak dlouho jako v Čečně.
Ono potom i vítězství může mít hořkou příchuť, protože se válčí na území Ukrajiny. Čím déle to bude, tak tím více toho bude zničeno. Infrastruktura, průmysl, domovy lidí.
Tím déle bude trvat, než se následně Ukrajina vzpamatuje, tím déle bude trvat, než se vrátí k "normálnímu" životu, tím déle bude trvat proces obnovy.

Nebojte, oni se domluví. Teda já si to myslím - domluví se ti, co jsou spojenci v jiných bojích. Nikomu se nehodí, aby se toho zničilo moc. Oni se dohadují o něčem, o čem my vůbec nevíme, tak to na mě působí. Na něco se čeká.

15.4.2022 09:35

Turecko, prý jedině
nicméně platí viz výše

Už jsem si něco dogůglila... poslední zpráva je z Istanbulu 8 dní stará, což se mi zdá hodně. Nemyslela jsem kde se jedná, ale kdo se pod to podepíše.

15.4.2022 09:48
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.58.59

Nebojte, oni se domluví. Teda já si to myslím - domluví se ti, co jsou spojenci v jiných bojích. Nikomu se nehodí, aby se toho zničilo moc. Oni se dohadují o něčem, o čem my vůbec nevíme, tak to na mě působí. Na něco se čeká.

Ano, myslím si totéž

15.4.2022 10:13

"Nemyslela jsem kde se jedná, ale kdo se pod to podepíše."
já také ne

neverend

15.4.2022 10:17
neverend

XXX.XXX.213.247

Možná se do války proti USA zapojí i Čína a povede jí spolu s Ruskem. Pomalu se dodáním systémů protivzdušné obrany Srbsku do toho zapojuje. Ono by to bylo logické, v ekonomické válce je Čína už delší dobu a vliv USA v Ruském a potažmo blízko jejího je to poslední co by potřebovala. Podle některých expertů by zapojení Číny do konfliktu mělo být někdy zhruba 2025? Což znamená, že válka na Ukrajině hned tak neskončí a pak zřejmě Čína využije vyčerpanosti EU a NATO. Může se tak lehce stát, že prohrajeme.

15.4.2022 11:07

Takže nevrend má dedikovanou vpn ip (nebo statickou od běžného O2 např.), tím odůvodňuje roky stejnou ip, ať je kdekoli. Ale říkal, že nicky hopin Markéta, meifi, Martin Bormann, neverend,... nejsou jeho, protože ip nic neznamená.
Tudíž náhodou minimálně 4 osoby z této planety koupily tu samou ip a ještě větší náhodou se všecky potkaly na české ifauně.
Jak je ten svět malej! :D

15.4.2022 11:25
Andrýsek3

XXX.XXX.169.53

Nechte ho nebo ještě chudák bude muset běžet do města vyměnit tisíce na dolary, aby nám mohl dát důkaz, že je pryč. 😁

15.4.2022 11:38

Jsem tam taky. Týjo ten WSJ je drahej.

neverend

15.4.2022 12:37
neverend

XXX.XXX.188.134

Takže nevrend má dedikovanou vpn ip (nebo statickou od běžného O2 např.), tím odůvodňuje roky stejnou ip, ať je kdekoli. Ale říkal, že nicky hopin Markéta, meifi, Martin Bormann, neverend,... nejsou jeho, protože ip nic neznamená.
Tudíž náhodou minimálně 4 osoby z této planety koupily tu samou ip a ještě větší náhodou se všecky potkaly na české ifauně.
Jak je ten svět malej! :D

A teď ty chytrolíne?

15.4.2022 12:42
fikovnice

XXX.XXX.20.198

RozaTonda-mopsi napsal(a):
Super
Venku svítí sluníčko, je krásně.

Tak snad i všem smutným lidem bude líp

Hezké svátky jara všem

Také se přidávám s přáním krásných a pokud možno klidných svátků všem lidem zde!

15.4.2022 12:46

neverend napsal(a):
A teď ty chytrolíne?

Jedno z toho budete muset popřít. Nechápete furt, já vim, Markéto.

15.4.2022 12:48
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Nedá mně nevzpomenout tu zdravotní sestru Marešovou z Rumburka. Stát jí musí zaplatit přes 2 miliony a další miliony sdělovací prostředky, které ji ještě předtím, že proběhl soud, označovaly za vražedkyni. Co to tu paní muselo stát sil, si ani neumím představit. Zde ta média nectila naprosto nic.

To byl strašný případ...

Jinak, jak to tu zase zpětně čtu, zase se to tu rozhádalo...
Největší křesťanské svátky - co bych dala za to, abychom je ctili, neuráželi se, nenadávali si...

15.4.2022 12:50

No já nevim, v pátek zabili Ježíše, to se mi slavit moc nechce.

neverend

15.4.2022 13:04
neverend

XXX.XXX.188.134

Jedno z toho budete muset popřít. Nechápete furt, já vim, Markéto.

Markéta asi ležela vedle mě v posteli Vy hňupátko. Srandy byl kopec. Vás to hodně štve,co? Tak snad Vám to pomůže Megi a budete se už cítit lépe.

15.4.2022 13:06
Cipiti

XXX.XXX.37.45

neverend napsal(a):
Markéta asi ležela vedle mě v posteli Vy hňupátko. Srandy byl kopec. Vás to hodně štve,co? Tak snad Vám to pomůže Megi a budete se už cítit lépe.

To jste ji teda setřel

15.4.2022 13:06
fikovnice

XXX.XXX.20.198

No já nevim, v pátek zabili Ježíše, to se mi slavit moc nechce.

Takže Vy až v neděli/pondělí?

15.4.2022 13:10

fikovnice napsal(a):
Takže Vy až v neděli/pondělí?

Sobota za 14 dnů třeba.

nevrende, to byl legrace kopec, že jste takhle trapně podvedl komplet osazenstvo koňské diskuze, ano, pochvalte se ;-)

15.4.2022 13:12
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Sobota za 14 dnů třeba.

nevrende, to byl legrace kopec, že jste takhle trapně podvedl komplet osazenstvo koňské diskuze, ano, pochvalte se ;-)

Klidně...to je Vaše věc.

Že jsou Velikonoce největším křesťanským svátkem, je ale nepopiratelný fakt...
To, že se toto vlákno zase rozhádalo takovým způsobem, mě téměř děsí.
Tak se mějte fajn...začínám mít pocit, že i čtení tohoto vlákna = masochismus ...

15.4.2022 13:14
fikovnice

XXX.XXX.20.198

neverend napsal(a):

"Hňupátko"? To už se fakt snižujeme i k nadávkám??!

neverend

15.4.2022 13:23
neverend

XXX.XXX.188.134

Sobota za 14 dnů třeba.

A Vy víte co se tam dělo v mých soukromých zprávách? To bych byl jak bankovní instituce ohledně půjček. Byl jsem tehdy fakt naivní a vážně mi nedocházely některé souvislosti. A nikdy jsem nic nezveřejnil i když se do mě opírali jak to jen šlo. Ctím totiž soukromí víc než většina a proto jsem raději změnil "nik". Řešte své starosti Megi, o mě se nebojte. Já vyměním milion na dolary a budu Vás zde provokovat jak se mi zlíbí.

15.4.2022 13:24

fikovnice napsal(a):
To byl strašný případ...

Jinak, jak to tu zase zpětně čtu, zase se to tu rozhádalo...
Největší křesťanské svátky - co bych dala za to, abychom je ctili, neuráželi se, nenadávali si...

Berte včerejšek v souladu s tradicemi jako rozjímání v Getsemanské zahradě nad hrůzami hodin příštích.

Taky Vám přeji pěkné a požehnané Velikonoce.

15.4.2022 13:28

Fakt to třeba je pro věřící a někdo třeba slaví vysvobození z otroctví. A dnes je zakázaná práce, jídlo, tak se diskutuje, no, stejný názor = není diskuze, jste se nemuseli hádat a nahlašovat příspěvky :D
Tak zas v úterý :-)

15.4.2022 13:32

neverend napsal(a):
A Vy víte co se tam dělo v mých soukromých zprávách? To bych byl jak bankovní instituce ohledně půjček. Byl jsem tehdy fakt naivní a vážně mi nedocházely některé souvislosti. A nikdy jsem nic nezveřejnil i když se do mě opírali jak to jen šlo. Ctím totiž soukromí víc než většina a proto jsem raději změnil "nik". Řešte své starosti Megi, o mě se nebojte. Já vyměním milion na dolary a budu Vás zde provokovat jak se mi zlíbí.

Mně je to ale jedno, proč mi to píšete? Já peníze nemám ráda, jo, jíst se musí a dětem hračky, ale jinak mě to jen otravuje. Nemáte tam něco zajímavého? Ještě tak hodinu nemůžu jít ven.

neverend

15.4.2022 13:39
neverend

XXX.XXX.188.134

fikovnice napsal(a):
"Hňupátko"? To už se fakt snižujeme i k nadávkám??!

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Víte dobře, že jsem nikdy nikoho neurážel a žádal jsem to i od ostatních.Emoce chápu, ale musí u toho někdo druhého ponižovat a nadávat? Už mi došla trpělivost jak tu napadají i Orionku. A "hňupátko" je roztomilé proti některým titulům kterými častují mě.

15.4.2022 13:39

Megíí, hodina je spousta času, ale strávit ji krmením trolla je naopak největší ztráta času....